Φυσικά και δεν απαγορεύεται, και ναι, είσαι υπερβολικός.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 9:53 amΕννοειται οτι απαγορευεται. Εχει συμβολαιο με τον Παο ή πληρωνεται απο αλλον; Δηλαδη ο Ραιτ που ειναι εκτος γιατι ειναι σε καθε παιχνιδι με τον Πλυμπιακο μεσα και ενω ξερει οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ξαναπαιξει με αυτη την ομαδα;
Ειναι η Παρτιζαν σε αποσταση αναπνοης απο τον Παο πριν το παιχνιδι και παει να την υποστηριξει;
Τι να πω; Σε Σουηδια τεινει να εξελιχτει το φορουμ. Εγω παντως αν το εκανε παικτης της ομαδας μου δεν θα ηθελα να τον ξαναδω μεσα στο γξπεδο να φοραει την φανελα της και ας ειμαι υπερβολικος( που ειμαι)
Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2384
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
Μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά....την προηγούμενη βδομάδα είχε πάει στο Παρίσι να δει την Παρί. Μόνο στα ματς της δικής του ομάδας δεν παρευρίσκεταιBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 12:59 pmΦυσικά και δεν απαγορεύεται, και ναι, είσαι υπερβολικός.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 9:53 am
Εννοειται οτι απαγορευεται. Εχει συμβολαιο με τον Παο ή πληρωνεται απο αλλον; Δηλαδη ο Ραιτ που ειναι εκτος γιατι ειναι σε καθε παιχνιδι με τον Πλυμπιακο μεσα και ενω ξερει οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ξαναπαιξει με αυτη την ομαδα;
Ειναι η Παρτιζαν σε αποσταση αναπνοης απο τον Παο πριν το παιχνιδι και παει να την υποστηριξει;
Τι να πω; Σε Σουηδια τεινει να εξελιχτει το φορουμ. Εγω παντως αν το εκανε παικτης της ομαδας μου δεν θα ηθελα να τον ξαναδω μεσα στο γξπεδο να φοραει την φανελα της και ας ειμαι υπερβολικος( που ειμαι)
3
2
1

Ναι. Με αυτό τον καημό ζω....
Απαγορεύεται δηλαδή να μας φαίνεται κάτι περίεργο χωρίς να υπονοουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ομάδα. Δε θα ήταν γελοίο να κάνει κάποιος σπεκουλα με παίκτη που πριν μια βδομάδα υπέγραψε ανανέωση;
0
-
- Reactions: 2384
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όταν ψάχνεις να βρεις προβλήματα από το πουθενά, ναι, είναι περίεργο.
0
-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω δεν το λεω γιατι ειμαι Ολυμπιακος ουτε με νοιαζει να δημιουργησω θεμα στον Παο που δεν προκειται γιατι το σχολιο το δικο μου δεν εχει κανενα αντικτυπο. Εγω λεω οτι δεν θα μου αρεσε να κανει τετοιο παικτης της ομαδας μου. Ειδικα καποιος πρωτοκλασσατος που υποτιθεται εχει συναισθηματικα συνδεθει με την κερκιδα .
Δεν λεμε κατι παραλογο. Αν εσυ το βλεπεις πρεπεον εν ενεργεια μπασκετμπολιστας της ομαδας σου να υποστηριζει ανταγωνιστικη ομαδα εγω παο πασο αλλα για την δικη μου ομαδα δεν θα το ηθελα
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι να φαινεται περιεργο?Επειδη πηγε να δει την προηγουμενη ομαδα του,στην οποια εχει φιλους κλπ?
0
- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γελοια την θεωρεις εσυ. Ο αλλος δεν ξερεις πως το βλεπει.
Γελοιο εγω θεωρω να πιστευει καποιος οτι ο x παικτης δεν θελει πραγματικα να παει να δει την ομαδα του, γιατι προτιμαει περισσοτερο να παει να δει αλλη ομαδα. Αυτο ειναι προσβολη νοημοσυνης.
0
Το λέω από προσωπική εμπειρία αν και ημουν ερασιτέχνης, όταν είχα καποιο τραυματισμό δε γούσταρα να είμαι στην άκρη του παγκου και να παρακολουθώ την ομάδα μου.
Από την άλλη βέβαια δε πήγαινα να δω άλλες ομάδες.
Θεωρώ πως η εικόνα της ομάδας και η ήττα στο Μιλανο μας έχει επηρεάσει όλους και έχουμε γκρίνια
Από την άλλη βέβαια δε πήγαινα να δω άλλες ομάδες.

Θεωρώ πως η εικόνα της ομάδας και η ήττα στο Μιλανο μας έχει επηρεάσει όλους και έχουμε γκρίνια
1
1