Η φυσική θεση του Εβανς είναι στο 4, οχι στο 5, μπορει να βοηθήσει και εκει αλλα μονο για ειδικές συνθήκες. Εγω φαντάζομαι το εξης rotation :BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 23, 2022 3:53 pmΜπορεί και να πάει ο Έβανς στο 5, και να αποκτηθεί 4άρι με σουτ.Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 23, 2022 3:42 pmΟ Περι εφυγε ετσι ωστε να αποκτηθει σεντερ πισω απο παπαγιαννη και ο Εβανς να παει στο 4. Εμενα δεν μου αρεσει παλι αυτη η κινηση γιατι στο 4 δεν εχουμε σουτ με αυτον το τροπο και αυτο ειναι πληγη γιατι ουτε στο 3 εχουμε σουτ ουτε στο 1 (με μεικον καλυπτεται λιγο αυτο, αλλα ο μεικον δεν ειναι 1).
Εκτος αν φυγει και ο Εβανς, παρουμε 4αρι που να χει μονο σουτ (στυλ Ουιλτζερ, Νταιγ και ΡΤ Γκουιν) και παρουμε και σεντερ για πισω απο παπατζον. και να μαστε καπως ετσι:
1. Γιοβιτς
1-2 Μεικον-Μποχω
2. Νεντο
2-3. Ρος
3. Παπι
3-4 Κασελ-Μαντζουκας
4. Οκαρο, Εβανς ή μεταγραφη
5. Παπατζον-Μεταγραφη-Καββαδας
Παλι στα γκαρντ ειμαστε λιγοι και μαλιστα Γιοβιτς-Νεντο ειναι απιστευτα ευπαθης στο να μεινουν μηνες εξω και να μεινουμε με μποχω-μεικον στο 1. Τελος ισως μετακινησει οριστικα το Ρος στο 1 ωστε να παιζει στο 3 παπι-κασελ-ματζου. Ειναι και αυτο ενα σεναριο.
ΥΓ το ποσο κακη ομαδα ειμαστε σε ολους τους τομεις και ειδικα στη δομηση και στελεχωση της ομαδας φαινεται απο το γεγονος οτι 1,5 χρονο τωρα εχουμε αλλαξει 6 ασσους για βασικους (Τζακσον-Σαικς-Μακ-Περι-Φερλ-Γιοβιτς) και μαλιστα χωρις να εχουμε εστω αλλον εναν σταθερο για 2ο ή εστω καποιον που να ειναι οντως ασσος, αλλα και τους αλλαζουμε αλλα και οταν τους διωχνουμε δεν εχουμε αλλον! Αυτο ειναι απιστευτα κακο για μια ομαδα καθως ο ασσος ειναι αυτος που θα δεσει την ομαδα και θα την καθοδηγει, δεν γινεται να τους αλλαζεις ετσι!
Macon(23) Jovic(17) Bochoridis
Nedovic(22) Roos(18+4)
Papapetrou(28) Kaselakis(8)
Okaro(22) Evans(15) Matzoukas(3)
Papagiannis(25) Μεταγραφη(15)
+ Kavvadas , Avdalas
Αν χτυπήσει ο Jovic στα πλειοφ θα εχουμε σοβαρο πρόβλημα στον ασο.
ΥΓ. Για τη μεταγραφή στο 5 που ακούγεται ο Νικ Περκινς δεν μαρεσει. Ο Πριφτης εχει δει και σωστά κατεμε πως θέλουμε ο μπακαπ του Παπαγιαννη να μπορει να παιξει στο λοου ποστ, δεν μου γεμίζει το μάτι ωστοσο ο συγκεκριμένος Αμερικανός. Μακάρι να γινει κανα κόλπο με τον Αντετοκουμπο όπως έγραψα και στο άλλο τοπικ.