Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιαν 23, 2022 4:58 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Ιαν 23, 2022 3:53 pm
Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιαν 23, 2022 3:42 pm
Ο Περι εφυγε ετσι ωστε να αποκτηθει σεντερ πισω απο παπαγιαννη και ο Εβανς να παει στο 4. Εμενα δεν μου αρεσει παλι αυτη η κινηση γιατι στο 4 δεν εχουμε σουτ με αυτον το τροπο και αυτο ειναι πληγη γιατι ουτε στο 3 εχουμε σουτ ουτε στο 1 (με μεικον καλυπτεται λιγο αυτο, αλλα ο μεικον δεν ειναι 1).

Εκτος αν φυγει και ο Εβανς, παρουμε 4αρι που να χει μονο σουτ (στυλ Ουιλτζερ, Νταιγ και ΡΤ Γκουιν) και παρουμε και σεντερ για πισω απο παπατζον. και να μαστε καπως ετσι:

1. Γιοβιτς
1-2 Μεικον-Μποχω
2. Νεντο
2-3. Ρος
3. Παπι
3-4 Κασελ-Μαντζουκας
4. Οκαρο, Εβανς ή μεταγραφη
5. Παπατζον-Μεταγραφη-Καββαδας

Παλι στα γκαρντ ειμαστε λιγοι και μαλιστα Γιοβιτς-Νεντο ειναι απιστευτα ευπαθης στο να μεινουν μηνες εξω και να μεινουμε με μποχω-μεικον στο 1. Τελος ισως μετακινησει οριστικα το Ρος στο 1 ωστε να παιζει στο 3 παπι-κασελ-ματζου. Ειναι και αυτο ενα σεναριο.

ΥΓ το ποσο κακη ομαδα ειμαστε σε ολους τους τομεις και ειδικα στη δομηση και στελεχωση της ομαδας φαινεται απο το γεγονος οτι 1,5 χρονο τωρα εχουμε αλλαξει 6 ασσους για βασικους (Τζακσον-Σαικς-Μακ-Περι-Φερλ-Γιοβιτς) και μαλιστα χωρις να εχουμε εστω αλλον εναν σταθερο για 2ο ή εστω καποιον που να ειναι οντως ασσος, αλλα και τους αλλαζουμε αλλα και οταν τους διωχνουμε δεν εχουμε αλλον! Αυτο ειναι απιστευτα κακο για μια ομαδα καθως ο ασσος ειναι αυτος που θα δεσει την ομαδα και θα την καθοδηγει, δεν γινεται να τους αλλαζεις ετσι!
Μπορεί και να πάει ο Έβανς στο 5, και να αποκτηθεί 4άρι με σουτ.
Η φυσική θεση του Εβανς είναι στο 4, οχι στο 5, μπορει να βοηθήσει και εκει αλλα μονο για ειδικές συνθήκες. Εγω φαντάζομαι το εξης rotation :

Macon(23) Jovic(17) Bochoridis
Nedovic(22) Roos(18+4)
Papapetrou(28) Kaselakis(8)
Okaro(22) Evans(15) Matzoukas(3)
Papagiannis(25) Μεταγραφη(15)

+ Kavvadas , Avdalas

Αν χτυπήσει ο Jovic στα πλειοφ θα εχουμε σοβαρο πρόβλημα στον ασο.

ΥΓ. Για τη μεταγραφή στο 5 που ακούγεται ο Νικ Περκινς δεν μαρεσει. Ο Πριφτης εχει δει και σωστά κατεμε πως θέλουμε ο μπακαπ του Παπαγιαννη να μπορει να παιξει στο λοου ποστ, δεν μου γεμίζει το μάτι ωστοσο ο συγκεκριμένος Αμερικανός. Μακάρι να γινει κανα κόλπο με τον Αντετοκουμπο όπως έγραψα και στο άλλο τοπικ.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2569
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιαν 23, 2022 5:07 pm

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ηρακλή οι Μέικον, Σαντ-Ρος, Παπαγιάννης και Πέρι. Δηλαδή θα κατεβούμε με Γιόβιτς (ίσως), Νέντοβιτς, Μποχωρίδη, Αβδάλα, Παπαπέτρου, Κασελάκη, Ουάιτ, Έβανς και Καββαδά, με λίγα λόγια με 8άδα ή 9άδα. Είναι απίστευτη η κακοτυχία που έχουμε φέτος με τους συνεχόμενους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα. Περιττό να πω ότι αν χάσουμε από τον Ηρακλή, θα γελάνε μαζί μας και οι λεμούριοι στη Μαδαγασκάρη.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιαν 23, 2022 9:07 pm

"Κανονική κοροϊδία. Δεν τον ηθελε ο Πριφτης λεει τον Περυ οπότε τον έδιώξε. Ολως τυχαίως λίγες ΏΡΕΣ μετα εκλεισε σε ομάδα. Και μερικοί κάθεστε και τα βάζετε μαζί του. Μια χαρά τον ήθελε τον Περυ. Αλλα ήθελε και σεντερ. Και επειδη προφανως δεν παιζει δεκαρα τσακιστη και εσκασε και προταση για τον παικτη τον στείλανε και πιθανώς χάρισε και λεφτά. Για να καταλάβετε μερικοί τι παίζει που θέλετε Καλινιτς, Αντετοκουνμπο κλπ κλπ."

Να και ένα πολύ σωστό σχόλιο που είδα κάπου.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 24, 2022 12:53 am

JohnnyPao έγραψε:
"Κανονική κοροϊδία. Δεν τον ηθελε ο Πριφτης λεει τον Περυ οπότε τον έδιώξε. Ολως τυχαίως λίγες ΏΡΕΣ μετα εκλεισε σε ομάδα. Και μερικοί κάθεστε και τα βάζετε μαζί του. Μια χαρά τον ήθελε τον Περυ. Αλλα ήθελε και σεντερ. Και επειδη προφανως δεν παιζει δεκαρα τσακιστη και εσκασε και προταση για τον παικτη τον στείλανε και πιθανώς χάρισε και λεφτά. Για να καταλάβετε μερικοί τι παίζει που θέλετε Καλινιτς, Αντετοκουνμπο κλπ κλπ."

καλα στη περίπτωση του περι δεν φταινε τα λεφτα. μιλαμε το παιδι δεν εκανε για μας και με βαση την δομηση του ροστερ και τον ρολο βασικου που του εδωσαν.

και να εμενε τιποτα δεν θα εκανε, τσαμπα τα 350 που του εδωσαν τα σαινια μας.

Το θεμα ειναι οτι αν παθει κατι ο Γιοβιτς (πολυ πιθανο) τοτε δεν θα εχουμε ασσο.

Επειδη δεν εχουμε λεφτα και μπατζετ δεν σημαινει οτι ο πριφτης τα κανει σωστα. Και ο Βοβορας με μικροτερο μπατζετ, με πολυ μεγαλύτερη αβεβαιοτητα στην ομαδα και με μια καλυτερη ευρωλιγκα περσυ στα χαμηλα στρωματα, πηγε πολυ καλυτερα και καλυτερο μπασκετ επαιξε και καλυτερη ομαδα εφτιαξε.

Επισης ο καλινιτς παιρνει πανω απο ενα μυριο στον αστερα (μοναδικο υψηλο συμβολαιο) ενω ο κουμπο δεν ξερω καν αν παιρνει 300 χιλ.

Οποτε το σχολιο που παρεθεσες παραπανω απο το μισο ηταν ακυρο. Λογικα αυτο που λεει για το οτι δεν ηθελε να τον διωξει αλλα προτιμησε σεντερ να εχει λογικη, αλλα ολο το αλλο οχι.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιαν 24, 2022 2:07 am

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιαν 24, 2022 12:53 am
JohnnyPao έγραψε:

καλα στη περίπτωση του περι δεν φταινε τα λεφτα. μιλαμε το παιδι δεν εκανε για μας και με βαση την δομηση του ροστερ και τον ρολο βασικου που του εδωσαν.

και να εμενε τιποτα δεν θα εκανε, τσαμπα τα 350 που του εδωσαν τα σαινια μας.

Το θεμα ειναι οτι αν παθει κατι ο Γιοβιτς (πολυ πιθανο) τοτε δεν θα εχουμε ασσο.

Επειδη δεν εχουμε λεφτα και μπατζετ δεν σημαινει οτι ο πριφτης τα κανει σωστα. Και ο Βοβορας με μικροτερο μπατζετ, με πολυ μεγαλύτερη αβεβαιοτητα στην ομαδα και με μια καλυτερη ευρωλιγκα περσυ στα χαμηλα στρωματα, πηγε πολυ καλυτερα και καλυτερο μπασκετ επαιξε και καλυτερη ομαδα εφτιαξε.

Επισης ο καλινιτς παιρνει πανω απο ενα μυριο στον αστερα (μοναδικο υψηλο συμβολαιο) ενω ο κουμπο δεν ξερω καν αν παιρνει 300 χιλ.

Οποτε το σχολιο που παρεθεσες παραπανω απο το μισο ηταν ακυρο. Λογικα αυτο που λεει για το οτι δεν ηθελε να τον διωξει αλλα προτιμησε σεντερ να εχει λογικη, αλλα ολο το αλλο οχι.
Σιγα τα λεφτα που γλιτωσε και που τον αφησε τωρα, έπρεπε να μεινει σε περίπτωση που χτυπήσει ο Γιοβιτς να μην μείνουμε μόνο με Μεικον και Μποχω στον ασο, για βασικος δεν έκανε αλλα ισως ως 2ος αλλαζε πρόσωπο.

Οκκ αν θελει να παρει σεντερ και δεν θελει να ξεπεράσει τους 7 ξενους το δέχομαι, αλλά μην πάρει σεντερ και μετα διώξει και τον Εβανς γιατί μας βλέπω να κατεβαίνουμε με 10αδα απέναντι στον οσφπ τέλος της χρονιάς.

Είναι μπόλικα τα παιχνίδια που μένουν δεν γίνεται να κλείνει από τωρα τοσο πολύ το rotation. Χρειάζονται 7 ξενοι και 7 Έλληνες στην ομαδα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2619
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιαν 24, 2022 11:36 am

JohnnyPao έγραψε:

Δεν είναι απαραίτητο αυτό.
Μπορεί και ο ίδιος να μην ήταν ικανοποιημένος και όταν έσκασε πρόταση να ζήτησε να φύγει.
Ή μπορεί από όταν πήραμε τον Γιόβιτς να τον είχαμε ενημερώσει ότι δεν τον θέλαμε και να έμενε μέχρι να βρει ομάδα για να μην πληρώνουμε αποζημίωση.

0
vforvendetta85
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 12:17 am

Το gazzetta γράφει για πρόταση στον Σερελη ως βοηθός του Βόβορα.

BillyPao

champion
Reactions: 2569
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 14, 2022 12:23 am

vforvendetta85 έγραψε:
Γιατί όχι; Νομίζω ότι δικαιούται και αυτός μια ευκαιρία, άλλωστε έχει δείξει έργο στο Λαύριο.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 12:34 am

BillyPao έγραψε:

Γιατί όχι; Νομίζω ότι δικαιούται και αυτός μια ευκαιρία, άλλωστε έχει δείξει έργο στο Λαύριο.
Κι έχοντας γνώση της τρέχουσας φθηνής αμερικάνικης αγοράς, γιατί τον Άρτζι δεν τον κόβω να ασχολούταν. Ούτε κι αυτός θα περίμενε να ξαναμπεί ενεργά στο επάγγελμα.

vforvendetta85
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 12:41 am

BillyPao έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:
Κι εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου κακή επιλογή.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Απρ 14, 2022 12:46 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 12:34 am
BillyPao έγραψε:

Κι έχοντας γνώση της τρέχουσας φθηνής αμερικάνικης αγοράς, γιατί τον Άρτζι δεν τον κόβω να ασχολούταν. Ούτε κι αυτός θα περίμενε να ξαναμπεί ενεργά στο επάγγελμα.
Τον Άρτζι τον πέτυχα σε ουρά σε παγωτατζίδικο και κοιτούσε παίκτες στο κινητό. True story, τζάνκης είναι, δε σταματάει.

Αγαπάμε Σερέλη, μάλλον αυτός έπρεπε να είναι ο πρώτος κι ο Βόβορας βοηθός, αλλά τέλος πάντων, χρήσιμη πρόσθεση.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
vforvendetta85
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 12:47 am

Προσθήκη-έκπληξη στο νέο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού! Ο Χρήστος Σερέλης συμφώνησε με τους «πράσινους» και θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος επιστρέφει στον πράσινο πάγκο αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Πρίφτη.
Ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο του Λαυρίου τα τελευταία 17 χρόνια και την περασμένη σεζόν οδήγησε την ομάδα μέχρι τους τελικούς της Stoiximan Basket League και την έξοδο στην Ευρώπη (BCL) για πρώτη φορά στην ιστορία του, αποχωρεί από την ομάδα που δημιούργησε για να πλαισιώσει τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού».
Μάλιστα, σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, όλα δείχνουν πως θα καθίσει για πρώτη φορά στον πράσινο πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο... Λαύριο.
Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν πεπειραμένο βοηθό προπονητή, αφού πέραν του Δημήτρη Πρίφτη θα τον ακολουθήσει στην έξοδο και ο Βασίλης Σίμτσακ. Αντίθετα, με την προσθήκη του Χρήστου Σερέλη στο τιμ, λογικά θα παραμείνει και ο Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του στο Λαύριο.

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... is/4270698

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 1:02 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 12:46 am

Τον Άρτζι τον πέτυχα σε ουρά σε παγωτατζίδικο και κοιτούσε παίκτες στο κινητό. True story, τζάνκης είναι, δε σταματάει.
Καλά τι θα γράφες εσύ για τον ¨Αρτζι. :P Έχει να σταυρώσει παίκτες από την εποχή των Γκιστ-Λάσμε- Μπράμο. Τη φάση με τους φαιναλ-φοράτους Τζέιμς, Σίνγκλετον, Μπουρούση δεν την περιλαμβάνω.Αφενός γιατί ηταν φαιναλ-φοράτοι, αφετέροι γιατί ήταν επιλογές του Δ.Γ :D Ο Άρτζι εκείνη τη σεζ- λονγκ είχε διαλέξει τον Μαρκοισβίλι, κάτι δεν έκατσε όμως και πήρε τον Νίκολς (από την ΤΣΣΚΑ) ενώ επέμενε για τον άλλο φαιναλφοράτο Κλαβέρ που δεν του έκατσε κι αυτός και κατέληξε στον Κέισι (ευτυχώς για σας).

Χειμωνιάτικο παγωτό; :P

* Σωστός είσαι για Σερέλη. Έτσι ακριβώς που τα λες.

**Ξέχασα τον Μασιούλις που ήταν μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας στο τοτινό Μεδιολάνο που παρέπεμπε σε Μεντράνο, μέχρι να πατήσει πόδι ο Μεσίνα.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Απρ 14, 2022 1:22 am

Καλά τι θα γράφες εσύ για τον ¨Αρτζι. :P Έχει να σταυρώσει παίκτες από την εποχή των Γκιστ-Λάσμε- Μπράμο.

Τη φάση με τους φαιναλ-φοράτους Τζέιμς, Σίνγκλετον, Μπουρούση δεν την περιλαμβάνω.Αφενός γιατί ηταν φαιναλ-φοράτοι, αφετέροι γιατί ήταν επιλογές του Δ.Γ :D

Χαχα, καλό. Μου θυμίζει κάποτε στη Βόρειο Κορέα μας έδωσαν ένα φυλλάδιο που έλεγε ότι ο τότε πρόεδρος χτίζει διαμερίσματα μέσα σε δυόμιση λεπτά. Μετά πήγαμε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, μας είπαν ότι έχει 25.000 βιβλία και τα έχει διαβάσει όλα ο πρόεδρος. Μετά πήγαμε στην Εθνική Πινακοθήκη (μας πήγαν δηλαδή, δε διαλέγεις εσύ που πας, απαγορεύεται να μιλήσεις σε οποιονδήποτε και οι πολίτες απαγορεύεται να σε κοιτάξουν), όπου ΟΛΟΙ οι πίνακες είχαν μόνο τον Κιμ Ιλ Σουνγκ επάνω. Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ με τους αγ΄ροτες, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ με παιδάκια, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ με χαμογελαστούς εργάτες εργοστασίων κλπ. Ρώτησα κι εγώ, "υπάρχει ΕΝΑΣ πίνακας που να μη φαίνεται η μούρη του Κιμ Ιλ Σουνγκ;". Ξύνει το κεφάλι του ο αβανοθρεμμένος "ξεναγός" που μου είχαν κοτσάρει και μου λέει "βεβαίως! ακολουθήστε με!". Ανεβαίνουμε σκαλιά, φτάνουμε σε μια αίθουσα κι όντως υπήρχε ΕΝΑΣ πίνακας όπου δεν εμφανιζόταν ο λατρεμένος πρόεδρος. Απεικόνιζε μια κυρία που είχε μαχαίρι στα δόντια , από ένα πιστόλι σε κάθε χέρι και σκότωνε αβέρτα κάτι Ασιάτες. "Τι ειν' τούτο;", ρώτησα. "Είναι η μητέρα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας σκότωσε πάνω από 10.000 Ιάπωνες", μου είπε με το κεφάλι χαμηλωένο ο ξεναγός. Ε κάπως έτσι και τις καλές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό τις κάνει ο λατρεμένος.

Φαιναλφοράτοι των 800 χιλιάδων, απορώ γιατί δεν τους πήραν κι οι άλλοι τότε και τους έπιασε όλη την Ευρώπη κώτσο ο Αργύρης. Βέβαια από τότε ξαναδούλεψε ο Άρτζι και ξανάφερε παίκτες...
Ο Άρτζι εκείνη τη σεζ- λονγκ είχε διαλέξει τον Μαρκοισβίλι, κάτι δεν έκατσε όμως και πήρε τον Νίκολς (από την ΤΣΣΚΑ) ενώ επέμενε για τον άλλο φαιναλφοράτο Κλαβέρ που δεν του έκατσε κι αυτός και κατέληξε στον Κέισι (ευτυχώς για σας).
Δεν το ξέρουμε το "ευτυχώς" (με άρτζι κι αυτοί θεϊκή χρονιά θα έκαναν και θα διπλασίαζαν το κασέ τους, το σύνηθες αυτό ήταν), αλλά όντως κι αυτός πολύ καλή επιλογή ήταν.
Όλο το χρόνο τρώει ο κόσμος παγωτό, ξέρεις παγωτατζίδικο που να κλείνει; Σε ακτίνα 2 τετραγώνων από το σπίτι μου έχει 9 κι είναι ανοιχτά όλο το 12μηνο (ζωή να έχουν, μέτρια πάντως, σαν το παρφέ του Στάμου τίποτε, ξενιτεύομαι για να το φάω).
Έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα και ως προπονητής κι έχω ακούσει και ΠΟΛΥ καλά λόγια για το ποιον του ως άνθρωπο από παίκτη του (πολυ΄σοβαρό παιδί).

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 1:31 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 1:22 am
Καλά τι θα γράφες εσύ για τον ¨Αρτζι. :P Έχει να σταυρώσει παίκτες από την εποχή των Γκιστ-Λάσμε- Μπράμο.

Τη φάση με τους φαιναλ-φοράτους Τζέιμς, Σίνγκλετον, Μπουρούση δεν την περιλαμβάνω.Αφενός γιατί ηταν φαιναλ-φοράτοι, αφετέροι γιατί ήταν επιλογές του Δ.Γ :D

Χαχα, καλό. Μου θυμίζει κάποτε στη Βόρειο Κορέα μας έδωσαν ένα φυλλάδιο που έλεγε ότι ο τότε πρόεδρος χτίζει διαμερίσματα μέσα σε δυόμιση λεπτά. Μετά πήγαμε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, μας είπαν ότι έχει 25.000 βιβλία και τα έχει διαβάσει όλα ο πρόεδρος. Μετά πήγαμε στην Εθνική Πινακοθήκη (μας πήγαν δηλαδή, δε διαλέγεις εσύ που πας, απαγορεύεται να μιλήσεις σε οποιονδήποτε και οι πολίτες απαγορεύεται να σε κοιτάξουν), όπου ΟΛΟΙ οι πίνακες είχαν μόνο τον Κιμ Ιλ Σουνγκ επάνω. Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ με τους αγ΄ροτες, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ με παιδάκια, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ με χαμογελαστούς εργάτες εργοστασίων κλπ. Ρώτησα κι εγώ, "υπάρχει ΕΝΑΣ πίνακας που να μη φαίνεται η μούρη του Κιμ Ιλ Σουνγκ;". Ξύνει το κεφάλι του ο αβανοθρεμμένος "ξεναγός" που μου είχαν κοτσάρει και μου λέει "βεβαίως! ακολουθήστε με!". Ανεβαίνουμε σκαλιά, φτάνουμε σε μια αίθουσα κι όντως υπήρχε ΕΝΑΣ πίνακας όπου δεν εμφανιζόταν ο λατρεμένος πρόεδρος. Απεικόνιζε μια κυρία που είχε μαχαίρι στα δόντια , από ένα πιστόλι σε κάθε χέρι και σκότωνε αβέρτα κάτι Ασιάτες. "Τι ειν' τούτο;", ρώτησα. "Είναι η μητέρα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας σκότωσε πάνω από 10.000 Ιάπωνες", μου είπε με το κεφάλι χαμηλωένο ο ξεναγός. Ε κάπως έτσι και τις καλές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό τις κάνει ο λατρεμένος.

Φαιναλφοράτοι των 800 χιλιάδων, απορώ γιατί δεν τους πήραν κι οι άλλοι τότε και τους έπιασε όλη την Ευρώπη κώτσο ο Αργύρης. Βέβαια από τότε ξαναδούλεψε ο Άρτζι και ξανάφερε παίκτες...
Ο Άρτζι εκείνη τη σεζ- λονγκ είχε διαλέξει τον Μαρκοισβίλι, κάτι δεν έκατσε όμως και πήρε τον Νίκολς (από την ΤΣΣΚΑ) ενώ επέμενε για τον άλλο φαιναλφοράτο Κλαβέρ που δεν του έκατσε κι αυτός και κατέληξε στον Κέισι (ευτυχώς για σας).
Δεν το ξέρουμε το "ευτυχώς" (με άρτζι κι αυτοί θεϊκή χρονιά θα έκαναν και θα διπλασίαζαν το κασέ τους, το σύνηθες αυτό ήταν), αλλά όντως κι αυτός πολύ καλή επιλογή ήταν.
Όλο το χρόνο τρώει ο κόσμος παγωτό, ξέρεις παγωτατζίδικο που να κλείνει; Σε ακτίνα 2 τετραγώνων από το σπίτι μου έχει 9 κι είναι ανοιχτά όλο το 12μηνο (ζωή να έχουν, μέτρια πάντως, σαν το παρφέ του Στάμου τίποτε, ξενιτεύομαι για να το φάω).
Έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα και ως προπονητής κι έχω ακούσει και ΠΟΛΥ καλά λόγια για το ποιον του ως άνθρωπο από παίκτη του (πολυ΄σοβαρό παιδί).

Eντάξει, εντάξει, δεν επιμένω για Άρτζι. Εγώ άλλωστε καταλαβαίνω από αγάπες. :)

Πάντως τις καλές μεταγραφές δεν τις κάνει ο Δ.Γ, αυτές όμως ήταν καλές μεταγραφές. Ήταν σαφές ότι ήταν του Δ.Γ γιατί είχατε παίξει πριν λίγο καιρό αντίπαλοι και είχαν πιάσει σκούπα φίλιπς (οι Μπουρούσης, Τζέιμς), ενώ ο Σίνγκλετον έβγαζε μάτια ως η αποκάλυψη του Ιωάννη. Ε, του Μπάρτζω ήθελα να πω.
Πάντως η περίπτωση Μασιούλις που θεωρούταν αποτυχημένος στο Μεδιολά-Μεντράνο, του Λάσμε που ήταν μερακλής και γύρναγε από το Βελιγράδι στο Τελ Αβίβ χωρίς ποτέ να θαμπώσει, του άλλου του μερακλή του Γκιστ που εκτός από ένα φάιναλ φορ στην Ισπανία όπου είχε κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων, δεν έλεγε και πολλά, μέχρι να γίνει η τράμπα (κανονικά "τράμπα" όπερ παγίδα) με τον Πάνγκο, ήταν από μόνη της ικανή να καταστήσει τον Άρτζι έναν προπονητή θρύλο στο "μάτι". Για να μην πιάσουμε παλιότερες περιπτώσεις σε Μακεδονικό και Περιστέρι με προεξάρχουσα αυτή του Πιτ Μάικλ.
Και σε προπονητικό επίπεδο, ήταν σούπερ εκείνη η χρονιά που ήταν η χρονιά που φτάσατε πιο κοντά σε φάιναλ φορ από τότε που έφυγε ο Ζοτς.

Εγώ είμαι αρρωστιάρης και δεν τρώω παγωτά τον χειμώνα. Αυτά για σας τους νέους. :P

* Καλό και του Κιμ Ιλ Σουνγκ. :D Εγώ το πιστεύω πάντως. Παντού πρέπει να είναι ο Κιμ. Και καλά σας έκαναν. Είναι όπως η ατάκα επί πολιτιστικής επανάστασης " Μια λέξη του Μάο είναι χίλιες λέξεις ενός κανονικού ανθρώπου|". :D

Ο Παππούς του, ο Κιμ ιλ σοννγ πάντως ήταν πολύ φωτισμένος και μέγας ηγέτης, αλλά ήταν η ώρα του Χάρι πότερ Τρούμαν,

Άσχετο, αλλά η Κιμ Μπέισινγκερ (Μπάσιντζερ την μάθαμε όπως και τον Ϊνγκραμ και καμπόσους ακόμα) μήπως κρατάει από Κορέα; :roll:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”