Ο μπράουν τις ούνιξ πολύ καλός παίκτης και εμένα μου αρέσει, νομίζω ανανέωσε το συμβόλαιο του πρόσφατα και δεν είναι σέντερ παίζει στο 4 αλλά κατεβαίνει και στο 3avtokrator13 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 28, 2021 2:14 amχιλιες φορες να ειχαμε ντοντα χολ και μπραουν στο 5 αντι για παπαγιαννη και εβανςJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Δεκ 27, 2021 11:16 pm
Θηρίο ανήμερο ο συγκεκριμένος, μπράβο στον Μιτροβιτς που τον ανακάλυψε!! Του χρόνου θα χτυπήσει μεγάλο συμβόλαιο σιγουρα.
Μιτροβιτς και Ραντονιτς μαρεσουν πολύ σαν προπονητές και δεν θα με χαλούσαν καθόλου σαν αντικαταστατες του Πρίφτη, ο οποίος με έχει ξενερώσει πολύ. Μου θυμίζει αρκετά τον Πεδουλακη, που το 12' έως και το 15' ηταν μια χαρα για την ομαδα αλλα πλέον τέτοιους προπονητές μου φαίνεται τους έχει ξεπεράσει το μπασκετ. Ο Πρίφτης εκτος των άλλων φαίνεται μόνιμα φοβισμένος και αγχωμένος, βγάζει μια μαυρίλα στην ομαδα..
Ο Περι σήμερα που παιξαμε σε λιγο υψηλότερο τέμπο φάνηκε πολύ καλύτερος. Το χουμε ξαναπεί οτι δεν είναι τόσο κακός οσο εχει φανεί φετος, δεν του ταιριάζει καθόλου όμως ο τρόπος παιχνιδιού του Πριφτη, θελει κλεψιματα ή ριμπάουντ και παιχνίδι στο τρανζισιον, το σετ/αργο και υποτίθεται σκεπτόμενο παιχνίδι του Πριφτη τον αλυσοδενει, όπως και όλη την ομάδα ίσως. Ειτε ο Πριφτης πρεπει να ανεβάσει το τέμπο ειτε να κάνει προσθαφαιρεσεις στο ροστερ αμεσα.
Μποχωριδης ισως εχει αδικηθεί φετος , οκκ και περσι ήταν υπερβολή που έπαιρνε 20 λεπτα ανα ματς αλλα φετος ισως θα μπορουσε να βοηθήσει περισσότερο. Απτον Μουρατο που προτείνουν πολλοί είναι δυο σκαλιά πάνω, πιο έμπειρος, καλύτερος αμυντικός, πιο μακρυς και αυτές τις μέρες που νιώθει καλά βαζει και τα σουτ. Και ο Καββαδας νομίζω πρέπει να παίρνει περισσότερο χρονο στην Α1 (και μονο) , ώστε να ξεκουράζεται ο Παπαγιάννης, αν ειναι να παιζει 30λεπτα στη γιουρολιγκ τουλάχιστον ας μην ξεπερνάει τα 18 λεπτα ανα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πολυ πολυ ωραιος και ο Ματζουκας, είναι έτοιμος να βοηθήσει πολύ περισσότερο νομίζω, πρεπει να τον πιστέψουν!!
Μια χαρα είμαστε απο ελληνικό κορμο θεωρώ, εχουμε τους 2 Παπ που ναι παιχτες υψηλού επιπέδου, 2 τιμιοτατους ρολιστες για επίπεδο γιουρολιγκ (Κασελ,Μποχω) , τον Καββαδα που είναι τέλειος για Α1 και μια χαρα για 3ος σεντερ , Ματζουκα που όπως είπα είναι έτοιμος και για 10λεπτο ισως στη γιουρολιγκ (με τον σημερινό παο) και με τον Αβδαλα φτάνουμε στους 7. Αν παρει διαβατήριο του χρονου ο Ρος και ερθει και ο Χουγκάζ παμε στους 9.
Αυτος που θεωρώ πως πρέπει να προσεγγίσουμε είναι ο Αντετοκουμπο. Παράλληλα να τσεκάρουμε τον Λογκ σε περίπτωση που πάρει διαβατήριο και σε δεύτερη φάση τον Ρογκαβοπουλο.
τον μπραουν της ουνικς εννοω που ειναι πραγματικο θηριακι στον χωρο ευθυνης του και μαλλον θα παει κατα μιλανο μερια να αντκαταστησει κανενα χαινς
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να ευλογήσω λίγο τα γένια μου πάντως το καλοκαίρι όταν λέγαμε για Οκάρο, τα έλεγα πως από τους ψηλούς της Ούνιξ (που είδα πολύ πέρυσι) τον Μπράουν γούσταρα και ουχι τον... Ρο. Συν το Μόργκαν που τον ήθελε ο Βόβορας πέρυσι.
Αλλά το πουλέν του Πρίφτη είναι ο Οκάρο.
Επίσης επειδή είδα και Ουόλτερς πέρυσι, να πω πως δικαιολογώ Πρίφτη γιατί για πρωτοκλασσάτος άσσος δεν έδειχνε με την καμία. Σαν περασμένα μεγαλεία έδειχνε. Φέτος είναι εξαιρετικός και το λούζεται ο κόουτς αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν τον μέτραγα με βάση τα περσινά. Βέβαια δεν τον προπονούσα κάθε μέρα για να έχω άποψη...
Αλλά το πουλέν του Πρίφτη είναι ο Οκάρο.
Επίσης επειδή είδα και Ουόλτερς πέρυσι, να πω πως δικαιολογώ Πρίφτη γιατί για πρωτοκλασσάτος άσσος δεν έδειχνε με την καμία. Σαν περασμένα μεγαλεία έδειχνε. Φέτος είναι εξαιρετικός και το λούζεται ο κόουτς αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν τον μέτραγα με βάση τα περσινά. Βέβαια δεν τον προπονούσα κάθε μέρα για να έχω άποψη...
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον ουολτερς τον θελαμε για δευτερο ασσο. Και οχι για βασικο. Επισης ο ουολτερς οπως και να εχει, εχει κανει μερικες πολυ καλες σεζον στην ευρωλιγκα και ουσιαστικα μονο η χρονια στη μακαμπι ηταν μετρια λογο τραυματισμων και μετα η χρονια στην Ουνιξ μετρια. Ολες οι αλλες σεζον του ηταν πολυ καλες!A.CAB II έγραψε: ↑Τρί Δεκ 28, 2021 3:30 pmΕπίσης επειδή είδα και Ουόλτερς πέρυσι, να πω πως δικαιολογώ Πρίφτη γιατί για πρωτοκλασσάτος άσσος δεν έδειχνε με την καμία. Σαν περασμένα μεγαλεία έδειχνε. Φέτος είναι εξαιρετικός και το λούζεται ο κόουτς αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν τον μέτραγα με βάση τα περσινά. Βέβαια δεν τον προπονούσα κάθε μέρα για να έχω άποψη...
Βεβαια εγω αν εκανα σχεδιασμο, τον Ουολτερς θα τον ηθελα για 2ο, αλλα οχι για πρωτο. Ενω ακομα και με εναν ανερχομενο ασσο θα ειμασταν καλα π.χ Γκραντ-Ουολτερς ή Γουολντεν-Ουολτερς. Ο Περι μονο ως 2ος θα μπορουσε να σταθει και απο την στιγμη που ουτε σουτ εχει (το ξεραμε) ουτε υψος (το ξεραμε) ουτε οργανωση-διαβασμα παιχνιδιου (το ξεραμε) και πασα (θεωρουσαμε οτι εχει καλη πασα), ενω ουτε στο αργο τεμπο του πριφτη ταιριαζει, τοτε δεν ξερω γιατι τον πηραμε.
Το θεμα ειναι οτι τον ουολτερς επρεπε να τον παρει γιατι δεν υπηρχε δυνατοτητα να παρουμε αλλον ασσο, αφου ειμασταν πληρεις σε ξενους και κοντους αφου τοτε ειχαμε και μπρει. Δηλαδη γνωριζοντας οτι μονο εναν ασσο μπορεις να παρεις τι θα διαλεγες εναν που δεν ξερει τιποτα απο ευρωλιγκα ή εναν που εχει κανει καλες σεζον?
θα πηγαινες δηλαδη ετσι με περι ή ουολτερς?
1. Περι ή ουολτερς
2. Νεντο-Μεικον-Μποχω-μπρει
2-3. Ρος
3. Παπι-κασελ
3-4. Μαντζου
4. Οκαρο-Εβανς
5. Παπατζον-Φλοιντ-Καββαδας
Τι θα διαλλεγες για την θεση 1 με βαση αυτην την συνθεση περι ή ουολτερς? Προφανως και ουολτερς οτι και να γινει!
ΥΓ το ποσο χαλια σαν δομη ροστερ και χαρακτηριστικων μεταξυ των παικτων ειμαστε δεν λεγεται! Μακραν ο χειροτερος σχεδιασμος ομαδας εβερ!
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως τον Ουόλτερς τον συζητούσαμε για για πρώτο άσσο αφού είχαμε ήδη πάρει Πέρι. Οπότε λέω δικαιολογώ γιατί για πρώτος δεν έδειχνε. Πάντα με βάση ότι είδαμε τα τελευταία 2 χρόνια. Εννοείται πως ο άνθρωπος είναι μια χαρά παίχτης και είναι πραγματικά πολύ καλός φέτος. Έφαγε πακέτο ο Πρίφτης όπως και να έχει.
Απλά σαν είκονα, αν θεωρήσουμε πως θέλαμε Λορέντζο Μπράουν ξέρω 'γω, ο Ουόλτερς δεν έδειχνε και κάτι το τρομερό. Εννοείται πως αλλιώς ήρθαν τα πράγματα και μείναμε με τον κανένα σαν πρωτοκλασσάτο άσσο. Με τα χάλια του Πέρι ούτε 2ο δεν έχουμε βέβαια.
Είτε έτσι είτε γιουβέτσι το χρεώνεται ο Πρίφτης δεν το συζητάω. Λάθος απόφαση πήρε τελικά και ας βρίσκω ελαφρυντικά.
Απλά σαν είκονα, αν θεωρήσουμε πως θέλαμε Λορέντζο Μπράουν ξέρω 'γω, ο Ουόλτερς δεν έδειχνε και κάτι το τρομερό. Εννοείται πως αλλιώς ήρθαν τα πράγματα και μείναμε με τον κανένα σαν πρωτοκλασσάτο άσσο. Με τα χάλια του Πέρι ούτε 2ο δεν έχουμε βέβαια.
Είτε έτσι είτε γιουβέτσι το χρεώνεται ο Πρίφτης δεν το συζητάω. Λάθος απόφαση πήρε τελικά και ας βρίσκω ελαφρυντικά.
1
1

- kojito
- Reactions: 2722
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από τον Nedovic, o Zdovc (αν έχει αξιόπιστη πηγή, αλλά δεν νομίζω να το είπε κατά τύχη κιόλας) είπε ότι οι άλλοι τρεις με κορωνοϊό είναι ο Sant-Roos, ο Evans και ο Κασελάκης. Άρα ο ΠΑΟ πάει αύριο πρακτικά με μόνους παίκτες από το 3 και κάτω τους Παπαπέτρου, White και Παπαγιάννη. Θέλοντας και μη λοιπόν βλέπω τον Πρίφτη να αναγκάζεται να βάλει για κανά δεκάλεπτο τουλάχιστον και τους Καββαδά-Μαντζούκα και να καταφεύγει και σε σχήματα με 3 γκαρντ.
0
-
- Reactions: 2576
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Η μετάλλαξη Όμικρον είναι πιο ήπια, κατά συνέπεια λογικά οι νοσούντες θα περάσουν τον ιό πιο ανώδυνα. Επιπλέον ο Νέντοβιτς έχει ήδη νοσήσει 1 φορά (δε θα είναι για αυτόν κάτι πρωτόγνωρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον οργανισμό του), άρα από πουθενά δεν προκύπτει ότι θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τέτοια ποστ μόνο εμπάθεια δείχνουν προς τον παίκτη, λες και κόλλησε επίτηδες κορωνοϊό. Να αναφερόσουν στους συχνούς τραυματισμούς του, θα το καταλάβαινα, αυτό όμως δεν το καταλαβαίνω. Τέλος πάντων, υγεία σε όλους, αυτό είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, το μπάσκετ μπορεί να περιμένει. Εντελώς φιλικά, και καλές γιορτές!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Η μετάλλαξη Όμικρον είναι πιο ήπια, και ο οργανισμός του έχει αναπτύξει αντισώματα από την προηγούμενη φορά που νόσησε, άρα από πουθενά δεν προκύπτει ότι θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και ο Πρίφτης εχει κοβιντ, οπότε θα δούμε σε 2ο ματς τον Σιμτσακ ως πρώτο κοουτς.kojito έγραψε: ↑Τετ Δεκ 29, 2021 5:03 pmΠέρα από τον Nedovic, o Zdovc (αν έχει αξιόπιστη πηγή, αλλά δεν νομίζω να το είπε κατά τύχη κιόλας) είπε ότι οι άλλοι τρεις με κορωνοϊό είναι ο Sant-Roos, ο Evans και ο Κασελάκης. Άρα ο ΠΑΟ πάει αύριο πρακτικά με μόνους παίκτες από το 3 και κάτω τους Παπαπέτρου, White και Παπαγιάννη. Θέλοντας και μη λοιπόν βλέπω τον Πρίφτη να αναγκάζεται να βάλει για κανά δεκάλεπτο τουλάχιστον και τους Καββαδά-Μαντζούκα και να καταφεύγει και σε σχήματα με 3 γκαρντ.
Κατεβαίνουμε με 7 παιχτες αυριο (Μεικον, Μποχω, Περι, Παπι, Οκαρο, Παπατζον, Καββαδας) + Ματζουκας, Αβδαλας.
Μια νικη είχαμε να κάνουμε κι αυτή δύσκολα τη βλέπω πλέον.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο αυριανός αγώνας απέναντι στη Ζαλγκίρις θα μπορούσε να είχε αναβληθεί, αν δηλώναμε 2 ή 3 παίκτες ως τραυματίες, και συνεπώς μέναμε με λιγότερους από 8 διαθέσιμους παίκτες. Η ομάδα δεν το έκανε, και μπράβο της, παρότι έτσι ζημιώνεται αγωνιστικά. Ωστόσο, περιμένω να αναβληθούν οι επόμενοι αγώνες μας για το πρωτάθλημα, κάτι που λογικά θα συμβεί, μιας και έχουμε τον ελάχιστο αριθμό κρουσμάτων σε παίκτες (4) που απαιτούνται για την αναβολή μιας αναμέτρησης. Γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί θα οδηγήσει (και ήδη οδηγεί) σε αλλοίωση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα, και όπως φαίνεται και στην Α1. Το σταματάω εδώ, γιατί θα βγω εκτός θέματος.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, λες μπραβο σε μια ομαδα που δεν εκανε απατεωνια. Οι κανονες περι αναβολης για κονβιτ ειναι ψηφισμενοι απο ολες τις ομαδες. Θα μπορουσε στην θεση του Παναθηναικου να ηταν καποια αλλη ομαδα, η Ζαλγκιρις στην συγκεκριμενη περιπτωση και να ειχε πλεονεκτημα ο Παναθηναικος ή να ειχε αναλογους τραυματισμους ή ασθενεις ο οποιοσδηποτε. Η Μπαρτσελονα επι Μπαρτζωκα επαιζε μια ολακερη χρονια με 5-6 απουσιες σε καθε παιχνιδι, reality sucks τι να κανουμε;BillyPao έγραψε: ↑Τετ Δεκ 29, 2021 6:48 pmΟ αυριανός αγώνας απέναντι στη Ζαλγκίρις θα μπορούσε να είχε αναβληθεί, αν δηλώναμε 2 ή 3 παίκτες ως τραυματίες, και συνεπώς μέναμε με λιγότερους από 8 διαθέσιμους παίκτες. Η ομάδα δεν το έκανε, και μπράβο της, παρότι έτσι ζημιώνεται αγωνιστικά. Ωστόσο, περιμένω να αναβληθούν οι επόμενοι αγώνες μας για το πρωτάθλημα, κάτι που λογικά θα συμβεί, μιας και έχουμε τον ελάχιστο αριθμό κρουσμάτων σε παίκτες (4) που απαιτούνται για την αναβολή μιας αναμέτρησης. Γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί θα οδηγήσει (και ήδη οδηγεί) σε αλλοίωση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα, και όπως φαίνεται και στην Α1. Το σταματάω εδώ, γιατί θα βγω εκτός θέματος.
Μην ξεχναμε πως η Ρεαλ κατεβηκε απεναντι στην ΤΣΣΚΑ με 3 ή 4 εφηβους και κερδισε κιολας. Οι τραυματισμοι και οι ασθενεις ειναι κομματι των αγωνων.
Ατυχια μεν, αλλα μεσα στα πλαισια. Αν μπορει να πει καποιος ατυχια πως δεν αρρωστησαν καποιοι ανθρωποι για να μπορεσει να παρει αναβολη ενα παιχνιδι. Ας το πουμε κακη συμπτωση.
Για μενα δεν υπαρχει καμια αλλοιωση γιατι ηταν σε γνωση ολων πως κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβει. Ισως οχι στους, πως τους λενε, θεματοφυλακες του Συνταγματος μονο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν με την 1η πρόταση σου εννοείς ότι κακώς λέω μπράβο σε μια ομάδα που δεν έκανε απατεωνιά, έχεις δίκιο, το αυτονόητο δε θα έπρεπε να επισημαίνεται. Αν εννοείς κάτι άλλο, συγγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα. Το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας για τον κορωνοϊό είναι ψηφισμένο από όλες τις ομάδες, και δε γκρινιάζω για αυτό (άλλωστε οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να επηρεαστεί από την επικρατούσα κατάσταση), απλά επισημαίνω ότι στη συγκεκριμένη φάση η ομάδα μου είναι ανάμεσα σε αυτές που πλήττονται. Και ναι μεν η κατάσταση ήταν γνωστή, και όλοι περίμεναν να συμβεί αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά δε νομίζω οι περισσότεροι να περίμεναν να πάρει τέτοια έκταση η διασπορά του ιού σε πολλές ομάδες. Τουλάχιστον όχι εγώ, για αυτό και μίλησα για αλλοίωση της βαθμολογίας.Hipster έγραψε: ↑Τετ Δεκ 29, 2021 8:08 pmΔηλαδη αν καταλαβα καλα, λες μπραβο σε μια ομαδα που δεν εκανε απατεωνια. Οι κανονες περι αναβολης για κονβιτ ειναι ψηφισμενοι απο ολες τις ομαδες. Θα μπορουσε στην θεση του Παναθηναικου να ηταν καποια αλλη ομαδα, η Ζαλγκιρις στην συγκεκριμενη περιπτωση και να ειχε πλεονεκτημα ο Παναθηναικος ή να ειχε αναλογους τραυματισμους ή ασθενεις ο οποιοσδηποτε. Η Μπαρτσελονα επι Μπαρτζωκα επαιζε μια ολακερη χρονια με 5-6 απουσιες σε καθε παιχνιδι, reality sucks τι να κανουμε;BillyPao έγραψε: ↑Τετ Δεκ 29, 2021 6:48 pmΟ αυριανός αγώνας απέναντι στη Ζαλγκίρις θα μπορούσε να είχε αναβληθεί, αν δηλώναμε 2 ή 3 παίκτες ως τραυματίες, και συνεπώς μέναμε με λιγότερους από 8 διαθέσιμους παίκτες. Η ομάδα δεν το έκανε, και μπράβο της, παρότι έτσι ζημιώνεται αγωνιστικά. Ωστόσο, περιμένω να αναβληθούν οι επόμενοι αγώνες μας για το πρωτάθλημα, κάτι που λογικά θα συμβεί, μιας και έχουμε τον ελάχιστο αριθμό κρουσμάτων σε παίκτες (4) που απαιτούνται για την αναβολή μιας αναμέτρησης. Γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί θα οδηγήσει (και ήδη οδηγεί) σε αλλοίωση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα, και όπως φαίνεται και στην Α1. Το σταματάω εδώ, γιατί θα βγω εκτός θέματος.
Μην ξεχναμε πως η Ρεαλ κατεβηκε απεναντι στην ΤΣΣΚΑ με 3 ή 4 εφηβους και κερδισε κιολας. Οι τραυματισμοι και οι ασθενεις ειναι κομματι των αγωνων.
Ατυχια μεν, αλλα μεσα στα πλαισια. Αν μπορει να πει καποιος ατυχια πως δεν αρρωστησαν καποιοι ανθρωποι για να μπορεσει να παρει αναβολη ενα παιχνιδι. Ας το πουμε κακη συμπτωση.
Για μενα δεν υπαρχει καμια αλλοιωση γιατι ηταν σε γνωση ολων πως κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβει. Ισως οχι στους, πως τους λενε, θεματοφυλακες του Συνταγματος μονο.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4819
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
στην ευρωλιγκα τι αλλοιωση να υπαρχει?αντι για προτελευταιοι να βγουμε τελευταιοι?BillyPao έγραψε: ↑Τετ Δεκ 29, 2021 6:48 pmΟ αυριανός αγώνας απέναντι στη Ζαλγκίρις θα μπορούσε να είχε αναβληθεί, αν δηλώναμε 2 ή 3 παίκτες ως τραυματίες, και συνεπώς μέναμε με λιγότερους από 8 διαθέσιμους παίκτες. Η ομάδα δεν το έκανε, και μπράβο της, παρότι έτσι ζημιώνεται αγωνιστικά. Ωστόσο, περιμένω να αναβληθούν οι επόμενοι αγώνες μας για το πρωτάθλημα, κάτι που λογικά θα συμβεί, μιας και έχουμε τον ελάχιστο αριθμό κρουσμάτων σε παίκτες (4) που απαιτούνται για την αναβολή μιας αναμέτρησης. Γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί θα οδηγήσει (και ήδη οδηγεί) σε αλλοίωση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα, και όπως φαίνεται και στην Α1. Το σταματάω εδώ, γιατί θα βγω εκτός θέματος.
η α1 ειναι τοσι χαμηλου επιπεδου που και και οι μισοι να παιξουν πρεπει να κερδισουν ολες τις ομαδες πλην του οσφπ
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ωραιος παιχτης ο Diallo τελικά. Δεν τον πίστευα το καλοκαίρι.. και ήμουν από αυτούς που χαρηκαν οταν τον έδιωξε ο Πρίφτης, λεω τι να το κάνουμε ένα 3αρι λίγο καλύτερο απτον Κασελακη που ναι κι Έλληνας?
Ειχα άδικο όμως, ο 23χρονος Αμερικανός είναι ήδη πολύ καλύτερος του τιμίου Κασελ και θα βελτιωθεί ακομα περισσότερο στο μέλλον. Είναι τρομερά μακρύς και αθλητικός, σε 1-2 χρονια θα μαρκαρει ολες τις θέσεις, φαίνεται να μπορει μελλοντικά να σταθεροποιησει το τρίποντο του, είναι ήδη πολύ αποτελεσματικος σε σουτ 2 πόντων. Η ενέργεια που φέρνει στην ομαδα της μονακο ειναι αξιοθαυμαστη.
Αυτο που δεν υπολογιζα περσι ειναι η ικανότητα του να παρει πολύ χρόνο και στο 4. Φετος αν υπήρχε στην ομαδα, περα απο το οτι θα ξεκουραζε σε πολυ μεγαλύτερο βαθμό τον Παπαπετρου, πιστεύω θα έκλεινε τα περισσότερα ματς στη θεση 4 αντι του Οκαρο!
Και με τα λεφτα των Εβανς και Φλοιντ θα μπορούσαμε να χουμε παρει ενα σοβαροτατο 5αρι ή 5/4αρι, μην ξαναπώ για Τζος Νεμπο.
Θα πω όμως για τον Ονουακου, θα πω και για τους 2 σεντερ της Μονακο που δεν παίζουν καθολου φετος αλλα εχουν πολύ ωραία στοιχεία για αυτο που τους θέλουμε. Μιλαω για τους Jerry Boutsiele και Ibrahima Faye, να τους τσεκάρουμε εστω και για του χρονου θα πω εγω.
ΥΓ. Μαλλον εκλεισε ο Jovic.
Ειχα άδικο όμως, ο 23χρονος Αμερικανός είναι ήδη πολύ καλύτερος του τιμίου Κασελ και θα βελτιωθεί ακομα περισσότερο στο μέλλον. Είναι τρομερά μακρύς και αθλητικός, σε 1-2 χρονια θα μαρκαρει ολες τις θέσεις, φαίνεται να μπορει μελλοντικά να σταθεροποιησει το τρίποντο του, είναι ήδη πολύ αποτελεσματικος σε σουτ 2 πόντων. Η ενέργεια που φέρνει στην ομαδα της μονακο ειναι αξιοθαυμαστη.
Αυτο που δεν υπολογιζα περσι ειναι η ικανότητα του να παρει πολύ χρόνο και στο 4. Φετος αν υπήρχε στην ομαδα, περα απο το οτι θα ξεκουραζε σε πολυ μεγαλύτερο βαθμό τον Παπαπετρου, πιστεύω θα έκλεινε τα περισσότερα ματς στη θεση 4 αντι του Οκαρο!
Και με τα λεφτα των Εβανς και Φλοιντ θα μπορούσαμε να χουμε παρει ενα σοβαροτατο 5αρι ή 5/4αρι, μην ξαναπώ για Τζος Νεμπο.
Θα πω όμως για τον Ονουακου, θα πω και για τους 2 σεντερ της Μονακο που δεν παίζουν καθολου φετος αλλα εχουν πολύ ωραία στοιχεία για αυτο που τους θέλουμε. Μιλαω για τους Jerry Boutsiele και Ibrahima Faye, να τους τσεκάρουμε εστω και για του χρονου θα πω εγω.
ΥΓ. Μαλλον εκλεισε ο Jovic.
0