Euroleague Round 2: Panathinaikos vs Bayern Munich

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3684
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 10, 2023 2:39 pm

Εικόνα
Σχόλια.

Ενδιαφέρον για μένα οι μονομαχίες Λεσόρτ με Μπούκερ και Μπαλτσερόφσκι με Ιμπάκα! :boxing:

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1588
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Οκτ 12, 2023 2:50 pm

Eλπίζω να βγώ παντελώς λάθος,αλλά το φοβάμαι πολύ το σημερινό παιχνίδι και δεν είμαι αισιόδοξος.
Χωρίς τον Σλούκα,και με τα χαλια που εχουν ο Βιλντόζα με τον Γκάι,δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Επιπλέον, με την κακη περιφερειακή άμυνα που εχει η ομάδα, βλέπω τους Φρανσίσκο,Εντουαρντς,Ομπστ, να τα μπουμπουνανε απο παντου,ειδικά οι 2 πρώτοι που είναι ζιζάνια και μπορουν να περάσουν εύκολα τον αντίπαλο τους δημιουργώντας ανισσοροπίες στην άμυνα μας.
Εχει πολύ καλο υλικό η Μπαγερν,και τοπ προπονητή ,και θα ειναι πολυ ζορικο το παιχνιδι σημερα.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Οκτ 12, 2023 3:45 pm

j-kidd13 έγραψε:
Eλπίζω να βγώ παντελώς λάθος,αλλά το φοβάμαι πολύ το σημερινό παιχνίδι και δεν είμαι αισιόδοξος.
Χωρίς τον Σλούκα,και με τα χαλια που εχουν ο Βιλντόζα με τον Γκάι,δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Επιπλέον, με την κακη περιφερειακή άμυνα που εχει η ομάδα, βλέπω τους Φρανσίσκο,Εντουαρντς,Ομπστ, να τα μπουμπουνανε απο παντου,ειδικά οι 2 πρώτοι που είναι ζιζάνια και μπορουν να περάσουν εύκολα τον αντίπαλο τους δημιουργώντας ανισσοροπίες στην άμυνα μας.
Εχει πολύ καλο υλικό η Μπαγερν,και τοπ προπονητή ,και θα ειναι πολυ ζορικο το παιχνιδι σημερα.
Δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Νομίζω πως όλοι θέλουν μια πρώτη νίκη μπροστά στο γεμάτο ΟΑΚΑ. Αν είχε κερδίσει την περασμένη Παρασκευή ίσως να ήταν ύπουλο ματς. Σήμερα μόνο κ μόνο λόγω κινήτρου θα την καταπιουν την Μπάγερν

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Οκτ 12, 2023 3:54 pm

j-kidd13 έγραψε:
Συμφωνω μαζι σου , δυσκολα θα κερδισουμε σημερα

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Οκτ 12, 2023 4:23 pm

Δύσκολο ματς λόγω απουσίας Σλούκα.Για Μιτογλου συνηθίσαμε lol και μπορούμε να παίξουμε ικανοποιητικά απέναντι σε μια Μπάγερν και όχι Ρεάλ.
Και μένα με προβληματίζει πολύ η απουσία του Σλούκα γιατί ακόμα οι Βιλντοζα και Γκαι δεν έχουν βρει τα πατηματα τους .Είναι βέβαια και ευκαιρία για τους συγκεκριμένους να ξεκωλισουν από την μετριότητα .
Αν αρχίσουν να μπαίνουν τα σουτ μας και πάρουμε μια αξιοπρεπή διάφορα στο πρώτο μέρος ,μάλλον θα κερδίσουμε.

Εντουαρντς,Φρανσίσκο και Ομπστ είναι φαρκακια στο σουτ.Περιφερειακη άμυνα δεν έχουμε φτιάξει ακόμα της προκοπής.

Μακάρι να κερδίσουμε ,έστω και με έναν πόντο.

Σιγουρα θα πρέπει να παίξει πολύ καλά και ο Γκραντ και όλοι οι περιφερειακοί.Θα πρέπει να σκοράρουμε πολύ από το τρίποντο.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Οκτ 12, 2023 4:26 pm

Το πρόλαβα στο 3,4 συντελεστή στο bet365 για νίκη της Μπάγιερν. Λογικά θα κάνει το διπλό αφού λείπει ο Σλούκας και δεν έχει άλλον κορυφαίο παίχτη στα γκαρντ εκτός αν κάποιος βρεθεί να το πάρει πάνω του ή όλοι εμφανιστούν πολύ καλοί.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 12, 2023 5:18 pm

και εγω δυσκολο το βλεπω το ματς για τον παο..ενω και το γηπεδο αποτι εχω δει στο τουιτερ θα ειναι μισοαδειο..
Πρεπει να κανει μεγαλο παιχνιδι ο αργεντινος ενω λογικα δεν ειναι και στην καλυτερη σωματικη κατασταση ενω και στους ψηλους με ιμπακα μπονγκα κτλ θα χουν πολυ αθλητικοτητα. Να δουμε αν αποδωσουν τα γκαζια του αταμαν στους παικτες που θα πρεπει να τα δωσουν ολα σημερα.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 12, 2023 5:19 pm

Πήγα Κυριακή γήπεδο και είδα Μπάγερν Αμβούργο. Να πω την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε η Μπάγερν, μου φάνηκε πολύ μέτρια ομάδα. Είχε βέβαια πολλές απουσίες (έπαιξε χωρίς Λούσιτς, Έντουαρντς, Μπούκερ) και δεν ξέρω πόσοι από αυτούς θα είναι σήμερα. Μου άρεσε πολύ ο Ιμπάκα (ο άνθρωπος είναι πραγμτικό κτήνος, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κορμί) και πιστεύω θα έχετε ζόρι στο ζωγραφιστό. Επίσης ο Φραντσίσκο ήταν πολύ καλός. Τρομερός χειριστής, απίστευτη ντρίμπλα και πάσα αλλά πολύ τσιλιβήθρας. Μικροκαμωμένος πολύ και δεν έχω πειστεί ότι μπορεί να σταθεί Euroleague. Επίσης ωραίο να βλέπεις τον Λάσο ξανά στους πάγκους.

Προβλέπω σχετικά εύκολη επικράτηση ΠΑΟ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Οκτ 12, 2023 5:32 pm

Μπορεί και να είναι το ξεμπούκωμα του Βιλντόζα αυτό το παιχνίδι.
Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο η εικόνα που έχουμε είναι κυρίως λόγω του ότι είναι ανέτοιμος σωματικά ή επειδή δεν έχει προσαρμοστεί στο να παίζει δίπλα σε παίκτη που κρατάει τόσο τη μπάλα όπως ο Σλούκας.

Ένα διάστρεμμα έπαθε 12 Σεπτέμβρη, στο super cup έπαιξε λίγο οπότε είχε μπει στις προπονήσεις έστω, την προηγούμενη εβδομάδα έαιξε 21 λεπτά. Σωματικά πλέον πρέπει να είναι καλά.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Οκτ 12, 2023 9:31 pm

Από που κάρφωσε...

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Πέμ Οκτ 12, 2023 9:33 pm

Επιτέλους βλέπουμε Βιλντοζα, πολύ καλή πρώτη περιοδος.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221

Πέμ Οκτ 12, 2023 9:41 pm

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να βρει ρυθμό και αυτοματισμούς αυτή η νέα ομάδα.Αν το καταφερουμε το ταχύτερο θα παρουμε νικες .Έχουμε φύσει επιθετικογενες ρόστερ.Το 26-14 δεν μου λέει κάτι.Εχουμε 3 δεκάλεπτα ακόμα.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1996

Πέμ Οκτ 12, 2023 9:43 pm

Ο καρστεν μηχανη λαθών

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Οκτ 12, 2023 9:52 pm

Επιτρέψτε μου να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά χειρότερος απ' ότι δείχνει το σκορ καθώς η Μπάγερν είναι εντυπωσιακα κακή

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1588
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Οκτ 12, 2023 10:00 pm

Πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο,πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο,κόντρα σε μια Μπάγερν που δεν παίζει και καλά.Αν δεν βελτιωθούμε θα έχουμε πρόβλημα.

Iμπακα πολύ καλος,για τον οποιο το καλοκαίρι έγραψα ότι πρέπει να γίνει κίνηση, και πολλοί απάντησαν μακρυά και παλαίμαχος κλπ.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”