Euroleague Round 30, Panathinaikos AKTOR vs Alba Berlin
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι μπασκετμπολίστες τραυματίζονται τόσο εύκολα όταν γυρνάει έτσι το πόδι και παραπατάνε. Κανονικά με τόση προπόνηση δεν θα έπρεπε το πόδι να έχει ελαστικότητα και να αντέχει τέτοια καταπόνηση? Εγώ όταν πάω για trail running, επειδή το έδαφος είναι uneven κτλπ, αυτό μου συμβαίνει πολλές φορές. Δεν έχω πάθει ποτέ τπτ. Βασικά μπορώ να πηδάω στο ένα πόδι με το πόδι γυρισμένο έτσι χωρίς καν να πονάω...
0
- shaq7
- Reactions: 6724
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
λογικα αν εισαι 2.05 105 κιλα ειναι πολυ πιο ευκολο να παθεις ζημια..επισης επειδη παιζουν πολλους αγωνες παιζει να ειναι πιο ευαλωτοι.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 21, 2025 10:37 pmΝα σου πω την αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι μπασκετμπολίστες τραυματίζονται τόσο εύκολα όταν γυρνάει έτσι το πόδι και παραπατάνε. Κανονικά με τόση προπόνηση δεν θα έπρεπε το πόδι να έχει ελαστικότητα και να αντέχει τέτοια καταπόνηση? Εγώ όταν πάω για trail running, επειδή το έδαφος είναι uneven κτλπ, αυτό μου συμβαίνει πολλές φορές. Δεν έχω πάθει ποτέ τπτ. Βασικά μπορώ να πηδάω στο ένα πόδι με το πόδι γυρισμένο έτσι χωρίς καν να πονάω...
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα έχει να κάνει το ύψος και το βάρος, αλλά και εγώ 1.92 89 κιλά είμαι.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 21, 2025 10:48 pmλογικα αν εισαι 2.05 105 κιλα ειναι πολυ πιο ευκολο να παθεις ζημια..επισης επειδη παιζουν πολλους αγωνες παιζει να ειναι πιο ευαλωτοι.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 21, 2025 10:37 pm
Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι μπασκετμπολίστες τραυματίζονται τόσο εύκολα όταν γυρνάει έτσι το πόδι και παραπατάνε. Κανονικά με τόση προπόνηση δεν θα έπρεπε το πόδι να έχει ελαστικότητα και να αντέχει τέτοια καταπόνηση? Εγώ όταν πάω για trail running, επειδή το έδαφος είναι uneven κτλπ, αυτό μου συμβαίνει πολλές φορές. Δεν έχω πάθει ποτέ τπτ. Βασικά μπορώ να πηδάω στο ένα πόδι με το πόδι γυρισμένο έτσι χωρίς καν να πονάω...
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gkostas37 την Παρ Μαρ 21, 2025 10:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.