2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 24, 2023 7:32 pm

στα συν του Αταμάν ότι την ομαδάρα της Εφές δε την έφτιαξε με απεριόριστο μπάτζετ, το μπάτζετ έγινε απεριόριστο μετά για να τη διατηρήσει.

είναι ένα ερωτηματικό πάντως το πώς θα εξελιχθεί η σχέση Αταμάν - ντιπιτζί, ειδικά αν δεν έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα. όλα τα σενάρια είναι πιθανά, από το να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας ως το να απειλεί να πέσει από τον Παρθενώνα αν του φέρει κάνα δικό του παίκτη ο πρόεδρος. :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7047
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 24, 2023 7:50 pm

Λένε ότι ο λάσο οδεύει προς μπαγιερν , αν ισχύει πάει το όνειρο που χαν δει πολλοί ότι είναι κρυφά πίσω από τον Σερέλη και ήδη δούλευε το μεγάλο μάστερ πλαν του dpg.. υπάρχει περίπτωση να έρθει ο αταμαν και να βρει ομάδα που έχει φτιάξει ο πρόεδρος ; Η δεν θα έρθει ο αταμαν λέω εγώ η δεν ισχύουν όλες αυτές οι κλεισμένες μεταγραφές .. αρχίζει και βρωμάει η υπόθεση .

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Μαρ 24, 2023 8:47 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 24, 2023 7:50 pm
Λένε ότι ο λάσο οδεύει προς μπαγιερν , αν ισχύει πάει το όνειρο που χαν δει πολλοί ότι είναι κρυφά πίσω από τον Σερέλη και ήδη δούλευε το μεγάλο μάστερ πλαν του dpg.. υπάρχει περίπτωση να έρθει ο αταμαν και να βρει ομάδα που έχει φτιάξει ο πρόεδρος ; Η δεν θα έρθει ο αταμαν λέω εγώ η δεν ισχύουν όλες αυτές οι κλεισμένες μεταγραφές .. αρχίζει και βρωμάει η υπόθεση .
Μήπως έρθει τρινκερι στον παο;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μαρ 25, 2023 4:39 pm

Το ποιός προπονητής θα έλθει στον ΠΑΟ έχει να κάνει με το τι στόχο θα του θέσει ο πληρώνων.
Αν ο πληρώνων του πει "σου έχω πάρει αυτούς τους παίκτες, και θέλω να μπεις στο f4", κανένας σοβαρός προπονητής που σέβεται τον εαυτό του δεν πρόκειται να έλθει.
Αν ο πληρώνων του πει "έχεις ένα χρόνο για να πάρεις όποιους παίκτες θέλεις μέσα στα όρια του τάδε μπάτζετ και να φτιάξεις ομάδα για του παραχρόνου", τότε ίσως βρεθεί κάποιος σοβαρός προπονητής που θα το ρισκάρει.
Δυστυχώς, ο ΠΑΟ σήμερα έχει καταντήσει νεκροταφείο παικτών και προπονητών, και αυτό το ξέρουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ.
Γνώμη μου είναι να μείνει ο (αξιόλογος) Σερέλης για τουλάχιστον 3 χρόνια.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4879
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 25, 2023 5:06 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 4:39 pm

Γνώμη μου είναι να μείνει ο (αξιόλογος) Σερέλης για τουλάχιστον 3 χρόνια.
γιατι μονο 3 χρονια?δεν θα προλαβει να δειξει εργο,ας μεινει καμια 10ετια
επισης να συνεχιστει το πετυχημενο σχεδιο ελληνοποιησης σπαρτιατοποιησης εξελιξης νεων παιχτων

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Μαρ 25, 2023 5:06 pm

επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια (μερικά εκ των οποίων μάλλον είναι καλό που δεν τα είδα), μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι είπε ο κύριος Δημήτρης που έχει πυροδοτήσει τις συζητήσεις των μπάτζετ 15εκ; Με ακριβή διατύπωση;

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Σάβ Μαρ 25, 2023 5:11 pm

Σεβομαι όλες τις αποψεις αλλά εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα πάρει 2 καλά ονόματα μόνο και μόνο για να θελξει ένα μεγάλο όνομα προπονητη να ελθει. :lol: .....η παιζει πιθανοτητα να τα εχει βρει με καποιον προπονητη στο προφορικο και να του ειπε για Βιλντοζα και Λεσσορτ :lol: γνωρίζει ότι δεν θέλει κανένα μεγάλο όνομα να ελθει ευκολα καθώς υπάρχουν αρκετοί καλοί πάγκοι.Εγω πιστεύω θα πάρει Σαρας η Τρινκιερι

Δεν είναι όλες οι ομάδες Μπασκονια κλπ για να επενδουν σε νέους παίχτες σχεδόν κάθε χρόνο.Με λίγο διαφοροποιημενο μοντέλο η Μπασκονια δεν θα απουσίαζε από φάιναλ Φορ.

Πιστευω ο Προεδρος θα καπαρώσει έναν τοπ "ασσο" και ένα πολύ καλό 5αρι και τα υπόλοιπα θα τα αφήσει στον νέο προπονητη. :D

Για μέτριο προπονητικό όνομα δεν νομίζω να διώξει Σερελη.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Μαρ 25, 2023 5:13 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 5:11 pm
Σεβομαι όλες τις αποψεις αλλά εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα πάρει 2 καλά ονόματα μόνο και μόνο για να θελξει ένα μεγάλο όνομα προπονητη να ελθει. :lol: .....η παιζει πιθανοτητα να τα εχει βρει με καποιον προπονητη στο προφορικο και να του ειπε για Βιλντοζα και Λεσσορτ :lol: γνωρίζει ότι δεν θέλει κανένα μεγάλο όνομα να ελθει ευκολα καθώς υπάρχουν αρκετοί καλοί πάγκοι.Εγω πιστεύω θα πάρει Σαρας η Τρινκιερι

Δεν είναι όλες οι ομάδες Μπασκονια κλπ για να επενδουν σε νέους παίχτες σχεδόν κάθε χρόνο.Με λίγο διαφοροποιημενο μοντέλο η Μπασκονια δεν θα απουσίαζε από φάιναλ Φορ.

Πιστευω ο Προεδρος θα καπαρώσει έναν τοπ "ασσο" και ένα πολύ καλό 5αρι και τα υπόλοιπα θα τα αφήσει στον νέο προπονητη. :D

Για μέτριο προπονητικό όνομα δεν νομίζω να διώξει Σερελη.
ο σαρας και ο τρινκιερι ειναι μετρια προπονητικα ονοματα οποτε θα τον διωξει για αυτους
για πεδουλακιδες σουλιδες λυκογιαννιδες ναι εκει δεν θα τον εδιωχνε

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Σάβ Μαρ 25, 2023 5:27 pm

δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος έχει πλέον τα ψυχικά αποθέματα να διώξει προπονητη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σαρας δεν θα έδιωχνε με τίποτα, μονάχα αν ο ίδιος ο Λιθουανός θα ήθελε να φυγει.Ηταν και από τα πρώτα ονόματα που ήθελε πριν ακόμη ξεκινήσει προπονητική ο Σαρας.Και πιστεύω ότι πέραν του Λασο Σαρας,Ιτουδη,Ζελικο δεν νομίζω να εμπιστεύεται άλλον

Ο τουρκος εφαγε πολλα χρονια δυνατες ηττες με Εφες ως πιστος στρατιωτης της :lol: :lol: :lol μεχρι να πετυχει τζοκερ Μισιτς-Λαρκιν: .

Μην δούμε κανένα τρελό με Μπατίστ και αμερικανικά ταλεντα :lol:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Μαρ 25, 2023 6:34 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 5:27 pm
:

Σαρας δεν θα έδιωχνε με τίποτα, μονάχα αν ο ίδιος ο Λιθουανός θα ήθελε να φυγει.Ηταν και από τα πρώτα ονόματα που ήθελε πριν ακόμη ξεκινήσει προπονητική ο Σαρας.Και πιστεύω ότι πέραν του Λασο Σαρας,Ιτουδη,Ζελικο δεν νομίζω να εμπιστεύεται άλλον
Nα σου θυμίσω ότι όταν επί Πασκουάλ σε μια τελευταία αγωνιστική Ευρωλίγκας κέρδισε η αδιάφορη Ζαλγκίρις εκτός έδρας ένα ματς με αποτέλεσμα στις ισοβαθμίες να χάσουμε πλεονέκτημα έδρας κι ο κύριος Δημήτρης τον έκραζε ως "τη μεγαλύτερη *πόρνη* της Ευρώπης". Δε λέω ότι αποκλείεται να τα βρουν, αλλά μεταγενέστερα από την εποχή που τον ήθελαν ως προπονητή έχει παιχτεί μεγάλη μανούρα γιατί ο Σάρας απάντησε, δεν είναι άτρωτος από την ντιπιτζική τοξικότητα.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Μαρ 25, 2023 7:48 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 6:34 pm
Nα σου θυμίσω ότι όταν επί Πασκουάλ σε μια τελευταία αγωνιστική Ευρωλίγκας κέρδισε η αδιάφορη Ζαλγκίρις εκτός έδρας ένα ματς με αποτέλεσμα στις ισοβαθμίες να χάσουμε πλεονέκτημα έδρας κι ο κύριος Δημήτρης τον έκραζε ως "τη μεγαλύτερη *πόρνη* της Ευρώπης".
πρέπει κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο "ντιπιτζικά αποφθέγματα" για να μη χάνεται η μπάλα, είναι τόσα πολλά που αυτό δε το θυμόμουν καν. :shock:

giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Σάβ Μαρ 25, 2023 8:02 pm

να δω ναρθει ο λασο κ να φερει καλαθη κ να κρατησει λι

0
Άβαταρ μέλους
KonsSpyr95

Reactions: 0
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Μαρ 26, 2023 1:03 pm

Καλησπέρα στη παρέα!

Έχουμε ακόμα Μάρτιο και υπάρχει μια απέραντη ανυπομονησία στα social να τελειώσει η φετινή χρονιά και να δούμε την "υπερομάδα" που θα έχει ο Παναθηναϊκός του χρόνου.
Αισιοδοξία που πηγάζει ξεκάθαρα από τα stories του ιδιοκτήτη στο ίνστα και όχι από κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Έχουμε Μάρτιο, υπάρχουν άπειρες φήμες για τον νέο προπονητή και ο ιδιοκτήτης βλέπεις να υπόσχεται πως θα κάνει 10 πράγματα.
Τον Απρίλιο, αυτά τα 10, θα γίνουν 8.
Τον Μάιο θα γίνουν 6-7.
Στο τέλος γύρω στον Ιούνιο από αυτά τα 6 πράγματα που υποσχέθηκε θα γίνουν πραγματικότητα τα 5 και θα είναι και όλοι ευχαριστημένοι!
Κάπως έτσι βλέπω να εξελίσσεται και το φετινό καλοκαίρι στο μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι οι υποσχέσεις έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, σε σημείο που αν ο προπονητής δεν λέγεται "Ζοτς" ή Λάσο ή Γκρέγκ Πόποβιτς ή Στιβ Κερ, θα υπάρχει τεράστια γκρίνια. Στο τέλος θα φέρουν κανέναν πραγματικά καλό προπονητή (π.χ. Πασκουάλ ή Αταμάν) και ο κόσμος θα γκρινιάζει!!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2532
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 26, 2023 2:30 pm

Καλησπέρα, θα θελα να ρωτησω ολη τη παρεα τι γνώμη έχετε για δυο παιχτες της ομαδας. Τον Γκριγκονις και τον Ματζουκα.

1) Οκκ αδικήθηκε ο Λιθουανός φετος και προφανώς επι Ραντονιτς δεν μπορούσε να κριθεί. Ακόμη και τώρα έχει ελάχιστα παιχνίδια στα πόδια για να πεις πως είναι στο 100%, οπότε αυτό ας πουμε πως δικαιολογεί τα τόσα πραγματικά ελεύθερα (οριακά σουτ προπόνησης) τρίποντα που έχασε χθες. Γίνεται όμως να χάνει 4 βολές? Και μάλιστα τις 2 να τις χάνει στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς? Δεν ειναι λογικα αυτα τα πράγματα. Πριν κάποιο καιρό συζητούσαμε για το αν θα κρατουσαμε τους Μπεικον και Γουιλιαμς. Έστω ότι ο Γκριγκονις είχε option +1 κι οχι κλειστό 2ετες, με αυτή την εικόνα στην επίθεση που εχουμε δει από τον παιχτη τη τελευταία 2ετια σε συνδυασμό με τη τουλάχιστον μέτρια αμυνα που παιζει, θα τον κρατούσατε και του χρονου?

Εγω πιο ευκολα θα κρατουσα τον Ματ Τομας αν έπρεπε να διαλέξω, οκ δεν εχει το παιχνίδι με τη μπαλα στα χέρια που έχει ο Γκριγκονις, ούτε τη δημιουργία, ουτε το drive. Αλλα έχει νοοτροπία νικητή, είναι επιθετικός στην επίθεση και στην αμυνα σκιζεται. Ο Γκριγκονις εχει μια παθητική νοοτροπία και σταση νομιζω. Τι λετε?

2) Για τον Ματζουκα πως τα βλέπετε τα πράγματα? Ποιο πιστεύετε πως είναι το ταβάνι του? τον συγκρίνετε μπασκετικα με κάποιον πετυχημένο ελληνα παιχτη? Σας αρεσει το πλάνο που ακολουθεί η ομάδα για την εξέλιξη του ή θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο να παει κάπου δανεικος του χρονου? Εχει φουσκώσει και εχει φτιάξει χτιστό σώμα αλλά βλέπω πως χάνει το motility που έχουν τα περισσότερα σύγχρονα 4αρια, σας φοβίζει κι εσας αυτο?

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Κυρ Μαρ 26, 2023 2:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μαρ 26, 2023 2:31 pm

KonsSpyr95 έγραψε:
Κυρ Μαρ 26, 2023 1:03 pm
Καλησπέρα στη παρέα!

Έχουμε ακόμα Μάρτιο και υπάρχει μια απέραντη ανυπομονησία στα social να τελειώσει η φετινή χρονιά και να δούμε την "υπερομάδα" που θα έχει ο Παναθηναϊκός του χρόνου.
Αισιοδοξία που πηγάζει ξεκάθαρα από τα stories του ιδιοκτήτη στο ίνστα και όχι από κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Έχουμε Μάρτιο, υπάρχουν άπειρες φήμες για τον νέο προπονητή και ο ιδιοκτήτης βλέπεις να υπόσχεται πως θα κάνει 10 πράγματα.
Τον Απρίλιο, αυτά τα 10, θα γίνουν 8.
Τον Μάιο θα γίνουν 6-7.
Στο τέλος γύρω στον Ιούνιο από αυτά τα 6 πράγματα που υποσχέθηκε θα γίνουν πραγματικότητα τα 5 και θα είναι και όλοι ευχαριστημένοι!
Κάπως έτσι βλέπω να εξελίσσεται και το φετινό καλοκαίρι στο μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι οι υποσχέσεις έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, σε σημείο που αν ο προπονητής δεν λέγεται "Ζοτς" ή Λάσο ή Γκρέγκ Πόποβιτς ή Στιβ Κερ, θα υπάρχει τεράστια γκρίνια. Στο τέλος θα φέρουν κανέναν πραγματικά καλό προπονητή (π.χ. Πασκουάλ ή Αταμάν) και ο κόσμος θα γκρινιάζει!!
καλα ηδη μερικοι λενε οτι ο αταμαν δεν ειναι καλη επιλογη γιατι ειναι παλιοχαρακτηρας

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”