Επόμενος προπονητής Παναθηναικού
Συντονιστής: Captains
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- Baader

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τεράστια διαφορά, προφανώς, ανάμεσα στο ποιον θα ήθελα και στο ποιος πιστεύω ότι θα είναι πράγματι ο επόμενος. Θα ήθελα πάνω απ' όλους, φορέβερ εντ έβερ, Ομπράντοβιτς. Κι ας μην ξαναπάρουμε κούπα ποτέ, δεν με νοιάζει. Θέλω Ομπράντοβιτς όχι μόνο επειδή είναι ο κορυφαίος όλων αλλά και επειδή η έλευσή του θα σηματοδοτεί βήμα πίσω από τον ΔΠΓ, που έχει συμπεριφερθεί απίστευτα άσχημα με τις υποκλοπές κτλ. Όνειρο θερινής νυκτός...
Μετά τον Ζοτς, θέλω εξίσου Σάρας και Ιτούδη. Ο Σάρας είναι καλύτερος προπονητής, ο Ιτούδης ως Ελληνας και με την προϋπηρεσία του θα μπορούσε να πάρει τα κλειδιά της ομάδας για πάντα. Και για τους δύο θα έκανα τούμπες, αλλά δεν δίνω καμία πιθανότητα ούτε γι'αυτούς.
Μετά από αυτούς τους τρεις, θέλω Κοκόσκοφ, αλλά ούτε αυτός πιστεύω ότι έχει λόγο να έρθει.
Μετά λοιπόν από όλους αυτούς πάμε στη ρεαλιστική λύση του Βόβορα, ο οποίος είναι συμπαθέστατος και ίσως να είναι και καλός προπονητής, αλλά δεν έχει το εκτόπισμα να αντιμετωπίσει το καθεστώς του ΔΠΓ όταν τα πράγματα στραβώσουν και αρχίσει η κριτική. Η γλυκιά, αθώα φατσούλα του μου δείχνει ότι θα καταλήξει κι αυτός σε κανένα νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, σαν τον Ίνιγο Θορθάνο.
Μετά τον Ζοτς, θέλω εξίσου Σάρας και Ιτούδη. Ο Σάρας είναι καλύτερος προπονητής, ο Ιτούδης ως Ελληνας και με την προϋπηρεσία του θα μπορούσε να πάρει τα κλειδιά της ομάδας για πάντα. Και για τους δύο θα έκανα τούμπες, αλλά δεν δίνω καμία πιθανότητα ούτε γι'αυτούς.
Μετά από αυτούς τους τρεις, θέλω Κοκόσκοφ, αλλά ούτε αυτός πιστεύω ότι έχει λόγο να έρθει.
Μετά λοιπόν από όλους αυτούς πάμε στη ρεαλιστική λύση του Βόβορα, ο οποίος είναι συμπαθέστατος και ίσως να είναι και καλός προπονητής, αλλά δεν έχει το εκτόπισμα να αντιμετωπίσει το καθεστώς του ΔΠΓ όταν τα πράγματα στραβώσουν και αρχίσει η κριτική. Η γλυκιά, αθώα φατσούλα του μου δείχνει ότι θα καταλήξει κι αυτός σε κανένα νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, σαν τον Ίνιγο Θορθάνο.
Θα συμφωνήσω με τον Baader (δεν με παίρνει με τέτοιο ψευδώνυμο να διαφωνήσω κιόλας
) ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση ανάμεσα σε αυτούς που θα ήταν ιδανικοί και σε αυτούς που μπορεί πράγματι, να έρθουν.
Κι ας κινούνται οι μπίζνες του ΔΓ στον χώρο που θα έχει κέρδος σ' ένα μαύρο 2020 λόγω σταθερής υφεσιακής πορείας που με τον κορωνοϊό σε εξέλιξη θα φτάσει ιστορικά χαμηλά 2008-10.
Βάλτε και την κατά παραγγελία ελάφρυνση του Κούλη προς τους ιδιοκτήτες ομάδων και λοιπούς ολιγάρχες και μπορεί να βγει ένα καλό μπάτζετ που δυνητικά να επέτρεπε την υπογραφή ονοματάρας της προπονητικής. Με τα λεφτά που ενδεχομένως να ρίξει στο τραπέζι ο ΔΓ μπορεί να φέρει κάνα αμερικάνο στυλ Ρικ δε Γκρικ* ή και κανονικό προπονητή για επαγγελματίες :smile: αλλά δεν μπορεί να φέρει Ζοτς και Σάρας και πιθανότατα ούτε Ιτούδη χωρίς να το αποκλείω όμως τον τελευταίο.
Εγώ ως φίλος του Ολυμπιακού θα ψήφιζα τον Βόβορα γιατί αυτός με βολεύει. Ως φίλος του μπάσκετ και της αγνής αντιπαλότητας σας εύχομαι να πάρετε έναν κανονικό προπονητή με ένα συγκεκριμένο στάτους και κάποια ελάχιστη αξιοπρέπεια που να προφυλάξει την ομάδα από τον ΔΓ. Το κάτα δύναμη έστω για να είμαστε και πραγματιστές.
* Ανάξιος και να λέμε το όνομά του ο τύπος αυτός. Σαν σε ιθαγενείς. Τα έλεγε από πέρσι, από τις πρώτες μέρες ο Yorgos.
Κι ας κινούνται οι μπίζνες του ΔΓ στον χώρο που θα έχει κέρδος σ' ένα μαύρο 2020 λόγω σταθερής υφεσιακής πορείας που με τον κορωνοϊό σε εξέλιξη θα φτάσει ιστορικά χαμηλά 2008-10.
Βάλτε και την κατά παραγγελία ελάφρυνση του Κούλη προς τους ιδιοκτήτες ομάδων και λοιπούς ολιγάρχες και μπορεί να βγει ένα καλό μπάτζετ που δυνητικά να επέτρεπε την υπογραφή ονοματάρας της προπονητικής. Με τα λεφτά που ενδεχομένως να ρίξει στο τραπέζι ο ΔΓ μπορεί να φέρει κάνα αμερικάνο στυλ Ρικ δε Γκρικ* ή και κανονικό προπονητή για επαγγελματίες :smile: αλλά δεν μπορεί να φέρει Ζοτς και Σάρας και πιθανότατα ούτε Ιτούδη χωρίς να το αποκλείω όμως τον τελευταίο.
Εγώ ως φίλος του Ολυμπιακού θα ψήφιζα τον Βόβορα γιατί αυτός με βολεύει. Ως φίλος του μπάσκετ και της αγνής αντιπαλότητας σας εύχομαι να πάρετε έναν κανονικό προπονητή με ένα συγκεκριμένο στάτους και κάποια ελάχιστη αξιοπρέπεια που να προφυλάξει την ομάδα από τον ΔΓ. Το κάτα δύναμη έστω για να είμαστε και πραγματιστές.
* Ανάξιος και να λέμε το όνομά του ο τύπος αυτός. Σαν σε ιθαγενείς. Τα έλεγε από πέρσι, από τις πρώτες μέρες ο Yorgos.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η καλυτερη λυση για τον παο ειναι μακραν ο σαρας..Το βλεπω απιθανο να ρθει βεβαια με τις τωρινες συνθηκες μιας και η ζαλγκιρις του προσφερει καλυτερο περιβαλλον και σιγουρα θα ειναι περιζητητος..Μετα βαζω ομπραντοβιτς αλλα αυτος και αν δεν προκειται να ρθει στον παο με τον τωρινο ιδιοκτητη αλλα και χωρις να χει 30μυρια μπατζετ..
Οποτε το καλυτερο θα ναι να τα παιξει ολα για ολα για ιτουδη(εχουν και το ιδιο χομπι να θελουν να παρουν πρωην παιχτες του ολυμπιακου
).Σιγουρα και αυτος θα θελει σοβαρες εγγυησεις ομως..
Παντως η εκτιμηση μου ειναι οτι θα δωσει ευκαιρια στον βοβορα,το χε πει και ο ιδιος στο ινστα πριν φερει τον ρικ οτι θελει να ειναι ο επομενος..
Οποτε το καλυτερο θα ναι να τα παιξει ολα για ολα για ιτουδη(εχουν και το ιδιο χομπι να θελουν να παρουν πρωην παιχτες του ολυμπιακου
Παντως η εκτιμηση μου ειναι οτι θα δωσει ευκαιρια στον βοβορα,το χε πει και ο ιδιος στο ινστα πριν φερει τον ρικ οτι θελει να ειναι ο επομενος..
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Ζοτς,αν φύγει απο την Φενέρ,δεν νομίζω οτι θα δουλέψει σε άλλη ομάδα τη νέα σεζόν,βλέπω να κάθεται ένα χρόνο όπως έκανε όταν έφυγε απο τον Παναθηναϊκό. Για τον Σάρας,δεν πιστεύω οτι υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Βλέπω να μένει ο Βόβορας ως πρώτος,και γιατί δεν υπάρχουν στην αγορά καλές διαθέσιμες επιλογές,και γιατί θα είναι οικονομικός,έχουμε και την δήλωση dpg στο instagram που έλεγε οτι αν δεν ερχόταν ο Ρικ θα πήγαινα με Βόβορα,και σίγουρα θα είναι ο επόμενος,και επιπλέον,με τη διαχείριση του και την εικόνα της ομάδας σε όσα ματς κλήθηκε να παίξει ως πρώτος,τα πήγε πολύ καλά,και σίγουρα του αξίζει η ευκαιρία,αν είναι να φέρουμε τον οποιοδήποτε μέτριο ξένο κοουτς.
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σαφως και θα ηθελα σαρας ή ζοτς ή ιτουδη. ιτουδης λογικα τσσκα ή nba τον βλεπω, οποτε 99% δεν ερχεται.
ο σαρας θα ηταν καλη επιλογη αλλα αν φυγει ζοτς-πεσιτς-ιτουδης απο μεγαλους παγκους δεν θα ειναι ευκολη περιπτωση αφου θα πεσουν ολοι πανω του. αν και θα εχουμε καποιες πιθανοτητες.
ζοτς αν φυγει θα εχουμε καλες πιθανοτητες αν και παιζει και να μην προπονησει του χρονου.
το γιατι θελω εναν απο αυτους του τρεις ειναι γιατι ειναι οι κορυφαιοι, δεν υπαρχει κατι αλλο.
ο βοβορας καλος ειναι αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει. στην πρωτη στραβη θα φυγει και θα ξαναπαει βοηθος. δεν εχει υπομονη ο ΔΓ.
απο αλλους ξενους εχω ηδη αναφερει τον τρινκιερι, που ειναι ο πρωτος που δεν εχει εχει παρει ευκαιρια σε μεγαλη ομαδα ενω εχει δειξει τρομερα δειγματα γραφης ολα αυτα τα χρονια.
ο εθνικος σταρ-τρινκιερι εχει ολα τα στοιχεια που θελει καποιος κοουτς για να παει σε μεγαλο κλαμπ στην ευρωπη. ειναι πολυ καλος στη δομηση ροστερ και εχει ματι να φερνει παικτες, ειναι πολυ καλος στην τακτικη και στο διαβασμα των αντιπαλων, ενω και καλος στο κοουτσαρισμα ειναι. και παθος-τρελα εχει δεν ειναι ηρεμος σαν βοβορα ή κατσικαρη κλπ. το μονο αρνητικο το εθνικος σταρ και το κακο παρελθον στην εθνικη ομαδα.
αν δεν παρουμε καποιον απο ζοτς-σαρας-ιτουδη που ειναι δυσκολο, θα ηθελα τρινκιερι.
ο σαρας θα ηταν καλη επιλογη αλλα αν φυγει ζοτς-πεσιτς-ιτουδης απο μεγαλους παγκους δεν θα ειναι ευκολη περιπτωση αφου θα πεσουν ολοι πανω του. αν και θα εχουμε καποιες πιθανοτητες.
ζοτς αν φυγει θα εχουμε καλες πιθανοτητες αν και παιζει και να μην προπονησει του χρονου.
το γιατι θελω εναν απο αυτους του τρεις ειναι γιατι ειναι οι κορυφαιοι, δεν υπαρχει κατι αλλο.
ο βοβορας καλος ειναι αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει. στην πρωτη στραβη θα φυγει και θα ξαναπαει βοηθος. δεν εχει υπομονη ο ΔΓ.
απο αλλους ξενους εχω ηδη αναφερει τον τρινκιερι, που ειναι ο πρωτος που δεν εχει εχει παρει ευκαιρια σε μεγαλη ομαδα ενω εχει δειξει τρομερα δειγματα γραφης ολα αυτα τα χρονια.
ο εθνικος σταρ-τρινκιερι εχει ολα τα στοιχεια που θελει καποιος κοουτς για να παει σε μεγαλο κλαμπ στην ευρωπη. ειναι πολυ καλος στη δομηση ροστερ και εχει ματι να φερνει παικτες, ειναι πολυ καλος στην τακτικη και στο διαβασμα των αντιπαλων, ενω και καλος στο κοουτσαρισμα ειναι. και παθος-τρελα εχει δεν ειναι ηρεμος σαν βοβορα ή κατσικαρη κλπ. το μονο αρνητικο το εθνικος σταρ και το κακο παρελθον στην εθνικη ομαδα.
αν δεν παρουμε καποιον απο ζοτς-σαρας-ιτουδη που ειναι δυσκολο, θα ηθελα τρινκιερι.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Επειδή συζητιέται έντονα το όνομα του Βοβορα, απο πηγάζει η βεβαιότητα ότι ο Βοβορας μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο; Επειδή έχει προπονήσει 5 παιχνίδια συνολικά στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε στημένες ομάδες;
Σίγουρα αξίζει μια ευκαιρία σαν πρώτος, αλλα είμαστε βέβαιοι ότι αυτή πρέπει να είναι σε εναν Παναθηναϊκό που έχει ανάγκη οσο ποτε για βεβαιότητες;
Σίγουρα αξίζει μια ευκαιρία σαν πρώτος, αλλα είμαστε βέβαιοι ότι αυτή πρέπει να είναι σε εναν Παναθηναϊκό που έχει ανάγκη οσο ποτε για βεβαιότητες;
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει συνεργαστεί με πολλούς και καλούς.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μαρ 18, 2020 8:01 pmΕπειδή συζητιέται έντονα το όνομα του Βοβορα, απο πηγάζει η βεβαιότητα ότι ο Βοβορας μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο; Επειδή έχει προπονήσει 5 παιχνίδια συνολικά στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε στημένες ομάδες;
Ξέρει την ομάδα.
Ειναι συμπαθής, πεινασμένος, εργατικός.
Για επιλογή παικτών θα έχει στήριξη από τον Αργύρη.
Αλλά κυρίως φοβάμαι ότι αν δεν είναι αυτός, θα φέρει κάτι χειρότερο στιλ Πιτινο ο κύριος Δημήτρης.
Το ερώτημα είναι αν μπορεί να επιβληθεί ο συγκεκριμένος. Όχι μόνο στους παίκτες. Γιατί αν η διοίκηση φόρτωσε Φριντετ στον Πιτινο, στο βοβορα είναι ικανή να κατεβάσει για δυάρι το Νέστορα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Τετ Μαρ 18, 2020 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ για τον Βόβορα θα συμφωνήσω με τον μοντ. Δεν μπορεί 5 παιχνίδια να είναι δείκτης, ιδίως όταν συνοδεύονται από κλασσικό κλίμα που ακολουθεί μια απόλυση/παραίτηση μετά της σχετικής εξώθησης, προπονητή.
Ο Πρίφτης νομίζω ότι είναι η πιο ρεαλιστική καλή λύση. Εκτός κι αν είναι πια, ο νέος Ιτούδης/Σφαιρόπουλος, ο Βόβορας. Κι αυτοί βοηθοί ήταν, όμως έκαναν το αγροτικό τους πρώτα σε μικρές/μεσσαίες ομάδες. Απαραίτητη ιστορία το αγροτικό.
Ο Πρίφτης νομίζω ότι είναι η πιο ρεαλιστική καλή λύση. Εκτός κι αν είναι πια, ο νέος Ιτούδης/Σφαιρόπουλος, ο Βόβορας. Κι αυτοί βοηθοί ήταν, όμως έκαναν το αγροτικό τους πρώτα σε μικρές/μεσσαίες ομάδες. Απαραίτητη ιστορία το αγροτικό.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα οφτοπικίσω λίγο, αλλά ο Ρικ πήγε σε τριτοκλασάτο κολέγιο, με λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό. ΟΚ είναι κοντά στο σπίτι του κι έχει κάτι στάβλους δίπλα που έχει άλογα, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται λιγο ξεφτιλέ το Iona για 650 χιλιάρικα;
Εάν ο ΔΓ θέλει να μας τρολάρει χοντρά μπορεί να φέρι το Λάρι Μπράουν που είναι φάση Πιτίνο κι είχε ακόμη πιο τραγικό πέρασμα από την Ευρω΄πη (το λες και ΡΟΜΠΑ αυτό που έγινε στην Τορίνο) κι είναι ακόμη μεγαλύτερος του Ρικ.
Εάν ο ΔΓ θέλει να μας τρολάρει χοντρά μπορεί να φέρι το Λάρι Μπράουν που είναι φάση Πιτίνο κι είχε ακόμη πιο τραγικό πέρασμα από την Ευρω΄πη (το λες και ΡΟΜΠΑ αυτό που έγινε στην Τορίνο) κι είναι ακόμη μεγαλύτερος του Ρικ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τεραστιο ρισκο ο βοβορας να ξεκινησει την προπονητικη απευθειας σε ομαδα ευρωλιγκατη,με καυτο παγκο και τρελο ιδιοκτητη.Εδω τον πεδουλακη που χει παρει και ενα πρωταθλημα μετα τις πρωτες ηττες τον λεγαν ταβερνιαρη.Φανταστειτε να ξεκινησει με 0-3 τι εχει να γινει,θα ψαχνετε προπονητη οταν οι καλοι θα εχουν βρει δουλεια.Ασε που βλεπω τον σχεδιασμο να τον κανει εξ ολοκληρου ο δπγ και το πολυ πολυ να αφησει τον βοβορα να διαλεξει 2-3 παιχτες..
Μηπως παει να φερει τον σκοτ σκαιλς που ειχε ακουστει πριν τον πιτινο..ενδιαφερον θα χε.
Μηπως παει να φερει τον σκοτ σκαιλς που ειχε ακουστει πριν τον πιτινο..ενδιαφερον θα χε.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το Ιοna απλά είναι η πόρτα της επιστροφής στο κολλεγιακό,και το εισητήριο για το επόμενο κολλέγιο που θα πάει,το πολύ μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2020 1:09 amΘα οφτοπικίσω λίγο, αλλά ο Ρικ πήγε σε τριτοκλασάτο κολέγιο, με λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό. ΟΚ είναι κοντά στο σπίτι του κι έχει κάτι στάβλους δίπλα που έχει άλογα, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται λιγο ξεφτιλέ το Iona για 650 χιλιάρικα;
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πιτίνο με το buy out που έχει όπως ο ίδιος δήλωσε θα τελειώσει εκεί την καριέρα του(όχι ότι πιστεύω τα περί loyalty αλλά ακόμα λόγω της φήμης του τα μεγάλα κολλέγια δε τον πλησιάζουν στο χιλιόμετρο,μόνο μικρά όπως το Iona που υπό κανονικές συνθήκες δεν τα κοιτάει καν φτασμένος προπονητής). Πέρα από αυτό τον Σεπτέμβρη θα γίνει 68. Πόσο ακόμα θα προπονεί;j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2020 11:28 amΤο Ιοna απλά είναι η πόρτα της επιστροφής στο κολλεγιακό,και το εισητήριο για το επόμενο κολλέγιο που θα πάει,το πολύ μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2020 1:09 amΘα οφτοπικίσω λίγο, αλλά ο Ρικ πήγε σε τριτοκλασάτο κολέγιο, με λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό. ΟΚ είναι κοντά στο σπίτι του κι έχει κάτι στάβλους δίπλα που έχει άλογα, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται λιγο ξεφτιλέ το Iona για 650 χιλιάρικα;
Για τον επόμενο προπονητή μας δε ξέρω. Ένα πείραμα με κάποιον εξ Αμερικής προπονητή ίσως θα μπορούσε να πετύχει αν του έχεις βοηθούς με γνώση της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας(έχουμε), κάποιον GM με γνώση της Ευρωπαϊκής αγοράς(δεν έχουμε) και βέβαια ο ίδιος να μην κοιτάει να φύγει με την πρώτη αφορμή.
Πχ ο Skiles σε κάτι τέτοιο θα με ιντρίγκαρε που έχει και μια σχέση με τη χώρα καθώς η τελευταία του ομάδα σαν παίκτης ήταν ο ΠΑΟΚ και η πρώτη του ομάδα σαν προπονητής...ο ΠΑΟΚ.
Έχει να προπονήσει από το 2016 αλλά στα 56 του παλαίμαχο δε τον λες.
Πάντως θα προτιμούσα προπονητή από Ευρώπη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο