Ο Τζίμερ Φριντετ επέστρεψε στην Κίνα, όπου παρότι παίζει στην ίδια ομάδα με πριν, οι αριθμοί του είναι εμφανώς πεσμένοι (παίζει λιγότερα λεπτά, σκοράρει πολύ λιγότερο, έχει το χειρότερο ποσοστό % της καριέρας του σε δίποντα και τρίποντα) αλλά εξακολουθεί να είναι ένας ροκ σταρ. Ένας εξαιρετικά θρησκευόμενος ροκ σταρ να πω, αφού είναι Μορμόνος και πολύ active μάλιστα. Εδώ μια συνέντευξη σε live facebook event σε Μορμόνους, όπου μαθαίνει κανείς πως έχει δικά του παπούτσια στην Κίνα, πως "στην εκκλησία νιώθω καλύτερα απ' ό,τι όταν βάζω ένα buzzer beater και με αποθεώνουν".
Πρώην παίκτες Παναθηναϊκού - πού βρίσκονται σήμερα
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με αφορμή το αντίστοιχο θέμα των φίλων του Ολυμπιακού έλεγα να κάνουμε ένα θέμα για όσους φεύγουν από την ομάδα μας, να δούμε πού πήγαν και τι έκαναν.
Ο Τζίμερ Φριντετ επέστρεψε στην Κίνα, όπου παρότι παίζει στην ίδια ομάδα με πριν, οι αριθμοί του είναι εμφανώς πεσμένοι (παίζει λιγότερα λεπτά, σκοράρει πολύ λιγότερο, έχει το χειρότερο ποσοστό % της καριέρας του σε δίποντα και τρίποντα) αλλά εξακολουθεί να είναι ένας ροκ σταρ. Ένας εξαιρετικά θρησκευόμενος ροκ σταρ να πω, αφού είναι Μορμόνος και πολύ active μάλιστα. Εδώ μια συνέντευξη σε live facebook event σε Μορμόνους, όπου μαθαίνει κανείς πως έχει δικά του παπούτσια στην Κίνα, πως "στην εκκλησία νιώθω καλύτερα απ' ό,τι όταν βάζω ένα buzzer beater και με αποθεώνουν".
0
- Conan1982
- Reactions: 3593
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συνεχίσω με ένα τελείως off topic και να με συγχωρέσει ο Yorgos.
Ήμουν στο Ζάπειο πριν χρόνια και (όντας ελάχιστα θρήσκος), με πλησιάζουν 2 κοπέλες, η μια γλυκήτατη, Μορμόνισες όπως αποδείχτηκε, με ρώτησαν αν είχα ακούσει για τους Μορμόνους, κάτι τους είπα για το NBA και τον Κουφό.
, δεν ήξερα κάτι παραπάνω, μπούρου, μπούρου μου ήταν συμπαθέστατη, μου λένε θες να έρθεις μέχρι τα γραφεία μας; Δεν είχα και δουλειά, λέω πάμε, έχω μια ικανότητα άλλωστε απ' το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, ήταν λίγο πιο κάτω στην αρχή της Αρεοπαγίτου, μου τα πρήζει λίγο ο πάτερ τους ή ότι ήταν. Κατεβαίνουμε κάτω, πως σου φάνηκε μου λέει, την ψιλοφλερταρα μπορώ να πω, αποδείχτηκε ότι έμεναν κοντά μου στο Παγκράτι, πήγαμε με το τρόλευ. Λέω να μιλήσουμε ξανά (για τον ...Μορμονισμό πάντα
).
Πάω σπίτι, μπαίνω να ενημερωθώ για το τι εστί, βλέπω ότι κάνουν το ιεραποστολικό τους έργο και μετά γυρίζουν και ...παντρεύονται και αποφάσισα ότι δεν ήμουν για παντρειές και τέτοια, ούτε ήθελα να την βάλω στον κόσμο της ...αμαρτίας, αν υποθέσουμε δηλαδή ότι θα γινόταν κάτι, και η ιστορία μας έληξε άδοξα πριν κάν αρχίσει. Μου έχει μείνει από τότε η αντίστοιχη βίβλος τους ενθύμιο.
Ήμουν στο Ζάπειο πριν χρόνια και (όντας ελάχιστα θρήσκος), με πλησιάζουν 2 κοπέλες, η μια γλυκήτατη, Μορμόνισες όπως αποδείχτηκε, με ρώτησαν αν είχα ακούσει για τους Μορμόνους, κάτι τους είπα για το NBA και τον Κουφό.

Πάω σπίτι, μπαίνω να ενημερωθώ για το τι εστί, βλέπω ότι κάνουν το ιεραποστολικό τους έργο και μετά γυρίζουν και ...παντρεύονται και αποφάσισα ότι δεν ήμουν για παντρειές και τέτοια, ούτε ήθελα να την βάλω στον κόσμο της ...αμαρτίας, αν υποθέσουμε δηλαδή ότι θα γινόταν κάτι, και η ιστορία μας έληξε άδοξα πριν κάν αρχίσει. Μου έχει μείνει από τότε η αντίστοιχη βίβλος τους ενθύμιο.
7
5
1
1

- Igor
- Reactions: 9
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 1:25 pmΘα συνεχίσω με ένα τελείως off topic και να με συγχωρέσει ο Yorgos.
Ήμουν στο Ζάπειο πριν χρόνια και (όντας ελάχιστα θρήσκος), με πλησιάζουν 2 κοπέλες, η μια γλυκήτατη, Μορμόνισες όπως αποδείχτηκε, με ρώτησαν αν είχα ακούσει για τους Μορμόνους, κάτι τους είπα για το NBA και τον Κουφό., δεν ήξερα κάτι παραπάνω, μπούρου, μπούρου μου ήταν συμπαθέστατη, μου λένε θες να έρθεις μέχρι τα γραφεία μας; Δεν είχα και δουλειά, λέω πάμε, έχω μια ικανότητα άλλωστε απ' το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, ήταν λίγο πιο κάτω στην αρχή της Αρεοπαγίτου, μου τα πρήζει λίγο ο πάτερ τους ή ότι ήταν. Κατεβαίνουμε κάτω, πως σου φάνηκε μου λέει, την ψιλοφλερταρα μπορώ να πω, αποδείχτηκε ότι έμεναν κοντά μου στο Παγκράτι, πήγαμε με το τρόλευ. Λέω να μιλήσουμε ξανά (για τον ...Μορμονισμό πάντα
).

0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Nτροπή σου μοδεράτορας άνθρωπος να βγαίνεις τόσο οφ τόπικ, αλλά ήταν καλή η ιστορία.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 1:25 pmΘα συνεχίσω με ένα τελείως off topic και να με συγχωρέσει ο Yorgos.
Ήμουν στο Ζάπειο πριν χρόνια και (όντας ελάχιστα θρήσκος), με πλησιάζουν 2 κοπέλες, η μια γλυκήτατη, Μορμόνισες όπως αποδείχτηκε, με ρώτησαν αν είχα ακούσει για τους Μορμόνους, κάτι τους είπα για το NBA και τον Κουφό., δεν ήξερα κάτι παραπάνω, μπούρου, μπούρου μου ήταν συμπαθέστατη, μου λένε θες να έρθεις μέχρι τα γραφεία μας; Δεν είχα και δουλειά, λέω πάμε, έχω μια ικανότητα άλλωστε απ' το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, ήταν λίγο πιο κάτω στην αρχή της Αρεοπαγίτου, μου τα πρήζει λίγο ο πάτερ τους ή ότι ήταν. Κατεβαίνουμε κάτω, πως σου φάνηκε μου λέει, την ψιλοφλερταρα μπορώ να πω, αποδείχτηκε ότι έμεναν κοντά μου στο Παγκράτι, πήγαμε με το τρόλευ. Λέω να μιλήσουμε ξανά (για τον ...Μορμονισμό πάντα
).
Προϊδεάζω ότι θα ψάξω μόλις βρω χρόνο τον Κουζίνα και τον Αστροναύτη, ενώ έχω περιέργεια και για τον μαυρούκο που είχε φέρει ο Ιβανοβιτς από τη Γαλλία, αν θυμάμαι καλά μετά έπαιξε άλλη μια χρονιά Ευρωλίγκα με κάποια γαλλική κι έκτοτε αγνοώ το τι έκανε στη ζωή του.
0
Thank you nextConan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 1:25 pmΘα συνεχίσω με ένα τελείως off topic και να με συγχωρέσει ο Yorgos.
).
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
για τον σλοτερ λες ή για τον λαβαλ??yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 2:07 pmNτροπή σου μοδεράτορας άνθρωπος να βγαίνεις τόσο οφ τόπικ, αλλά ήταν καλή η ιστορία.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 1:25 pmΘα συνεχίσω με ένα τελείως off topic και να με συγχωρέσει ο Yorgos.
).
Προϊδεάζω ότι θα ψάξω μόλις βρω χρόνο τον Κουζίνα και τον Αστροναύτη, ενώ έχω περιέργεια και για τον μαυρούκο που είχε φέρει ο Ιβανοβιτς από τη Γαλλία, αν θυμάμαι καλά μετά έπαιξε άλλη μια χρονιά Ευρωλίγκα με κάποια γαλλική κι έκτοτε αγνοώ το τι έκανε στη ζωή του.
Αν βρεις γραψε και για ΡΤ Γκουιν (το 4αρι σουτερ του αρτζι), Ραμελ Καρυ, ζακ ραιτ(καπου γαλλιες τον θυμαμαι)...
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To Slaughter το χασάπη έλεγα, με το βελούδινο περπάτημα. Ωραία, θα τα δω αλλά ας ψάξει και κανένας άλλος.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 2:46 pmγια τον σλοτερ λες ή για τον λαβαλ??yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 2:07 pm
Nτροπή σου μοδεράτορας άνθρωπος να βγαίνεις τόσο οφ τόπικ, αλλά ήταν καλή η ιστορία.
Αν βρεις γραψε και για ΡΤ Γκουιν (το 4αρι σουτερ του αρτζι), Ραμελ Καρυ, ζακ ραιτ(καπου γαλλιες τον θυμαμαι)...
Για όσους πιστεύουν ότι η προσευχή βοηθάει στο καλό τρίποντο:
0
- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Slaughter συνέχισε σε μικρομεσαίες ομάδες του Eurocup/Champions League μετά. Από πέρσι βρίσκεται στην Ισπανία όπου είχε 13,3 πόντους με την Betis πέρσι και 10,9 με την Gran Canaria φέτος. Not bad, αν σκεφτεί κανείς ότι κλείνει και τα 34 του τον Αύγουστο.
Ο R.T. Guinn μετά τον ΠΑΟ πέρασε από Ισραήλ, Τουρκία και Ρωσία αρχικά (όλα καλά μέχρι εδώ), πριν καταλήξει σε μεγάλες λίγκες όπως το Ιαπωνικό, το Ουγγρικό και το Σουηδικό πρωτάθλημα

Επόμενος, ο Hilton Armstrong. Νούμερο 12 στο draft του ΝΒΑ κάποτε. Μετά τον ΠΑΟ αγωνίστηκε ελάχιστα στο ΝΒΑ, δύο σεζόν στην Τουρκία για να καταλήξει κι αυτός στην Ιαπωνία (με ένα μικρό διάλειμμα στο Ισράηλ) όπου πέρσι είχε μέσους όρους σχεδόν double double.
Τέλος, Demarcus Nelson. Ίσως από τους λίγους Αμερικανούς που συνέχισε να αγωνίζεται σε καλό επίπεδο σταθερά μετά και την αποχώρηση του. Malaga, Monaco, Villeurbanne, Bayern και από φέτος Limoges. Με την τελευταία μάλιστα (αν και σε μόλις 6 ματς φέτος στο Γαλλικό πρωτάθλημα) έχει 11,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ. Στα 36 του κι αυτός σχεδόν.
2
2

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
για σλοτερ ξερω. παιζει και εθνικη Πολωνιας οποτε ειναι αρκετα γνωστος. οσον αφορα το σκοραρισμα ειναι παρα πολυ καλος! απλως ειναι ενα 2αρι σε σωμα ασσου, κοντος και αδυναμος και αυτα δεν τα κανει ευκολα ευρωλιγκα ενω ειναι και χωνι αμυνα. Στο Eurocup ακομα δεν εχει θεμα καθως τον κρυβουν αμυνα ενω ουτε τοση αθλητικοτητα εχουν. ειναι στυλ φοστερ δηλαδη μονο για δευτερο 2αρι σε ομαδα ευρωλιγκας, αλλα οπως εχω ξαναπει δεν αξιζει να δωσεις θεση ξενου για 2ο δυαρι εκτος αν εχεις τρομερο γηγενη κορμο.A.CAB II έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 3:04 pmΓια το Σφαγέα (aka Σλοτερ) δεν θέλει πολύ ψάξιμο. Στη Γκραν Κανάρια παίζει. Πρέπει να πήγε στα μέσα της χρονιάς. Ήταν και mvp της 1ης αγωνιστικής του Τοπ16 του eurocup!
Όσο για νούμερα; Σε 3 μόλις ματς... κρατηθείτε... 17,7π με 62,5% τρίποντο και 6,7 ασιστ!
τα ιδια και ο ζακ ραιτ. γνωστος. τον θυμαμαι μεχρι και πριν 2-3 χρονια στις Γαλλιες. τωρα δεν εχω εικονα.
0
- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κάνουμε καμία ψηφοφορία ξανά για ποστ της χρονιάς κλπ, να θυμηθώ την ιστορία του αγαπητού Conan
Σε πιο ontopic:
https://basketball.eurobasket.com/team/ ... /92?Page=4

Σε πιο ontopic:
0
- ssoulliss
- Reactions: 724
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
benchwarmer έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 5:16 pmΑν κάνουμε καμία ψηφοφορία ξανά για ποστ της χρονιάς κλπ, να θυμηθώ την ιστορία του αγαπητού Conan![]()
Σε πιο ontopic:

αλλά κάπου πήρε το μάτι μου και ένα πρόσφατο post που συνέκρινε γυναικείες "καμπύλες" με το μπάσκετ (δεν θυμάμαι που το είδα

1
1

- Conan1982
- Reactions: 3593
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
και για το ποιο ...off topic μην σου πω!benchwarmer έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 5:16 pmΑν κάνουμε καμία ψηφοφορία ξανά για ποστ της χρονιάς κλπ, να θυμηθώ την ιστορία του αγαπητού Conan![]()
Σε πιο ontopic:

Ποιο ontopic κι εγώ. Ο Πέιν τι γίνεται; Μετά τον Παναθηναϊκό είχε 2 καλές σχετικά χρονιές με την Βιλερμπαν και φέτος δεν τον βρίσκω κάπου, έχει κανέναν τραυματισμό;
0
- Gino_Bill
- Reactions: 218
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή με κάψατε κ εμένα, θυμήθηκα τον Μάρκους Μπανκς, εκείνον με τα μπράτσα που μας έδειχνε μετά από κάθε τρίποντο-ευτυχώς δεν έβαλε πολλά. Λοιπόν, ο σήμερα 39 ετών Μάρκους, έπαιξε τελευταία φορά στον Καταριανό κολοσσό Αλ Γκαράφα, ομάδα στην οποία μετά απο ενδελεχή έρευνα (section "former notable players", wikipedia
) ανακάλυψα πως έχει αγωνιστεί ο μεγάλος Τζερεμάια Μάσσι (πρώην του Άρη, Ρεάλ κλπ).

3
3

- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός απ' ό,τι φαίνεται έχει ανοίξει μια εταιρεία και κανει συμβόλαια με την κυβέρνηση, ενώ δίνει και συμβουλές μέσω tweeter για... τη ζωή γενικότερα. Ελπίζω η εταιρεία στην οποία είναι CEO να μην έχει σχέση με τη μόδα πάντως γιατί θα πεινάσει το παλικάριConan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 6:35 pmκαι για το ποιο ...off topic μην σου πω!benchwarmer έγραψε: ↑Δευ Ιαν 18, 2021 5:16 pmΑν κάνουμε καμία ψηφοφορία ξανά για ποστ της χρονιάς κλπ, να θυμηθώ την ιστορία του αγαπητού Conan![]()
Σε πιο ontopic:
https://basketball.eurobasket.com/team/ ... /92?Page=4![]()
Ποιο ontopic κι εγώ. Ο Πέιν τι γίνεται; Μετά τον Παναθηναϊκό είχε 2 καλές σχετικά χρονιές με την Βιλερμπαν και φέτος δεν τον βρίσκω κάπου, έχει κανέναν τραυματισμό;
0