Έχει χάσει τα αποδυτήρια ο Γιατράς;benchwarmer έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 27, 2021 10:56 pmΜεταφέρω με επιφύλαξη (χωρίς να το παίζω inside info και τέτοια), ότι παίχτηκε μετά το ματς τρελή μανούρα εντός των αποδυτηρίων του Προμηθέα (μεταξύ τους), με κύριο πρωταγωνιστή τον Αγραβάνη....
Προμηθέας Πατρών - Αγωνιστικά
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το ειδα και γω ότι γραφουν εδω και ενα μηνα οτι εχει αποφασισει.
τωρα το πιο σημαντικο θα ειναι αν δεν βγει προεδρος ο Λιολιος θα συνεχισει να βαζει λεφτα;
βεβαια γιατι να σταματησει ενω μολις εφτιαξε τετοιες εγκαταστάσεις;
αν φυγει ο γιατρας, ποιον θα βλεπατε για επομενο προπονητη; Εγω θα προτεινα πεδουλακη με τα 1000
0
- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μου κάνει τόσο εντύπωση η απόφαση του Γιατρά. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο, αλλά νομίζω καταλαβαίνει και ο ίδιος πως δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο. Έχω μεγάλο θαυμασμό στο attitude του, στην στάση του στα πράγματα, αλλά νομίζω πως για να κάνει ο Προμηθέας το κάτι παραπάνω και ευρωπαϊκά πλέον (γιατί μάλλον αυτός είναι ο στόχος του) χρειάζεται πλέον έναν πιο "κανονικό" προπονητή. Ίσως και κάποιον ξένο. Και βέβαια να σταματήσει αυτό που γίνεται κάθε χρόνο με τους ξένους παίκτες...
Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πισωγύρισμα, αρκεί ο όποιος νέος προπονητής να δουλέψει όπως αυτός νομίζει (αφού βέβαια πριν προσληφθεί συμφωνήσει με την διοίκηση στις γενικές αρχές).
Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πισωγύρισμα, αρκεί ο όποιος νέος προπονητής να δουλέψει όπως αυτός νομίζει (αφού βέβαια πριν προσληφθεί συμφωνήσει με την διοίκηση στις γενικές αρχές).
1
1

-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας δούμε πρώτα αν θα είναι υποψηφιος και ο Λιόλιος και ο Φασούλας γιατί υποψιάζομαι οτι κάπου εκεί στην παράταση θα κάνει πίσω ο ενας.Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 06, 2021 9:10 pmτο ειδα και γω ότι γραφουν εδω και ενα μηνα οτι εχει αποφασισει.
τωρα το πιο σημαντικο θα ειναι αν δεν βγει προεδρος ο Λιολιος θα συνεχισει να βαζει λεφτα;
βεβαια γιατι να σταματησει ενω μολις εφτιαξε τετοιες εγκαταστάσεις;
αν φυγει ο γιατρας, ποιον θα βλεπατε για επομενο προπονητη; Εγω θα προτεινα πεδουλακη με τα 1000

0
- pan24
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιατράς λέει ότι φεύγει για να μην κάνει κακό στην ομάδα. Μάλλον θεωρεί ότι έφτασε ως εκεί που μπορούσε και αποφασίζει να κάνει στην άκρη.
Ο επόμενος προπονητής θεωρώ ότι πρέπει να είναι ξένος(αφού Πρίφτη δεν μπορείς να πλησιάσεις) εφόσον στόχος είναι το επόμενο βήμα δηλαδή διάκριση και στο Eurocup.
Πεδουλάκη ειδικά μετα τις τελευταίες δουλειές του τον θεωρώ πισωγύρισμα αν πας να κυνηγήσεις Ευρωπαϊκή διάκριση.
Προπονητής από το εξωτερικό έχει ρίσκο και θέλει προσεκτικό ψάξιμο αλλά μάλλον πρέπει.
Ο επόμενος προπονητής θεωρώ ότι πρέπει να είναι ξένος(αφού Πρίφτη δεν μπορείς να πλησιάσεις) εφόσον στόχος είναι το επόμενο βήμα δηλαδή διάκριση και στο Eurocup.
Πεδουλάκη ειδικά μετα τις τελευταίες δουλειές του τον θεωρώ πισωγύρισμα αν πας να κυνηγήσεις Ευρωπαϊκή διάκριση.
Προπονητής από το εξωτερικό έχει ρίσκο και θέλει προσεκτικό ψάξιμο αλλά μάλλον πρέπει.
0
- Conan1982
- Reactions: 3559
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eίχε και πολλά νεύρα τελευταία, όχι ότι ήταν τέρας ψυχραιμίας παλιότερα αλλά νομίζω για κάποιον λόγο ένοιωθε μεγάλη πίεση.
Για μένα καλώς σταματάει και το αποφασίζει μόνος του. Η ομάδα πήγε καλά βάσει των δυνατοτήτων της, έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ αλλά για μένα απέτυχε στην ανάδειξη των νέων παικτών που ήταν ένας από τους στόχους της. Τους έδινε μεν τα τελευταία χρόνια χρόνο αλλά το έχω ξαναπεί όχι ουσιαστικό, δεν τους έβαζε σε λειτουργικά σχήματα, σε κρίσιμα λεπτά για να αποκτήσουν εμπειρίες και να εξελιχθούν, όμως υπάρχουν οι παίκτες και οι υποδομές.
Ο επόμενος προπονητής πρέπει να επιλεχθεί και για την ικανότητα του να αξιοποιεί και να αναδεικνύει παίκτες. Τώρα που το σκέφτομαι ιδανικός θα ήταν ο ...Πιτίνο
Για μένα καλώς σταματάει και το αποφασίζει μόνος του. Η ομάδα πήγε καλά βάσει των δυνατοτήτων της, έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ αλλά για μένα απέτυχε στην ανάδειξη των νέων παικτών που ήταν ένας από τους στόχους της. Τους έδινε μεν τα τελευταία χρόνια χρόνο αλλά το έχω ξαναπεί όχι ουσιαστικό, δεν τους έβαζε σε λειτουργικά σχήματα, σε κρίσιμα λεπτά για να αποκτήσουν εμπειρίες και να εξελιχθούν, όμως υπάρχουν οι παίκτες και οι υποδομές.
Ο επόμενος προπονητής πρέπει να επιλεχθεί και για την ικανότητα του να αξιοποιεί και να αναδεικνύει παίκτες. Τώρα που το σκέφτομαι ιδανικός θα ήταν ο ...Πιτίνο

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν νομιζω οτι απετυχε στους μικρους. Μαντζουκα και Μπαζινα ειχε μονο απο τα παιδια τα οποια λες οτι μπορουν να παιξουν μπασκετ.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 08, 2021 7:28 pmEίχε και πολλά νεύρα τελευταία, όχι ότι ήταν τέρας ψυχραιμίας παλιότερα αλλά νομίζω για κάποιον λόγο ένοιωθε μεγάλη πίεση.
Ο επόμενος προπονητής πρέπει να επιλεχθεί και για την ικανότητα του να αξιοποιεί και να αναδεικνύει παίκτες. Τώρα που το σκέφτομαι ιδανικός θα ήταν ο ...Πιτίνο![]()
τον εναν τον εδωσε 17,5 χρονων στον Παο και ο αλλος παιρνει χρονο συμμετοχης και τωρα ειναι 18. Μιλαμε για παιδια που ειναι ακομα εφηβοι! Οποτε τι παραπανω μπορουσε να κανει;
αντε πες βαρια βαρια και τον γερομιχαλο που τον ειχε απο α2 νομιζω 21 χρονων. Βελτιωθηκε και παιζει βασικος λαυριο με καλες εμφανισεις.
κανενας αλλος μικρος δεν ηταν για να παιξει ψηλα, σε οποια ομαδα και αν ηταν...
0
- ssoulliss
- Reactions: 708
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Erdogan της Galatasaray. Φέρνει καλούς ξένους (Hayes, Webster, Macon, Hunter, Williams).pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 08, 2021 7:10 pmΟ επόμενος προπονητής θεωρώ ότι πρέπει να είναι ξένος(αφού Πρίφτη δεν μπορείς να πλησιάσεις) εφόσον στόχος είναι το επόμενο βήμα δηλαδή διάκριση και στο Eurocup.

0
- pan24
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείς να πεις και τον Λούντζη αν και δεν είναι τόσο μικρός, στα 23 του πια.Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιουν 08, 2021 8:00 pmδεν νομιζω οτι απετυχε στους μικρους. Μαντζουκα και Μπαζινα ειχε μονο απο τα παιδια τα οποια λες οτι μπορουν να παιξουν μπασκετ.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 08, 2021 7:28 pmEίχε και πολλά νεύρα τελευταία, όχι ότι ήταν τέρας ψυχραιμίας παλιότερα αλλά νομίζω για κάποιον λόγο ένοιωθε μεγάλη πίεση.
Ο επόμενος προπονητής πρέπει να επιλεχθεί και για την ικανότητα του να αξιοποιεί και να αναδεικνύει παίκτες. Τώρα που το σκέφτομαι ιδανικός θα ήταν ο ...Πιτίνο![]()
τον εναν τον εδωσε 17,5 χρονων στον Παο και ο αλλος παιρνει χρονο συμμετοχης και τωρα ειναι 18. Μιλαμε για παιδια που ειναι ακομα εφηβοι! Οποτε τι παραπανω μπορουσε να κανει;
αντε πες βαρια βαρια και τον γερομιχαλο που τον ειχε απο α2 νομιζω 21 χρονων. Βελτιωθηκε και παιζει βασικος λαυριο με καλες εμφανισεις.
Προερχόμενος από μια μέτρια σεζόν το 2018-2019 με το Λαύριο και μια το 2019-2020 που έπαιξε ελάχιστα λόγω χιαστού και κορωνοιού πλέον εμφανίζεται σαν μεταγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι κακη επιλογη ο βοβορας. ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι και πανεξυπνη. βεβαια αν δειξει τα δειγματα γραφης που εδειξε και στον Παο, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
Ομως, ο Προμηθεας παντα δινει χωρο και χρονο σε ολους και παικτες και ειδικα προπονητες για να δειξουν τι αξιζουν, οποτε σιγουρα αρχικα θα εχουν πλανο και πιστωση χρονου.
Για να δουμε ειναι πολυ ενδιαφερον προτζεκτ!
0
- Conan1982
- Reactions: 3559
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο στο ότι όντως ήταν πολύ μικροί. Θα αναθεωρήσω λίγο την δήλωση μου, τους έβαζε να παίζουν με τέτοιο τρόπο που πρακτικά δεν τους ωφελούσε σε κάτι, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Το έκανε άραγε για να λένε ότι βγάζουν μικρούς παίκτες; Δεν το γνωρίζω. Πάντως μέχρι απόδειξης του αντιθέτου δεν έχει ακόμα βγει κάποιος μικρός από τις ακαδημίες.Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιουν 08, 2021 8:00 pmδεν νομιζω οτι απετυχε στους μικρους. Μαντζουκα και Μπαζινα ειχε μονο απο τα παιδια τα οποια λες οτι μπορουν να παιξουν μπασκετ.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eγώ από τις δηλώσεις του κατάλαβα ότι έχει χάσει τα γραφεία κι όχι τα αποδυτήρια.vforvendetta85 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 28, 2021 12:02 pmΈχει χάσει τα αποδυτήρια ο Γιατράς;benchwarmer έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 27, 2021 10:56 pmΜεταφέρω με επιφύλαξη (χωρίς να το παίζω inside info και τέτοια), ότι παίχτηκε μετά το ματς τρελή μανούρα εντός των αποδυτηρίων του Προμηθέα (μεταξύ τους), με κύριο πρωταγωνιστή τον Αγραβάνη....
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τον μαντζουκα μια χαρα τον εβαζε και ειχε και ωραιο πλανο για αυτον. Φετος κατα πασα πιθανοτητα δεν πολυεπαιζε στην αρχη γιατι ισως ηθελε να φυγει, οποτε δεν τον εβαζαν για αυτον τον λογο. φετος πηρε ματς μονο οταν ειχε απουσιες και τραυματισμους και εκανε και το επικο ματς με 6/6 τριποντα στα καναρια. Δεν νομιζω οτι μπορουσε να κανει κατι καλυτερο ο Προμηθεας για αυτον αφου οταν ηταν 16-17 ετων δηλαδη την προηγουμενη σεζον, Α1 επαιζε σταθερα 10 λεπτα. φετος λογικα λογι μεταγραφης δεν τον εβαζαν πολυ.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 09, 2021 12:41 pmΈχεις δίκιο στο ότι όντως ήταν πολύ μικροί. Θα αναθεωρήσω λίγο την δήλωση μου, τους έβαζε να παίζουν με τέτοιο τρόπο που πρακτικά δεν τους ωφελούσε σε κάτι, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Το έκανε άραγε για να λένε ότι βγάζουν μικρούς παίκτες; Δεν το γνωρίζω. Πάντως μέχρι απόδειξης του αντιθέτου δεν έχει ακόμα βγει κάποιος μικρός από τις ακαδημίες.Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιουν 08, 2021 8:00 pmδεν νομιζω οτι απετυχε στους μικρους. Μαντζουκα και Μπαζινα ειχε μονο απο τα παιδια τα οποια λες οτι μπορουν να παιξουν μπασκετ.
Οσον αφορα τον Μπαζινα, μιλαμε για παιδι που αυτην την στιγμη ειναι 17,5 ετων!!!! ποσο χρονο να παρει σε μια ομαδα που θελει πρωταθλημα και κυπελλο στην Ελλαδα, ειδικα που και οσο επαιξε δεν ηταν και τρομερος. Και εχει παρει παιχνιδακια που αν του χρονου που δεν θα ειναι εφηβικο (ειναι εφηβος ακομα) παει δανεικος σε ομαδα και παιζει 30 λεπτα (ισως α2) τοτε θα εξελιχθει και αλλο.
Ουσιαστικα Μπαζινας και Μαντζουκας ειναι τα παιδια που μπορουν να παιξουν ψηλα μπασκετ. Αντε και Γερομιχαλος. Ολοι οι αλλοι δεν ηταν οχι για αυτο το επιπεδο αλλα με το ζορι για α2 (Σκουφης, Βυρλας, Κυριλης κλπ συν 2-3 παιδια ακομα που εφυγαν μετα το εφηβικο απο τον προμηθεα γιατι θεωρησαν οτι δεν μπορουν να εχουν ευκαιριες εκει (φιλιος, λαναρας κλπ)
0