Προμηθέας Πατρών - Αγωνιστικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3322
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 10, 2021 12:08 am

Παντως κατι πηγε πολυ λαθος φέτος αγωνιστικά. Περισσότερο στο πειθαρχικό κομμάτι της ομάδας παρά στο αγωνιστικό που καθε ομάδα κάνει τη κοιλιά της. Μετά το σουπερ καπ η ομάδα δεν έδειξε σταθερότητα και δεν φταίνε μονο οι περιπτώσεις παικτών με κοβιντ.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1653
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 19, 2021 9:41 pm

Ο Προμηθέας είναι σε συζητήσεις με τον Berrocal.

0
ΑΧΑΙΟΣ

Reactions: 1

Πέμ Ιούλ 01, 2021 5:25 pm

Γιατράς Μένει....!!!

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 06, 2021 11:20 am

ΑΧΑΙΟΣ έγραψε:
Πέμ Ιούλ 01, 2021 5:25 pm
Γιατράς Μένει....!!!
Τον Κασιμιρο πηρε τελικα προπονητη ο Προμηθεας. Ηταν Μαλαγα. Τωρα δεν τον εχω παρακολουθησει για να πω κατι παραπανω, αλλα θεωρω οτι πρωτος στοχος ειναι η αναδειξη των ακαδημιων, να παιζει η ομαδα ισπανικο στυλ μπασκετ με βελτιωση σε ντριμπλα, πασα, σουτ και μετα οσον αφορα την πρωτη ομαδα να ειναι φουλ επιθετικη!

σε φιλοσοφια νομιζω αυτο θα ειναι και συμφωνω απειρα. απο το να επαιρνε κανα παλαιων και παραδοσιακων αποψεων ελληνα, καλυτερα ισπανος ωστε να περασει η ταυτοτητα του σε ολο τον οργανισμο και στα προτυπα που δουλευουν εκει και βγαζουν παικταραδες.

Φερε και εναν Jaime τωρα να ξεκινησουμε καλα :lol:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2550
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Ιούλ 06, 2021 11:28 am

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 11:20 am
Τον Κασιμιρο πηρε τελικα προπονητη ο Προμηθεας. Ηταν Μαλαγα. Τωρα δεν τον εχω παρακολουθησει για να πω κατι παραπανω, αλλα θεωρω οτι πρωτος στοχος ειναι η αναδειξη των ακαδημιων, να παιζει η ομαδα ισπανικο στυλ μπασκετ με βελτιωση σε ντριμπλα, πασα, σουτ και μετα οσον αφορα την πρωτη ομαδα να ειναι φουλ επιθετικη!
Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση :bball:

Πρέπει να έχει γύρω στα 20 χρόνια που προπονεί στην ACB o Casimiro, πάρα πολύ έμπειρος προπονητής.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2565
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 06, 2021 12:35 pm

Μεγάλη κίνηση προπονητής με τέτοια εμπειρία από ACB.
Ένα σχετικό ρίσκο υπάρχει επειδή δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ισπανία αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1653
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 06, 2021 1:36 pm

Ο Kazys Maksvytis απέρριψε πρόταση του Προμηθέα.

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Κυρ Σεπ 12, 2021 2:19 pm

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Προμηθέας δεν θα κάνει άλλη κίνηση και θα πορευθεί με 11ο και 12ο παίκτη τον Μπαζίνα και τον Τανούλη. Από τη μία, φαίνεται ως ένα πολύ μεγάλο ρίσκο για μία ομάδα που θα δίνει σταθερά δύο παιχνίδια τη βδομάδα (18 ματς θα έχει η regular season του Γιούροκαπ), από την άλλη πάντα λέγαμε ότι οι ελληνικές ομάδες δεν δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να λοιπόν κάποια που από ότι φαίνεται θα το κάνει.
Οι ξένοι νομίζω είναι καλοί, ο Schwartz είναι ο μόνος που δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά νομίζω πως το ρόστερ κουμπώνει καλά μεταξύ του, και ας μην είναι ρόστερ που φαινομενικά μπορεί να "τρομάξει" Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό πχ. Και βέβαια, η μεγαλύτερη διαφορά θα είναι φέτος η παρουσία ενός ξένου προπονητή, σε ένα περιβάλλον που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο σε κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείω το να χαρακτηριστεί πολύ γρήγορα ως το εύκολο θύμα αν στραβώσουν τα πράγματα.

Θυμίζω και την 12άδα όπως διαμορφώθηκε:

Gaddy - Γκίκας - Μπαζίνας
Ray - Schwartz
Γιαννόπουλος - Ρογκαβόπουλος
Αγραβάνης - Miles
Grant - Hunt - Τανούλης

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 12, 2021 3:49 pm

benchwarmer έγραψε:
Κυρ Σεπ 12, 2021 2:19 pm
Όπως φαίνεται λοιπόν ο Προμηθέας δεν θα κάνει άλλη κίνηση και θα πορευθεί με 11ο και 12ο παίκτη τον Μπαζίνα και τον Τανούλη. Από τη μία, φαίνεται ως ένα πολύ μεγάλο ρίσκο για μία ομάδα που θα δίνει σταθερά δύο παιχνίδια τη βδομάδα (18 ματς θα έχει η regular season του Γιούροκαπ), από την άλλη πάντα λέγαμε ότι οι ελληνικές ομάδες δεν δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να λοιπόν κάποια που από ότι φαίνεται θα το κάνει.
Οι ξένοι νομίζω είναι καλοί, ο Schwartz είναι ο μόνος που δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά νομίζω πως το ρόστερ κουμπώνει καλά μεταξύ του, και ας μην είναι ρόστερ που φαινομενικά μπορεί να "τρομάξει" Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό πχ. Και βέβαια, η μεγαλύτερη διαφορά θα είναι φέτος η παρουσία ενός ξένου προπονητή, σε ένα περιβάλλον που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο σε κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείω το να χαρακτηριστεί πολύ γρήγορα ως το εύκολο θύμα αν στραβώσουν τα πράγματα.

Θυμίζω και την 12άδα όπως διαμορφώθηκε:

Gaddy - Γκίκας - Μπαζίνας
Ray - Schwartz
Γιαννόπουλος - Ρογκαβόπουλος
Αγραβάνης - Miles
Grant - Hunt - Τανούλης
δεν ειναι καθολου ρισκο. αν ειναι να εχει τα παιδια και να μην παιζουν ας τα δωσει δανεικους. Δεν μπορω να βλεπω αλλο ομαδες με 15-16 παικτες μην τυχον τραυματιστουν 3 ωστε να εχει να βαζει στη 12αδα. Ο Μπαζινας μια χαρα ειναι για 3ος ασσος, θα παιζει λιγο α1 και θα χει συμμετοχη σε eurocup. ψηλο γκαρντ ειναι, καλος στην αμυνα, κατεβαζει μπαλα, γιατι να μην στηριχθει;

τι περισσοτερο θα εδινε π.χ ο μαντζαρης ή ενας φθηνος 7ος ξενος ακομα? εξαλλου αν τραυματιστει καποιος, τοτε θα γινει μεταγραφη, δεν σημαινει οτι θα τραυματιστει ενας και μετα δεν θα υπαρχει αλλος παικτης.

Γενικοτερα πρεπει να φυγουμε απο την λογικη τεραστιο βαθος παγκου, αλλα με μετριους παικτες και πιτσιρικαδες για 13ο-14-15ο παικτη και να παμε σε λογικη πολυ καλους 5-6 ξενους που κανουν την διαφορα, με λιγους εμπειρους ελληνες και μετα 10ο-11ο-12ο παικτη μικρους ελληνες.

Αλλιως δεν προκειται να φτιαξουμε παλι μπασκετ και να εχουμε παραγωγη παικτων. Δες τον Παο, εχει 8 ξενους και δεν κανει κανενας την διαφορα και μερικοι κιολας δεν ειναι για ευρωλιγκα καν. δηλαδη ποσο χειροτερα θα ηταν αν ειχε λιγοτερους και καλυτερους ξενους, αλλα να ειχε μουρατο και να επαιρνε 10λεπτα σταθερα ο μαντζουκας; πολυ πολυ καλυτερα θα ηταν! εδω η ρεαλ βαζει τον Βουκσεβιτς.

Τελος, οσον αφορα τον κασιμιρο, θεωρω οτι ο προμηθεας εχει αποδειξει οτι στηριζει το πλανο του και τους προπονητες του και ας μην ξεκινανε καλα. Θα τον στηριξει και ερθουν στραβες στην αρχη, αλλωστε ισως το πιο σημαντικο πλανο για φετος ειναι να βγουν και να αναπτυχθουν οι μικροι και οι ακαδημιες. Αλλωστε απο ροστερ ειναι πολυ καλα και δεν νομιζω να πατωσει eurocup ή να να ειναι 8ος-9ος στην α1, γιατι μονο τοτε υπαρχει περιπτωση να τον διωξει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 716
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Σεπ 12, 2021 5:00 pm

Ο Schwartz για εμένα είναι swingman. Καλός Βέλγος είναι, έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα από τη χώρα του, μπάσκετ ξέρει, πασάρει καλά, σουτάρει ψιλοκαλά ενώ στην άμυνα λογικά θα μαρκάρει τον καλύτερο της περιφέρειας.

Πέρυσι στο Βέλγιο στην Oostende ήταν ο MVP παντού, σάρωσε τα πάντα και λογικότατα τον πήρε ο Προμηθέας. Όσο για τον Casemiro, τον έχω σε εκτίμηση. Νομίζω πως θα αναδείξει καλύτερα τους δύο μικρούς σε σχέση πάντα με τον Γιατρά. Το πρόβλημα με αυτόν είναι η προσαρμογή.

Το στοίχημα για τον Προμηθέα θα είναι να μην αρχίσει τα περυσινά με τις αλλεπάλληλες αλλαγές ξένων.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2565
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Σεπ 26, 2021 11:10 am

Ο Κασιμίρο φαίνεται να φτιάχνει κάτι ωραίο.
Μου αρέσει η ηρεμία που βγάζει στον πάγκο και δεν διαμαρτύρεται στους διαιτητές.
Προσπαθεί να παίξει στρωτά και όχι όποιος παίρνει μπάλα να σουτάρει.

Το μοντέλο με 2 pass first άσσους, pick n roll 5αρια και όλους τους υπόλοιπους να μπορούν να σουτάρουν μου φαίνεται το ιδανικό όταν μπορείς να το έχεις αν και πιο "παλιομοδίτικο" σε σχέση με το τωρινό μπάσκετ που επιβάλλει σκορ από το 1.

Από τα 2 pg χτες πήρε όλα κι όλα 5 σουτ(2/2 Γκάντι, 0/3 Γκίκας).
Ο Γκάντι με 4 πόντους και 4 ασσίστ ήταν πρώτος στο +/- με +20 σε 22 λεπτά.
Μου άρεσε και το ροτέισον, φαίνεται ότι δύσκολα θα ξεπερνάει κάποιος τα 25-26 λεπτά.

Από τους νέους, τον Ρέι,τον Γκάντι και τον Γκίκα τους ξέραμε.
Ο Χαντ είναι πιο καλός απ'ότι τον περίμενα, φαίνεται ότι στο 5 θα είναι σούπερ μαζί με Γκράντ και Αγραβάνη εκεί αν υπάρξει ανάγκη.
Ο Μάιλς αποδεικνύει ότι είναι εξαιρετικός σουτερ αλλά και πολύ καλός σε άμυνα και ριμπάουντ.

Ο Σβάρτζ δείχνει να ψάνει ακόμα τον ρόλο του επιθετικά όμως έδειξε καλά σημάδια, δεν τον φοβάμαι.

Έκπληξη μου ήταν η διαχείριση του Ρογκαβόπουλου, το πόσο τον εμπιστεύεται ο Κασιμίρο.
Του δίνει την μπάλα στα χέρια και πήρε και τις περισσότερες προσπάθειες επιθετικά μαζί με τον Ρέι.
Οκ τα έσπασε στο τρίποντο όπως και γενικά η ομάδα αλλά δεν τον φοβάμαι,το σουτ κάπου ανάμεσα στο 35-40% το έχει.

Οι βολές ήταν κακές και συνολικά θα είναι ένα θεματάκι μάλλον γιατί Χάντ,Γκράντ, Αγραβάνης είναι ασταθείς.
Μια και είπαμε Αγραβάνης μου αρέσει ότι ξεκινάει από τον πάγκο, by default για τα 15 λεπτά ξεκούρασης του Μάιλς.
Όταν θα είναι στην καλή βραδιά του τον βάζεις περισσότερο στο 4 ή και στο 5 σαν ζευγάρι με τον Μάιλς αλλά όταν όπως χτες δεν είναι καλά ή κολλάει το κεφάλι του δεν σου κάνει ζημιά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 716
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Σεπ 26, 2021 4:35 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Σεπ 26, 2021 11:10 am
Ο Κασιμίρο φαίνεται να φτιάχνει κάτι ωραίο.
Μου αρέσει η ηρεμία που βγάζει στον πάγκο και δεν διαμαρτύρεται στους διαιτητές.
Προσπαθεί να παίξει στρωτά και όχι όποιος παίρνει μπάλα να σουτάρει.

Το μοντέλο με 2 pass first άσσους, pick n roll 5αρια και όλους τους υπόλοιπους να μπορούν να σουτάρουν μου φαίνεται το ιδανικό όταν μπορείς να το έχεις αν και πιο "παλιομοδίτικο" σε σχέση με το τωρινό μπάσκετ που επιβάλλει σκορ από το 1.

Από τα 2 pg χτες πήρε όλα κι όλα 5 σουτ(2/2 Γκάντι, 0/3 Γκίκας).
Ο Γκάντι με 4 πόντους και 4 ασσίστ ήταν πρώτος στο +/- με +20 σε 22 λεπτά.
Μου άρεσε και το ροτέισον, φαίνεται ότι δύσκολα θα ξεπερνάει κάποιος τα 25-26 λεπτά.

Από τους νέους, τον Ρέι,τον Γκάντι και τον Γκίκα τους ξέραμε.
Ο Χαντ είναι πιο καλός απ'ότι τον περίμενα, φαίνεται ότι στο 5 θα είναι σούπερ μαζί με Γκράντ και Αγραβάνη εκεί αν υπάρξει ανάγκη.
Ο Μάιλς αποδεικνύει ότι είναι εξαιρετικός σουτερ αλλά και πολύ καλός σε άμυνα και ριμπάουντ.

Ο Σβάρτζ δείχνει να ψάνει ακόμα τον ρόλο του επιθετικά όμως έδειξε καλά σημάδια, δεν τον φοβάμαι.

Έκπληξη μου ήταν η διαχείριση του Ρογκαβόπουλου, το πόσο τον εμπιστεύεται ο Κασιμίρο.
Του δίνει την μπάλα στα χέρια και πήρε και τις περισσότερες προσπάθειες επιθετικά μαζί με τον Ρέι.
Οκ τα έσπασε στο τρίποντο όπως και γενικά η ομάδα αλλά δεν τον φοβάμαι,το σουτ κάπου ανάμεσα στο 35-40% το έχει.

Οι βολές ήταν κακές και συνολικά θα είναι ένα θεματάκι μάλλον γιατί Χάντ,Γκράντ, Αγραβάνης είναι ασταθείς.
Μια και είπαμε Αγραβάνης μου αρέσει ότι ξεκινάει από τον πάγκο, by default για τα 15 λεπτά ξεκούρασης του Μάιλς.
Όταν θα είναι στην καλή βραδιά του τον βάζεις περισσότερο στο 4 ή και στο 5 σαν ζευγάρι με τον Μάιλς αλλά όταν όπως χτες δεν είναι καλά ή κολλάει το κεφάλι του δεν σου κάνει ζημιά.
Πάει να φτιάξει "ισπανική" ομάδα ο Casimiro, το αν θα πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι άλλη ιστορία. Νομίζω ότι θα πρόσπαθήσει να αναδείξει και τους μικρούς (ήδη ο Ρογκαβόπουλος έχει ρόλο). Πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό που έχει σκεφτεί.

Όσο για τον Schwarz θα είναι ο glue guy της ομάδας. Εχθές δεν "κούραζε" καθόλου την μπάλα, άλλωστε είναι καλός πασέρ, ενώ στην άμυνα θα τους βοηθήσει πολύ.

* Καλά ρε Δέδα είχες τον Miles και δεν τον έφερες στην ΑΕΚ (τόσο καλά τα πηγαίνατε στη Holon :?: ); :-?

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Κυρ Σεπ 26, 2021 6:39 pm

Πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι, ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Προμηθέα φέτος.

Γκάντι-Ρει-Ρογκαβοπουλος-Μάιλς-Χαντ δείχνουν να αποτελούν τις πρώτες επιλογές του προπονητή, με τους Γκικα-Σβαρτς-Γιαννοπουλο-Αγραβάνη-Γκραντ να έρχονται από τον πάγκο,
με ενεργό ρόλο, φτιάχνοντας μια πολύ αξιόμαχη 10αδα (25’-15’ αντίστοιχα).

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, 2 πολύ έμπειρα first-pass PG, δυο αθλητικά 2αρια, πολλά τρίποντα από τους παικτες στο 3-4 (σημαντικό ότι είναι αρκετά καλοί οι Μαιλς-Αγραβανης και στα ριμπάουντ) και δυο αθλητικοί και πολύ έμπειροι pnr ψηλοι.

Στρωτό, απλό μπάσκετ με γρήγορη κυκλοφορία και σχετικη ισορροπία σε άμυνα/επίθεση.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μπει ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, αλλά μοιάζει φαβορί για την 3η θέση στην Α1 και όταν θα μπαίνουν τα τρίποντα, θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και στο Eurocup.

0
xavier

senior
Reactions: 29

Κυρ Σεπ 26, 2021 7:55 pm

δεν ειδα την καλη 3η περιοδο του προμηθεα, αλλα δεν μου αρεσε οτι δεν πηρε καθολου σκορ απο το γκαντι ενω και ο ρει εχει δειξει πολυ ασταθης στα φιλικα μεχρι τωρα.

το διδυμο των ψηλων ειναι φανταστικο για ομαδα με το μπατζετ του προμηθεα, μου αρεσαν παρα πολυ τοσο ο γκραντ που τον ξεραμε οσο και ο χαντ.

για εμενα τα γκαρντ παραμενουν ερωτηματικο για τον προμηθεα, βεβαια ακομα και να μη βγουν, δεν ειναι δυσκολο να αλλαξουν.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Κυρ Σεπ 26, 2021 9:53 pm

όταν μπήκε ο γκίκας και ο αγραβανης ο ΠΑΟ πήρε 10 πόντους διαφορά. Έχουν πέσει πάρα πολύ και οι 2.. Πολύ κουραστικό να βλέπεις , μια ομάδα να σουτάρει όλο τρίποντα και εχτές με την ΑΕΚ πολλά τρίποντα ούτε οι γκολντεινς στειτς να ήταν.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προμηθέας Πατρών”