Προμηθέας Πατρών - Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:10 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 10:57 pm

Γκάρετ, Λούντζης, Μπαζίνας
Μίλερ, Χριστοδούλου, Καφέζας
Ξένος, Γιαννόπουλος, Μαντζούκας
Φαγιέ, Αγραβάνης, Κουρουπάκης
Μαυροκεφαλίδης, Αγκμπελέσε, Φλόιντ

σιγουρα για Φλοιντ ; γιατι οπως το βλεπω σαν να περιττευει!
περισσοτερο αναγκη βλεπω για επιπλεον ξενο στα γκαρντ ! 4δα με τον Μιλερ που ειναι απλα ρολιστας και Λουντζη +Χριστοδουλου(ο οποιος ειναι-δεν ειναι γκαρντ..) δυσκολα θα βγαλει απαιτητικη σεζον ποσοτικα !αλλα και ποιοτικα την βρισκω αρκετα κατω σε σχεση με φετος

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2559
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:37 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 11:10 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 10:57 pm

Γκάρετ, Λούντζης, Μπαζίνας
Μίλερ, Χριστοδούλου, Καφέζας
Ξένος, Γιαννόπουλος, Μαντζούκας
Φαγιέ, Αγραβάνης, Κουρουπάκης
Μαυροκεφαλίδης, Αγκμπελέσε, Φλόιντ

σιγουρα για Φλοιντ ; γιατι οπως το βλεπω σαν να περιττευει!
περισσοτερο αναγκη βλεπω για επιπλεον ξενο στα γκαρντ ! 4δα με τον Μιλερ που ειναι απλα ρολιστας και Λουντζη +Χριστοδουλου(ο οποιος ειναι-δεν ειναι γκαρντ..) δυσκολα θα βγαλει απαιτητικη σεζον ποσοτικα !αλλα και ποιοτικα την βρισκω αρκετα κατω σε σχεση με φετος
Για Φλόιντ αυτό ακούγεται, ότι είναι κλεισμένος και θα ενεργοποιηθεί εφόσον έρθει ο Γιαννόπουλος

Ο Μίλερ με 17 πόντους φέτος Γαλλία και 15 πέρσι Ισραήλ,πρόπερσι μέτρια χρονιά με την Ουσάκ αλλά το 2016-2017 15 πόντους VTB με την Αστάνα.Ρολίστας δεν μου φαίνεται να είναι αν και δεν έχει παίξει σε επίπεδο Eurocup
Αν το ξένο 3αρι παίζει και 2 είναι κομπλέ

Φέτος η περιφέρεια είχε βασικά Χολ, Μπάμπ, Λίποβι, Κατσίβελη και λίγο Κασελάκη με Ρόμπινσον/Μπελ να έρχοντα ως αντικαταστάτες του Λόουρι και Μάντζαρη στην πορεία σαν προσθήκη χωρίς κανένας τους να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Ο Μίλερ δύσκολο να είναι χειρότερος από Ρόμπινσον/Λόουρι/Μπελ, ο Γκάρετ αν είναι όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του μπορεί να είναι και καλύτερος του Χολ ενώ κι ο Χριστοδούλου δε νομίζω να δώσει λιγότερο από τον Μάντζαρη. Μαντζούκας λογικά θα είναι έστω λίγο καλύτερος και Γιαννόπουλο τον θεωρώ στα ίδια με Κασελάκη, είναι οτι πιο κοντινό στον Μπαμπ σε Έλληνα. Μόνο Λούντζης θεωρώ θα είναι υποβάθμιση σε σχέση με Κατσίβελη.

Με 4 πρωτοκλασσάτους και 3 συμπληρωματικούς νομίζω είναι οκ το 1-3

Από την άλλη στους ψηλούς Φαγιέ-Μαυροκεφαλίδης είναι άνω των 35. Οκ Φαγιέ πολύ δυνατός και Μαυροκεφαλίδης δεν βγάζει τραυματισμούς αλλά θέλουν διαχείριση.
Φλόιντ φαίνεται καλή κινησούλα για το μέλλον και για εμένα αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε στα τελευταία 9-10 φετινά παιχνίδια μπορεί να φάει τη θέση του Αγκμπελέσε.

Όχι ότι δεν θα μπορούσε αντί για αυτόν να αποκτηθεί ένας κοντός κι ένας Έλληνας ψηλός αλλά φαίνεται να πιστεύουν σε Λούντζη-Χριστοδούλου ενώ υπάρχει κι ο Μαντζούκας.
Αν πάρεις εκτός από 3 ξένους+Γιαννόπουλο κι άλλο ξένο εκεί τους θάβεις

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:43 pm

pan24 έγραψε:

Ο Μίλερ με 17 πόντους φέτος Γαλλία και 15 πέρσι Ισραήλ,πρόπερσι μέτρια χρονιά με την Ουσάκ αλλά το 2016-2017 15 πόντους VTB με την Αστάνα.Ρολίστας δεν μου φαίνεται να είναι αν και δεν έχει παίξει σε επίπεδο Eurocup

οταν λεω ρολιστας εννοω να γινει ρολιστας στον Προμηθεα ,πισω απο 2 αλλα ξενα γκαρντ ποιοτικοτερα.
νταξει και οι 17 ποντοι στην Ροαν η την Γκιλμποα δεν λενε πολλα αν δεις τα στατιστικα! 40ρια στο διποντο και 35ρια στο τριποντο κυμαινεται πανω κατω !φτωχα πραγματα.απλα εγραφε ποντους σε μικρομεσαιες ομαδες ,σε λιγκες οχι και τοσο ανταγωνιστικες (αν και το Ισραηλ εχει πλεον αρκετους καλους ξενους )
αν αποκτηθηκε για βασικος ο Μιλερ εγω ξεκαθαρα βλεπω υποβαθμιση ποιοτικη !δεν υπαρχει καμια συγκριση με την προοπτικη που εδινε περσι ο Μπαμπ εκει!
αισθηση μου ειναι οτι θα αποκτηθει και ο Πετεγουει που διαβαζα ! η κατι παρεμφερες!ανεξαρτητα απο το ξενο 3ρι(ακομα και αν ειναι guard forward)

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:58 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 11:43 pm
pan24 έγραψε:

οταν λεω ρολιστας εννοω να γινει ρολιστας στον Προμηθεα ,πισω απο 2 αλλα ξενα γκαρντ ποιοτικοτερα.
νταξει και οι 17 ποντοι στην Ροαν η την Γκιλμποα δεν λενε πολλα αν δεις τα στατιστικα! 40ρια στο διποντο και 35ρια στο τριποντο κυμαινεται πανω κατω !φτωχα πραγματα.απλα εγραφε ποντους σε μικρομεσαιες ομαδες ,σε λιγκες οχι και τοσο ανταγωνιστικες (αν και το Ισραηλ εχει πλεον αρκετους καλους ξενους )
αν αποκτηθηκε για βασικος ο Μιλερ εγω ξεκαθαρα βλεπω υποβαθμιση ποιοτικη !δεν υπαρχει καμια συγκριση με την προοπτικη που εδινε περσι ο Μπαμπ εκει!
αισθηση μου ειναι οτι θα αποκτηθει και ο Πετεγουει που διαβαζα ! η κατι παρεμφερες!ανεξαρτητα απο το ξενο 3ρι(ακομα και αν ειναι guard forward)
Ο Μίλερ φέτος 38% τρίποντο σε 7,5 προσπάθειες είχε πέρσι 41% σε 6,5, στο δίποντο φαίνεται μέτριος δε ξέρω αν εκβιάζει προσπάθειες ή δε το έχει με τα τελειώματα κοντά πάντως αν έχει τέτοια ποσοστά τρίποντο τη κάνει τη δουλειά
Ο Μπάμπ έκανε κάποια τρομερά παιχνίδια αλλά από Δεκέμβρη ήταν εξαφανισμένος.

Αν πάρεις Γιαννόπουλο νομίζω δε βγαίνει αυτό που λες.
Δηλαδή και Γιαννόπουλο και άλλους 4 ξένους στο 1-3 και Λούντζη, Χριστοδούλου, Μαντζούκα έχεις 8 παίκτες για 3 θέσεις, αν βάλεις και τους 2 μικρούς 10
Αν πάρεις κι ακόμα έναν για το 4-5 ποιον θα αφήσεις εκτός 12αδας
Η θα έχεις 12αδα με 8 παίκτες στο 1-3 που κανένας δεν πάει στο 4 και μόνο 4 για το 4-5 εκ των οποίων οι 2 35+;
Δε βγαίνει

Αυτό που θα έβλεπα εγώ θα ήταν να μην αποκτηθεί ο Γιαννόπουλος
Στο 5 να πας με Μαυροκεφαλίδη, Αγκμπελέσε, Καββαδά ή Σκορδίλη και αντί του Γιαννόπουλου έναν καλύτερο του στο 2-3
Η εναλλακτικά, αν έμενε ο Χολ δηλαδή στο 1-2 υπήρχαν Γκάρετ, Χολ, Μίλερ δε θα με πείραζε καθόλου τα 15' πίσω από το βασικό 3 να τα παίρνουν Μαντζούκας και Χριστοδούλου
Όμως για να κυνηγάνε τόσο τον Γιαννόπουλο σε συνδυασμό με την απόκτηση Λούντζη, Χριστοδούλου η επιλογή μάλλον έχει γίνει

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 12:06 am

pan24 έγραψε:

Ο Μίλερ φέτος 38% τρίποντο σε 7,5 προσπάθειες είχε πέρσι 41% σε 6,5, στο δίποντο φαίνεται μέτριος δε ξέρω αν εκβιάζει προσπάθειες ή δε το έχει με τα τελειώματα κοντά πάντως αν έχει τέτοια ποσοστά τρίποντο τη κάνει τη δουλειά

Δηλαδή και Γιαννόπουλο και άλλους 4 ξένους στο 1-3 και Λούντζη, Χριστοδούλου, Μαντζούκα έχεις 8 παίκτες για 3 θέσεις, αν βάλεις και τους 2 μικρούς 10
περσι ηταν αρκετα κατω στο τριποντο ! 32 αν ειδα καλα. διποντο σταθερα κακο..!

μπαμπ δεν επιασε καθολου.ομως δεν αναφερομαι στο τι εκανε,αλλα ως τι ονομα ηρθε περσι (και σε καλη ηλικια)ως προς αυτο δεν υπαρχει συγκριση με τον Μιλερ.

οσο για το αν βγαινει αυτο που λεω θα το δουμε.γιατι εγω για Πετεγουει διαβαζα με τον Γιαννοπουλο να ηταν ηδη κοντα. που ο Γιαννοπουλος ουσιαστικα τον χρονο Κασελακη παιρνει ενω ο Χριστοδουλου μπορει να γινει μπαλαντερ guard -forward.δεν καταλαβαινω γιατι σωνει και καλα ο Χριστοδουλο πρεπει να εχει εγγυημενο χρονο !σε τοση εκτιμηση τον εχεις ( :?: )
δεν γινεται να ειναι πιο κλειστο και απο περσι το ροτεισον !υποτιθεται φετος θα ανοιγε !ο Χριστοδουλου συμπληρωματικος μου κανει περισσοτερο.

εγω συνεχιζω να βλεπω 2 ξενους ακομα στο 1-3 ! πετεγουει-γκαιλιους η κατι παρεμφερες!χωρις να αποκλειεται και το 7 ξενοι (αν οπως λες ειναι σχεδον ετοιμη η υπογραφη Φλοιντ)

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Ιουν 15, 2020 12:18 am

portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 12:06 am
pan24 έγραψε:

περσι ηταν αρκετα κατω στο τριποντο ! 32 αν ειδα καλα. διποντο σταθερα κακο..!

μπαμπ δεν επιασε καθολου.ομως δεν αναφερομαι στο τι εκανε,αλλα ως τι ονομα ηρθε περσι (και σε καλη ηλικια)ως προς αυτο δεν υπαρχει συγκριση με τον Μιλερ.

οσο για το αν βγαινει αυτο που λεω θα το δουμε.γιατι εγω για Πετεγουει διαβαζα με τον Γιαννοπουλο να ηταν ηδη κοντα. που ο Γιαννοπουλος ουσιαστικα τον χρονο Κασελακη παιρνει ενω ο Χριστοδουλου μπορει να γινει μπαλαντερ guard -forward.δεν καταλαβαινω γιατι σωνει και καλα ο Χριστοδουλο πρεπει να εχει εγγυημενο χρονο !σε τοση εκτιμηση τον εχεις ( :?: )
δεν γινεται να ειναι πιο κλειστο και απο περσι το ροτεισον !υποτιθεται φετος θα ανοιγε !ο Χριστοδουλου συμπληρωματικος μου κανει περισσοτερο.

εγω συνεχιζω να βλεπω 2 ξενους ακομα στο 1-3 ! πετεγουει-γκαιλιους η κατι παρεμφερες!χωρις να αποκλειεται και το 7 ξενοι
Βρε μήπως κοιτάς άλλο Μίλλερ; :D
Εδώ τα στατιστικά του
https://basketball.realgm.com/player/Ia ... mmary/9302

7 ξένοι στο λέω εγώ ότι αποκλείεται γιατί no money και δεν έχει και τόσο νόημα, δεν παίζουν όσα παιχνίδια παίζουν στην Ευρωλίγκα

Πετεγουέι όπως και Γκαίλιους φημολογούνται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Λίποβι όχι να έρθουν και οι 2
Ο Χριστοδούλου εγγυημένο χρόνο δεν θα έχει, με δεδομένο ότι ο όποιος αποκτηθεί στο 3 θα παίζει και 2 αλλά και ότι ο Μίλερ είναι διπλοθεσίτης 1-2 όπως άλλωστε κι ο Λούντζης αν έχεις 7 παίκτες για το 1-3 στα κλειστά παιχνίδια που το ροτέισον πάει στους 10 παίκτες ο 1 θα βρίσκεται εκτός ροτέισον

Με Γκάρετ, Μίλερ, ξένο 3αρι να παίρνουν από 25'(στη πράξη σε κλειστά παιχνίδια παραπάνω θα παίζουν) και Γιαννόπουλο κάνα 15-20λεπτο μένουν 25-30' να μοιραστούν οι Μαντζούκας, Λούντζης, Χριστοδούλου.
Πρακτικά ροτέισον 12 παικτών μπορείς να έχεις με αυτό που λέω.

Στο 4-5 ειτε ειναι ο Φλοιντ ειτε καποιος Ελληνας θες καποιον που να μπορει να παιξει 10-15', δεν βγαινει αν παρεις εκει καποιον σαν τον Γερομιχαλο η μεινεις με τον Κουρουπακη

Κατά τα λοιπά ναι, θεωρητικά φέτος θα αυξανόταν το μπάτζετ και θα πήγαινε για να ανέβει ένα επίπεδο ακόμα.
Προ κορωνοιού αυτά όμως
Τώρα και μόνο να είναι μικρή η μείωση και να μείνει η ομάδα στα ίδια επίπεδα ικανοποιημένοι να είμαστε

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 12:22 am

pan24 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 12:18 am

Βρε μήπως κοιτάς άλλο Μίλλερ; :D
Εδώ τα στατιστικά του
https://basketball.realgm.com/player/Ia ... mmary/9302

σορι, τον αδικησα :P το 32 τριποντο που ειπα ηταν στην γκραβελιν (προπερσι).
και πιο πριν ακομα πιο κατω.
2 χρονιες σερι εχει παει στο 35-40 τριποντο
στο διποντο δεν αλλαζει κατι απ οτι εγραψα ! δεν ξεκολλαει με τιποτα απο το προβληματικο 40 %
επομενως αυτον εβλεπα :wink:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Δευ Ιουν 15, 2020 12:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΧΑΙΟΣ

Reactions: 1

Δευ Ιουν 15, 2020 12:23 am

Είναι ευκαιρία για Προμηθέα ακόμη και για πρωτάθλημα φέτος!!!🙏🙏🙏

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 1:58 am

μιας και αναζητειται guard forward ,να πω πως θα ηθελα να δω στον Προμηθεα το βελουδινο σφυρι..Ματ Λοτζεσκι !
την χρονια στην Τοφας καλα την εβγαλε χωρις τραυματισμους και στα γνωριμα ποσοστα του ,με οβερ 40 τριποντο στο γιουροκαπ ! λιγο πεσμενος μονο στο τοπ 16

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Ιουν 15, 2020 1:13 pm

Ο τίτλος της υπόθεσης Μαυροκεφαλίδη θα μπορούσε να είναι:ποιος δουλεύει ποιόν
Υπάρχει προφορική συμφωνία με τις πληροφορίες από πατρινά δημοσιεύματα να λένε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει μια τελική κουβέντα για τις τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί.
Κυκλοφορεί Πατρινή εφημερίδα σήμερα με συνέντευξη Μαυροκεφαλίδη ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε λύση με τον Προμηθέα και πλην απροόπτου θα συνεχίσει.
Όμως χτες βράδυ ανέβηκε άρθρο στο sdna από τον Τσάλτα ότι η συμφωνία με Μαυροκεφαλίδη χάλασε και μπαίνει δυνατά το Περιστέρι. Αυτό δεν το έχει ανεβάσει κανένας άλλος πέραν από όσους το αναδημοσίευσαν ενω αρκετοί και σήμερα γράφουν για συμφωνία.
Ο Τσάλτας έχει τη φήμη ότι δε πετυχαίνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί αλλά δε νομίζω να του ήρθε από το κεφάλι, η ο Μαυροκεφαλίδης προσπαθεί μήπως τελευταία στιγμή βρει κάτι καλύτερο ή το Περιστέρι θέλει να πιέσει έτσι κάποιον άλλο στόχο.

Ο μάνατζερ του Μαυροκεφαλίδη έχει και τους Λούντζη, Γιαννόπουλο...Όπως και τους Μπόγρη, Καραίσκο(μικρός του Προμηθέα που πήγε ncaa) αλλά και τους Ιτούδη, Χίγκινς, Παππά, Τζέκιρι, Γκίστ, Τόμας Ρόμπινσον, Ντέρικ Μπράουν και άλλους οπότε ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι
portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 1:58 am
μιας και αναζητειται guard forward ,να πω πως θα ηθελα να δω στον Προμηθεα το βελουδινο σφυρι..Ματ Λοτζεσκι !
την χρονια στην Τοφας καλα την εβγαλε χωρις τραυματισμους και στα γνωριμα ποσοστα του ,με οβερ 40 τριποντο στο γιουροκαπ ! λιγο πεσμενος μονο στο τοπ 16
Κι εγώ θα τον ήθελα, αντί του Γιαννόπουλου όμως.
Σαν βασικό 3 θες έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λίποβι, αμυντικό κέρβερο

Εγώ αν κλείσει Μαυροκεφαλίδης δε θα έκλεινα Φλόιντ ή θα τον έκλεινα με συμφωνία ότι ίσως πάει δανεικός φέτος, θα υπάρχουν ομάδες Α1 να τον θέλουν και θα περίμενα μέχρι μέσα Ιουλίου για ευκαιρία.
Θα υπάρξουν περιπτώσει παικτών που θα ξεμείνουν και θα ρίξουν το κασέ, ακόμα κι από Ευρωλίγκα είτε για κοντούς είτε για ψηλούς. Και οκ κάποιος Έλληνας θα υπάρχει ελεύθερος τον Ιούλιο για να κλείσει το 4-5 αν τελικά αποκτηθεί ξένος που δεν παίζει εκεί.
Δεν βλέπω να το κάνουν βέβαια

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 15, 2020 1:54 pm

παντως γραφουν οτι αν μεινει ο μαυροκεφαλιδης, τοτε ο φλοιντ δεν θα αποκτηθει. και αυτο ειναι λογικο καθως θα εχει 6 ψηλους και δεν θα βγαινει. τωρα αν μεινει λουκας με αγρα-φαγιε-αγκμπε-λουκα θα ειναι μια χαρα και ισως παρουνε και εναν ελληνα φθηνο ακομα ψηλο.

καλυτερα ωστε να αποκτηθει κανας ξενος κοντος καποια στιγμη γιατι μονο με γκαρετ-μιλλερ δεν βγαινει χρονια καθως λουντζης μετριος για eurocup και μετα απο χιαστο και χριστοδουλου δεν κανει για προμηθεα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 1:58 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 1:54 pm
παντως γραφουν οτι αν μεινει ο μαυροκεφαλιδης, τοτε ο φλοιντ δεν θα αποκτηθει. και αυτο ειναι λογικο καθως θα εχει 6 ψηλους και δεν θα βγαινει. τωρα αν μεινει λουκας με αγρα-φαγιε-αγκμπε-λουκα θα ειναι μια χαρα και ισως παρουνε και εναν ελληνα φθηνο ακομα ψηλο.

καλυτερα ωστε να αποκτηθει κανας ξενος κοντος καποια στιγμη γιατι μονο με γκαρετ-μιλλερ δεν βγαινει χρονια καθως λουντζης μετριος για eurocup και μετα απο χιαστο και χριστοδουλου δεν κανει για προμηθεα.
αυτο ακριβως ελεγα και εγω χθες ,με τον pan24 να διαφωνει και να υποστηριζει οτι θα αποκτηθει και ο Φλοιντ σιγουρα κ οτι στα γκαρντ ειναι οκ !

και για τα γκαρντ εχουμε παρομοια γνωμη ! χωρις να ειμαι τοσο απολυτος για Λουντζη η για το ποσο κανει ο Χριστοδουλου!
σιγουρα παντως χρειαζεται κατι επιπλεον !ακομα εγω πιστευω πως ο Ιαν Μιλερ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ,οποτε δεν θεωρω πως αποκτηθηκε για βασικος..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Ιουν 15, 2020 2:06 pm

Απλώς στα γκάρντ δε βγαίνει αριθμητικά να έρθει κι άλλος ξένος εκτός αν δεν έρθει ο Γιαννόπουλος...
Δηλαδή στο 1-3 θα υπάρχουν Γκάρετ, Μίλερ, ξένο 3, ξένο 2αρι, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Μαντζούκας, Χριστοδούλου ενώ στο 4-5 Φαγιέ, Αγραβάνης, Μαυροκεφαλίδης, Αγκμπελέσε μόνο κι άντε κι ένας φθηνός Έλληνας ψηλός πχ Γερομιχαλός;

Μεγάλη ανισοκατανομή μου φαίνεται.
Αν δεν έρθει ο Γιαννόπουλος ή δεν είχε έρθει κάποιος εκ των Λούντζη-Χριστοδούλου θα ήταν οκ.
Η αν αντί του Αγκμπελέσε υπήρχε κάτι πολύ καλύτερο οπότε να πεις πάω με τη 4αδα αυτή κι ας έχω 5ο ψηλό τον Κουρουπάκη αλλά απ'ότι φαίνεται ο Αγκμπελέσε έχει ήδη υπογράψει.

Εναλλακτικά θα μπορούσε να βγει αν κάποιος από τους ξένους για το 3 παίζει και 4(όπως ήταν ο Κασελάκης δηλαδή) ώστε σε περίπτωση τραυματισμού του Μαυροκεφαλίδη πχ να μπορείς να πας Αγραβάνη με το 5 βασική θέση.

Αλλιώς χρονιά με 8 περιφερειακούς και 4 ψηλούς δε βγαίνει ειδικά όταν οι 2 είναι 35+ χρονών οπότε δεν είναι σωστό να παίζουν 25-30' σε 2 παιχνίδια την εβδομάδα

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 2:20 pm

pan24 έγραψε:
Απλώς στα γκάρντ δε βγαίνει αριθμητικά να έρθει κι άλλος ξένος εκτός αν δεν έρθει ο Γιαννόπουλος...
Δηλαδή στο 1-3 θα υπάρχουν Γκάρετ, Μίλερ, ξένο 3, ξένο 2αρι, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Μαντζούκας, Χριστοδούλου

δεν ειναι καθολου μεγαλη ανισοκατανομη !μπορει οι ψηλοι να ειναι μονο 5 ,αλλα οι 4 θα παιρνουν δεδομενα αρκετο χρονο,οποτε το ροτεισον ειναι κομπλε .απο αυτη την αποψη περιττευει ο Φλοιντ ! εκει και με εναν ελληνα ρολιστα καλυπτοταν.
στα γκαρντ οπως τα υπολογιζεις εσυ για να βγαινει θα πρεπει να παιρνει χρονο βασικου ο Μιλερ (που ξαναλεω ακομα δεν το βλεπω ) ενω επισης να χτυπαει σταθερα 15λεπτα ο Λουτζης,κατι για το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρος πως μπορει να ανταποκριθει στ γιουροκαπ.οπως και ο Χριστοδουλου να εχει ξεκαθαρο ρολο..! μπορει κατι τετοιο στο γιουροκαπ ο Κυπριος .. ( :?: )
στην τελικη αν o 6oς ξενος ειναι ο Φλοιντ βλεπω να μενει τελικα ο Κατσιβελης η να γινεται κανα κολπο γκροσο με Μποχωριδη ..

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 15, 2020 2:27 pm

pan24 έγραψε:
Δηλαδή στο 1-3 θα υπάρχουν Γκάρετ, Μίλερ, ξένο 3, ξένο 2αρι, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Μαντζούκας, Χριστοδούλου ενώ στο 4-5 Φαγιέ, Αγραβάνης, Μαυροκεφαλίδης, Αγκμπελέσε μόνο κι άντε κι ένας φθηνός Έλληνας ψηλός πχ Γερομιχαλός;

Αν δεν έρθει ο Γιαννόπουλος ή δεν είχε έρθει κάποιος εκ των Λούντζη-Χριστοδούλου θα ήταν οκ.
Η αν αντί του Αγκμπελέσε υπήρχε κάτι πολύ καλύτερο οπότε να πεις πάω με τη 4αδα αυτή κι ας έχω 5ο ψηλό τον Κουρουπάκη αλλά απ'ότι φαίνεται ο Αγκμπελέσε έχει ήδη υπογράψει.

Εναλλακτικά θα μπορούσε να βγει αν κάποιος από τους ξένους για το 3 παίζει και 4(όπως ήταν ο Κασελάκης δηλαδή) ώστε σε περίπτωση τραυματισμού του Μαυροκεφαλίδη πχ να μπορείς να πας Αγραβάνη με το 5 βασική θέση.

Αλλιώς χρονιά με 8 περιφερειακούς και 4 ψηλούς δε βγαίνει ειδικά όταν οι 2 είναι 35+ χρονών οπότε δεν είναι σωστό να παίζουν 25-30' σε 2 παιχνίδια την εβδομάδα
πανω κατω συμφωνω με αυτο που λες. το εγραψα κιολας οτι χριστοδουλου-αγκμελεσε ηταν κακες μεταγραφες. καλυτερα στην θεση του χριστοδουλου να ειχε μπαζινα, συν ενα 5ο ψηλο ελληνα εκει και αντι του αγκμπε εναν καλυτερο ψηλο, με οχι και τοσα περισσοτερα χρηματα. και φυσικα να μην αποκτηθει ο φλοιντ.

ετσι οπως ειναι ομως τωρα εχουν μαζευτει πολλα γκαρντ, που σημαινει οτι αλλο ενα 2-3αρι μπορεις να παρεις εκει αλλιως καποιος θα ειναι κερκιδα. εγω τα εγραψα αυτα με την αποψη οτι καλο θα ηταν να μεινει μια θεση ξενου κενη για τα γκαρντ γιατι λουντζης μετα απο χιαστο δεν ξερουμε πως θα ναι, χριστοδουλου το πολυ 10 λεπτα να παιζει και γκαρετ-μιλλερ ενας απο τους 2 να μην κανει την διαφορα τοτε πρεπει να αλλαχθει οπωσδηποτε!

γνωμη μου αν εχει υπογραψει ο αγκμπε, ο γιαννοπουλος και ο λουκας μεινει, τοτε πρεπει να αποκτηθει ελληνας 5ος ψηλος 5αρι (σκορδιλης?) και οχι ο φλοιντ, ενα ακομα 2-3αρι πολυ καλος παικτης(ή 3-4αρι) και να μεινει θεση κενη ξενου σε περιπτωση που χριστοδουλου-λουντζης δεν μπορουν.

1. γκαρετ-λουντζης-μπαζινας
2. μιλλερ-χριστοδουλου
2-3. πετεγουει?
3. γιαννοπουλος-μαντζουκας
4. αγρα-φαγιε
4-5. λουκας
5. αγκμπε-σκορδιλης ή γερομιχαλος

5 ξενοι δηλαδη.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προμηθέας Πατρών”