Ο τίτλος της υπόθεσης Μαυροκεφαλίδη θα μπορούσε να είναι:ποιος δουλεύει ποιόν
Υπάρχει προφορική συμφωνία με τις πληροφορίες από πατρινά δημοσιεύματα να λένε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει μια τελική κουβέντα για τις τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί.
Κυκλοφορεί Πατρινή εφημερίδα σήμερα με συνέντευξη Μαυροκεφαλίδη ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε λύση με τον Προμηθέα και πλην απροόπτου θα συνεχίσει.
Όμως χτες βράδυ ανέβηκε άρθρο στο sdna από τον Τσάλτα ότι η συμφωνία με Μαυροκεφαλίδη χάλασε και μπαίνει δυνατά το Περιστέρι. Αυτό δεν το έχει ανεβάσει κανένας άλλος πέραν από όσους το αναδημοσίευσαν ενω αρκετοί και σήμερα γράφουν για συμφωνία.
Ο Τσάλτας έχει τη φήμη ότι δε πετυχαίνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί αλλά δε νομίζω να του ήρθε από το κεφάλι, η ο Μαυροκεφαλίδης προσπαθεί μήπως τελευταία στιγμή βρει κάτι καλύτερο ή το Περιστέρι θέλει να πιέσει έτσι κάποιον άλλο στόχο.
Ο μάνατζερ του Μαυροκεφαλίδη έχει και τους Λούντζη, Γιαννόπουλο...Όπως και τους Μπόγρη, Καραίσκο(μικρός του Προμηθέα που πήγε ncaa) αλλά και τους Ιτούδη, Χίγκινς, Παππά, Τζέκιρι, Γκίστ, Τόμας Ρόμπινσον, Ντέρικ Μπράουν και άλλους οπότε ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι
portokalopita13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2020 1:58 am
μιας και αναζητειται guard forward ,να πω πως θα ηθελα να δω στον Προμηθεα το βελουδινο σφυρι..Ματ Λοτζεσκι !
την χρονια στην Τοφας καλα την εβγαλε χωρις τραυματισμους και στα γνωριμα ποσοστα του ,με οβερ 40 τριποντο στο γιουροκαπ ! λιγο πεσμενος μονο στο τοπ 16
Κι εγώ θα τον ήθελα, αντί του Γιαννόπουλου όμως.
Σαν βασικό 3 θες έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λίποβι, αμυντικό κέρβερο
Εγώ αν κλείσει Μαυροκεφαλίδης δε θα έκλεινα Φλόιντ ή θα τον έκλεινα με συμφωνία ότι ίσως πάει δανεικός φέτος, θα υπάρχουν ομάδες Α1 να τον θέλουν και θα περίμενα μέχρι μέσα Ιουλίου για ευκαιρία.
Θα υπάρξουν περιπτώσει παικτών που θα ξεμείνουν και θα ρίξουν το κασέ, ακόμα κι από Ευρωλίγκα είτε για κοντούς είτε για ψηλούς. Και οκ κάποιος Έλληνας θα υπάρχει ελεύθερος τον Ιούλιο για να κλείσει το 4-5 αν τελικά αποκτηθεί ξένος που δεν παίζει εκεί.
Δεν βλέπω να το κάνουν βέβαια