Σωστο το περι Καλαιτζακηδων, αν και οι δυο μαζι στην ιδια ομαδα ειναι υπερβολη. Ιδιοι, αλλα ο Γιωργος καλυτερος. Κανενας ετοιμος για Παναθηναικο την εχω πει την γνωμη μου, αλλα μπορουν να παρουν και οι δυο χρονο σε μια ομαδα που κανει νεο ξεκινημα. Θα εξαρτηθει λοιπον.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 22, 2022 10:32 pmΕξαρτάται αν θα πάρει τους Καλαιτζάκηδες.
Αν πάρει και τους 2 δεν χωράνε όλοι.
Ο Κακλαμανάκης δεν θα ήταν άσχημη λύση σαν δεύτερο 5αρι αν δεν μείνει ο Αγραβάνης, χρειάζεται να καλυφθεί θέση Έλληνα και δεν είναι διαθέσιμοι Μποχωρίδης-Κασελάκης-Καββαδάς.
Όμως εγώ στην θέση τους από τέτοιου επιπέδου παίκτες θα έπαιρνα τον Τσαλμπούρη οχι τον Κακλαμανάκη.
Τσαλμπουρης ειναι παραξενη φαση. Θα προτιμουσα να παρει χρονο ο Τανουλης παρα ο Τσαλμπουρης. Ο Τσαλμπουρης εχει το τεραστιο προβλημα πως ειναι τριαρι σε σωμα σεντερ. Δεν μπορει να το κανει απο μειονεκτημα -πλεονεκτημα ακομα. Ισως να μην το καταφερει ποτε, δεν ειναικαι ευκολο.
Ο Κακλαμανακης ειναι μια καλη λυση σα νδευτερο πενταρι για ομαδα σαν τον Προμηθεα. Δεν λεω πως θα κανει την διαφορα. Θα τον προτιμουσα και απ τον Καββαδα που ειναι ενα χρονο εκτος στην ουσια και απ τον Κασελακη, που αν εφευγε απο τον Παναθηναικο θα διεκδικουσε, δικαιως, πρωταγωνιστικο ρολο σε θεσεις που μαλλον πρεπει να καλυψουν ξενοι για το καλο της δυναμικης της ομαδας.
Γενικα ειναι παραξενες οι παραμετροι για τον Προμηθεα.
Και να παρει προπονητη. Δεν ειναι ο Γιατρας για μεγαλα πραγματα, οσο και συμπαθης και αν ειναι σαν φιγουρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο