Παιδιά θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό, φέτος και εμένα είναι η πρώτη χρονιά που κάτι δεν μου πάει καλά με το ρόστερ. Για Eurocup, ακόμα και για την αποδυναμωμένη φετινή διοργάνωση δεν δείχνει επαρκές. Ίσως βασικά γιατί κάθε χρόνο είχε ένα ισχυρό δίδυμο ξένων στο 5 και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε στον Προμηθέα, φέτος δεν έχει κανένα καθαρό σέντερ ξένο, μόνο τον Φάντερμπεργκ που είναι 4-5.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 12:35 pmΝα πω την αληθεια, ειναι πρωτη φορα που πραγματικα δεν μου αρεσει το ροστερ του Προμηθεα. Απο το 1 ως το 3 μονο ο Μουρατος μπορει να παιξει αμυνα σε υψηλο επιπεδο, ενω ο Γιανγκ δεν ξερω, αλλα απο size δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Τσαιρελης-Κακλαμανακης πολυ limited για Eurocup, αλλα εμπειροι και σιγουρα δινουν χωρο στον Τανουλη.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 12:25 pmΑνακοινώθηκε ο Τσαιρέλης και γράφεται ότι ο τελευταίος ξένος θα έχει κύρια θέση το 3.
Δηλαδή:
Μουράτος, Γκίκας, Μπαζίνας
Γιάνγκ, Κάουαν
Σίμπσον, Ξένος
Κουλμπόκα, Τσαιρέλης
Φάντερμπεργκ, Κακλαμανάκης, Τανούλης
Ένα ναι μεν αλλά αν είναι έτσι.
Στο 4 αν ο Κουλμπόκα βγει αυτό που περιμένουν και ειδικά αν ο ξένος του 3 πατάει και 4 είναι κομπλέ.
Οι επιλογές Τσαιρέλη και Κακλαμανάκη μου αρέσουν σαν λογική γιατί έχεις 2 έμπειρους που μπορούν να σου δώσουν από 10-15' ο καθένας αλλά δεν κόβουν τον δρόμο στον Τανούλη να παίξει σε παιχνίδια που του πάνε. Τον βάζεις να παίξει χωρίς να κινδυνεύεις να καεί, έχεις ασφάλεια για ματσαρίσματα που δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Θα ήθελα να βλέπω σταθερά 10-15' Τανούλη και πιστεύω ο σχεδιασμό έχει γίνει με αυτό το σκεπτικό.
Το ρίσκο είναι ο Φάντερμπεργκ όμως αν δεν βγει δεν είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να βρεις τέτοιου τύπου ψηλό.
Είμαι περίεργος για τον Αγραβάνη που θα καταλήξει τώρα που φαίνεται ότι Παναθηναικός, Ολυμπιακός, Προμηθέας, Περιστέρι κλείνουν ρόστερ χωρίς αυτόν.
Όπως είμαι περίεργος και αν στον Προμηθέα θα σκέφτονταν σε περίπτωση που ο Αγραβάνης δεν έχει βρει ομάδα μέχρι μέσα Αυγούστου να πάνε για να τον κρατήσουν και να δώσουν τον Τανούλη δανεικό σε ομάδα Α1 που θα έχει μεγάλο ρόλο.
Κουλμποκα και Φαντερμπεργκ αν δεν ειναι και οι 2 πολυ καλοι, τοτε στους ψηλους θα πανε ακλαυτοι. Και επειδη δεν εχω ιδεα τι παικτες ειναι, δεν θελω να πω κατι παραπανω. Αν και η αληθεια ειναι πως για τον Κουμπολκα εγω καλο προαισθημα, για τον Φαντερμπεργκ οχι τοσο. Και πιο πολυ οχι για το αν ειναι καλος παικτης, αλλα για το οτι ολη η συνθεση στους ψηλους της ομαδας ειναι πολυ light, το οποιο αν συνδυαστει και με τους κοντους που ειναι κοντοι και light, τοτε δεν ξερω αν θα μπορουν να παιξουν αμυνα.
Εγω ηθελα να μεινει ο Φοστερ και μαζι να παρουν ενα ακομα καλο 2αρι σλασερ και καλο αμυντικο (στυλ Λιποβι). Τωρα με καουαν που θελει ολη την ωρα την μπαλα στα χερια του και δεν παιζει και αμυνα (στυλ γκικας) μειωνει πολυ τις επιλογες του Γιατρα. Βεβαια να δουμε και την τελευταια επιλογη, καθως αν αποκτηθει βασικο 3αρι, τοτε ο Σιμπσον θα παιζει πολυ και στο 2, οποτε καποιος απο γκικα-καουαν θα παιζει λιγο, οποτε η μια απο τις 2 τρυπες στην αμυνα καλυπτεται.
Προμηθέας Πατρών - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- taraboura

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Jerricole Helems ο τελευταίος ξένος.
Πάει για άλλη μια ψαγμένη επιλογή-ρίσκο αφού δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικά.
Undrafted φέτος μετά από 4 χρόνια κολλέγιο στο NC State.
Την τελευταία χρονιά 13,6 πόντους με 4,6 ριμπάουντ και 1,1 κλέψιμο με 39% τρίποντο, το 2020-2021 38%.
Όσο μπορείς να κρίνεις από χαιλάιτς και από τα scouting reports εν οψει draft παίζει στο 3-4, έχει καλό σουτ στατικό και μετά από ντρίμπλα, αθλητικός και καλός αμυντικός αλλά χωρίς εκρηκτικό πρώτο βήμα και παιχνίδι με την μπάλα στα χέρια.
Low risk-high reward φαίνεται η κίνηση, λογικά δεν είναι ακριβός και ξεκινάει σαν ρολίστας-πρώτη αλλαγή Σίμπσον και Κουλμπόκα στο 3-4.
Επίσης γράφεται ότι ο Μπαζίνας θα πάει δανεικός σε ομάδα Α1 με καλό ρόλο ή το πιθανότερο Α2 σε ομάδα που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ενδιαφέρον ποιος θα πάρει την θέση του στην 12αδα(μικρός το πιθανότερο, Πλώτας ίσως; ) και αν ο επίσης γεννημένος το 2003 Λάγιος πάει και αυτός δανεικός.
Πάει για άλλη μια ψαγμένη επιλογή-ρίσκο αφού δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικά.
Undrafted φέτος μετά από 4 χρόνια κολλέγιο στο NC State.
Την τελευταία χρονιά 13,6 πόντους με 4,6 ριμπάουντ και 1,1 κλέψιμο με 39% τρίποντο, το 2020-2021 38%.
Όσο μπορείς να κρίνεις από χαιλάιτς και από τα scouting reports εν οψει draft παίζει στο 3-4, έχει καλό σουτ στατικό και μετά από ντρίμπλα, αθλητικός και καλός αμυντικός αλλά χωρίς εκρηκτικό πρώτο βήμα και παιχνίδι με την μπάλα στα χέρια.
Low risk-high reward φαίνεται η κίνηση, λογικά δεν είναι ακριβός και ξεκινάει σαν ρολίστας-πρώτη αλλαγή Σίμπσον και Κουλμπόκα στο 3-4.
Επίσης γράφεται ότι ο Μπαζίνας θα πάει δανεικός σε ομάδα Α1 με καλό ρόλο ή το πιθανότερο Α2 σε ομάδα που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ενδιαφέρον ποιος θα πάρει την θέση του στην 12αδα(μικρός το πιθανότερο, Πλώτας ίσως; ) και αν ο επίσης γεννημένος το 2003 Λάγιος πάει και αυτός δανεικός.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.fiba.basketball/europe/u18b ... erg-Fasasi
Tι ξέρουμε για τον Nils VAHLBERG FASASI ο οποίος ολοκλήρωσε με τη Σουηδία στο u18 B κατηγορία την άνοδο στην Α κατηγορία. Θα παίζει στο αντρικό;
Πότε τον πήρε ο Προμηθέας;
Tι ξέρουμε για τον Nils VAHLBERG FASASI ο οποίος ολοκλήρωσε με τη Σουηδία στο u18 B κατηγορία την άνοδο στην Α κατηγορία. Θα παίζει στο αντρικό;
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρσι νομίζω έκανε ντεμπούτο γιουροκαπ.Προφανως επειδή είναι ξένος δε μπορεί να παίξει α1 όποτε μόνο Ευρώπη μπορεί να πάρει ευκαιρίες.Δεν το έχω δει για να ξέρω ας πει κάποιο παιδί που ξέρει καλά από Προμηθέα.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 08, 2022 1:01 pmhttps://www.fiba.basketball/europe/u18b ... erg-Fasasi
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πάει δανεικός Αγρίνιο μαζί με Μπαζίνα.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Αύγ 08, 2022 1:43 pmΠέρσι νομίζω έκανε ντεμπούτο γιουροκαπ.Προφανως επειδή είναι ξένος δε μπορεί να παίξει α1 όποτε μόνο Ευρώπη μπορεί να πάρει ευκαιρίες.Δεν το έχω δει για να ξέρω ας πει κάποιο παιδί που ξέρει καλά από Προμηθέα.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 08, 2022 1:01 pmhttps://www.fiba.basketball/europe/u18b ... erg-Fasasi
- taraboura

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι το διάβασα σήμερα. Ξέρουμε αν θα αγωνίζεται ως κοινοτικός?Hipster έγραψε: ↑Δευ Αύγ 08, 2022 4:45 pmΝομίζω πάει δανεικός Αγρίνιο μαζί με Μπαζίνα.pisto-linas έγραψε: ↑Δευ Αύγ 08, 2022 1:43 pm
Πέρσι νομίζω έκανε ντεμπούτο γιουροκαπ.Προφανως επειδή είναι ξένος δε μπορεί να παίξει α1 όποτε μόνο Ευρώπη μπορεί να πάρει ευκαιρίες.Δεν το έχω δει για να ξέρω ας πει κάποιο παιδί που ξέρει καλά από Προμηθέα.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι κοινοτικοί επιτρέπονταν τύποις παντού και από πέρσυ. Διπλό δελτίο φαντάζομαι η μετακίνηση. Και Προμηθέα και Α2. Ευρώπη θα μπορεί να παίξει με Προμηθέα αν θέλει η ομάδα της Πάτρας.
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτι που μου κάνει εντύπωση βλέποντας τα highlights με τον Ολυμπιακό είναι ότι το γήπεδο ήταν άδειο και παίζει να είχε μεμονωμένους Ολυμπιακός μέσα.Δεν έχει καθόλου κόσμο ο Προμηθέας?Δεν ενδιαφέρονται για αυτό το εγχείρημα οι πατρινοί?μόνο νομίζω τη χρονιά του κοβιντ που πήγαινε καλά στο γιουροκαπ είχε κόσμο και πάλι δεν ήταν γεμάτο αν δε κάνω λάθος.Καποιο παιδί που ξέρει ας διαφωτίσει λίγο γιατί μου κάνει εντύπωση να μην έχει δημιουργήσει έστω μια βάση φιλάθλων να πηγαίνουν συνέχεια γήπεδο.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά ο αντικαταστάτης του Funderberg φαίνεται πάλι μια ψαγμένη περίπτωση με αρκετό ρίσκο ίσως αφού δεν έχει εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο πρακτικά. George Conditt, 22 χρονών μισός Αμερικάνος-μισός Πορτορικανός, ο οποίος αποφοίτησε φέτος από το Iowa State όπου πάντως σε 4 χρόνια δεν είχε νούμερα που κάνουν τρομερή εντύπωση (4.3 πόντοι, 3.5 ριμπάουντ, 0.8 ασιστ). Ωστόσο πέρσι είχε παίξει και στο Προολυμπιακό με την Εθνική του Πουέρτο Ρίκο, όπου μάλιστα είχε βάλει 20 πόντους απέναντι στους Σέρβους.
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο