PG:Gaddy-Καραμπελας
SG:Gray
SF:Petteway-Σαλουστρος
PF:Βασιλόπουλος ( χωρίς επίσημη ανακοίνωση μεν)
C:Μαυροκεφαλιδης-Σκορδιλης
Έμεινε ελεύθερος ο Παρκς από τη Νιζνι, θα ήταν μια καλή περίπτωση για την θέση '' 5''
Συντονιστής: Captains
Δεν υπάρχει και ο Γόντικας στο ρόστερ; Τι γίνεται με Ξανθόπουλο και Κακλαμανάκη; Κάπου διάβασα ότι ο ψηλός είναι κλεισμένος, αν ισχύσει πιθανότατα θα πάτε για πεντάδα ξένων από το 1 ως το 3, ίσως και ένα τεσσάρι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 5:26 pmΑνατροπή στην υπόθεση Σκορδιλη, καθως τελικώς ανανέωσε ο Γαιος. Αρα το Ρότζερ μέχρι στιγμής έχει τους εξής :
Έμεινε ελεύθερος ο Παρκς από τη Νιζνι, θα ήταν μια καλή περίπτωση για την θέση '' 5''
O Γοντικας ειχε τριετες επι Ζουρου,αλλα δεν εχει ακουστει τιποτα απολυτως για το εαν θα μεινει ή οχι.Το ιδιο κι για Ξανθοπουλο που ειχε διετες,κι πολλα εξαρτωνται θαρρω απο το ποιοι Ελληνες θα ερθουν στην περιφερεια(Αθηναιου/Μωραιτης).Ο Ξανθοπουλος εχει καλες πιθανοτητες παραμονης. Ο Κακλαμανακης θα ερχοταν ως αντι Σκορδιλης απο οτι εχω καταλαβει.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 8:27 pmΔεν υπάρχει και ο Γόντικας στο ρόστερ; Τι γίνεται με Ξανθόπουλο και Κακλαμανάκη; Κάπου διάβασα ότι ο ψηλός είναι κλεισμένος, αν ισχύσει πιθανότατα θα πάτε για πεντάδα ξένων από το 1 ως το 3, ίσως και ένα τεσσάρι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 5:26 pmΑνατροπή στην υπόθεση Σκορδιλη, καθως τελικώς ανανέωσε ο Γαιος. Αρα το Ρότζερ μέχρι στιγμής έχει τους εξής :
Αρχές Αυγούστου είχε ακουστεί κάτι πως έψαχνε ενα τριαροτεσσαρι η ομάδα, αλλα δεν έγιναν περαιτέρω κινήσεις. Αν γίνει κάποια προσθήκη θα γίνει λογικά λίγο πριν την αρχή της σεζόν, αλλιώς θα προωθηθούν αρκετά παιδιά γεννηθείς 2002/2003 που κατέκτησαν το εφηβικό τώρα πριν κάτι βδομάδεςbenchwarmer έγραψε: ↑Τετ Αύγ 26, 2020 12:54 pmΑνακοινώθηκαν τα νούμερα της ομάδας, και από τα συμφραζόμενα φαίνεται πως η χρονιά μπορεί και να αρχίσει χωρίς 6ο ξένο...
Υποθέτω ότι η 12άδα θα είναι κάπως έτσι:
Gaddy - Καράμπελας
Gray - Αθηναίου - Βησσαρίου
Petteway - Σαλούστρος
Βασιλόπουλος - Arledge
Jones - Μαυροκεφαλίδης - Σκορδίλης
Είναι νωρίς ακόμη αλλα φαίνεται μεστή η ομάδα αμυντικά. Με Μαυροκεφαλιδη-Βασιλοπουλο θέλω να δω πως θα πορευθει η ομάδα στα επίσημα, αλλα so far so good.
Από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινήσεις και να τελειώσεις με τον ίδιο αριθμό ξένων ως θετικό το βρίσκω αυτή τη στιγμή το γεγονός των 5 ξένων.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 1:15 amΣτην ουσία κ πέρυσι το ίδιο σκεπτικό είχε η ομάδα, να ξεκινήσει με 5 ξένους απλά φέρανε αρχές Οκτώβρη τον Σκουτσι Σμιθ. Φέτος είναι πολύ γεμάτο το ροστερ κι δεν υπάρχει ανάγκη κι για 6ο
Κι εμένα μ'αρέσει πως η ομάδα προτιμάει 5 ποιοτικούς ξένους κ δινει μεγάλη βάση στον ελληνικό κορμό χωρίς να προβαίνει σε τρέλες στο budget.Ilias7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 11:55 amΑπό τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινήσεις και να τελειώσεις με τον ίδιο αριθμό ξένων ως θετικό το βρίσκω αυτή τη στιγμή το γεγονός των 5 ξένων.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 1:15 am
Στην ουσία κ πέρυσι το ίδιο σκεπτικό είχε η ομάδα, να ξεκινήσει με 5 ξένους απλά φέρανε αρχές Οκτώβρη τον Σκουτσι Σμιθ. Φέτος είναι πολύ γεμάτο το ροστερ κι δεν υπάρχει ανάγκη κι για 6ο
Βέβαια οι επιλογές καλών ξένων μέσα στη σεζόν είναι μικρές από την άλλη η πίστη στο ρόστερ και στον Ελληνικό κορμό είναι σημαντική.
Το γεγονός πως η ομάδα των εφήβων κατέκτησε τη 1η θεση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με κάποιο τρόπο θα πρέπει να το εκμεταλευτούν. Βήμα βήμα,προσεκτικές κινήσεις με στόχος κάποια από τα παιδιά μελλοντικά να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 12:39 pmΚι εμένα μ'αρέσει πως η ομάδα προτιμάει 5 ποιοτικούς ξένους κ δινει μεγάλη βάση στον ελληνικό κορμό χωρίς να προβαίνει σε τρέλες στο budget.Ilias7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 11:55 am
Από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινήσεις και να τελειώσεις με τον ίδιο αριθμό ξένων ως θετικό το βρίσκω αυτή τη στιγμή το γεγονός των 5 ξένων.
Βέβαια οι επιλογές καλών ξένων μέσα στη σεζόν είναι μικρές από την άλλη η πίστη στο ρόστερ και στον Ελληνικό κορμό είναι σημαντική.
Μπορείς να βρεις μεστους ξένους μεσουσης της σεζόν, κυρίως ρολιστες απλα είναι δύσκολο να βρεις ηγέτη (όπως έγινε πχ όταν χτύπησε ο Harrow πρόπερσι)
Τα παιδιά σίγουρα θα πάρουν ρόλο, ήδη συμμετείχαν στη προετοιμασία κι θα κλείνουν το ροστερ για αρχή. Γενικά μεστα σχόλια γίνονται στα social, προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερα επιδεικτικο ή υπερενθουσιασμο. Ο Gray φέτος με πολύ καλύτερο supporting cast που κρύβει τις αδυναμίες του κ τον καλό του φίλο Gaddy στον άσσο θα είναι σίγουρα ακόμη πιο καλός. Μαυροκεφαλιδης κ Βασιλόπουλος θα δώσουν πολλά με τα καντάρια εμπειρίας που έχουνIlias7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 12:56 pmΤο γεγονός πως η ομάδα των εφήβων κατέκτησε τη 1η θεση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με κάποιο τρόπο θα πρέπει να το εκμεταλευτούν. Βήμα βήμα,προσεκτικές κινήσεις με στόχος κάποια από τα παιδιά μελλοντικά να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 12:39 pm
Κι εμένα μ'αρέσει πως η ομάδα προτιμάει 5 ποιοτικούς ξένους κ δινει μεγάλη βάση στον ελληνικό κορμό χωρίς να προβαίνει σε τρέλες στο budget.
Μπορείς να βρεις μεστους ξένους μεσουσης της σεζόν, κυρίως ρολιστες απλα είναι δύσκολο να βρεις ηγέτη (όπως έγινε πχ όταν χτύπησε ο Harrow πρόπερσι)
Ο Μαυροκεφαλίδης με την εμπειρία που έχει σίγουρα θα έχει ηγετικό ρόλο. Επίσης περιμένω ακόμα καλύτερη και πιο σταθερή χρονιά από το Gray.
Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα διθυραμβικά σχόλια της ΚΑΕ στα social media για την απόδοση της ομάδας.Μιλάμε για φιλικά παιχνίδια και η χρονιά προβλέπεται αρχικά περίεργη και δεύτερον δύσκολη αφού τα παιχνίδια θα είναι πολλά.
Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά δε μου αρέσει να βλέπω εκφράσεις τύπου παίζοντας «εξαιρετικό μπάσκετ» για το φιλικό με την ΑΕΚ.Δε παύει να είναι ένα φιλικό παιχνίδι που μάλιστα η ΑΕΚ είχε και απουσίες.Και είναι διαφορετικό να το γράφει ένας δημοσιογράφος και διαφορετικά η ίδια η ομάδα.Αλλά ξαναλέω μπορεί να είμαι υπερβολικός.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2020 12:16 amΤα παιδιά σίγουρα θα πάρουν ρόλο, ήδη συμμετείχαν στη προετοιμασία κι θα κλείνουν το ροστερ για αρχή. Γενικά μεστα σχόλια γίνονται στα social, προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερα επιδεικτικο ή υπερενθουσιασμο. Ο Gray φέτος με πολύ καλύτερο supporting cast που κρύβει τις αδυναμίες του κ τον καλό του φίλο Gaddy στον άσσο θα είναι σίγουρα ακόμη πιο καλός. Μαυροκεφαλιδης κ Βασιλόπουλος θα δώσουν πολλά με τα καντάρια εμπειρίας που έχουνIlias7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2020 12:56 pm
Το γεγονός πως η ομάδα των εφήβων κατέκτησε τη 1η θεση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με κάποιο τρόπο θα πρέπει να το εκμεταλευτούν. Βήμα βήμα,προσεκτικές κινήσεις με στόχος κάποια από τα παιδιά μελλοντικά να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα.
Ο Μαυροκεφαλίδης με την εμπειρία που έχει σίγουρα θα έχει ηγετικό ρόλο. Επίσης περιμένω ακόμα καλύτερη και πιο σταθερή χρονιά από το Gray.
Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα διθυραμβικά σχόλια της ΚΑΕ στα social media για την απόδοση της ομάδας.Μιλάμε για φιλικά παιχνίδια και η χρονιά προβλέπεται αρχικά περίεργη και δεύτερον δύσκολη αφού τα παιχνίδια θα είναι πολλά.
ναι εχεις δικιο πως φετος εχουμε ιδιαιτερα δυσκολη αποστολη, καθως πεσαμε εις διπλουν στον Παο. Στο BCL δεν νομιζω πως υπαρχει χειροτερος ομιλος...Ilias7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2020 12:28 amΊσως είμαι υπερβολικός αλλά δε μου αρέσει να βλέπω εκφράσεις τύπου παίζοντας «εξαιρετικό μπάσκετ» για το φιλικό με την ΑΕΚ.Δε παύει να είναι ένα φιλικό παιχνίδι που μάλιστα η ΑΕΚ είχε και απουσίες.Και είναι διαφορετικό να το γράφει ένας δημοσιογράφος και διαφορετικά η ίδια η ομάδα.Αλλά ξαναλέω μπορεί να είμαι υπερβολικός.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2020 12:16 am
Τα παιδιά σίγουρα θα πάρουν ρόλο, ήδη συμμετείχαν στη προετοιμασία κι θα κλείνουν το ροστερ για αρχή. Γενικά μεστα σχόλια γίνονται στα social, προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερα επιδεικτικο ή υπερενθουσιασμο. Ο Gray φέτος με πολύ καλύτερο supporting cast που κρύβει τις αδυναμίες του κ τον καλό του φίλο Gaddy στον άσσο θα είναι σίγουρα ακόμη πιο καλός. Μαυροκεφαλιδης κ Βασιλόπουλος θα δώσουν πολλά με τα καντάρια εμπειρίας που έχουν
Απλά καλύτερα να είναι χαμηλά το κεφάλι και οι τόνοι.Μιας και φέτος θα είναι δύσκολη η χρονιά. Champions league πολύ δύσκολη κλήρωση θα έλεγα.Super cup και κύπελλο η κλήρωση έβγαλε ΠΑΟ. Τα περιθώρια διάκρισης εκεί είναι ελάχιστα. Άρα μιλάμε στην ουσία για μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα.