Περιστέρι winmasters - Αγωνιστικά
Συντονιστής: Captains
- PeristeriBCfan
- Reactions: 534
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η απολυση προπονητη επειδη ο...αγαπημενος προπονητης εμεινε ελευθερος, οι αγαστες σχεσεις με τον υπερηλικα προεδρο της αγαπημενης μας ομοσπονδιας καθως και με γνωστο παραγοντα μεγαλης ΚΑΕ που συχναζει στο instagram.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 9:24 pmΔηλαδή? Γινε πιο σαφής αμα θελεις. Περυσι σε μια φαση υπήρχε ο Συριγος ο οποίος δεν ήταν ο,τι καλύτερο γενικά , αλλά εφυγε νωρίς, ενω φέτος δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την περίπτωση Ζούρου αποκλείεται η απόλυση να εγινε λογω Πεδουλακη... Την ομάδα την παρακολουθουσα ανελειπως τοτε κι δεν επαιξε ωραιο μπάσκετ ενω κι οι παίκτες, μαζι με την κοπωση απο τα διπλά ματς, φαίνονταν χωρίς ιδιαίτερο κεφι. Πραγματικά δεν ξέρω τι παιχτηκε ακριβώς, αλλα αποκλείεται να έκαναν αυτή την κίνηση για τον Πεδουλακη... Αυτο με τον γνωστό παραγοντα ΚΑΕ δεν το χα ξανακούσει, λογικά απο Θεσσαλονίκη μερια όπως τον περιγράφεις, αλλα με ποιον από την διοίκηση μπορεί να εχει σχεση??Reaper έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 9:29 pmΗ απολυση προπονητη επειδη ο...αγαπημενος προπονητης εμεινε ελευθερος, οι αγαστες σχεσεις με τον υπερηλικα προεδρο της αγαπημενης μας ομοσπονδιας καθως και με γνωστο παραγοντα μεγαλης ΚΑΕ που συχναζει στο instagram.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 9:24 pmΔηλαδή? Γινε πιο σαφής αμα θελεις. Περυσι σε μια φαση υπήρχε ο Συριγος ο οποίος δεν ήταν ο,τι καλύτερο γενικά , αλλά εφυγε νωρίς, ενω φέτος δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.eurohoops.net/el/fiba-champ ... o-moreira/
Σωστές κινησεις απο την ομαδα, ο Μουρ ειναι πολυ καλος αθλητής (αμα έρθει βεβαια), ενω ο BJ Blake δεν απέδωσε ιδιαίτερα καλα κ έπαιζε μόνο στο "3". Η πιθανή αλλαγή του Σκούτσι Σμιθ μηπως δείχνει επιστροφή RG, αρα περισσότερο χρόνο Καραμπελα? Θα φανει, αλλα η σκέψη για αυτες τις αλλαγές ειναι σωστη
Σωστές κινησεις απο την ομαδα, ο Μουρ ειναι πολυ καλος αθλητής (αμα έρθει βεβαια), ενω ο BJ Blake δεν απέδωσε ιδιαίτερα καλα κ έπαιζε μόνο στο "3". Η πιθανή αλλαγή του Σκούτσι Σμιθ μηπως δείχνει επιστροφή RG, αρα περισσότερο χρόνο Καραμπελα? Θα φανει, αλλα η σκέψη για αυτες τις αλλαγές ειναι σωστη
0
-
- Reactions: 191
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.eurohoops.net/el/fiba-champ ... o-moreira/
Ανανέωση Μορέιρα μέχρι το τέλος της σεζόν που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις άρα ήταν δίκαιο και αναμενόμενο.
Μου κάνει εντύπωση που γράφουν πως είναι υπό αμφισβήτηση ο Σμιθ οπου φέτος είναι από τους καλύτερους ξένους.
Ο Μουρ πολύ καλός (απ όσο θυμάμαι) αλλά δε ξέρω αν κολλάει στο συγκεκριμένο ρόστερ.
Ανανέωση Μορέιρα μέχρι το τέλος της σεζόν που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις άρα ήταν δίκαιο και αναμενόμενο.
Μου κάνει εντύπωση που γράφουν πως είναι υπό αμφισβήτηση ο Σμιθ οπου φέτος είναι από τους καλύτερους ξένους.
Ο Μουρ πολύ καλός (απ όσο θυμάμαι) αλλά δε ξέρω αν κολλάει στο συγκεκριμένο ρόστερ.
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενας παικτης σαν τον Πετεγουει θα ηταν πολύ καλή προσθήκηIlias7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 31, 2019 9:16 pmhttps://www.eurohoops.net/el/fiba-champ ... o-moreira/
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενας παικτης σαν τον Πετεγουει θα ηταν πολύ καλή προσθήκη
[/quote]
Θα έλεγα πως μεγαλύτερη ανάγκη έχει η ομάδα έναν κανονικό προπονητή με εμπειρία να της δώσει το κάτι παραπάνω στο τακτικό κομμάτι.
Βέβαια βλέπω στη θέση του Μπλέικ να γίνετε κάποια προσθήκη.
[/quote]
Ελεύθεροι ειναι απο Ελληνες coach o Σκουρτοπουλος, ο Πεδουλακης... Μονόδρομος η επιλογή αμα θελήσει να πάρει έμπειρο κοουτς. Ο Μουρ θέλει αρκετά την μπαλα στα χέρια, αλλα ίδωμεν τι αλλαγές θα γίνουν στο αγωνιστικο
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
Ελεύθεροι ειναι απο Ελληνες coach o Σκουρτοπουλος, ο Πεδουλακης... Μονόδρομος η επιλογή αμα θελήσει να πάρει έμπειρο κοουτς. Ο Μουρ θέλει αρκετά την μπαλα στα χέρια, αλλα ίδωμεν τι αλλαγές θα γίνουν στο αγωνιστικο
[/quote]
Η διοίκηση πάντως αρνείται πεισματικά πως θα υπάρξει θέμα Πεδουλάκη.Όσο για το Σκουρτόπουλο το προηγούμενο του πέρασμα δε θα το έλεγε κάποιος και επιτυχημένο.Βέβαια έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από τότε.
[/quote]
Η διοίκηση πάντως αρνείται πεισματικά πως θα υπάρξει θέμα Πεδουλάκη.Όσο για το Σκουρτόπουλο το προηγούμενο του πέρασμα δε θα το έλεγε κάποιος και επιτυχημένο.Βέβαια έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από τότε.
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
[/quote]
Προσωπικά δεν εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Σκουρτοπουλο, ειδικα με RG ελεύθερο... Αλλα μένει να φανεί τι θέλει η διοίκηση κ δεν ξέρουμε αμα τον ξαναθελουν τον Πεδουλακη. Προσωπικά πιστεύω μόνο με τον Πεδουλακη μπορούμε να πετύχουμε κατι καλο + να παίζουν οι νέοι, αλλα θα φανει...
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
Προσωπικά δεν εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Σκουρτοπουλο, ειδικα με RG ελεύθερο... Αλλα μένει να φανεί τι θέλει η διοίκηση κ δεν ξέρουμε αμα τον ξαναθελουν τον Πεδουλακη. Προσωπικά πιστεύω μόνο με τον Πεδουλακη μπορούμε να πετύχουμε κατι καλο + να παίζουν οι νέοι, αλλα θα φανει...
[/quote]
Δε θεωρώ πως η διοίκηση έχει θέμα με το Πεδουλάκη.Αλλά μετά το τρόπο που έφυγε ο Ζούρος σίγουρα δε θα κάνει τόσο καλό γκελ στο μπασκετικό κόσμο η επαναπρόσληψη Πεδουλάκη τόσο σύντομα.
Βέβαια εννοείται πως ο Πεδουλάκης έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος να βελτιώσει την ομάδα.
Προσωπικά το Σκουρτόπουλο δε θα τον έβαζα στους καλούς Έλληνες προπονητές.
[/quote]
Δε θεωρώ πως η διοίκηση έχει θέμα με το Πεδουλάκη.Αλλά μετά το τρόπο που έφυγε ο Ζούρος σίγουρα δε θα κάνει τόσο καλό γκελ στο μπασκετικό κόσμο η επαναπρόσληψη Πεδουλάκη τόσο σύντομα.
Βέβαια εννοείται πως ο Πεδουλάκης έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος να βελτιώσει την ομάδα.
Προσωπικά το Σκουρτόπουλο δε θα τον έβαζα στους καλούς Έλληνες προπονητές.
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχισμένο το 2020 σε όλους
Οπως φαίνεται αλλαγή σχεδίων, με τον πρώην παίκτη της Χαποελ Ιερουσαλήμ Isaiah Couzins να έρχεται για να ενίσχυσει στα guard
https://www.google.com/amp/s/sportando. ... i/%3famp=1
Οπως φαίνεται αλλαγή σχεδίων, με τον πρώην παίκτη της Χαποελ Ιερουσαλήμ Isaiah Couzins να έρχεται για να ενίσχυσει στα guard
https://www.google.com/amp/s/sportando. ... i/%3famp=1
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εικόνα από τον Couzins δεν εχω, το μόνο που νομίζω ειναι πως δεν σουτάρει ιδιαίτερα καλα
Παντως, κοίταξα τα στατιστικά του Χατσερ κι ειναι πραγματικά αθλια...
30% διποντο κ 33% τριποντο στην Ελλαδα, 36,5% σε δίποντα κ τριποντα στο BCL...
O Gray αντίστοιχα εχει αντίστοιχα 55% στα δίποντα κι 41% τριποντο στην Ελλαδα ενω στο BCL έχει 44% στα διποντα κ ενα κακο 29% στα τριποντα.
Παντως, κοίταξα τα στατιστικά του Χατσερ κι ειναι πραγματικά αθλια...
30% διποντο κ 33% τριποντο στην Ελλαδα, 36,5% σε δίποντα κ τριποντα στο BCL...
O Gray αντίστοιχα εχει αντίστοιχα 55% στα δίποντα κι 41% τριποντο στην Ελλαδα ενω στο BCL έχει 44% στα διποντα κ ενα κακο 29% στα τριποντα.
0