Η περιφέρεια δεν με πείθει μέχρι στιγμής,αλλά ίσως γίνει καμία προσθήκη ακόμη. Ο Κασελακης ακούστηκε για Καρδίτσα,αλλά δεν έχουμε κανένα νέο ακόμη για την περίπτωση του.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 10:07 amΓια να δουμε... κάτι γίνεται..
έχουμε ακόμα μία θεση ξενων που μπορούμε να καλυψουμε, εφόσον ο 5ος είναι ο Μακ της Καρδίτσας. Προσωπικά μου αρεσει σαν παιχτης, έχει ενεργεια, ταχυτητα και 3ποντο και ειναι αρκετά ψηλος.
Και ο Κοφι μου αρεσει. Ειναι παιχτης του προπονητη για πολλες δουλειες.
Γενικα οι επιλογές στους ξενους δεν ειναι πιτσιρικαδες 23χρονοι απευθειας από το κολλεγιο αλλά πιο εμπειροι και ποιοτικοί παιχτες -πιθανως- πιο ακριβοι.
Φαινεται οτι η βασικη 5αδα του ΓΣΠ φετος θα ειναι ολοι αμερικανοι, με τους ελληνες απλά να συμπληρωνουν και να δινουν ανασες (με εξαιρεση ισως το Ζουγρη που θα παρει 15 λεπτά ως 2ος σέντερ).
Πιστευω οτι τελικα θα εχουμε και τον Κασελακη που μεχρι τωρα δεν εχει ανακοινωθει απο κανεναν.
Περιστέρι winmasters - Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- PeristeriBCfan
- Reactions: 469
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σύμφωνα με το Sdna o Κασελακης θα κλείσει για την επόμενη διετία στην Καρδιτσα,άρα όπως φαίνεται δεν θα παραμένει στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται Έλληνα στο 4-5,κι ο μόνος ελεύθερος με κάποια ποιότητα που μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις είναι ο Αγραβάνης...
Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει λογικά να ολοκληρωθεί το ρόστερ,καθώς θα ξεκινήσει προετοιμασία,αλλά γενικά δεν τα βλέπω ιδιαίτερα θετικά τα πράγματα (σε σχέση με τον αυξημένο ανταγωνισμο)
Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει λογικά να ολοκληρωθεί το ρόστερ,καθώς θα ξεκινήσει προετοιμασία,αλλά γενικά δεν τα βλέπω ιδιαίτερα θετικά τα πράγματα (σε σχέση με τον αυξημένο ανταγωνισμο)
1
1
-
- Reactions: 8
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τωρα αυτό με τον Αγραβάνη λίγο πριν τον 15αύγουστο γιατί το είπες;PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 9:41 amΣύμφωνα με το Sdna o Κασελακης θα κλείσει για την επόμενη διετία στην Καρδιτσα,άρα όπως φαίνεται δεν θα παραμένει στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται Έλληνα στο 4-5,κι ο μόνος ελεύθερος με κάποια ποιότητα που μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις είναι ο Αγραβάνης...
Υπάρχει και ο Βλαντο Γιανκοβιτς που δεν εχει ανακοινωθεί. Ακούστηκε λίγο για επιστροφή σε Πανιώνιο αλλά πριν πολύ καιρό.
Επίσης κι εγώ μπορω να παιξω 4-5αρι, είμαι 1,77 βεβαια, 45 χρονών και χοντρος αλλά έτσι όπως γιναμε...
Ξεκαθαρα παμε για την παραμονή μαζί με Λαύριο, Καρδιτσα και Πανιώνιο, και μαλιστα από μειονεκτική θεση σε σχεση με αυτές τις ομαδες (ισως οχι το Λαυριο).
Πάντως, να πω την αμαρτία μου, αυτό που μου έχει κολλήσει περισσότερο είναι ο δανεισμός Αβδάλα. Μιλάμε για πολύ άστοχη κίνηση (για την ομάδα, όχι για τον Αβδαλα ή τον ΠΑΟ).
ΓΣΠ-ΠΑΟΚ
ΓΣΠ-Πανιώνιος
Μαρούσι-ΓΣΠ
ΓΣΠ-Λάυριο
και μετά 28 οκτωβρίου. Για να δουμε
ΥΓ. Καποτε ακουστηκε για Αγγελου σαν γενικό διευθυντή. Εχεις μαθει τιποτα, και γενικά η ομάδα έχει γενικό διευθυντή μετά από όλες τις παραιτήσεις;
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πανιώνιος θεωρώ φέτος θα είναι μέσα στην εξάδα,έχει κάνει στοχευμένες κι ακριβουτσικες κινήσεις,ενώ δεν έχει κι διπλές υποχρεώσεις,άρα λογικά στην regular season θα είναι δυνατός.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 10:49 amΤωρα αυτό με τον Αγραβάνη λίγο πριν τον 15αύγουστο γιατί το είπες;PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 9:41 amΣύμφωνα με το Sdna o Κασελακης θα κλείσει για την επόμενη διετία στην Καρδιτσα,άρα όπως φαίνεται δεν θα παραμένει στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται Έλληνα στο 4-5,κι ο μόνος ελεύθερος με κάποια ποιότητα που μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις είναι ο Αγραβάνης...
Υπάρχει και ο Βλαντο Γιανκοβιτς που δεν εχει ανακοινωθεί. Ακούστηκε λίγο για επιστροφή σε Πανιώνιο αλλά πριν πολύ καιρό.
Επίσης κι εγώ μπορω να παιξω 4-5αρι, είμαι 1,77 βεβαια, 45 χρονών και χοντρος αλλά έτσι όπως γιναμε...
Ξεκαθαρα παμε για την παραμονή μαζί με Λαύριο, Καρδιτσα και Πανιώνιο, και μαλιστα από μειονεκτική θεση σε σχεση με αυτές τις ομαδες (ισως οχι το Λαυριο).
Πάντως, να πω την αμαρτία μου, αυτό που μου έχει κολλήσει περισσότερο είναι ο δανεισμός Αβδάλα. Μιλάμε για πολύ άστοχη κίνηση (για την ομάδα, όχι για τον Αβδαλα ή τον ΠΑΟ).
ΓΣΠ-ΠΑΟΚ
ΓΣΠ-Πανιώνιος
Μαρούσι-ΓΣΠ
ΓΣΠ-Λάυριο
ΥΓ. Καποτε ακουστηκε για Αγγελου σαν γενικό διευθυντή. Εχεις μαθει τιποτα, και γενικά η ομάδα έχει γενικό διευθυντή μετά από όλες τις παραιτήσεις;
Έχει πέσει αρκετά ο Γιάνκοβιτς τα 2 τελευταία χρόνια,αλλά δεν θα ήταν κακή προσθήκη.
Για τον Αγγέλου δεν έχω κάποιο νέο, γενικά ούτε για τον GM κι τους λοιπούς του staff
0
-
- Reactions: 1712
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι σου φαίνεται άστοχη η κίνηση με αβδαλα?Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 10:49 amΤωρα αυτό με τον Αγραβάνη λίγο πριν τον 15αύγουστο γιατί το είπες;PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 9:41 amΣύμφωνα με το Sdna o Κασελακης θα κλείσει για την επόμενη διετία στην Καρδιτσα,άρα όπως φαίνεται δεν θα παραμένει στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται Έλληνα στο 4-5,κι ο μόνος ελεύθερος με κάποια ποιότητα που μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις είναι ο Αγραβάνης...
ΓΣΠ-ΠΑΟΚ
ΓΣΠ-Πανιώνιος
Μαρούσι-ΓΣΠ
ΓΣΠ-Λάυριο
0
-
- Reactions: 8
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε είναι κάπως άστοχο για το Περιστερι που θα παλευει για την παραμονη, όπως φαινεται, να εχει στο ροτεισον του εναν πολυ ταλαντουχο μεν, 17χρονο δε. Με προπονητη άπειρο, που ήδη λογικά θα νιωθει οτι τριζει η καρεκλα του.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 11:38 amΓιατι σου φαίνεται άστοχη η κίνηση με αβδαλα?Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 10:49 am
Τωρα αυτό με τον Αγραβάνη λίγο πριν τον 15αύγουστο γιατί το είπες;
ΓΣΠ-ΠΑΟΚ
ΓΣΠ-Πανιώνιος
Μαρούσι-ΓΣΠ
ΓΣΠ-Λάυριο
Πως θα βοηθησει ο Αβδαλας το Περιστερι? Περσυ δεν βοηθησε καπου την Καρδιτσα που ηταν ακριβως στην ιδια θεση.
Και ειναι λογικό, είναι 17 χρονών το παιδί. Θα πάρει πολλά από την εμπειρία αυτή (όπως και ο ΠΑΟ του οποίου είναι παιχτης), αλλά το Περιστερι τι θα παρει? Οπότε, ναι για το Περιστέρι θεωρώ ότι είναι άστοχη κινηση.
Και άσε που δεν νομιζω να παρει και πολύ χρόνο συμμετοχής κάτω από αυτές τις συνθήκες της ομάδας. Δεν θα του επιτρέπεται να κανει λάθη ή να ειναι άστοχος ή να χάνει παίχτες στην άμυνα, γιατί θα είναι ζωής και θανάτου οι αγώνες.
1
1
- pan24
- Reactions: 2107
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ πιστεύω ότι το Περιστέρι δεν έχει να κερδίσει κάτι από τον Αβδάλα πέρα από μια θέση Έλληνα με πληρωμένο συμβόλαιο.
Ο Αβδάλας πέρσι στην Καρδίτσα έπαιζε 12:43 λεπτά με 2,7 πόντους, 0,8 ασσίστ και 2,4 ριμπάουντ συν ένα 16,7% τρίποντο.
Και υπόψιν ο μέσος όρος του σε λεπτά ανεβαίνει πολύ από παιχνίδια που έπαιζε garbage time, στα σημαντικά για την Καρδίτσα παιχνίδια έπαιζε κάτω από 10 λεπτά.
Επίσης και με την Εθνική τώρα δεν ξεχώρισε, φαίνονταν άλλοι πιο μπροστά από αυτόν, και είχε και σε αυτό 28% τρίποντο και 56% βολές.
Αν χρησιμοποιηθεί και από το Περιστέρι με τον ίδιο τρόπο δεν ξέρω αν και ο ίδιος έχει κάτι να κερδίσει από αυτό. Ο σκοπός που πάει δανεικός είναι να βρει χρόνο να παίξει, αν ήταν για προπονήσεις και να παίζει και 5-10 λεπτά Α1 το έβρισκε και στον Παναθηναικό.
Ο Αβδάλας πέρσι στην Καρδίτσα έπαιζε 12:43 λεπτά με 2,7 πόντους, 0,8 ασσίστ και 2,4 ριμπάουντ συν ένα 16,7% τρίποντο.
Και υπόψιν ο μέσος όρος του σε λεπτά ανεβαίνει πολύ από παιχνίδια που έπαιζε garbage time, στα σημαντικά για την Καρδίτσα παιχνίδια έπαιζε κάτω από 10 λεπτά.
Επίσης και με την Εθνική τώρα δεν ξεχώρισε, φαίνονταν άλλοι πιο μπροστά από αυτόν, και είχε και σε αυτό 28% τρίποντο και 56% βολές.
Αν χρησιμοποιηθεί και από το Περιστέρι με τον ίδιο τρόπο δεν ξέρω αν και ο ίδιος έχει κάτι να κερδίσει από αυτό. Ο σκοπός που πάει δανεικός είναι να βρει χρόνο να παίξει, αν ήταν για προπονήσεις και να παίζει και 5-10 λεπτά Α1 το έβρισκε και στον Παναθηναικό.
0
-
- Reactions: 23
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- gspara
- Reactions: 1263
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Eπιτελους να γελασει λιγο το χειλακι μας !!!Πολυ καλες εμφανισεις με Ναποκα ο Τζαρελ,δυνατη προσθηκη!!!PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Αύγ 16, 2024 3:32 pmΚι εκεί που η μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας μέχρι στιγμής ήταν αρκετά "ανιαρή",έσκασε εν τέλει μια μικρή "βόμβα". Σύμφωνα με το gazzetta,o Jarrell Eddie θα αγωνίζεται στο Περιστέρι την επόμενη σεζόν
1
1
- PeristeriBCfan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι κι το στυλ του πολύ fun to watch με το range που έχει,θα ναι παίκτης που θα αξίζει να δεις. Με 2 ακόμη καλές προσθήκες κάτι γίνεται στην θεμελίωση του ρόστερ,μενει ένας ξένος ακόμη κι λογικά θα αποκτηθεί κι ενας γηγενής ακόμηgspara έγραψε: ↑Παρ Αύγ 16, 2024 4:55 pmEπιτελους να γελασει λιγο το χειλακι μας !!!Πολυ καλες εμφανισεις με Ναποκα ο Τζαρελ,δυνατη προσθηκη!!!PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Αύγ 16, 2024 3:32 pmΚι εκεί που η μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας μέχρι στιγμής ήταν αρκετά "ανιαρή",έσκασε εν τέλει μια μικρή "βόμβα". Σύμφωνα με το gazzetta,o Jarrell Eddie θα αγωνίζεται στο Περιστέρι την επόμενη σεζόν
1
1