ΑΕΚ - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 24, 2024 3:46 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 24, 2024 12:18 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 24, 2024 12:02 pm
Ομολογώ ότι είμαι τελείως άσχετος από Instagram αλλά τα σχόλια και τις ερωτήσεις που τα κάνουμε, γιατι η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν έχει επιλογή για σχόλια.
Πας στο προφιλ της betsson_greece και πατάς στην εικόνα προφίλ τους (που θα έχει έναν ροζ-πορτοκαλί κύκλο γύρω γύρω). Εκεί είναι τα λεγόμενα "stories" (που είναι ποστς που σβήνονται μετά από 24 ώρες). Στο 4ο στόρι (πάτα για να κάνει σκιπ τα πρώτα ή άστα να παίξουν) έχει ένα prompt που μπορείς να γράψεις την ερώτηση σου.
Δεν με είχα για τεχνολογικά αναλφάβητο αλλά δεν τα... κατάφερα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην αφήνω μήνυμα στην δημοσίευση και τι είναι αυτό με τα stories και κυρίως πως τα βλέπεις. Ας ζήσουν χωρίς τις ... ερωτήσεις μου.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 24, 2024 3:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 24, 2024 3:46 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 24, 2024 12:18 pm

Πας στο προφιλ της betsson_greece και πατάς στην εικόνα προφίλ τους (που θα έχει έναν ροζ-πορτοκαλί κύκλο γύρω γύρω). Εκεί είναι τα λεγόμενα "stories" (που είναι ποστς που σβήνονται μετά από 24 ώρες). Στο 4ο στόρι (πάτα για να κάνει σκιπ τα πρώτα ή άστα να παίξουν) έχει ένα prompt που μπορείς να γράψεις την ερώτηση σου.
Δεν με είχα για τεχνολογικά αναλφάβητο αλλά δεν τα... κατάφερα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην αφήνω μήνυμα στην δημοσίευση και τι είναι αυτό με τα stories και κυρίως πως τα βλέπεις. Ας ζήσουν χωρίς τις ... ερωτήσεις μου.
Πες μου τι θέλεις να ρωτήσω εγώ :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Μάιος 27, 2024 1:03 pm

Εμείς σε νέο ξεκίνημα με... σακοτα παλι για 4η? 5η? φορά

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Δευ Μάιος 27, 2024 9:24 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Δεν τους καταλαβαίνω εκεί στην ΑΕΚ πραγματικά, το 2014 είχε νόημα να πάρουν τον Σακότα, ήταν και 10 χρόνια νεώτερος, όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν τόσοι προπονητές και σε κανέναν δεν έδωσαν πίστωση χρόνου, στο τέλος πήραν πιθανότατα το μεγαλύτερο όνομα όλη αυτήν την 10ετία τον Πλάθα και δεν μπόρεσαν για άλλη μια φορά να ανταποκριθούν οικονομικά κα επανερχόμαστε στον Σάκοτα; Ότι ήταν να προσφέρει το έχει προσφέρει, είναι πλέον 72 ετών, τι νέες ιδέες να παρουσιάσει, τι σχεδιασμό να κάνει; Τέλοσπάντων να δούμε τουλάχιστον αν αποφασίσουν επιτέλους να ακολουθήσουν μια πολιτικη΄οικονομική που θα μπορούν να ακολουθήσουν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μάιος 27, 2024 9:28 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 9:24 pm
Giwrgos_AEK έγραψε:
Δεν τους καταλαβαίνω εκεί στην ΑΕΚ πραγματικά, το 2014 είχε νόημα να πάρουν τον Σακότα, ήταν και 10 χρόνια νεώτερος, όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν τόσοι προπονητές και σε κανέναν δεν έδωσαν πίστωση χρόνου, στο τέλος πήραν πιθανότατα το μεγαλύτερο όνομα όλη αυτήν την 10ετία τον Πλάθα και δεν μπόρεσαν για άλλη μια φορά να ανταποκριθούν οικονομικά κα επανερχόμαστε στον Σάκοτα; Ότι ήταν να προσφέρει το έχει προσφέρει, είναι πλέον 72 ετών, τι νέες ιδέες να παρουσιάσει, τι σχεδιασμό να κάνει; Τέλοσπάντων να δούμε τουλάχιστον αν αποφασίσουν επιτέλους να ακολουθήσουν μια πολιτικη΄οικονομική που θα μπορούν να ακολουθήσουν.
Το κριτηριο επιλογης των προπονητων δεν ειναι το ποσα ξερουν προπονητικα αλλα ποσο συχνα ζητανε να πληρωνονται στην ωρα τους :welcome:

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 01, 2024 7:36 pm

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Αγγελόπουλου

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 02, 2024 1:33 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 01, 2024 7:36 pm
Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Αγγελόπουλου
τωρα σοβαρα ο Πλαθα δεν ηθελε τον Καμπενγκέλε???

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 02, 2024 8:07 am

μια απο τα ίδια μου φαίνεται ο Μάκης, το έχουμε δει το έργο τα τελευταία χρόνια.
Δεν υπάρχουν πλέον χρωστούμενα, για τα αγωνιστικά φταίει για όλα ο προπονητής (οπως έφταιγε ο παπαθεοδωρου πριν κάποιο καιρό) και αναμένεται η σπουδαία κίνηση (De Agostini) που θα κάνει την ΑΕΚ ισχυρή στο μέλλον

Stay tuned

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Κυρ Ιουν 02, 2024 12:16 pm

Είδα ένα κομμάτι από την συνέντευξη του Αγγελόπουλου, και κάποια υπόλοιπα αποσπασματικά. Καμία διάθεση αυτοκριτικής, πέρα από μια υποτυπώδη δήλωση σε κάποιο κομμάτι της ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την φετινή εικόνα της ΑΕΚ έχει και ο ίδιος. Κατά τα άλλα :
1) Έφταιγε ο Πλάθα. Αυτό το ξέραμε βέβαια εδώ και τόσους μήνες ότι σύμφωνα με τον Αγγελόπουλο είχε ευθύνες ο Ισπανός (μάλλον επειδή ζήτησε να πληρώνεται στην ώρα του). Τώρα μάθαμε ότι εξ'αιτίας του Πλάθα έφυγε και ο Καμπενγκέλε, για τον οποίο νωρίτερα είχε έρθει πρόταση 100.000 από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά η διοίκηση δεν ήθελε να τον δώσει. :lol:
2) Έφταιγαν οι οργανωμένοι που εμφανίζονταν από το πουθενά να σαμποτάρουν την ομάδα.
3) Οι παίκτες ήταν υπερβολικοί και αδικαιολόγητοι που έκαναν αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών, αφού σύμφωνα με τον Αγγελόπουλο ήταν μόνο 15-20 μέρες πίσω στις πληρωμές...

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 03, 2024 9:08 am

Δεν μου φαίνεται να βάζει μυαλό

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιουν 03, 2024 11:36 am

Giwrgos_AEK έγραψε:
Δευ Ιουν 03, 2024 9:08 am
Δεν μου φαίνεται να βάζει μυαλό

H συνέντευξη ξεκινάει με τον κύριο Μάκη να λέει ότι απέρριψε πρόταση 7,5εκ για την ΑΕΚ αλλά την απέρριψε επειδή δε θα έριχναν λεφτά στην ομάδα. Πάτησα pause να πλύνω τα αυτιά μου με μπατονέτα και το ξαναέβαλα. Ναι, καλά άκουσα. Στα επόμενα λεπτά περιμένω να μου πουλήσει και καμία χειρόγραφη επιστολή του Ιησού.

Πώς είσαι έτσι VS Πώς έγινες έτσι / Πακιστάν vs Κίνα

https://tinyurl.com/t2mmucpt
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Κυρ Ιουν 09, 2024 1:19 pm

Ο προπονητής των 3+1 τίτλων (1 Πρωτάθλημα Ελλάδος, 1 BCL, 1 Kύπελλο Ελλάδος ως Κόουτς + 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο ως Sports Director) επιστρέφει στο «Σπίτι» του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, αναλαμβάνει ξανά τη «Βασίλισσα», αφού συνήψε συμφωνία με την ΑΕΚ BETSSON BC υπογράφοντας συμβόλαιο αενάου διαρκείας, για να κλείσει την ένδοξη καριέρα του στην Ομάδα της «κιτρινόμαυρης» καρδιάς του.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μετά τις περιόδους 2001-2003, 2014-2015 & 2017-2018, θα καθίσει στον πάγκο της Ομάδας μας για 4η φορά, με στόχο να επαναφέρει την κανονικότητα.

Ο «Σάλε» από τη μεθεπόμενη περίοδο αναλαμβάνει Sports Director και την ευθύνη του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC.
Επίσημη η επιστροφή Σάκοτα λοιπόν, έκπληξη όμως (?) ότι τελικά δεν θα αναλάβει διοικητικό ή τεχνικό πόστο αλλά head coach της ομάδας για 4η φορά στην καριέρα του! Για μια σεζόν όμως :lol:

Σε πρώτη ανάγνωση δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί η κίνηση αυτή. Μου φαίνεται ότι ίσως στρώνει το έδαφος ο Αγγελόπουλος ώστε να ρίξει το μπάτζετ και τον πήχη για τους στόχους του χρόνου, ώστε να υπάρχει αν χρειαστεί και η δικαιολογία ότι είναι μεταβατική η χρονιά. Ή μάλλον καλύτερα, να υπάρχει στο τιμόνι ένας άνθρωπος χωρίς πολλές απαιτήσεις από την διοίκηση, αφού έτσι κι αλλιώς ο Σάκοτα πλέον δεν κοουτσάρει για την υστεροφημία του ή για να κάνει το βήμα παραπάνω μετά. Βέβαια στην ΑΕΚ με τα τόσα έλα εσύ - φύγε έσυ και χωρίς κάποιο πλάνο τριετίας που να τηρείται, δεν ξέρω πραγματικά τι στόχους έχουν από εδώ και πέρα.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 09, 2024 1:22 pm

Αυτό με τις επσιτροφές του Σάκοτα μου θυμίζει τη περίπτωση του Βασίλη Δανιήλ για τον Παναθηναικο ή του Λεμονή με τον Ολυμπιακό :D

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 09, 2024 1:25 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Κυρ Ιουν 09, 2024 1:22 pm
Αυτό με τις επσιτροφές του Σάκοτα μου θυμίζει τη περίπτωση του Βασίλη Δανιήλ για τον Παναθηναικο ή του Λεμονή με τον Ολυμπιακό :D
Ξέχασες και την περίπτωση του Πεδουλάκη
για τον Παναθηναϊκό. :D

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 09, 2024 1:33 pm

Είναι θλιβερή η πορεία της ΑΕΚ μετά το bcl του 2018. Χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει δυνατός τρίτος πόλος στο πρωτάθλημα. Ειδικά εφόσον μεσολάβησε και η αποχώρηση του Ολυμπιακού και η παρακμή του Παναθηναϊκού. Θα βλέπαμε ωραία πράγματα. Τζάμπα τόσα λεφτά και σχέδια

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΕΚ”