Πανιώνιος - Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- GK_23
- Reactions: 2515
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιστροφή Luka Pavicevic στον Πανιώνιο, μετά από 18 χρόνια

https://www.sport24.gr/basket/panionios ... avisevits/
2
2

Ο Λουκα τα καλά πράγματα τα έκανε μικρός. Τα τελευταία χρόνια ήταν στα εθνικά κλιμάκια της Ιαπωνίας και τα τελευταία 2 σε ομάδα της Β κατηγορίας Ιαπωνίας. Αρα κολοβαραγε.
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς πάντα τον εκθείαζε. Λέτε να έρθει πεινασμένος για δουλειά??
Η ο "τα πάντα μόνος μου" Μικρόπουλος, θα φάει σοτο, όπως με λυκογιάννη.
Και δεν ομιλώ για μπάσκετ και επιτυχίες κλπ κλπ, αλλά για υπερβολικές χρεώσεις.
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς πάντα τον εκθείαζε. Λέτε να έρθει πεινασμένος για δουλειά??
Η ο "τα πάντα μόνος μου" Μικρόπουλος, θα φάει σοτο, όπως με λυκογιάννη.
Και δεν ομιλώ για μπάσκετ και επιτυχίες κλπ κλπ, αλλά για υπερβολικές χρεώσεις.
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
Ευχαριστώ για την διόρθωση, δεν είμαι συνηθισμένος στην ονοματοδοσία των λιγκων της Ιαπωνίας.
Άρα ενεργός;
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- GK_23
- Reactions: 2515
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που οι Ιάπωνες ονομάζουν B.League είναι η 1η κατηγορία του πρωταθλήματός τους. Ο Pavicevic αποχώρησε από την τελευταία του ομάδα (Shibuya Sunrockers) στις 15/04. Ήταν εκεί από το 2023 και πιο πριν προπονούσε την Alvark Tokyo, για μια πενταετία (2017-2022). Με την Alvark κατέκτησε 2 πρωταθλήματα (2018, 2019) και δούλεψε με αρκετούς παίκτες που έχουν περάσει και από την Ευρώπη (Alex Kirk, Deshaun Thomas, Jawad Williams, Milko Bjelica).
Ενεργός 100%

3
3

- ssoulliss
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει μια πιθανότητα να τον μπερδεψες - είσαι και μεγάλο παιδί και ξεχνας
- με τον Pavlicevic, που βρισκόταν στην Ιαπωνία και είχε δουλέψει στην εθνική ομάδα, αλλά προ 20ετίας. Και νομίζω ότι είναι ο αναμορφωτής των κλιμακιών της εθνικής της χώρας, χωρίς να προπονεί τα τελευταία χρόνια.
Ουσιαστικά από την τελευταία του ομάδα, απολύθηκε διότι δεν κατάφερε να μπει στα play-offs για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαθέτωντας καλούς ξένους και τον επίσης πολύ καλό νατουραλιζέ της χώρας, τον Hawkinson. Σίγουρα εδώ θα έχει να κάνει με ευκολότερο πρωτάθλημα συνολικά, αλλά με περισσότερη πίεση για το αποτέλεσμα ωστόσο όμως παραμένει μια καλή επιλογή για την ομάδα.

Ουσιαστικά από την τελευταία του ομάδα, απολύθηκε διότι δεν κατάφερε να μπει στα play-offs για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαθέτωντας καλούς ξένους και τον επίσης πολύ καλό νατουραλιζέ της χώρας, τον Hawkinson. Σίγουρα εδώ θα έχει να κάνει με ευκολότερο πρωτάθλημα συνολικά, αλλά με περισσότερη πίεση για το αποτέλεσμα ωστόσο όμως παραμένει μια καλή επιλογή για την ομάδα.
1
1