Surne Bilbao-PAOK MATECO FΕC Final
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 79
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο πρώτο παιχνίδι φαινόταν οτι σε όλο το ματς μπορούσε ο ΠΑΟΚ και μάλιστα η 7 πόντοι μου φάνηκαν πολλοί καθώς είχε μικρότερη διαφορά σε το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Και ήταν και πολύ άστοχος! Αν είχε την ίδια εικόνα και σήμερα ήταν εύστοχος θα κέρδιζε με πάνω από 10 εκτίμηση μου
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4409
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν ξερω δεν τον ειδα το πρωτο και ουτε εχω παρακολουθησει την μπιλμπαο ποτεGiannis14 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 9:15 pm
Στο πρώτο παιχνίδι φαινόταν οτι σε όλο το ματς μπορούσε ο ΠΑΟΚ και μάλιστα η 7 πόντοι μου φάνηκαν πολλοί καθώς είχε μικρότερη διαφορά σε το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Και ήταν και πολύ άστοχος! Αν είχε την ίδια εικόνα και σήμερα ήταν εύστοχος θα κέρδιζε με πάνω από 10 εκτίμηση μου
σημερα αυτο που βλεπω ειναι μια ομαδα με αρχες που ξερει τι θελει να κανει και απτην αλλη ενα τουρλουμπουκι με συστημα μην τους φοβαστε νικαμε αδερφια και πεδουλακια φατους φατους
0
Στο άσχετο σχόλιο της ημέρας, μόνο εμένα εκνευρίζει ο Λάζος; Συνέχεια προσπαθεί να δείξει ότι ξέρει μπάσκετ (που προφανώς ξέρει, αλλά καταντά κουραστικό συνεχώς να έχει στυλ καθηγητή, ειδικά όταν οι αναλύσεις του είναι επιπέδου προπονητή μίνι) και το έχω χαμηλώσει να μην τον πολυακουω.
Κάνω και συγκρίσεις με τον σχολιασμό Τσαρτσαρή στους αγώνες της Εθνικής και παρακαλάω τον θεό να φυλακίσουν τον Κώστα στο στούντιο της ΕΡΤ να τον ακούμε σε κάθε αγώνα.
Κάνω και συγκρίσεις με τον σχολιασμό Τσαρτσαρή στους αγώνες της Εθνικής και παρακαλάω τον θεό να φυλακίσουν τον Κώστα στο στούντιο της ΕΡΤ να τον ακούμε σε κάθε αγώνα.
- SteveNashidis
- Reactions: 3270
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 2374
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Να κερδίσει το 2ο ημίχρονο με τουλάχιστον 18 πόντους διαφορά ο ΠΑΟΚ, μάλλον ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 9:21 pmΌσο δεν μπαίνουν τρίποντα και η Μπιλμπάο βρίσκει τρόπο στα αμυντικά τρικ του ΠΑΟΚ, ζοριζει το θέμα.
Δεύτερο ημίχρονο πρέπει να γίνει ένα καλό ντεμαραζ από ΠΑΟΚ, να μπει ο κόσμος στην εξίσωση και να κατηγορήσει το γήπεδο γιατί υπάρχει και το -7.
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions