ΠΑΟΚ - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sport24.gr/basket/o-paok-ir ... -texnikos/
Λογικά θα ρίξουν χρημα το καλοκαίρι.
Μπορούν να παίξουν Eurocup;
Άντε μακάρι να ακολουθήσει και ο αρης και η αεκ μπας και ξαναγίνει πρωτάθλημα η α1.
Λογικά θα ρίξουν χρημα το καλοκαίρι.
Μπορούν να παίξουν Eurocup;
Άντε μακάρι να ακολουθήσει και ο αρης και η αεκ μπας και ξαναγίνει πρωτάθλημα η α1.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Nομοτελειακά αργά ή γρήγορα ο Ζντοβτς θα αποτελούσε παρελθόν από την στιγμή που έψαχναν ένα γερό upgrade και στον πάγκο, αλλά μάλλον έψαχναν και εξιλαστήριο θύμα για τις ήττες που έκανε με ΑΕΚ-Μπιλμπάο, και την (εύκολη) ήττα από τον ΠΑΟ στο Κύπελλο. Βέβαια δεν φταίει ο Ζντοβτς που μεσούσης της χρονιάς του άλλαξαν το μισό ρόστερ και του έφεραν παίκτες όπως ο Μπέβερλι για τον οποίο πολύς ντόρος για το τίποτα μάλλον.
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ο ΠΑΟΚ είναι "πισωγύρισμα" για τον Τρινκιέρι αυτό θα είναι μόνο με την έννοια του ονόματος του ως ομάδα, γιατί το μπάτζετ που θα έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπάτζετ που είχαν οι ομάδες του Τρινκιέρι τα τελευταία χρόνια. Και όσον αφορά τη διοργάνωση στην οποία θα παίξει, αν αυτή είναι το EuroCup δε νομίζω να συνιστά ιδιαίτερη υποβάθμιση για τον Τρινκιέρι.MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 8:53 pmΓια τον Παοκ είναι αναβάθμιση για τον Τρινκιερι πισωγύρισμα !
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα έχει μπάτζετ σαν της Ζαλγκίρις και της Μπάγερν;BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 9:00 pmΑν ο ΠΑΟΚ είναι "πισωγύρισμα" για τον Τρινκιέρι αυτό θα είναι μόνο με την έννοια του ονόματος του ως ομάδα, γιατί το μπάτζετ που θα έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπάτζετ που είχαν οι ομάδες του Τρινκιέρι τα τελευταία χρόνια. Και όσον αφορά τη διοργάνωση στην οποία θα παίξει, αν αυτή είναι το EuroCup δε νομίζω να συνιστά ιδιαίτερη υποβάθμιση για τον Τρινκιέρι.MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 8:53 pmΓια τον Παοκ είναι αναβάθμιση για τον Τρινκιερι πισωγύρισμα !
Μακάρι γιατί θα μιλάμε για μπάτζετ Ευρωλίγκας, έστω μικρό.
Πάντως για να πηγαίνει ο Τρινκιέρι στον ΠΑΟΚ με τριετές μάλλον τον πείθει όποιο πλάνο του παρουσίασαν.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για να δέχτηκε να αναλάβει ο Τρινκιέρι, προφανώς θα πήρε και εγγυήσεις για αυξημένο μπάτζετ ώστε να μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει. Θα μου κάνει εντύπωση το μπάτζετ να είναι κάτω από τα 10.000.000 ευρώ, ένα ποσό με το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί μια κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική ομάδα, ίσως και ομάδα ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις το EuroCup (αν τελικά ο ΠΑΟΚ συμμετάσχει σε αυτή την διοργάνωση).pan24 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 9:25 pmΔηλαδή θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα έχει μπάτζετ σαν της Ζαλγκίρις και της Μπάγερν;BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 9:00 pm
Αν ο ΠΑΟΚ είναι "πισωγύρισμα" για τον Τρινκιέρι αυτό θα είναι μόνο με την έννοια του ονόματος του ως ομάδα, γιατί το μπάτζετ που θα έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπάτζετ που είχαν οι ομάδες του Τρινκιέρι τα τελευταία χρόνια. Και όσον αφορά τη διοργάνωση στην οποία θα παίξει, αν αυτή είναι το EuroCup δε νομίζω να συνιστά ιδιαίτερη υποβάθμιση για τον Τρινκιέρι.
Μακάρι γιατί θα μιλάμε για μπάτζετ Ευρωλίγκας, έστω μικρό.
Πάντως για να πηγαίνει ο Τρινκιέρι στον ΠΑΟΚ με τριετές μάλλον τον πείθει όποιο πλάνο του παρουσίασαν.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα θα μου κάνει τεράστια εντύπωση να μιλάμε για τέτοια νούμερα, αν αγωνιστικό μπάτζετ είναι στα 10 μαζί με εφορίες και λοιπά έξοδα μπορεί να φτάνει και τα 20 συνολικά.
Και αυτό χωρίς ρεαλιστική πιθανότητα για πρωτάθλημα ή κάποια μεγάλη πηγή εσόδων.
Για την οικονομική επιφάνεια του Μυστακίδη είναι εφικτότατο αλλά δεν έχει λογική.
Μακάρι για το Ελληνικό μπάσκετ όμως να γίνουμε σαν την Ισπανία, να έχουμε τους αιώνιους ως φαβορί και να έχουμε και 2-3 ομάδες που να είναι οι αντίστοιχες Βαλένθια, Μπασκόνια, Μάλαγα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα τίποτα δε θα μου κάνει εντύπωση. Ο Μυστακίδης δε νομίζω πως θα πάει στη λογική του Άρη με πλάνα 5ετίας, σχετικά χαμηλό μπάτζετ την 1η χρονιά που θα αυξάνεται σταδιακά κλπ. Μάλλον θα πάει εξαρχής σε υψηλό μπάτζετ, σκέψου δηλαδή κάτι σαν την Χάποελ τη χρονιά που κατέκτησε το EuroCup.pan24 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 9:38 pmΕμένα θα μου κάνει τεράστια εντύπωση να μιλάμε για τέτοια νούμερα, αν αγωνιστικό μπάτζετ είναι στα 10 μαζί με εφορίες και λοιπά έξοδα μπορεί να φτάνει και τα 20 συνολικά.
Και αυτό χωρίς ρεαλιστική πιθανότητα για πρωτάθλημα ή κάποια μεγάλη πηγή εσόδων.
Για την οικονομική επιφάνεια του Μυστακίδη είναι εφικτότατο αλλά δεν έχει λογική.
Μακάρι για το Ελληνικό μπάσκετ όμως να γίνουμε σαν την Ισπανία, να έχουμε τους αιώνιους ως φαβορί και να έχουμε και 2-3 ομάδες που να είναι οι αντίστοιχες Βαλένθια, Μπασκόνια, Μάλαγα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο τρινκιερι δεν εχει τετοια κολληματα , σκεψου οτι προπονουσε το Γερμανικο χωριο κι επαιζε κι ωραιο μπακσετ η μπαμπεργκ τοτεMichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 02, 2026 8:53 pmΓια τον Παοκ είναι αναβάθμιση για τον Τρινκιερι πισωγύρισμα !
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ευκαιρια σε Ολυμπιακο παναθηναικο να μοσχοπουλησουν τους πλεοναζοντες παικτες τους αστεια αστεια με τους παικτες που εχουμε μεταξυ συμμετοχης λιγοτερης του δεκαλεπτου και εξεδρας οι δυο μεγαλοι στηνοτανε μια χαρα ομαδα για επιπεδο ευρωλιγκας (οχι να την παρει αλλα ουτε και να ειναι τελευταια )Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 10:44 amΑν αληθεύουν όσα ακούγονται ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει Ευρωλίγκα μέσω wild card, αν αυτό είναι αληθές είναι λογικό να μιλάμε για μπάτζετ αρκετά μεγάλο. Η επιλογή του Τρινκιέρι σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι θα πάει είτε για απευθείας προσπάθεια για συμμετοχή ή μέσω Eurocup.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω, από Ολυμπιακό: Λαρεντζάκης, Νετζηπόγλου.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 11:24 am
ευκαιρια σε Ολυμπιακο παναθηναικο να μοσχοπουλησουν τους πλεοναζοντες παικτες τους αστεια αστεια με τους παικτες που εχουμε μεταξυ συμμετοχης λιγοτερης του δεκαλεπτου και εξεδρας οι δυο μεγαλοι στηνοτανε μια χαρα ομαδα για επιπεδο ευρωλιγκας (οχι να την παρει αλλα ουτε και να ειναι τελευταια )
από Παναθηναϊκό κάτι γίνεται: Γκριγκόνις, Καλαϊτζάκης, Κουζέλογλου, Σαμοντούροφ, Τολιόπουλος.
Που τους θέλουν για το Ελληνικό στοιχείο αλλά και σε επίπεδο Ευρωλίγκας δεν θα το έλεγα και ρόστερ που μπορεί να σταθεί αν ήταν όλοι διαθέσιμοι ακόμα και με δυνατή ενίσχυση για να βγει η 12άδα.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει δε τους λες ακριβώς παίκτες Ευρωλίγκας αλλα Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος, Χουγκάζ θα μπορούσαν να είναι στο βασικό ροτέισον μιας μικρής ομάδας Ευρωλίγκας μαζί με 7 ξένους συν Νετζήπογλου,Κόνιαρη, Περσίδη και 1-2 ακόμα για συμπλήρωμα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 11:24 amευκαιρια σε Ολυμπιακο παναθηναικο να μοσχοπουλησουν τους πλεοναζοντες παικτες τους αστεια αστεια με τους παικτες που εχουμε μεταξυ συμμετοχης λιγοτερης του δεκαλεπτου και εξεδρας οι δυο μεγαλοι στηνοτανε μια χαρα ομαδα για επιπεδο ευρωλιγκας (οχι να την παρει αλλα ουτε και να ειναι τελευταια )Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 10:44 amΑν αληθεύουν όσα ακούγονται ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει Ευρωλίγκα μέσω wild card, αν αυτό είναι αληθές είναι λογικό να μιλάμε για μπάτζετ αρκετά μεγάλο. Η επιλογή του Τρινκιέρι σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι θα πάει είτε για απευθείας προσπάθεια για συμμετοχή ή μέσω Eurocup.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο