Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από πλάνο γιατί οι 2 πλευρές Ρουσιαμάνη και Επενδυτή έχουν υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας και θα μαθευτεί αργότερα.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 8:06 pmΘα πόνταρα σε 2-3 εκ των Παπαπέτρου, Κώστα Αντετοκούνμπο, Θανάση Αντετοκούμπο και Λούντζη.
Για τον Παπαπέτρου έχει ακουστεί από καιρό ότι τον θέλουν. Από την στιγμή που το ενδιαφέρον από Ντουμπάι δεν φαίνεται να ήταν ποτέ πραγματικό, ομάδα Ευρωλίγκας δεν βρίσκεις. Ε αν μπορεί ο Άρης να του δώσει 400-500 χιλιάρικα και ρόλο ηγέτη που θέλει θα τα πάρει αντι να τρέχει σε Τουρκίες και Ρωσίες για 100-200 χιλιάρικα παραπάνω.
Για τους άλλους δύο ισχύει το ίδιο. Ο Κώστας δύσκολα θα βρει ομάδα καλύτερη του Άρη. Ο Θανάσης δεν νομίζω ότι είναι μπασκετμπολίστας πλέον. Έχει να παίξει κανονικό μπάσκετ από το 2019, έχει να πατήσει παρκέ από το 2024 όταν έκοψε αχίλλειο και είναι πλέον στα 33. Αλλά επικοινωνιακά θα έκανε γκελ ειδικά αν είναι και τα δυο αδέρφια μαζί.
Επίσης ο επικεφαλής του fund που θέλει να πάρει/πήρε την ομάδα είναι φίλος με την οικογένεια Αντετοκούνμπο όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο σε μια συνέντευξη τον Δεκέμβρη.
https://www.sdna.gr/mpasket/1321621_poi ... ei-ton-ari
Ο Λούντζης δεν θα συνεχίσει Προμηθέα, ως φαβορί εμφανίζονταν ΑΕΚ και Πανιώνιος αλλά γιατί οχι.
Γενικότερα ωστόσο, έχει ανακοινωθεί κάπου το πλάνο της νέας ιδιοκτησίας; Σε τι στοχεύουν σε ορίζοντα 3 ετών πχ.
Αν αυτό που λέω πάνω (καθαρά μαντεψιά χωρίς καμία πληροφορία) επιβεβαιωθεί μου θυμίζει νοοτροπία ΑΕΚ μέχρι πριν 1-2 χρόνια όπου έστηνε ομάδες με ακριβά μπάτζετ και ονόματα, τα οποία όμως είχαν περάσει κατά πολύ το πράιμ τους, δεν είχαν κίνητρο και είχαν τελικά το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Ακούγεται το μπάτζετ 4 μυρίων, η αναβάθμιση του γηπέδου πρώτα με τακτοποίηση του θέματος με την πολιτεία και δεύτερον με εκσυγχρονισμό του.
Λογικά θα προσεχθούν και οι ακαδημίες που ανεβαίνουν σιγά σιγά.
Θα πόνταρα Παπαπέτρου και Κώστα Αντετοκούμπο και εγώ αν είναι κοντά στο μισό μύριο οι προτάσεις.