Αποκτήθηκε επίσης ο Φίλλιος για να συμπληρώνει την 12άδα, ενώ μένει ακόμα ένας ξένος, ο οποίος λογικά θα είναι το βασικό 3άρι.
Hagins - Τολιόπουλος
Notae - Νετζήπογλου - Φίλλιος
Χ - Σχίζας - Σιδηροηλίας
Horchler - Sanogo
Καββαδάς - Goodwin
Συντονιστής: Captains
SF Φίλλιος G Σιδηροηλιάς manbenchwarmer έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 10:46 am5ος ξένος ο Ismael Sanogo με 4.4 πόντους πέρυσι στην Κρεμόνα. Λογικά ως συμπληρωματική λύση στους ψηλούς, αν και μάλλον είναι περισσότερο 5άρι παρά 4άρι (με 1/9 τρίποντα όλη τη σεζόν).
Αποκτήθηκε επίσης ο Φίλλιος για να συμπληρώνει την 12άδα, ενώ μένει ακόμα ένας ξένος, ο οποίος λογικά θα είναι το βασικό 3άρι.
Hagins - Τολιόπουλος
Χ - Σχίζας - Σιδηροηλίας
Horchler - Sanogo
Καββαδάς - Goodwin
You know betterHipster έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 12:45 pmSF Φίλλιος G Σιδηροηλιάς manbenchwarmer έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 10:46 am5ος ξένος ο Ismael Sanogo με 4.4 πόντους πέρυσι στην Κρεμόνα. Λογικά ως συμπληρωματική λύση στους ψηλούς, αν και μάλλον είναι περισσότερο 5άρι παρά 4άρι (με 1/9 τρίποντα όλη τη σεζόν).
Hagins - Τολιόπουλος
Χ - Σχίζας - Σιδηροηλίας
Horchler - Sanogo
Καββαδάς - Goodwin
Καλά για τον Σιδηροηλιά είναι συζητήσιμο λόγο του ότι είναι ψηλό Γκαρντ. Για τον Φίλλιο είναι ίσως επιθυμία. Αλλαγή στο 3 έπαιξε αυτό το καλοκαίρι στην νέωνbenchwarmer έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 12:54 pmYou know better
Για την ιστορία, στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Άρης ο Σιδηροηλιας αναφέρεται ως "guard forward" και ο Φίλλιος στην σημερινή ανακοίνωση ως... point guard
Δεν θα τα χαλάσουμε, αλλά...
Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες Ναι πέρυσι η κατάσταση στον Ηρακλή ήταν λίγο περίεργη, πιθανόν να έμπαινε εξ ανάγκης σε θέση ασυνήθιστη για αυτόν.Hipster έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 1:33 pmΔεν θα τα χαλάσουμε, αλλά...
Ο Φίλλιος είναι SG/SF και θα επιμείνω πως ο Γιατράς στην εθνική νέων τον χρησιμοποίησε μόνο σαν τριαρι το καλοκαίρι. Ίσως να θέλει να παίξει PG , αλλά απ αυτά που είδα το καλοκαίρι, σίγουρα δεν μπορεί και μάλιστα σε επίπεδο ανδρών.
Τον Σιδηροηλία τον θυμάμε να παιζει στο 2 με το εφηβικό του Άρη με τον Βαλάντη Κουρτίδη στο 3 (που είναι αυτό το παιδί;). Κάποιες φορές είχε παίξει και σαν άσσος, οχι με μεγάλη επιτυχία βέβαια. Δεν ξέρω τι κάνει στα ανδρικά και η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω πολυ δει. Δεν παίζει και πολύ νομιίζω, είχε και τραυματισμό.
Τον θυμάμε στο 195-196 ύψος, αν όντος έχει πάει στα 2 μέτρα που γραφει ο ΕΣΑΚΕ (πάντα με τα ύψη έχω αμφιβολίες) σαφώς μπορεί να παίξει στο 3 γιατί είναι δυνατό παιδί με μέτριο σούτ και σκίλς γενικά γιά περιφέρεια.
Οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Θα το δούμε.
Πάντως Φίλλιος στον άσσο σε ανδρικό Α1 αδυνατώ να το δω
Βλάσιος 1, Σιδηροηλιας 1,2 και Κουρτίδης 3,4 στο εφηβικό του Άρη. Έχει πάρει μπόι ο Σιδηροηλιας αλλά 3αρι με τίποτα. Ούτε ο Φίλιος τρία με τίποτα και ας έπαιζε στη νέων και στο τρία, στο δύο 2 ταιριάζει πιο πολύ . Τον Σιδηροηλία άσο θα ήθελα να τον δω καθαρά και ας φτάσει και 2.05. Δεν έχει ταχύτητα αλλά έχει μακρος και μυαλό για τη θέση.Hipster έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 1:33 pmΔεν θα τα χαλάσουμε, αλλά...
Ο Φίλλιος είναι SG/SF και θα επιμείνω πως ο Γιατράς στην εθνική νέων τον χρησιμοποίησε μόνο σαν τριαρι το καλοκαίρι. Ίσως να θέλει να παίξει PG , αλλά απ αυτά που είδα το καλοκαίρι, σίγουρα δεν μπορεί και μάλιστα σε επίπεδο ανδρών.
Τον Σιδηροηλία τον θυμάμε να παιζει στο 2 με το εφηβικό του Άρη με τον Βαλάντη Κουρτίδη στο 3 (που είναι αυτό το παιδί;). Κάποιες φορές είχε παίξει και σαν άσσος, οχι με μεγάλη επιτυχία βέβαια. Δεν ξέρω τι κάνει στα ανδρικά και η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω πολυ δει. Δεν παίζει και πολύ νομιίζω, είχε και τραυματισμό.
Τον θυμάμε στο 195-196 ύψος, αν όντος έχει πάει στα 2 μέτρα που γραφει ο ΕΣΑΚΕ (πάντα με τα ύψη έχω αμφιβολίες) σαφώς μπορεί να παίξει στο 3 γιατί είναι δυνατό παιδί με μέτριο σούτ και σκίλς γενικά γιά περιφέρεια.
Οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Θα το δούμε.
Πάντως Φίλλιος στον άσσο σε ανδρικό Α1 αδυνατώ να το δω
Κοίτα, δεν μπορώ να πω πως το έχω παρακολουθήσει το παιδί, αλλά όπως είπα και πρίν, απ αυτό που είδα στο νέων, δεν νομίζω πως, τώρα τουλάχιστον, την έχει την θέση του PG. Με τα στοιχεία που είδα στο παιχνίδι του, επιμένω πως μου μοιάζει με SG/SF. Συμφωνώ πως σε ομάδα Α2 θα ήταν καλύτερα και σε Β εθνική και πρωταγωνιστής. Ισως να μπορούσε και PG εκεί, δεν ξέρω.iraklisiraklis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 31, 2022 3:16 pmΟ Φίλλιος στο 1 έπαιζε μια ζωή. Πέρυσι ο Ηρακλής τον χρησιμοποιούσε ως 3D παίκτη. Το θέμα είναι ότι το 3 είναι στην καλύτερη μέτριο (δεν σουτάρει με σωστή μηχανική) και στο D δεν μπορεί να ακολουθήσει στα πόδια τους αμερικάνους γκαρντ. Προσωπική δημιουργία και εκτέλεση είναι στοιχεία που δεν υπάρχουν στο παιχνίδι του. Δεν ξέρω αν είναι σωστή η επιλογή του να αθετήσει την συμφωνία με τον Ηρακλή για να πάει στον Άρη. Νομίζω πως στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα, δεν πρόκειται να βρει ρόλο σε ομάδα Α1. Μακάρι όμως να τα καταφέρει γιατί είναι καλό παιδί!
Ρε συ, έχουμε ιδέα κάπως τι μπάτζετ υπάρχει για τους άλλους 2 ξένους;benchwarmer έγραψε: ↑Τρί Αύγ 01, 2023 2:28 pmΑποκτήθηκε ο σέντερ Manny Bates (2.10 - 2000) με 11.5 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.9 τάπες πέρυσι στο κολέγιο του Butler.
Και οι 4 ξένοι που έχουν αποκτηθεί ως τώρα αγωνίζονται στο 4-5. Το ρόστερ μέχρι στιγμής:
Τολιόπουλος - Φίλιος
Κατσίβελης - Σιδηροηλίας
Περσίδης - Σλαφτσάκης
Blumbergs - Sanogo
Bates - de Souza