Moνο με τον Ολυμπιακο εχει παραπονα και θελει να παιζει Χ λεπτα ανα παιχνιδι.berry έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 8:44 pmΑν ισχύουν τα περί Σλουκα,χρόνου συμμετοχής, ηγεσίας κλπ ,που μαλλον ισχυουν,έχω ξενερώσει αφάνταστα με την πάρτη του .
Σε σημείο που δέχομαι Τσαλμπουρη 3ο ψηλό άμα λάχει.(τι να κάνουμε δεν βγάζομε παικτε πια)
Κάνεις δεν θα υποδείξει σε προπονητή πως θα τον χρησιμοποιεί.Κανεις ! Ούτε καν ο Λεμπρον .Αυτός το κάνει βέβαια όπως και πολλές άλλες παρεμβάσεις και είδαμε τα αποτελέσματα.
Η ομαδα και η υγεία της πάνω από όλα.
Μπον βουαγιαζ λοιπόν
Και να μας γραφεις
Υ.Γ έτσι κι αλλιώς μιλαμε για 2 χρόνια ακόμα ποιοτικού μπάσκετ
Επι καποιου αλλου προπονητη δεν ειχε τετοια.
"WHAT YOU WANT KOSTA? NOW YOU ASK ME WHAT TO PLAY EH? SO ALL YOUR LIFE YOU WAIT FOR ME. ALL THE LIFE YOU WAIT FOR ME NOT ONLY WHEN YOU HAVE PROBLEM."
Στο PEAK του ο σπανουλης ηρθε με συμβολαιο 2.4εκ το χρονο.προσωπικά δε ξέρω αν θα έδινα τριετές στο Σλούκα, αν μιλάμε για ένα πόσο γύρω στο 1,5 εκατομμύριο το χρόνο δε νομίζω ούτε ο Σπανούλης ούτε ο Πρίντεζης να έπαιρναν τόσα στα 36 τους.
Νομιζω σε καθε ανανεωση επαιρνε και λιγοτερα. και ηταν εκει στα δυσκολα, ως mvp final four, ως superstar της ομαδας που της εφερε 2 ευρωπαικα και βοηθησε παιχτες να γινουν παιχταραδες και να παρουν συμβολαιαρες.
και ερχεται ο σλουκας που το 20 τον εκανε αλογο ο walkup και χασαμε τους 8 απο αυτη την ηττα... που οποιος τον πιεζει χανει τα αυγα και τα πασχαλια να μας κανει κονξες και να ζηταει παραπανω λεφτα και συγκεκριμενους χρονους κτλ.
Στο καλο Κωστακη.