Τα χρήματα από μόνα τους ούτε είναι παραπάνω από όσα φαίνεται θα βρει απέναντι, ούτε και αν ήταν θα έπαιζε ρόλο στην απόφαση του. Η κίνηση όμως σαν κίνηση σίγουρα παίζει ρόλο, ακόμα και αν δεν αλλάξει τα δεδομένα.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αντιπρόταση 2,5Μ τον χρόνο για Σάσα είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει η ομάδα σαν προσπάθεια για να τον κρατήσει.
Τα χρήματα από μόνα τους ούτε είναι παραπάνω από όσα φαίνεται θα βρει απέναντι, ούτε και αν ήταν θα έπαιζε ρόλο στην απόφαση του. Η κίνηση όμως σαν κίνηση σίγουρα παίζει ρόλο, ακόμα και αν δεν αλλάξει τα δεδομένα.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δε νομίζω ότι θα περίμενε ο ίδιος ο βεζενκοφ ότι η ομάδα θα του ισοφαριζε πρόταση από το ΝΒΑ.
Εξαιρετική είναι η πρόταση λίγους μήνες μετά την τελευταία ανανέωση που του δείχνει πόσο τον θέλουν.Και μην ξεχνάμε ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε την Ευρωλίγκα που δίνει επιπλέον στάτους σε έναν παίκτη.Εδω ο Βασίλης πχ μετά από back-to-back δεν θυμάμαι να είχε πάρει περισσοτερα.
Εξαιρετική είναι η πρόταση λίγους μήνες μετά την τελευταία ανανέωση που του δείχνει πόσο τον θέλουν.Και μην ξεχνάμε ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε την Ευρωλίγκα που δίνει επιπλέον στάτους σε έναν παίκτη.Εδω ο Βασίλης πχ μετά από back-to-back δεν θυμάμαι να είχε πάρει περισσοτερα.
0
Σύμφωνα με pod Σταύρου Καβαλιερατου ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 6εκ/3 χρόνια στον Σλουκα αλλά ο ίδιος διαμηνυσε ότι δεν σκοπεύει να συζητήσει με Παναθηναϊκό ενώ θεωρούν δυσκολο να μείνει σε Ολυμπιακό.
Επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Βεζένκοφ θα πάει ΝΒΑ αν του δώσουν τα λεφτά που περιμένει, ίσως ο Σλουκας γίνει μονόδρομος για Ολυμπιακό και τα δεδομένα αλλάξουν
Επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Βεζένκοφ θα πάει ΝΒΑ αν του δώσουν τα λεφτά που περιμένει, ίσως ο Σλουκας γίνει μονόδρομος για Ολυμπιακό και τα δεδομένα αλλάξουν
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αποτι δειχνουν τα πραγματα 7εκ θα ειναι η προταση και η λογικη λεει θα μας χαιρετισει .. ο στεφανου παντως που ειναι κολλητος του εδωσε καποιες ελπιδες. Οποτε μετα πεφτει το βαρος στον σλουκα,αν μεινει και ερθει και ο μιροτιτς θα μαστε καλυτεροι απο περσι αν σκεφτεις και τους μιλου/γκος.. Αν φυγει και ερθει ντορσει/μιροτιτς παλι κομπλε θα μαστε..
Δυσκολες περιπτωσεις παντως,εγω αμφιβαλλω οτι θα δωσουν οι αφοι 2,5εκ στον μιροτιτς. και το 1.5+ στον ντορσει μαζι με κανα μπαι αουτ παλι χλωμο ειναι..
Δυσκολες περιπτωσεις παντως,εγω αμφιβαλλω οτι θα δωσουν οι αφοι 2,5εκ στον μιροτιτς. και το 1.5+ στον ντορσει μαζι με κανα μπαι αουτ παλι χλωμο ειναι..
0
- legomat
- Reactions: 3
- Αγαπημένος παίκτης: Clybern
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλοι μου ο Ολυμπιακος μετά από τις δυο χρονιές που πρωταγωνίστησε στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να μείνει στην λογική παιχτών πειραμάτων και στοιχημάτων. Η ομάδα είναι πια σε άλλο επίπεδο και έχει γίνει προορισμός για μεγάλους παίχτες. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγουν οι μεγάλοι μας παίχτες πρέπει να φέρουμε επίσης πρωτοκλασάτους παίχτες. Πρέπει να δωθουν λοιπόν περισσότερα χρήματα για παιχταράδες τώρα που είμαστε στην κορυφή γιατί είναι πιο εύκολο να έρθουν. Βάζοντας και την παράμετρο ότι οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό παίζει ΜΠΑΣΚΕΤ σε γήπεδα sold out και σε ομάδα που θα βρει η θα διατηρήσει το μπασκετικό του dna είναι πιο εύκολο να πειστεί με ΛΙΓΟ μικρότερα ποσά από το να πάει σε ομάδες τύπου Φενερ Μονακό κτλ. Πρόταση μου είναι
Νταριους Τόμσον αντί Σλουκα
Κλαιμπερν για 2, 3, 4
Και Μιροτις αντι Βεζενκοφ
Απλά ΟΜΑΔΑΡΑ
Κλαιμπερν για 2, 3, 4
Απλά ΟΜΑΔΑΡΑ
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ωραία όλα τούτα, αλλά τα μπικικίνια ποιός θα τα βάλει;legomat έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 11:04 pmΦίλοι μου ο Ολυμπιακος μετά από τις δυο χρονιές που πρωταγωνίστησε στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να μείνει στην λογική παιχτών πειραμάτων και στοιχημάτων. Η ομάδα είναι πια σε άλλο επίπεδο και έχει γίνει προορισμός για μεγάλους παίχτες. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγουν οι μεγάλοι μας παίχτες πρέπει να φέρουμε επίσης πρωτοκλασάτους παίχτες. Πρέπει να δωθουν λοιπόν περισσότερα χρήματα για παιχταράδες τώρα που είμαστε στην κορυφή γιατί είναι πιο εύκολο να έρθουν. Βάζοντας και την παράμετρο ότι οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό παίζει ΜΠΑΣΚΕΤ σε γήπεδα sold out και σε ομάδα που θα βρει η θα διατηρήσει το μπασκετικό του dna είναι πιο εύκολο να πειστεί με ΛΙΓΟ μικρότερα ποσά από το να πάει σε ομάδες τύπου Φενερ Μονακό κτλ. Πρόταση μου είναι
Κλαιμπερν για 2, 3, 4
Απλά ΟΜΑΔΑΡΑ
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νταξει τουλαχιστον εβαλε ο φιλος τομπσον και οχι μισιτς..εγω θα ελεγα και λαρκιν αντι κανααν μην κανουμε τσιγκουνιες..
Ειπαν πολλα ιωαννου στεφανου..τωρα δεν ξερω ποση σημασια μπορουμε να δωσουμε στον πρωτο αλλα οκ..Μεταξυ αλλων ειπε οτι ο τεοντοσιτς παρακαλαγε επι ενα μηνα να ρθει..εμενα ειναι τεραστια μπασκετικη καψουρα παντως κριμα που δεν τον χωρεσαμε καπως
ειπανε οτι θα γινει συναντηση αφων μπαρτζω και σλουκα μαζι..
ο στεφανου ειπε οτι ο μητογλου εχει κλεισει στον παο ..

Ειπαν πολλα ιωαννου στεφανου..τωρα δεν ξερω ποση σημασια μπορουμε να δωσουμε στον πρωτο αλλα οκ..Μεταξυ αλλων ειπε οτι ο τεοντοσιτς παρακαλαγε επι ενα μηνα να ρθει..εμενα ειναι τεραστια μπασκετικη καψουρα παντως κριμα που δεν τον χωρεσαμε καπως

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν φύγουν και οι 2 πάντως, το να πάρεις Μίροτιτς/Ντορσει/Τόμσον (αντί για Σάσα/Κανααν/Σλουκα) θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είναι στα ίδια χρήματα.
Αν δεχόταν ο Μίροτιτς* με τα 2,5 που δίναμε για Βεζε και δεχόταν ο Τόμσον** με 1,8 που πήγαιναν για Σλουκα, μετά έχεις περίπου 1,5 για Ντορσει, δηλαδή αύξηση γύρω στα 650. Να έδινες ένα 500αρι στην φενερ μαζί με το 600αρι στην Μπασκονια, 1100. Παίρνεις τα 1500 από Σάσα και σου μένουν 400 για να καλύψεις το περισσότερο από Κανααν Ντορσει φέτος και να χρειαστεί να βάλεις 250 αύξηση.
* Δεν νομίζω να βρει -αισθητά-παραπάνω.
** Αν τελικά πάρει όσα ζήτησε (2Μ) από την Αρμάνι, θα μπορούσε παρόλα αυτά να αφήσει 200+200 στο τραπέζι για να έρθει σε εμάς με το σκεπτικό της προσωπικής του εκτόξευσης
Ε τώρα και Κλαιμπερν (αντί για Πίτερς πχ;) είναι πια επιστημονική φαντασία σίγουρα, δεν έχει καν ένα μικρό υπόβαθρο για να έχω να γουστάρω μέχρι την Δευτέρα που θα γίνουν πραγματάκια.
Αν δεχόταν ο Μίροτιτς* με τα 2,5 που δίναμε για Βεζε και δεχόταν ο Τόμσον** με 1,8 που πήγαιναν για Σλουκα, μετά έχεις περίπου 1,5 για Ντορσει, δηλαδή αύξηση γύρω στα 650. Να έδινες ένα 500αρι στην φενερ μαζί με το 600αρι στην Μπασκονια, 1100. Παίρνεις τα 1500 από Σάσα και σου μένουν 400 για να καλύψεις το περισσότερο από Κανααν Ντορσει φέτος και να χρειαστεί να βάλεις 250 αύξηση.
* Δεν νομίζω να βρει -αισθητά-παραπάνω.
** Αν τελικά πάρει όσα ζήτησε (2Μ) από την Αρμάνι, θα μπορούσε παρόλα αυτά να αφήσει 200+200 στο τραπέζι για να έρθει σε εμάς με το σκεπτικό της προσωπικής του εκτόξευσης

Ε τώρα και Κλαιμπερν (αντί για Πίτερς πχ;) είναι πια επιστημονική φαντασία σίγουρα, δεν έχει καν ένα μικρό υπόβαθρο για να έχω να γουστάρω μέχρι την Δευτέρα που θα γίνουν πραγματάκια.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είπαν τίποτα άλλο ζουμερό; Ο Στεφάνου δεν απέκλεισε δηλαδή να μείνει ο Σάσα παρά την πρόταση των Κινγκς αν κατάλαβα καλά;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 11:17 pmΝταξει τουλαχιστον εβαλε ο φιλος τομπσον και οχι μισιτς..εγω θα ελεγα και λαρκιν αντι κανααν μην κανουμε τσιγκουνιες..![]()
Ειπαν πολλα ιωαννου στεφανου..τωρα δεν ξερω ποση σημασια μπορουμε να δωσουμε στον πρωτο αλλα οκ..Μεταξυ αλλων ειπε οτι ο τεοντοσιτς παρακαλαγε επι ενα μηνα να ρθει..εμενα ειναι τεραστια μπασκετικη καψουρα παντως κριμα που δεν τον χωρεσαμε καπωςειπανε οτι θα γινει συναντηση αφων μπαρτζω και σλουκα μαζι..
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο στεφανου ειπε οτι αν του βαζαν πιστολι θα ελεγε οτι θα παει ΝΒΑ,αλλα ξερει οτι του ειναι πολυ δυσκολη αποφαση να αφησει τον ολυμπιακο και δεν αποκλειει τιποτα..
Λεγαν για σλουκα οτι λεμε και εμεις εδω,για παο ειπαν αρκετα αλλα θα ειμαι οφτοπικ
οτι πιτερς κανααν πανε για ανανεωση..οτι πρωτη επιλογη θα ναι ο μιροτιτς και ο ντορσει..αυτα θυμαμαι.
Λεγαν για σλουκα οτι λεμε και εμεις εδω,για παο ειπαν αρκετα αλλα θα ειμαι οφτοπικ

οτι πιτερς κανααν πανε για ανανεωση..οτι πρωτη επιλογη θα ναι ο μιροτιτς και ο ντορσει..αυτα θυμαμαι.
0