γιαυτο το κανει σου λεει αν δεν εχει θεμα καποιος να φυγει θα με ακυρωσει αμεσως εφοσον το συζητανε μερικοι παιχτες τοτε υπαρχει προοπτικη να μην ειναι ευχαριστημενοιshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:29 pmδεν ειναι παρανομο να μιλας με παικτη ενω εχει συμβολαιο?εγω αυτο ξερω.. ασχετως οτι γινεται.. παντως με αυτο που κανει ο δπγ που τα βγαζει και στην φορα μετα κανει ρεζιλι τους παικτες αλλα και δημιουργει προβλημα στις ομαδες.. πχ στην φενερ ξερουν οτι ο ντορσει ηθελε να φυγει,ο χεζονια τα ιδια κτλ..
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3941
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
πέρα από αυτό, που αν αποδειχτεί ότι ο Ντόρσεϊ έχει υπογράψει προσύμφωνο παίζει να τους τρέχει η Φενέρ (εκτός κι αν θέλει όντως να τον διώξει οπότε δε θα ασχοληθεί), αν ας πούμε μείνει ελεύθερος και του κάνει πρόταση άλλη ομάδα πώς μπορεί να ισχυριστεί ο Παναθηναϊκός ότι έχει την υπογραφή του παίκτη όταν αυτό έγινε παράνομα;
πιο πολύ παπατζιλίκι μου ακούγεται το προσύμφωνο εμένα.
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το οτι τα βγαζει δημοσιως ειναι καραγκιοζιλικι παντως..και σιγουρα οι παικτες και οι ομαδες που εκθετει δεν θα ειναι ευχαριστημενοι..τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:30 pmγιαυτο το κανει σου λεει αν δεν εχει θεμα καποιος να φυγει θα με ακυρωσει αμεσως εφοσον το συζητανε μερικοι παιχτες τοτε υπαρχει προοπτικη να μην ειναι ευχαριστημενοιshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:29 pmδεν ειναι παρανομο να μιλας με παικτη ενω εχει συμβολαιο?εγω αυτο ξερω.. ασχετως οτι γινεται.. παντως με αυτο που κανει ο δπγ που τα βγαζει και στην φορα μετα κανει ρεζιλι τους παικτες αλλα και δημιουργει προβλημα στις ομαδες.. πχ στην φενερ ξερουν οτι ο ντορσει ηθελε να φυγει,ο χεζονια τα ιδια κτλ..
4
4

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να είναι παράνομο; Παρανομο είναι να υπογράψει κάνεις 2-3 συμβόλαια, οι συζητήσεις και οι προτάσεις είναι εντελώς ελεύθερες. Μετα από κει είναι θέμα όρων στο συμβόλαιο για να λυθείshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:29 pmδεν ειναι παρανομο να μιλας με παικτη ενω εχει συμβολαιο?εγω αυτο ξερω.. ασχετως οτι γινεται.. παντως με αυτο που κανει ο δπγ που τα βγαζει και στην φορα μετα κανει ρεζιλι τους παικτες αλλα και δημιουργει προβλημα στις ομαδες.. πχ στην φενερ ξερουν οτι ο ντορσει ηθελε να φυγει,ο χεζονια τα ιδια κτλ..
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αν δεν μεινει ελευθερος δεν μπορεις να πλευρισεις παικτη ποσο μαλλον προσυμφωνα..το εχω ακουσει να το λενε χιλιαδες φορες οι ρεπορτερ,τωρα αν λενε βλακειες τι να σου πω. Προφανως και το κανουν ολοι και μιλανε αλλα δεν βγαινουν να το διατυμπανισουν κιολας.Quincy έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:38 pmΓιατί να είναι παράνομο; Παρανομο είναι να υπογράψει κάνεις 2-3 συμβόλαια, οι συζητήσεις και οι προτάσεις είναι εντελώς ελεύθερες. Μετα από κει είναι θέμα όρων στο συμβόλαιο για να λυθείshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:29 pmδεν ειναι παρανομο να μιλας με παικτη ενω εχει συμβολαιο?εγω αυτο ξερω.. ασχετως οτι γινεται.. παντως με αυτο που κανει ο δπγ που τα βγαζει και στην φορα μετα κανει ρεζιλι τους παικτες αλλα και δημιουργει προβλημα στις ομαδες.. πχ στην φενερ ξερουν οτι ο ντορσει ηθελε να φυγει,ο χεζονια τα ιδια κτλ..
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2777
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ μαζί σας ότι το ανήθικο είναι η δημοσίευση που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση. Αλλά δεν νομίζω πως είναι παράνομο. Δεν είμαστε ΝΒΑ με συγκεκριμένη CBA που είναι πολύ αυστηρή στο πότε γίνονται διαπραγματεύσεις, deadlines κλπ. Δεν παίρνω όρκο βέβαια, απλά θα μου έκανε εντύπωση να διατυμπανίζουν έτσι κάτι τόσο προφανώς παράνομο.
0

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
- Sharp Shooter
- Reactions: 1079
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Μάγκες, ο Μίροτιτς είναι ένα ζεστό χρώμα του ελεφαντόδοντου, τυπικό για ευρωπαίους της μεσογείου. Αναδεικνύουν ιδιαίτερα το δέρμα του προϊόντα μακιγιάζ με σκούρα χρώματα και αξεσουάρ με κύριο χρώμα το χρυσό. Για περισσότερες πληροφορίες εδω https://thosegraces.com/ivory-skin-tone/
Ε ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ
Ε ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ