2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2476
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει να βρήκα από βιασύνη συνονόματό του στο basketball reference, γιατί αυτός που είδα είχε 28% στο τρίποντο, ενώ ο Ρος φαίνεται καλούτσικος περί του 33%pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 5:53 pmΔεν είναι ασουτος ο Ρος,μη τρελαθουμε.Δε τον λένε human torch λόγο των καρφωμάτων.Σκορερ-σουτερ είναι.Σουτερ δεν είναι μόνο κλασικός.Δεν σημαινει ότι όλοι είναι κόρβερ.sardanapalos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 4:52 pm
Είναι (σημαντικά) ποιοτικότερος ΜκΚίσικ, απ'όσο είδα. Χωράει αυτή τη στιγμή στην ομάδα με το πρόβλημα ασουτίας που (θα) υπάρχει; Νιώθω ότι άλλη μια καλή μεταγραφή μένει και θα προτιμούσα να δούμε έναν καλό SG, αν πάρουμε 2 καλούς παίκτες, τότε θα τον ήθελα.
αντικειμενικά χρειαζόμαστε δυο ακόμα μεταγραφές για να είμαστε πλήρεις, ένα ασσόδυο και ένα τεσσαροπεντάρι. ενώ για το πρώτο έχω τις αμφιβολίες μου ότι θα το πάρουμε, το τεσσαροπεντάρι πιστεύω θα έρθει. μου φαίνεται αδιανόητο να πάμε με τόσο λίγους ψηλούς, δε το έχει κάνει ποτέ ο Σκακιστής και δε νομίζω να το κάνει τώρα που έχουμε και το Μιλουτίνοφ που στάνταρ θα χάσει κάποια παιχνίδια.
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά είναι το ίδιο εντυπωσιακό να γράψεις κς κς κς από το να γράψεις Ξ Ξ Ξ;
Να το κάνω ΞΞΞ σαν το ΧΧΧ; Πάλι δεν δείχνει ΠΟΣΟ πολύ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να έρθει ο Χιλιαρντ.
Προτιμώ να μας δώσετε δανεικό Αβδαλα να σας τον ψήσουμε για έναν χρόνο από το να πάρουμε Χιλιαρντ. Προτιμώ Βασίλη Καραπιαλη, παίζει και ο Μαντζαρης ακόμα ε, μην το ξεχνάμε!
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θέλουν παίκτη μόνο για Ευρωλίγκα ναι,πιστεύω θα ήταν ότι πρέπει για ένα παιχνίδι,δυο την εβδομάδα.Το καλύτερο θα ήταν να περνάνε διθεσιτη και να πήγαινε ο σικμα μόνο για Ευρωλίγκα,έτσι ώστε να έδινε λύσεις και στις δύο θέσεις στην α1.austerity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 11:44 amΡάντολφ μόνο για Ευρωλίγκα (κι ό,τι ήθελε προκύψει) παίρνατε;
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
30 είναι ο χιλιαρντ συνομηλικος του λάρυ.34 είναι ο Χίγκινς.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 11:41 amΜε τίποτα Χίλιαρντ, ο παίκτης είναι στην δύση της καριέρας του, έκανε κακή χρονιά πέρυσι και πάει και αυτός προς τα 34. Δεν έχει να προφέρει πλέον κάτι ουσιαστικό, βέβαια από το να μην πάρουμε τίποτα κάτι θα είναι και αυτός, καθώς έστω 10 λεπτά μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά.
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ απλά για να βρεις παίκτη που να κάνει την διαφορά πρέπει να τα σκάσεις και να τα σκάσεις χοντρά. Δηλαδή κάτω από 2εκ. δεν πρόκειται να βρεις παίκτη σε αυτό το προφίλ και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι η ομάδα θέλει να δώσει τέτοια ποσά σε ξένο παίκτη και μάλιστα σε παίκτη που δεν έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 12:19 pmΠαίχτη που να κάνει διαφορά θέλουμε! Ο Χίλιαρντ δεν κάνει! Λείπει ποιότητα όχι ποσότητα!
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι έχεις δίκιο, απλά και πάλι μου φαίνεται μέτριος σαν παίκτης πλέον, από το τίποτα θα τον ήθελα, απλά δεν μου γεμίζει το μάτι σαν παίκτης για ομάδα που έχει στόχο το F4.pisto-linas έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 11:49 am30 είναι ο χιλιαρντ συνομηλικος του λάρυ.34 είναι ο Χίγκινς.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 11:41 amΜε τίποτα Χίλιαρντ, ο παίκτης είναι στην δύση της καριέρας του, έκανε κακή χρονιά πέρυσι και πάει και αυτός προς τα 34. Δεν έχει να προφέρει πλέον κάτι ουσιαστικό, βέβαια από το να μην πάρουμε τίποτα κάτι θα είναι και αυτός, καθώς έστω 10 λεπτά μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά.
0