2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αληθεύει είναι έγκλημα και δράστης ο Μπλατ. Αλλά για να είμαι ειλικρινής το βρίσκω απίθανο, εκτός κι αν ήταν ένα μύριο για διετές.Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 9:09 pmΤο καλοκαίρι είχε τιτιβίσει ο Σαζόνοφ, ή ο Ουρμπόνας (δεν είμαι σίγουρος εδώ, συγχωρέστε με) ότι ο Ρούμπιτ είχε απορρίψει πρόταση $1Μ από Χιμκι, πριν υπογράψει σε μας
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- mixalisgate7
- Reactions: 1640
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mixalisgate7 την Τρί Ιουν 09, 2020 9:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- mixalisgate7
- Reactions: 1640
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Urbonas το είχε γράψει.Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 9:09 pmΤο καλοκαίρι είχε τιτιβίσει ο Σαζόνοφ, ή ο Ουρμπόνας (δεν είμαι σίγουρος εδώ, συγχωρέστε με) ότι ο Ρούμπιτ είχε απορρίψει πρόταση $1Μ από Χιμκι, πριν υπογράψει σε μας
2
1
1

Λογικά κάπου στο 500ρικό πρέπει να ήταν ο Ρούμπιτ-και πολύ ευχαριστημένος θα ήταν κι αυτός κι ο μάνατζερ του.
Ο Ντούμπι έπαιρνε γύρω στο 1.2 μέχρι την πρόσφατη ανανέωση που δεν έχω τσεκάρει πόσο ήτο- τώρα γύρισα και μπήκα να πάρω τοξική τζούρα, τώρα που έρχομαι από φυσικές δραστηριότητες.
Ο Νέντοβιτς έπαιρνε κοντά το 1κ στην Αρμάνι.
Ελπίζω (κι είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι δεν θα τον κρατήσει τον- τίμιο κατά τ' άλλα- Ρούμπιτ.
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ο Nedovic έπαιρνε περίπου 700κ στο Μιλάνο. Είχε γραφτεί ότι ήταν ψιλοκλεψιά τότε από Μάλαγα. Δεν πέτυχε τελικά.basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 9:35 pmΛογικά κάπου στο 500ρικό πρέπει να ήταν ο Ρούμπιτ-και πολύ ευχαριστημένος θα ήταν κι αυτός κι ο μάνατζερ του.
Ο Ντούμπι έπαιρνε γύρω στο 1.2 μέχρι την πρόσφατη ανανέωση που δεν έχω τσεκάρει πόσο ήτο- τώρα γύρισα και μπήκα να πάρω τοξική τζούρα, τώρα που έρχομαι από φυσικές δραστηριότητες.
Ο Νέντοβιτς έπαιρνε κοντά το 1κ στην Αρμάνι.
Ελπίζω (κι είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι δεν θα τον κρατήσει τον- τίμιο κατά τ' άλλα- Ρούμπιτ.
Λάθος βασικά, βρήκα τώρα άρθρο 1.8/2 χρόνια.
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να είχε απορρίψει- ο Ουρμπονας, νομίζω, θεωρείται έγκυρος- $1Μ από Χιμκι, δεν πιστεύω να ήρθε με τα μισά εδώ. Πόσο τεράστιο πια δέλεαρ να ήταν -- που ήταν, γενικώς -- ο Μπλατ; Ένα ποσό γύρω στις 700-800Κ ακούγεται πιο λογικό. Σε ντόλαρς όλα τα παραπάνω, βεβαίως.
Όπως και να 'χει, η παραμονή του εικάζω πως θα εξαρτηθεί από το εάν θα ανανεώσει ο Βεζε. Γιατί σίγουρα ο Σάσα αν μείνει δε θα μείνει για σκάρτα πεντάλεπτα-δεκάλεπτα, πόσω μάλλον σε άλλη μια χρονιά με 1 ματς την εβδομάδα.
0
'Εκανα μια πολύ γρήγορη "έρευνα" αλλά δεν βρήκα τίποτε.Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 11:36 pmΓια να είχε απορρίψει- ο Ουρμπονας, νομίζω, θεωρείται έγκυρος- $1Μ από Χιμκι, δεν πιστεύω να ήρθε με τα μισά εδώ. Πόσο τεράστιο πια δέλεαρ να ήταν -- που ήταν, γενικώς -- ο Μπλατ; Ένα ποσό γύρω στις 700-800Κ ακούγεται πιο λογικό. Σε ντόλαρς όλα τα παραπάνω, βεβαίως.
Όπως και να 'χει, η παραμονή του εικάζω πως θα εξαρτηθεί από το εάν θα ανανεώσει ο Βεζε. Γιατί σίγουρα ο Σάσα αν μείνει δε θα μείνει για σκάρτα πεντάλεπτα-δεκάλεπτα, πόσω μάλλον σε άλλη μια χρονιά με 1 ματς την εβδομάδα.
Σχετικά με αυτά που λέει ο -όντως σοβαρός- Ουρμπάνας, μπορεί να παίζουν 2 τινά. Ή κάτι του διέφυγε (δεν είναι και Εμιλιάνο Κάρκια) ή η Χίμκι πλήρωσε την κλασσική υπεραξία που πληρώνουν ρώσσικες ομάδες προκειμένου να πείσουν τους παίκτες να παίξουν στη Βαλτική με τις τρελές αποστάσεις και το εξίσου τρελό κρύο.
Το ένα εκατομμύριο για τον Ρούμπιτ είναι από τα άγραφα. Αν έχει γίνει αυτή η πρόταση. Δεδομένου ότι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό ήταν για 2 χρόνια, παίζει να ήταν και για τα 2 χρόνια.
Εγώ και τα 500 τα θεωρώ τσιμπημένα. Στα 400 μάξιμουμ θα τον τοποθετούσα. Κι ας μου άρεσε στην Μπάμπεργκ (εκεί έπαιζε πιο πολύ στο 5 )
- pan24
- Reactions: 2425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Whittington δεν πιστεύω ότι σχετίζεται με τον Βεζένκοφ. Απλά αν έρθει και μείνει κι ο Βεζένκοφ υπάρχει περίπτωση να παίζει λίγο στο 5 ο Πρίντεζης που ίσως έτσι κι αλλιώς ήταν στα πλάνα αυτό
0
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Eγω πιστευω οτι ο γουιτινγκτον ειναι αντικαταστατης του βεζε (αν δεν ριξει τις απαιτησεις του),θελει εναν παικτη να παταει και 3 σε περιπτωση αναγκης για να μην παρει αλλον εκει και να παρει 2 καθαρα γκαρντ(συν του σλουκα).
1 γκαρντ 1.93+ να παιζει αμυνα και να ειναι pass first οπως jerian grant
1 γκαρντ σκορερ σουτερ οπως λοιντ
και με βεζε θα παρει ενα 4-5ρι που να μην θελει παρα πολυ χρονο ,ξεχναμε γκιλ δλδ
χωρις βεζε θα παρει τον γουιτινγκτον και τον γκιλ..Ο βαρλας ειπε χτες οτι ο γκιλ ειναι ψημενος θελει να παιξει με μπαρτζω αλλα παιζει μονο αν δεν μεινει ο βεζε.
Το παω βαση των δημοσιευματων μιας και ο μπαρτζω ηδη τους δουλευει ολους αυτους και ειναι πιθανον να εχουν διαρρευσει.
1 γκαρντ 1.93+ να παιζει αμυνα και να ειναι pass first οπως jerian grant
1 γκαρντ σκορερ σουτερ οπως λοιντ
και με βεζε θα παρει ενα 4-5ρι που να μην θελει παρα πολυ χρονο ,ξεχναμε γκιλ δλδ
χωρις βεζε θα παρει τον γουιτινγκτον και τον γκιλ..Ο βαρλας ειπε χτες οτι ο γκιλ ειναι ψημενος θελει να παιξει με μπαρτζω αλλα παιζει μονο αν δεν μεινει ο βεζε.
Το παω βαση των δημοσιευματων μιας και ο μπαρτζω ηδη τους δουλευει ολους αυτους και ειναι πιθανον να εχουν διαρρευσει.
0