Ποιος τον παίρνει στα σοβαρά τον άνθρωπο. Ούτε ο ίδιος δε τα πιστεύει αυτά που είπε, είναι μία από τις κολοτούμπες που προκαλεί το χρήμα που έλεγα πιο πριν. Το θέμα είναι να γίνει η σωστή μπιζνα με το γήπεδο.austerity_blues έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 9:52 pmλογικά άσχετο με το μπάσκετ είναι γιατί όπως έχει δηλώσει ο ίδιος όταν υπέγραψε το Σλούκα οι παίκτες είναι επαγγελματίες και δε παίζουν για τη φανέλα και οτιδήποτε άλλο λέγεται προάγει τη βίαArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 9:48 pmDpg ανεεβασε στορυ τον Ιουδα
και μετα απο λιγο το εσβησε![]()
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

-
- Reactions: 558
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά ο dpg πρέπει να είναι ο μόνος αξιόπιστος insider φέτοςArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 9:48 pmDpg ανεεβασε στορυ τον Ιουδα
και μετα απο λιγο το εσβησε

2
2

-
- Reactions: 205
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
"Mike James σε Ολυμπιακό
τα δεδομένα θα τα πούμε την Παρασκευή
πάντως ειναι σίγουρο
θα πάρει βέβαια 1,8 ο παίχτης και αρκετά η Μονακό εκτός αν μου είπαν παπάτζες
όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται να αλλάζει στυλ αποκτώντας τον παίχτη
επίσης ειναι 100% οτι ενδιαφέρθηκε η Παρτιζάν η οποία λένε τώρα οτι πάει σε Pj Dozier"
Ένας τύπος έγραψε αυτό, τον θεωρώ σχετικά έγκυρο. Το μεταφέρω χωρίς καμία βεβαιότητα.
πάντως ειναι σίγουρο
επίσης ειναι 100% οτι ενδιαφέρθηκε η Παρτιζάν η οποία λένε τώρα οτι πάει σε Pj Dozier"
Ένας τύπος έγραψε αυτό, τον θεωρώ σχετικά έγκυρο. Το μεταφέρω χωρίς καμία βεβαιότητα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ονομα αυτου??JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:19 pm"Mike James σε Ολυμπιακό
πάντως ειναι σίγουρο
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ξέχασα πριν να πω και πολύ γερό ποτήρι..... Το ουίσκι το κατεβαζε σα σφηνάκι..... Τώρα τα φάουλ στο φόρουμ δε μου λένε και πολλά ..... Κι εγώ έχω μαζέψει περισσότερα, τι να κάνουμε δε γίνεται όλοι να είμαστε όσο "κύριοι" απαιτείται....berry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:01 pmΚαι άπειρα φάουλ στο φόρουμassistant77 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 9:51 pm
Έλα ρε λύκε....... Θρύλος των γηπέδων της έσκα, μέγας γαυρος και θρύλος των πρώτων χρόνων αυτού του φόρουμ..... Ένα δάκρυ κύλησε....
0
- berry
- Reactions: 2237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον πήγαινα και εγώ ρε ,απλά το λέω για να τονίσω τον εξτραβαγκανζα χαρακτήραassistant77 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:31 pmΞέχασα πριν να πω και πολύ γερό ποτήρι..... Το ουίσκι το κατεβαζε σα σφηνάκι..... Τώρα τα φάουλ στο φόρουμ δε μου λένε και πολλά ..... Κι εγώ έχω μαζέψει περισσότερα, τι να κάνουμε δε γίνεται όλοι να είμαστε όσο "κύριοι" απαιτείται....
Είχε ακολουθήσει και το σχίσμα αν θυμάμαι καλά τεσπα τι θυμήθηκα
Αφήστε τα χαζά και φέρτε τον καλογριά!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι ρε συ είχε εντελώς φεύγα ταμπεραμέντο..... Αυτό λέω δε λένε τίποτα τα φάουλ ήταν θεομουρλος.... Κι επειδή παίζαμε και σχεδόν κάθε χρόνο αντίπαλοι στην έσκα ήταν και εντός γηπέδου μουρλός..... Ήξερε πολύ μπάσκετ αλλά μουρλός....berry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:35 pmΤον πήγαινα και εγώ ρε ,απλά το λέω για να τονίσω τον εξτραβαγκανζα χαρακτήραassistant77 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:31 pm
Ξέχασα πριν να πω και πολύ γερό ποτήρι..... Το ουίσκι το κατεβαζε σα σφηνάκι..... Τώρα τα φάουλ στο φόρουμ δε μου λένε και πολλά ..... Κι εγώ έχω μαζέψει περισσότερα, τι να κάνουμε δε γίνεται όλοι να είμαστε όσο "κύριοι" απαιτείται....
Είχε ακολουθήσει και το σχίσμα αν θυμάμαι καλά τεσπα τι θυμήθηκα
Αφήστε τα χαζά και φέρτε τον καλογριά!
1
1

- berry
- Reactions: 2237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα και έτσι να είναι που δεν νομίζω ...georbap έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:49 pmΑκάθεκτα συνεχίζουν τα ελληνικά site
https://www.sportal.gr/basket/euroleagu ... -thn-omada
"δεν θα είναι πολύ εύκολο να πάει εκεί. Ο Τζέιμς έχει ήδη πει στην ομάδα του πως θέλει να αποχωρήσει αλλά για την ώρα η Μονακό δεν ενδιαφέρεται να τον αφήσει να φύγε"
Μυρίζει σαξες στορι
Στάνταρντ

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μετά τον Μάικ Τζέιμς θα κάνουμε κρούση στον Λεμπρον, θα τα βρούμε σε όλα μαζί του με 50 μύρια το χρόνο αλλά οι άκαρδοι οι Λεικερς δε θα τον αφήσουν ελεύθερο με buyout 150k...... Οπότε θα μείνουμε μ αυτούς που έχουμε.....berry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:59 pmΑκόμα και έτσι να είναι που δεν νομίζω ...georbap έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:49 pmΑκάθεκτα συνεχίζουν τα ελληνικά site
https://www.sportal.gr/basket/euroleagu ... -thn-omada
"δεν θα είναι πολύ εύκολο να πάει εκεί. Ο Τζέιμς έχει ήδη πει στην ομάδα του πως θέλει να αποχωρήσει αλλά για την ώρα η Μονακό δεν ενδιαφέρεται να τον αφήσει να φύγε"
Μυρίζει σαξες στορι
Στάνταρντ![]()
6
5
1

- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:20 pmΤο ονομα αυτου??JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:19 pm"Mike James σε Ολυμπιακό
πάντως ειναι σίγουρο

Υπαρχει παντα και αυτος ο Μαικ Τζειμς (ενα χρονακι το εχει ευκολα

https://www.basketball-reference.com/pl ... smi01.html
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Τετ Αύγ 09, 2023 11:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 5012
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ενας απτο χωριο δεν τον ξερειςArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:20 pmΤο ονομα αυτου??JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 10:19 pm"Mike James σε Ολυμπιακό
πάντως ειναι σίγουρο
0