georbap έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 11:28 pm
Να ξεκινήσω φίλε μου λέγοντας ότι έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψη σου για τη ομάδα , θετική ή αρνητική δεν έχει απολύτως καμία σημασία και προφανώς ούτε εσένα αυτό σε κάνει λιγότερο Ολυμπιακό , ούτε αυτούς που διαφωνούν μαζί σου τους κάνει περισσότερο.
Η δική μου ένσταση στα γραφόμενα σου είναι ότι δεν προσφέρονται για μπασκετική συζήτηση αφού δεν αναφέρεσαι πουθενά με επιχειρήματα στο τι δεν σου αρέσει , παρά λες ότι σε κορόιδεψε η διοίκηση και αναγκάστηκες να πληρώσεις ένα ακριβό διαρκείας.
Αρχικά και εφόσον είναι έτσι μπράβο σου που στηρίζεις την ομάδα , αλλά συγγνώμη διαφωνώ κάθετα στα υπόλοιπα.
Διαρκείας δεν αγοράζουμε γιατί μας έταξε κανένας παίκτες , αλλά αγοράζουμε γιατί έχουμε καψούρα με την ομάδα και το άθλημα γενικά και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγαν φέτος έτσι τα διαρκείας αν η ίδια διοίκηση που κατακρίνεις δεν είχε "ψήσει" τον κόσμο με αυτό που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια.
Επίσης αν και συμφωνώ ότι το ΣΕΦ και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι χαμηλοτάτου επιπέδου , είναι ένα γεγονός που γνώριζες εκ των προτέρων και θα μπορούσες λοιπόν να διαθέσεις κάποιο μικρότερο πόσο εφόσον θεωρείς ότι δεν αξίζει τα λεφτά που πλήρωσες.
Δηλαδή πιο το νόημα να αναφέρεσαι ειρωνικά σε συγκεκριμένες μεταγραφές και παίκτες της ομάδας κάνοντας μάλιστα σύγκριση με παίκτες που πήρε ο ΠΑΟ και τι μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό;
Θα μπορούσες να πεις ότι αισθάνεσαι δυσαρεστημένος από τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν φέτος στο ρόστερ (δεν είσαι άλλωστε ο μόνος) και να πεις σε ποια σημεία διαφωνείς, δεν νομίζω στην προκειμένη να δημιουργούνταν θέμα.
Τέλος και καθαρά όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική , προσωπικά και λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε θα ήθελα γενικά οι τιμές να ήταν πιο προσιτές ανεξάρτητου ρόστερ και γηπέδου.
Τι να το κάνω δηλαδή αν τα έριχναν για ρόστερ και βελτιώσεις του γηπέδου αλλά ζητούσαν τριπλάσια ποσά που θα ήταν αποκλειστικά και μόνο για μεγάλες τσέπες; Αφού αναφέρθηκες λοιπόν και στον ΠΑΟ , σου αρέσει η δική τους τιμολογιακή πολιτική όταν μάλιστα δύο χρόνια τώρα ο κόσμος έβλεπε την ομάδα του σε πλήρη ανυποληψία ;
Όπως και να έχει εγώ απάντησα με τον τρόπο που πιστεύω στην απορία σου για το γεγονός ότι κάποιοι αντιδρούν στα σχόλιά σου και ελπίζω να μην παρεξηγήσεις.