Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3353
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 29, 2023 10:45 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Παρ Σεπ 29, 2023 10:20 pm

Δεν καταλαβαινω που ακριβως προσβαλα και ο διαχειριστης μου εκλεισε τον λογο για 3 μερες
Καλησπέρα, σου παραθέτω ξανά την δημοσίευσή σου:
Apegnosmenos έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 10:42 pm
Καλα εγω προτεινω ν πας καμια βολτα ν πιεις ηανια μπυρα γιατο αυτα που γραφεις ειναι ασχετα και βασικα δεν γραφεις και τιποτα
Το παιζεις μαγκας και φιλοσοφος
στο φορουμ αναρτωντας βιντεακια και αμφιβαλλω αν εχεις πατησει γηπεδο ποτε σου
Μαλλον θα εισαι κολητος του μπερυ ή ξαδελφος των αφων που αμα πεις καμια κουβεντα για το οικοδομημα τους βγαινουν τα φερεφωνα τους
Εσυ βασικα αμφιβαλλω αν εισαι 30 ετων
Σογουρα πηγαινεις για καφε με τον μπαφε και την κανελα και πληρωνεις διαρκειας 700€ ναι τοσο εχει εξυπνε σε μθα σεζον που οι αγορες παιξτων ηταν αναξιες τιυ πρεστιζ της ομαδας
Αντε πηγαινε ν ξεκουραστεις και βαλε καμια φατσουλα
Πιθανόν δεν το θεωρείς σοβαρό λόγο, δεκτό, σε άλλες ιστοσελίδες πιθανόν να μην έτρεχε και τίποτα. Όμως στο συγκεκριμένο φόρουμ επιθυμούμε να επικεντρονώμαστε στο διάλογο για το εκάστοτε θέμα που συζητάμε και δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επιθέσεις, γι' αυτό σου στέρησα την συμμετοχή για τρεις μέρες και όχι για τις απόψεις σου οι οποίες είναι σεβαστές. Σε παρακαλώ, λοιπόν, εσένα και όλους τους άλλους φίλους και συμφορουμίτες να το σεβαστείτε, δεν μου είναι ούτε εμένα ευχάριστο να μοιράζω ποινές σε άτομα που μιλάμε και ανταλάσσουμε απόψεις εδώ μέσα, απλώς επικεντρωθείτε στις απόψεις και όχι στα άτομα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Σεπ 29, 2023 10:56 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Παρ Σεπ 29, 2023 10:26 pm
berry έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:10 pm
Και τα 2 είναι reign

Για ακριβό εισιτήριο θες και σουπερ ομάδα και σουπερ παροχές
Ακριβως,!
Το θεμα ειναι οτι τα αδερφια με τις αυξησεις στα διαρκειας κσι με επιλογες κατω του πραγματικου budjet δημιουργουν αντιδρασεις
Εχουβ μια πολιτικη οτι εμεις δεν διαπραγματευομσστε δεν μπαινουμρ σε πληστειριασμο αλλα στο τελος δινουμε buy out 500000 και κανουμρ και 15 τα εκατο αυξησεις στα διαρκειας
Και τι να πουν οι παναθηναϊκοί με τις τιμές που έχουν ανακοινωθεί στα εισιτήρια; Κάναμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά και προσπαθούν να το εξαργυρώσουν, τα κατάφεραν κιόλας αφου απ' ότι φαίνεται τα διαρκείας εξαντλήθηκαν. Θέλουμε και μεγάλο μπάτζετ αλλά χωρίς αντίτιμο; Χάσαμε Σλούκα, Σάσα, Μπολομπόι, Μπλακ και πήραμε Μιλού, Γκος, Σίμκα, Μπραζντείκις. Χονδρικά το συμβόλαιο του Μιλού ανττιστοιχεί σ' αυτό του Σλούκα, τα συμβόλαια των Γκος, Μπραζντείκις σ' αυτό του Σάσα, το συμβόλαιο του Σίμκα σ' αυτό του Μπολομπόι, η ρήτρα για τον Μπραζντέικις σ' αυτό του Μπλακ συν την ρήτρα του Τανούλη.
Μέσα στην χρονιά ανανέωσε επίσης Φαλ, Γουοκάπ, Μακκίσικ και στην συνέχεια Λαρεντζάκη σε όλους φαντάζομαι με αυξήσεις (για τον Παπανικολάου δεν είναι σαφές σε τι ποσό υπέγραψε) που σίγουρα στο βάθος που διαρκούν τα συμβόλαια υπερκαλύπτουν κατά πολύ το ποσό που πήραν από την ρήτρα του Σάσα Οπότε το μπάτζετ όχι μόνο δεν το μείωσαν αλλά το αύξησαν. Κι εγώ ομολογώ περίμενα αρχικά να μείνουν Σάσα, Σλούκα ενώ ήταν τελικά φανερό ότι θα έφευγαν, ότι περίμενα στην συνέχεια τον Μίροτιτς, ότι θα φέρναμε τον Ναν ή κάποιον αντίστοιχο αλλά άλλο αυτό και άλλο να απαιτούμε ντε και καλά και περαιτέρω αύξηση του μπάτζετ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 899

Παρ Σεπ 29, 2023 11:28 pm

Apegnosmenos έγραψε:
jazz thrilos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 2:47 pm
Σφαχτειτε ελεύθερα! Άλλωστε την ομάδα μας θάβουμε, για τον προπονητή μας λέμε τα χειροτερα, τις μεταγραφές μας βγάζουμε κουτσές. Αν πούμε καμιά κακή κουβέντα για καμιά άλλη ομάδα μπορεί να επέμβει κάνας μοντ να "διορθωσει" τα πράγματα, να μοιραστούν παρατηρήσεις και νουθεσίες.

Ποστάρει τώρα ο άλλος ότι οι αφοι κοροϊδεύουν και ότι του φέρανε ραμολιμεντο στο 4 ενώ οι απέναντι φέρανε παιχτάρα ισπανό, και κάθεστε και του απαντάτε με επιχειρήματα. Γίνονται προσωπικες επιθέσεις και συστάσεις να πάμε να πιούμε καμιά μπίρα να συνέλθουμε και δεν τρεχει μια. Μια χαρά.

By the way, επειδή είδα ότι ο Μπερι κάνει προσκλητήριο γερόντων, 45 είμαι κι εγώ. Εχουμε ζήσει και την άλλη όψη του μπασκετικου Ολυμπιακού θα πω σε κάτι τύπους που δεν τογς ευχαριστεί τίποτα και είναι έτοιμοι να απαξιωσουν ολοκληρωτικά την ομάδα. Ότι ομάδα κι αν είναι αυτοί...

Ο ολυμπιακος πηρε στο 4 παικτη 34 ετων ο παναθηναικος πηρε παικτη ισπανο παικταρα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι ν μην παιξει σε ρεαλ μπαρτσελονα
Ο μπαρτζωκας σε καθε ευκαιρεια δηλωνει οτι θελω παικτες που ν ταιριαζουν στην ομαδα για ν δικαιολογησει την διοικηση και οτι δεν μπορει τις βεντετες που ακροβως ειπα ψεμματα και τσιμπατε οπως γραφουν καποιοι;
Ο ολυμπιακος εχει το διαρκειας στο μπασκετ 600€ κσι 450 € οταν το ροστερ και οι παροχες ειναι δυσανολογες σκεφτειτε στην μπαλα που εχει 350 στο κεντρο στο πιο δημοφιλες αθλημα
Η χρονια φετος ειναι με παικτες στοιχηματα
Οταν θα καιει η μπαλα δυστυχβς δεν εχουνε το παικτη που θα πεις οτι θα παρει την μπαλα και ειναι λυπηρο οταν εισαι ενα βημα πριν την κατακτηση ν διαβαζεις και ν ακους οτι ειμαστε πληρης
Οτι εγινε ανακαινηση στο σεφ οταν ακομα εχουν αυτοκολητα της 7 στις καρεκλες
Οταν στην γιορτη του μεγαλυτερου παικτη της ιστοριας μας εχοντας πληρωσει 650 ευρω διαρκειας μου ανακοινωνουν οτι θα πληρωσω εισιτηριο
Ο ολυμπιακος κυριοι εινσι τεραστιος συλλογος δεν μπορει μια υγιης ομαδα ν μην δεχεται κριτικη και η κριτικη οταν δεν μας αρεσει ν φανταζει κακοπροεραιτη
Ποσοι σπο εδω ησασταν κορυδαλλο οταμ στηριζαμε ;;το φορουμρ ειναι πολυ σοβαρο δρν χρειαζεται οτι δεν μας αρεσει ν το ειρωνευομαστε ουτε ν εχουμε ασυλια σε ασχημες επικογες
Δεν καταλαβαινω που ακριβως προσβαλα και ο διαχειριστης μου εκλεισε τον λογο για 3 μερες
Να ξεκινήσω φίλε μου λέγοντας ότι έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψη σου για τη ομάδα , θετική ή αρνητική δεν έχει απολύτως καμία σημασία και προφανώς ούτε εσένα αυτό σε κάνει λιγότερο Ολυμπιακό , ούτε αυτούς που διαφωνούν μαζί σου τους κάνει περισσότερο.
Η δική μου ένσταση στα γραφόμενα σου είναι ότι δεν προσφέρονται για μπασκετική συζήτηση αφού δεν αναφέρεσαι πουθενά με επιχειρήματα στο τι δεν σου αρέσει , παρά λες ότι σε κορόιδεψε η διοίκηση και αναγκάστηκες να πληρώσεις ένα ακριβό διαρκείας.
Αρχικά και εφόσον είναι έτσι μπράβο σου που στηρίζεις την ομάδα , αλλά συγγνώμη διαφωνώ κάθετα στα υπόλοιπα.
Διαρκείας δεν αγοράζουμε γιατί μας έταξε κανένας παίκτες , αλλά αγοράζουμε γιατί έχουμε καψούρα με την ομάδα και το άθλημα γενικά και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγαν φέτος έτσι τα διαρκείας αν η ίδια διοίκηση που κατακρίνεις δεν είχε "ψήσει" τον κόσμο με αυτό που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια.
Επίσης αν και συμφωνώ ότι το ΣΕΦ και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι χαμηλοτάτου επιπέδου , είναι ένα γεγονός που γνώριζες εκ των προτέρων και θα μπορούσες λοιπόν να διαθέσεις κάποιο μικρότερο πόσο εφόσον θεωρείς ότι δεν αξίζει τα λεφτά που πλήρωσες.
Δηλαδή πιο το νόημα να αναφέρεσαι ειρωνικά σε συγκεκριμένες μεταγραφές και παίκτες της ομάδας κάνοντας μάλιστα σύγκριση με παίκτες που πήρε ο ΠΑΟ και τι μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό;
Θα μπορούσες να πεις ότι αισθάνεσαι δυσαρεστημένος από τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν φέτος στο ρόστερ (δεν είσαι άλλωστε ο μόνος) και να πεις σε ποια σημεία διαφωνείς, δεν νομίζω στην προκειμένη να δημιουργούνταν θέμα.
Τέλος και καθαρά όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική , προσωπικά και λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε θα ήθελα γενικά οι τιμές να ήταν πιο προσιτές ανεξάρτητου ρόστερ και γηπέδου.
Τι να το κάνω δηλαδή αν τα έριχναν για ρόστερ και βελτιώσεις του γηπέδου αλλά ζητούσαν τριπλάσια ποσά που θα ήταν αποκλειστικά και μόνο για μεγάλες τσέπες; Αφού αναφέρθηκες λοιπόν και στον ΠΑΟ , σου αρέσει η δική τους τιμολογιακή πολιτική όταν μάλιστα δύο χρόνια τώρα ο κόσμος έβλεπε την ομάδα του σε πλήρη ανυποληψία ;
Όπως και να έχει εγώ απάντησα με τον τρόπο που πιστεύω στην απορία σου για το γεγονός ότι κάποιοι αντιδρούν στα σχόλιά σου και ελπίζω να μην παρεξηγήσεις.

2
2 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 30, 2023 4:34 am

georbap έγραψε:
Apegnosmenos έγραψε:

Ο ολυμπιακος πηρε στο 4 παικτη 34 ετων ο παναθηναικος πηρε παικτη ισπανο παικταρα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι ν μην παιξει σε ρεαλ μπαρτσελονα
Ο μπαρτζωκας σε καθε ευκαιρεια δηλωνει οτι θελω παικτες που ν ταιριαζουν στην ομαδα για ν δικαιολογησει την διοικηση και οτι δεν μπορει τις βεντετες που ακροβως ειπα ψεμματα και τσιμπατε οπως γραφουν καποιοι;
Ο ολυμπιακος εχει το διαρκειας στο μπασκετ 600€ κσι 450 € οταν το ροστερ και οι παροχες ειναι δυσανολογες σκεφτειτε στην μπαλα που εχει 350 στο κεντρο στο πιο δημοφιλες αθλημα
Η χρονια φετος ειναι με παικτες στοιχηματα
Οταν θα καιει η μπαλα δυστυχβς δεν εχουνε το παικτη που θα πεις οτι θα παρει την μπαλα και ειναι λυπηρο οταν εισαι ενα βημα πριν την κατακτηση ν διαβαζεις και ν ακους οτι ειμαστε πληρης
Οτι εγινε ανακαινηση στο σεφ οταν ακομα εχουν αυτοκολητα της 7 στις καρεκλες
Οταν στην γιορτη του μεγαλυτερου παικτη της ιστοριας μας εχοντας πληρωσει 650 ευρω διαρκειας μου ανακοινωνουν οτι θα πληρωσω εισιτηριο
Ο ολυμπιακος κυριοι εινσι τεραστιος συλλογος δεν μπορει μια υγιης ομαδα ν μην δεχεται κριτικη και η κριτικη οταν δεν μας αρεσει ν φανταζει κακοπροεραιτη
Ποσοι σπο εδω ησασταν κορυδαλλο οταμ στηριζαμε ;;το φορουμρ ειναι πολυ σοβαρο δρν χρειαζεται οτι δεν μας αρεσει ν το ειρωνευομαστε ουτε ν εχουμε ασυλια σε ασχημες επικογες
Να ξεκινήσω φίλε μου λέγοντας ότι έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψη σου για τη ομάδα , θετική ή αρνητική δεν έχει απολύτως καμία σημασία και προφανώς ούτε εσένα αυτό σε κάνει λιγότερο Ολυμπιακό , ούτε αυτούς που διαφωνούν μαζί σου τους κάνει περισσότερο.
Η δική μου ένσταση στα γραφόμενα σου είναι ότι δεν προσφέρονται για μπασκετική συζήτηση αφού δεν αναφέρεσαι πουθενά με επιχειρήματα στο τι δεν σου αρέσει , παρά λες ότι σε κορόιδεψε η διοίκηση και αναγκάστηκες να πληρώσεις ένα ακριβό διαρκείας.
Αρχικά και εφόσον είναι έτσι μπράβο σου που στηρίζεις την ομάδα , αλλά συγγνώμη διαφωνώ κάθετα στα υπόλοιπα.
Διαρκείας δεν αγοράζουμε γιατί μας έταξε κανένας παίκτες , αλλά αγοράζουμε γιατί έχουμε καψούρα με την ομάδα και το άθλημα γενικά και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγαν φέτος έτσι τα διαρκείας αν η ίδια διοίκηση που κατακρίνεις δεν είχε "ψήσει" τον κόσμο με αυτό που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια.
Επίσης αν και συμφωνώ ότι το ΣΕΦ και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι χαμηλοτάτου επιπέδου , είναι ένα γεγονός που γνώριζες εκ των προτέρων και θα μπορούσες λοιπόν να διαθέσεις κάποιο μικρότερο πόσο εφόσον θεωρείς ότι δεν αξίζει τα λεφτά που πλήρωσες.
Δηλαδή πιο το νόημα να αναφέρεσαι ειρωνικά σε συγκεκριμένες μεταγραφές και παίκτες της ομάδας κάνοντας μάλιστα σύγκριση με παίκτες που πήρε ο ΠΑΟ και τι μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό;
Θα μπορούσες να πεις ότι αισθάνεσαι δυσαρεστημένος από τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν φέτος στο ρόστερ (δεν είσαι άλλωστε ο μόνος) και να πεις σε ποια σημεία διαφωνείς, δεν νομίζω στην προκειμένη να δημιουργούνταν θέμα.
Τέλος και καθαρά όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική , προσωπικά και λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε θα ήθελα γενικά οι τιμές να ήταν πιο προσιτές ανεξάρτητου ρόστερ και γηπέδου.
Τι να το κάνω δηλαδή αν τα έριχναν για ρόστερ και βελτιώσεις του γηπέδου αλλά ζητούσαν τριπλάσια ποσά που θα ήταν αποκλειστικά και μόνο για μεγάλες τσέπες; Αφού αναφέρθηκες λοιπόν και στον ΠΑΟ , σου αρέσει η δική τους τιμολογιακή πολιτική όταν μάλιστα δύο χρόνια τώρα ο κόσμος έβλεπε την ομάδα του σε πλήρη ανυποληψία ;
Όπως και να έχει εγώ απάντησα με τον τρόπο που πιστεύω στην απορία σου για το γεγονός ότι κάποιοι αντιδρούν στα σχόλιά σου και ελπίζω να μην παρεξηγήσεις.
Υπάρχουν πράγματα που βγάζουν μάτι. Το ότι κάποιος τα καυτηριάζει δε πάει να πει ότι δεν αγαπάει την ομάδα και το άθλημα. Ειδικά όταν ,παρόλες τις ενστάσεις του, έσκασε 600€ για διαρκείας.
Και αυτό που δεν αντέχεται είναι η κοροϊδία
Δε μπορεί να σου μιλάνε για κορυφές στη φιέστα, να δημιουργούν κλίμα εν όψει των διαρκείας, και τελικά σε αγώνα με το περιστέρι να παίρνεις 5 πόντους από τη θέση 4. Για την οποία ανακοινώνεις ότι δίνεις 800 και 800.
Παζαρευεις τ α 100000 του μπάι άουτ του τανουλη, δε παίρνεις Μαντζουκα για 200000, αγνοείς ρογκαβοπουλο μητογλου , και φτάνεις να κατεβαινεις με Παππάς,Τσάμη και Αμποσι. Και σκας 500000 μπάι άουτ για παίκτη που τον Ιούνιο ήταν ελεύθερος
Ε συγνώμη. Αγαπάω την ομάδα δε πάει να πει καταπίνω ότι μου σερβίρουν.
Ας λέγαν τόσο μπορούμε κι όπου φτάσουμε.

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Σεπ 30, 2023 8:30 am

Dedalos έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 4:34 am
georbap έγραψε:

Υπάρχουν πράγματα που βγάζουν μάτι. Το ότι κάποιος τα καυτηριάζει δε πάει να πει ότι δεν αγαπάει την ομάδα και το άθλημα. Ειδικά όταν ,παρόλες τις ενστάσεις του, έσκασε 600€ για διαρκείας.
Και αυτό που δεν αντέχεται είναι η κοροϊδία
Δε μπορεί να σου μιλάνε για κορυφές στη φιέστα, να δημιουργούν κλίμα εν όψει των διαρκείας, και τελικά σε αγώνα με το περιστέρι να παίρνεις 5 πόντους από τη θέση 4. Για την οποία ανακοινώνεις ότι δίνεις 800 και 800.
Παζαρευεις τ α 100000 του μπάι άουτ του τανουλη, δε παίρνεις Μαντζουκα για 200000, αγνοείς ρογκαβοπουλο μητογλου , και φτάνεις να κατεβαινεις με Παππάς,Τσάμη και Αμποσι. Και σκας 500000 μπάι άουτ για παίκτη που τον Ιούνιο ήταν ελεύθερος
Ε συγνώμη. Αγαπάω την ομάδα δε πάει να πει καταπίνω ότι μου σερβίρουν.
Ας λέγαν τόσο μπορούμε κι όπου φτάσουμε.
Για τον Μαντζούκα θα συμφωνήσω απόλυτα,δεν γίνεται να χάνουμε το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του χωρίς προσπάθεια από έναν ΠΑΟ με έσοδα έξοδα.

Ο Ρογκαβόπουλος δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα και καλά έκανε αφού κατά τη γνώμη μου έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.Ο Μήτογλου ήταν δεδομένο ότι θα πάει στον ΠΑΟ,μην τον αναφέρουμε ήταν τελειωμένη ιστορία από την αρχή.

Σχετικά με την ομάδα μας για τον Γκος είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικός και πιστεύω ότι θα πάρουμε και σκορ από αυτόν αφού δεν έχει τον ίδιο ρόλο που είχε στη Ρεάλ.Για τον Μιλουτινοφ δεν χρειάζεται να μιλήσουμε είναι παιχταράς ο άνθρωπος.Ο Μπραζντεικις πιστεύω ότι και αυτός θα πάει παρά πολύ καλά αλλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ο Σίκμα,δείχνει οτί μπορεί να ανταποκριθείτε ως πεντάρι και να μας δώσει λύσεις εκεί σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου από τους βασικούς αλλά μου φαίνεται πολύ βαρύς για το 4.Δεν μπορεί να απειλήσει από μακριά και θα είναι μόνιμος στόχος στην άμυνα με τις αλλαγές.Θα δούμε,μακάρι να του βγει του κοουτς γιατί η λύση που ακούγεται με τον Παπ στο 4 δεν με ψήνει καθόλου.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Σεπ 30, 2023 9:23 am

Rice έγραψε:
Το μεγάλο ερώτημα είναι ο Σίκμα,δείχνει οτί μπορεί να ανταποκριθείτε ως πεντάρι και να μας δώσει λύσεις εκεί σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου από τους βασικούς αλλά μου φαίνεται πολύ βαρύς για το 4.Δεν μπορεί να απειλήσει από μακριά και θα είναι μόνιμος στόχος στην άμυνα με τις αλλαγές.Θα δούμε,μακάρι να του βγει του κοουτς γιατί η λύση που ακούγεται με τον Παπ στο 4 δεν με ψήνει καθόλου.
Έχω την αίσθηση ότι αν είναι να βλέπουμε ένα τριάρι να ανεβαίνει στο 4 θα είναι ο Μπραζντέικις και όχι ο Παπανικολάου, μου φαίνεται πιο δυνατός και στο basketball-reference στο position estimate φαίνεται ότι περνούσε κάποια διαστήματα παίζοντας ως τεσσάρι. (είναι σχετικό στατιστικό αυτό στην ιστοσελίδα, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι αυτός ήταν το 4άρι της ομάδας)

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Σάβ Σεπ 30, 2023 9:40 am

Που είναι το position est ?

Δώσε λινκ μου χε ξεφύγει αυτο

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Σεπ 30, 2023 9:52 am

berry έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 9:40 am
Που είναι το position est ?

Δώσε λινκ μου χε ξεφύγει αυτο
Πήγαινε στην σελίδα με τα στατιστικά του παίκτη στο basketball-reference και κατέβα μέχρι να βρεις το play by play, εκεί έχει μια εκτίμηση του πόσο ποσοστό του συνολικού του χρόνου πέρασε σε κάθε θέση.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Σεπ 30, 2023 10:00 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 9:23 am
Rice έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι αν είναι να βλέπουμε ένα τριάρι να ανεβαίνει στο 4 θα είναι ο Μπραζντέικις και όχι ο Παπανικολάου, μου φαίνεται πιο δυνατός και στο basketball-reference στο position estimate φαίνεται ότι περνούσε κάποια διαστήματα παίζοντας ως τεσσάρι. (είναι σχετικό στατιστικό αυτό στην ιστοσελίδα, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι αυτός ήταν το 4άρι της ομάδας)
Πάντως και στα report από μικρός ως 3/4 αναφέρεται που θα δυσκολευτεί στο 4 λόγω μεγέθους και στο 3 λόγω ταχύτητας, ως προς το ΝΒΑ πάντα αναφέρεται.

Γενικά βέβαια δεν έχει τόση σημασία, άλλωστε ο κόουτς επαναλαμβάνει ότι μην ασχολείστε με τις θέσεις στην ομάδα μου πέραν του 1 και 5.
Σημασία έχει ότι ο Μπραζντέικις δίνει την δυνατότητα να παίξει αντί του Παπ για να τον ξεκουράσει και ΜΕ τον Παπ, είτε από κάτω, είτε από πάνω, πράγμα που δίνει όντως το απαραίτητο βάθος στο 3 και το 4 (άρα και το 5 με Σικμα).

Δίνει βάθος προς τα πάνω που μας έλειπε γενικά και βάθος προς τα κάτω που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην Ελλάδα σε περίπτωση απουσίας κάποιου Έλληνα.

Τώρα ο Σικμα όντως φάνηκε βαρύς χτες, αλλά τον ξέρουμε τον παίχτη και όλοι μιλάνε για φοβερό επαγγελματία οπότε αποκλείω να είναι αυτή η εικόνα του μέσα στην χρονιά.

Εμένα η φάση με τον Λούντζη με αγχώνει βασικά, ο τύπος φαίνεται έτοιμος για στεπ απ και δεν θα βρει χρόνο πάλι, ενώ λήγει το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Αν και δεν ειμαι μεσα στην ομαδα για να γνωρίζω προφανως ουσιώδης λεπτομέρειες που αφορούν τις κινησεις θεωρω οτι

1)Το Φεβρουάριο θα μπορουσε να ειχε ερθει ο Ντορσει στη θεση του Κανααν
2)Οταν πιάστηκε ντοπέ ο Μητογλου θα μπορουσαν τοτε αμεσα να τον προσεγγίσουν και να συνεννοηθούν καταλλήλως
3)Θα μπορουσε να ερθει ο Παπαγιαννης στη θεση του Μιλουτινοφ και να εχουμε στο 5 και εναν Μπολομποι η καποιον παρόμοιο να συμπληρώνει....Φαλ-Παπαγιαννης-Μπολομποι η πχ Μπούκερ δε θα ηταν ασχημα....
4)Εννοειται να μην ειχαμε αφησει τον Μαντζούκα...

Το παραπανω σενάριο δε το θεωρω τοσο ουτοπικό απλα προϋποθέτει να φροντίζεις βλεποντας μπροστα ....σκεφτείτε οτι το ροστερ θα ηταν

1)Γουοκαπ-Γκος-Λούντζης
2)Ντορσει-Λαρεντζακης-Παππας
3)Παπ-Μακισικ
4)Πίτερς,Μητογλου,Μαντζούκας
5)Φαλ,Παπαγιαννης,ΜΑΠ

Κανενα θεμα με τα διαβατήρια και μαλιστα για αρκετα χρονια αλλα και ισχυρή ομαδα

0
AlexD

nba

Σάβ Σεπ 30, 2023 10:14 am

eddiedimitris έγραψε:
Αν και δεν ειμαι μεσα στην ομαδα για να γνωρίζω προφανως ουσιώδης λεπτομέρειες που αφορούν τις κινησεις θεωρω οτι

1)Το Φεβρουάριο θα μπορουσε να ειχε ερθει ο Ντορσει στη θεση του Κανααν
2)Οταν πιάστηκε ντοπέ ο Μητογλου θα μπορουσαν τοτε αμεσα να τον προσεγγίσουν και να συνεννοηθούν καταλλήλως
3)Θα μπορουσε να ερθει ο Παπαγιαννης στη θεση του Μιλουτινοφ και να εχουμε στο 5 και εναν Μπολομποι η καποιον παρόμοιο να συμπληρώνει....Φαλ-Παπαγιαννης-Μπολομποι η πχ Μπούκερ δε θα ηταν ασχημα....
4)Εννοειται να μην ειχαμε αφησει τον Μαντζούκα...

Το παραπανω σενάριο δε το θεωρω τοσο ουτοπικό απλα προϋποθέτει να φροντίζεις βλεποντας μπροστα ....σκεφτείτε οτι το ροστερ θα ηταν

1)Γουοκαπ-Γκος-Λούντζης
2)Ντορσει-Λαρεντζακης-Παππας
3)Παπ-Μακισικ
4)Πίτερς,Μητογλου,Μαντζούκας
5)Φαλ,Παπαγιαννης,ΜΑΠ

Κανενα θεμα με τα διαβατήρια και μαλιστα για αρκετα χρονια αλλα και ισχυρή ομαδα
Καλημέρα!

Για το 1, αυτό που βγήκε είναι ότι διάλεξε σε εκείνη την συγκυρία να κρατήσει τον Κανααν για λόγους ομοιογένειας. Δεν ξέρω πως ήταν η ζωή της ομάδας με τον Ντόρσεϊ, αλλά υποψιάζομαι ότι με τον Κανααν τα πάνε καλύτερα οι υπόλοιποι και για αυτό τον κράτησε τότε. Συν ότι μακροχρόνια δεν είναι να βασίζεσαι σε αυτό το διαβατήριο για σχεδιασμό.

Για το 2 επίσης βγήκε κάποια στιγμή ότι κάναμε επικοινωνία με τον παίχτη αλλά από την αρχή μας είπε ότι όταν επιστρέψει θα πάει απέναντι. Στην ηλικία που είναι και στην φάση που βρίσκονται οι ομάδες θα πω ότι είναι λογικό που προτίμησε αυτήν την επιλογή, του κρατάει και τις δύο πόρτες ανοιχτές για επόμενα συμβόλαια. Άσε που (σε αντίθεση με την υπόθεση Σλούκα), δεν ήταν 100% σίγουρο ότι θα έφευγε ο Σάσα και αν έμενε δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για τον παίχτη.

Για το 3 πάλι δεν ξέρω αν θα μπορούσε, με την έννοια ότι ο Πάπα μπορεί να ήθελε αλλαγή περιβάλλοντος αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα ερχόταν και απέναντι. Πέραν αυτού, το να μπορείς να φέρεις έναν τέτοιο παιχταρά σαν τον Μιλου, ενώ ψήνεται σαν τρελός και είναι ήδη "οικογένεια", καλό παιδί και ταιριαστό στα αποδυτήρια, δεν τον αφήνεις για κανέναν. Αυτός ναι, μπορεί να σου μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Για το 4 συμφωνούμε κατό τα κατό, όπως και για Σαμοντούροφ. Αυτό ήταν πραγματικά λάθος που πολύ θα ήθελα να μάθω τελικά πως το σκέφτηκαν, αν το σκέφτηκαν κτλ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 896
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Σεπ 30, 2023 10:28 am

Εκτος τελικού ο Γκος. Γεννάει η γυναίκα του. Μεγάλο πλήγμα καθώς πίσω από τον Γουοκαπ δεν υπάρχει κανένας.

Ελπίζω τουλάχιστον να μπορεί να προσφέρει ο Μακκισικ. Θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στα γκαρντ του Παο, ειδικα εφοσον λειψει ο Παπαπετρου. Μόνο ο Καλαιτζακης μπορεί να τον μαρκάρει

0
AlexD

nba

Σάβ Σεπ 30, 2023 10:33 am

chainsaw έγραψε:
Εκτος τελικού ο Γκος. Γεννάει η γυναίκα του. Μεγάλο πλήγμα καθώς πίσω από τον Γουοκαπ δεν υπάρχει κανένας.

Ελπίζω τουλάχιστον να μπορεί να προσφέρει ο Μακκισικ. Θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στα γκαρντ του Παο, ειδικα εφοσον λειψει ο Παπαπετρου. Μόνο ο Καλαιτζακης μπορεί να τον μαρκάρει
Και πάνω που έψαχνα χώρο για τον Λούντζη :D
Να του ζήσει, γερό και δυνατό του παιχταρά και την Παρασκευή τον περιμένουμε ανανεωμένο :shot:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 896
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Σεπ 30, 2023 10:36 am

AlexD έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:33 am
chainsaw έγραψε:

Και πάνω που έψαχνα χώρο για τον Λούντζη :D
Να του ζήσει, γερό και δυνατό του παιχταρά και την Παρασκευή τον περιμένουμε ανανεωμένο :shot:
Να του ζήσει!

Ο Λουντζης έχει παρει τις ευκαιρίες του. Δυστυχώς μπορεί να υπηρετήσει μόνο αμυντικούς ρόλους στα μεγαλα ματς. Παντως σιγουρα δνε μπορει να κανει τον βασικο οργανωτη στο γηπεδο.

Νομίζω ότι αγχώνεται κιολας. Δεν παίζει ελεύθερα όπως θα μπορούσε

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Σεπ 30, 2023 10:38 am

Δεν ξέρω σε μερικά χρόνια αλλά για τώρα μεταξύ Μιλού-Παπαγιάννη δεν γινόταν να διαλέξει Παπαγιάννη ο Ολυμπιακός από άποψη ποιότητας και όχι μόνο, συν ότι ο Παπαγιάννης δεν ήταν φτηνός και θα ήθελε ακόμα περισσότερα για να έρθει σ' εμάς.
Για τους νεαρούς επίσης η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να έρχονται σ' εμάς (ούτε στον Παναθηναϊκό), δεν θα βρουν χρόνο, ρόλο θα αργήσουν να εξελιχθούν. Οκ, τους παίρνει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχουμε δει και κάποιον να εξελίσσεται ως τώρα.
Ο Ντόρσεϊ ναι θα μας έλυνε πολλά θέματα, αλλά η ομάδα πήγαινε τρένο εκείνο το διάστημα, δεν ήθελα να χαλάσουν τις ισορροπίες και όντως φτάααμε μια ανάσα από την κούπα, αν τον είχαμε θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη ευελιξία ή θα μπορούσαμε να πάρουμε και ακόμα έναν τρίτο ψηλό ξένο.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”