2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
Μιλάμε ότι είναι αυτό που λέμε: διίστανται οι απόψεις (περί Μελάγιες).
Το θέμα είναι ο Μπαρτζώκας με ποιον είναι ποιο κοντά.
Πάντως το καλύτερο κονέ με τον Καπαζόγλου το έχει (μπάι φαρ, κιόλας) ο Διαμαντόπουλος. Έχει γράψει από τις αρχές του κορωνοϊού ότι αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις στα ρόστερ Ολυμπιακού και ΠαναθηναΙκού.
Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Εγώ τον Μελάγιες τον κάνω skip
, όχι ότι πάω τον Διαμαντόπουλο μετά το θάψιμο που έριχνε στον Μπλατ από τους πρώτους μήνες (και την παράλληλη αποθέωση σε Σφαιρό...) αλλά σαν τον Μελάγιες κανείς.
Τα λέω αυτά χωρίς να έχω ιδέα για το τι πληροφόρηση έχει ο καθείς. Απλώς θεωρώ τον Μελάγιες ως έναν από τους πιο αστοιχείωτους στο μπάσκετ. Και τον Καβαλιεράτο επίσης. Και τον Τόλη τον Κοτζιά με το χιπστεράδικο μαλλί (γελάω, συγγνώμη Τόλης, εγώ έχω καραφλιάσει- μου ρίχνεις και ζηλεύω) επίσης. Βασικά τους περισσότερους.

Το θέμα είναι ο Μπαρτζώκας με ποιον είναι ποιο κοντά.
Πάντως το καλύτερο κονέ με τον Καπαζόγλου το έχει (μπάι φαρ, κιόλας) ο Διαμαντόπουλος. Έχει γράψει από τις αρχές του κορωνοϊού ότι αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις στα ρόστερ Ολυμπιακού και ΠαναθηναΙκού.
Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Εγώ τον Μελάγιες τον κάνω skip

Τα λέω αυτά χωρίς να έχω ιδέα για το τι πληροφόρηση έχει ο καθείς. Απλώς θεωρώ τον Μελάγιες ως έναν από τους πιο αστοιχείωτους στο μπάσκετ. Και τον Καβαλιεράτο επίσης. Και τον Τόλη τον Κοτζιά με το χιπστεράδικο μαλλί (γελάω, συγγνώμη Τόλης, εγώ έχω καραφλιάσει- μου ρίχνεις και ζηλεύω) επίσης. Βασικά τους περισσότερους.

- Reaper
- Reactions: 1753
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενα απ τα σημεια που οι Αγγελοπουλοι ειναι αλλου αντ αλλου για Ελλαδα ειναι και το δημοσιογραφικο. Βγαινουν οι δημοσιογραφοι προμοταροντας συμφεροντα παικτων, μανατζερ, ο,τι του ρθει ο καθενας, διαδιδουν ιστοριες, φτιαχνουν κλιμα και η ΚΑΕ εχει ελαχιστο ελεγχο σε ολα αυτα. Η διαφορα με το ποδοσφαιρικο τμημα ειναι τεραστια : εκει οποιος κουνηθει απ τη γραμμη της ΠΑΕ και σαμποταρει μεταγραφες/ανεβαζει αρθρα που προκαλουν αναταραχη κλπ βλεπει το Καραϊσκακη με κυαλια μετα. Εδω υπαρχει ανοχη σε δημοσιογραφους που κανουν ξεκαθαρα κακο στην ομαδα, μεχρι και στο..sdna πανε και δουλευουν καποιοι.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Αυτή η δημοσιογραφική ανοησία που θέλει να παρουσιάζει τις ομάδες μας οτι ποτέ δεν χάνουν παίχτες επειδή πρόσφεραν ψίχουλα σε σχέση με άλλες ομάδες ή επειδή οι ίδιοι οι παίχτες δεν τρελάθηκαν στην προοπτική να αγωνιστούν στον μπασκετικό μας "παράδεισο" έχει καταντήσει κουραστική. Μας είπε τώρα ο Μελάγιες οτι ο Γκιλ απορρίφθηκε λόγω τραυματισμών και θα πρέπει να το πάρουμε σοβαρά. Ε, όχι.
Για μένα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Πρώτον και επικρατέστερο, δεν τον καλύψαμε στο οικονομικό τον παίχτη και γι' αυτό περιμένει άλλες προτάσεις. Δεύτερον, δεν ασχοληθήκαμε καν με τον παίχτη αλλά επειδή ο Μελάγιες και οι υπόλοιποι είχαν γράψει μια μπαρούφα για ενδιαφέρον της ομάδας έπρεπε τώρα να το μαζέψουν.
Το καλύτερο βεβαια θα είναι στο τέλος να σπάσει ο διάλος το πόδι του και να τον πάρουμε τον Γκιλ, να δούμε τι θα γράφει τότε ο δημοσιογράφος.
"Έρχεται ο υπεραθλητής Γκιλ!" "Μια ατμομηχανή στην ρακέτα του Θρύλου" "Σπάει τα εργομετρικά στο ΣΕΦ ο Γκιλ!"

-
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο ένας είναι ετοιμος παίκτης με χρονιά στην ACB και αρκετά καλή παρουσία στην ΑΕΚ και ο άλλος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Μέχρι πριν λίγους μήνες είχε τέτοια φοβία ο Κόνιαρης που δεν έπαιρνε ούτε σουτ. Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Λαρεντζάκης 100%.Πιο έμπειρος και πιο ολοκληρωμένος παίκτης την δεδομένη στιγμή. Μπαρτζώκα σοβαρέψου. Άσε τους συναισθηματισμούς.Ζέρβας: ...ενώ αναφερόμενος στο θέμα Λαρεντζάκη, σημείωσε ότι υπάρχει δίλημμα αν θ’ αποχωρήσει εκείνος ή ο Κόνιαρης.
0
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο ενας παιζει ασσος που εχουμε μονο τον σλουκα και ο αλλος 2ρι που εχουμε σλουκα μακισικ χαρισον σπαν τζενκινς..Ο κονιαρης θα το βρει το 5λεπτακι του σιγουρα,ο λαρε δεν θα μπει να παιξει ποτε εκτος και πεσει πυρηνικη βομβα στην ομαδα..Stavros83 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 11:58 amΟ ένας είναι ετοιμος παίκτης με χρονιά στην ACB και αρκετά καλή παρουσία στην ΑΕΚ και ο άλλος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Μέχρι πριν λίγους μήνες είχε τέτοια φοβία ο Κόνιαρης που δεν έπαιρνε ούτε σουτ. Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Λαρεντζάκης 100%.Πιο έμπειρος και πιο ολοκληρωμένος παίκτης την δεδομένη στιγμή. Μπαρτζώκα σοβαρέψου. Άσε τους συναισθηματισμούς.Ζέρβας: ...ενώ αναφερόμενος στο θέμα Λαρεντζάκη, σημείωσε ότι υπάρχει δίλημμα αν θ’ αποχωρήσει εκείνος ή ο Κόνιαρης.
Κανονικα και οι 2 δανεικοι πρεπει να πανε και να μεινει ο μπαικς..
0
Καλά, πέρσι έχασε περισσότερα από τα μισά. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα. Έχουμε ξαναναφερθεί στο θέμα των τραυματισμών και πως μπορούν αυτοί να είναι καθοριστικοί.
Ο Γκιλ έχει θέμα (μόνιμο-κήλες) αν θυμάμαι καλά είχε κάνει κι επέμβαση, αλλά ίσως να μην έχει τελειώσει με το ζήτημα αυτό.
Να υπενθυμίσω ότι ο Μπαρτζώκας τον επέλεξε από τα χαμηλά της Τουρκίας για τα σαλόνια της Ευρωλίγκας πορεύτηκε μαζί του για πολύ καιρό. Έζησε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.
Γενικά, αν είμαι τόσο σίγουρος για τις κινήσεις του Ολυμπιακού φέτος, ο λόγος είναι ο Μπαρτζώκας. Δεν υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος άνθρωπος να ανεχτεί κοροϊδία είτε προς τον εαυτό του είτε προς τους φίλους της ομάδας. Έχει πολύ ξεκάθαρα αξιακά πλαίσια εντός των οποίων κινείται από παιδί. Αυτό έλειπε κιόλας με τέτοια οικογενειακή ιστορία.
Αν παρόλα αυτό προχωρήσει με Ρούμπιτ θα του ασκήσουμε κριτική γιατί δείχνει πολύ προβληματική περίπτωση για το 5, ενώ και στο 4 δεν ενθουσιάζει.
-
- Reactions: 51
- Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
80% να μείνει ο Βεζένκοφ λέει ο Ζέρβας.
* Έφαγα μεγάλη ήττα μόλις τώρα.
Η δεύτερη καψούρα μετά τον Kudelin έμαθα πως απεβίωσε το 2018 απο νεφρική ανεπάρκεια.
Τιμή και δόξα στον τρισμέγιστο Henry! Sorry για το Off-Topic.
https://www.youtube.com/watch?v=MZoHaShKgAE
* Έφαγα μεγάλη ήττα μόλις τώρα.
Η δεύτερη καψούρα μετά τον Kudelin έμαθα πως απεβίωσε το 2018 απο νεφρική ανεπάρκεια.
Τιμή και δόξα στον τρισμέγιστο Henry! Sorry για το Off-Topic.
https://www.youtube.com/watch?v=MZoHaShKgAE
0
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως πιστευω οτι οοοολα αυτα που συζηταμε να τα κραταμε εμεις ενα αρχειακι και να τα βλεπουμε καθε φορα που ενας κλικοκυνηγος παιζει με την αθωα ψυχη μαςjohn wick έγραψε: ↑Δευ Ιουν 22, 2020 8:25 pmΗ περίπτωση του Άντονι Γκιλ απορρίφθηκε νωρίς λόγω των πολλών και συχνών τραυματισμών του.
Δεν ήθελαν να πάρουν ρίσκο σκεπτόμενοι πως κι ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται στα 35 του πλέον και παρά την εξαιρετική σωματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα χρειαστεί διαχείριση κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Τέλος ο Άλεξ Πόιθρες ποτέ δεν ήταν στις βασικές επιθυμίες του Μπαρτζώκα και δεν υπήρξε οποιαδήποτε επίσημη σκέψη απόκτησής του.
τάδε εφη Μελάγιες....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
υ.γ
ήθελα να ήξερα , πόσο υποτιμούν τον φίλαθλο κόσμο πια...
τι νομίζουν , ότι είμαστε στο 1987 με Γκάλη κ Γιαννάκη ακόμα;

1
1

- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εβαλα και εγω και ακουσα τον ζερβα,μαλλον μας κουναει μαντηλι ο λαρι ετσι οπως τον ακουσα,βλεπω να πεφτει πολυ κλαμα απο μερικους δημοσιογραφους..
Τον κονιαρη παντως αν τον βαλεις μαζι με χαρισον μακισικ δεν νομιζω οτι σε νοιαζει που ειναι διστακτικος..απλα περσι δεν ειχαμε κανενα γκαρντ να σκοραρει και φαινοταν το προβλημα..Εμενα μαρεσει σαν παικτης,ψυχολογια πρεπει να αποκτησει και θα μεινει χρονια στην ομαδα.Εχει καλο τριποντο που σε ελληνα δεν το βρισκεις με τιποτα πλεον,παιζει καλη αμυνα σχετικα και δινει και καμια ασσιστ που και που..Το μονο που του λειπει σε σχεση με τον μαντζαρη του 12-17 ειναι το τσαγανο..
Τον κονιαρη παντως αν τον βαλεις μαζι με χαρισον μακισικ δεν νομιζω οτι σε νοιαζει που ειναι διστακτικος..απλα περσι δεν ειχαμε κανενα γκαρντ να σκοραρει και φαινοταν το προβλημα..Εμενα μαρεσει σαν παικτης,ψυχολογια πρεπει να αποκτησει και θα μεινει χρονια στην ομαδα.Εχει καλο τριποντο που σε ελληνα δεν το βρισκεις με τιποτα πλεον,παιζει καλη αμυνα σχετικα και δινει και καμια ασσιστ που και που..Το μονο που του λειπει σε σχεση με τον μαντζαρη του 12-17 ειναι το τσαγανο..
0
- Conan1982
- Reactions: 3326
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την καλή άμυνα θα διαφωνήσω πάντως. Ο Μάντζαρης στην ίδια ηλικία έπαιζε πολύ καλύτερη ατομική άμυνα, μετά τους τραυματισμούς ποτέ δεν επανήλθε.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 12:47 pmΤον κονιαρη παντως αν τον βαλεις μαζι με χαρισον μακισικ δεν νομιζω οτι σε νοιαζει που ειναι διστακτικος..απλα περσι δεν ειχαμε κανενα γκαρντ να σκοραρει και φαινοταν το προβλημα..Εμενα μαρεσει σαν παικτης,ψυχολογια πρεπει να αποκτησει και θα μεινει χρονια στην ομαδα.Εχει καλο τριποντο που σε ελληνα δεν το βρισκεις με τιποτα πλεον,παιζει καλη αμυνα σχετικα και δινει και καμια ασσιστ που και που..Το μονο που του λειπει σε σχεση με τον μαντζαρη του 12-17 ειναι το τσαγανο..
Βρέθηκε βέβαια σε ομάδα μπάχαλο φέτος, ήταν και η πρώτη χρονιά σε υψηλό επίπεδο, αλλά η αδυναμία να δημιουργήσει και να κάνει drive δεν ξέρω πόσο γρήγορα αλλάζουν και δεν ξέρω αν έχει και τόσο καλό τρίποντο για να παραβλέψουμε τα υπόλοιπα.
Νομίζω μια χρονιά δανεικός θα είναι το καλύτερο και για τα 2 μέρη.
0