lefpan έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 10:00 pm
georbap έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 6:25 pm
Αν γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μου επιτραπεί ξανά να σχολιάσω και τέλος πάντων δεν έχει και τόση σημασία αφού αυτοί που δεν θέλουν να καταλάβουν, δεν θα καταλάβουν έτσι και αλλιώς.
Λυπάμαι μόνο που οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας σιγοντάρουν έμμεσα τον μιντιακό κανιβαλισμό που εντέχνως ξεκίνησε από το καλοκαίρι και έχει πάρει η μπάλα τους πάντες.
Κανένας απολύτως σεβασμός στην δουλειά των ανθρώπων που μας γέμισαν μπασκετικές στιγμές ως το κόκκαλο , παρά μόνο θιασώτες της νίκης και τίποτα παραπάνω.
Προφανώς και τα γραφόμενά μου δεν απευθύνονται προς όλους και εννοείται δεν αφορά αποκλειστικά μέλη του forum , ούτε έχω διάθεση για υποδείξεις και νουθεσίες , απλά με θλίβει το γεγονός σε βαθμό που βγαίνω εκτός εαυτού οπότε και επιλέγω πλέον να απέχω περιστασιακά.
Άλλωστε αν κάποιοι είχαν προδικάσει την σεζόν πριν την έναρξή της , τώρα είναι που την τελείωσαν οριστικά και γι αυτό δεν βλέπω λόγω να συμμετέχω σε μπασκετικής συζητήσεις με κάποιον που θεωρεί " τελειωμένη " την ομάδα.
Στο αγωνιστικό τώρα , η ομάδα και ο coach καλούνται για ακόμα μια φορά να βγουν από μια πολύ δύσκολη θέση όπως εξελίχθηκαν οι τραυματισμοί , αν και αμφιβάλλω ότι μπορεί η οιαδήποτε προσθήκη να προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε άμεσα.
Τώρα αν υπάρχει κάποια πολύ καλή περίπτωση ψηλού , θα προτιμούσα κάποιο αθλητικό τεσσάρι που πατάει στο 5 , αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση.
Μακάρι να βρεθεί η λύση γιατί η σεζόν στα δικά μου μάτια τουλάχιστον δεν είναι και δεν θα έπρεπε να θεωρείται χαμένη.
+1 Για Γουίλιαμς που ανέφερε πιο πίσω ο Alex.
Κάνει τρομερή σεζόν αλλά αμφιβάλλω ότι ο ίδιος θα ήθελε τώρα να μετακομίσει σε ομάδα της Euroleague για να παίρνει σκόρπια 10λεπτα.
Προσυπογράφω με χίλια το πρώτο σκέλος της ανάρτησής σου και σε θαυμάζω για την αυτοσυγκράτησή σου και για τη σαφήνεια που θέτεις το ζήτημα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα το ίδιο κι εγώ, αλλά δεν μπορώ. Βγαίνω κι εγώ εκτός εαυτού και αρχίζω τις ειρωνείες (για να μην αρχίσω τις βρισιές), κι αυτό το έχω πληρώσει με κάμποσες μέρες αποκλεισμού (ευτυχώς που οι mods δείχνουν κατανόηση και δεν μ' έχουν σουτάρει ακόμα με 5ο φάουλ).
Γίνεται, όμως, να το αγνοήσω όλο αυτό; Γίνεται να βλέπω καθημερινά όλον αυτόν τον κανιβαλισμό και να μην αντιδρώ καθόλου; Ή, από την άλλη, γίνεται να κάνω ήρεμη συζήτηση με τον άλλο που έχει ξεσαλώσει και βρίζει καθημερινά προπονητή και παίκτες; Πώς να συζητήσεις με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο να βρίζει και να αφορίζει;
Πρέπει, πραγματικά, να έχει κανείς πολύ μικρή -αν όχι καθόλου- μνήμη, για να έχει ξεχάσει την πλήρη κατάσταση ανυποληψίας που είχε περιέλθει η ομάδα μετά τη φυγή του Σφαιρόπουλου, διαθέτοντας μάλιστα και Σπανούλη και Πρίντεζη. Θα περίμενα οι φίλοι της ομάδας να σέβονται τον προπονητή και όλο το προπονητικό τιμ, που πήρε την ομάδα από το χέρι, διαχειρίστηκε άψογα την αποχώρηση Σπανούλη και αργότερα Πρίντεζη (αλήθεια, θυμάται κανείς τι γραφόταν εδώ μέσα για την ώρα που θα αποχωρούσαν αυτοί οι δύο: καραδοκούσε η ολοκληρωτική καταστροφή), κι έφτασε μετά από δύο χρόνια να παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της ιστορίας μας και το καλύτερο στην Ευρώπη για δυό χρονιές συνέχεια με ένα μπάτζετ της πλάκας.
Όλα αυτά ξεχάστηκαν και βγαίνει ο καθένας και βρίζει μιλώντας για εμμονικό Μπαρτζώκα, εγωιστή, κολλημένο προπονητικά, και για διοίκηση που μας κοροϊδεύει για να πουλήσει τα διαρκείας, κλπ. κλπ.
Για το δεύτερο σκέλος: ο Μπαρτζώκας μίλησε για κινήσεις ενίσχυσης με ψηλό (χωρίς να προσδιορίσει σε ποιά θέση ακριβώς). Προφανώς, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια επιλογών και, μάλλον, η όποια επιλογή μας θα είναι φορσέ.
Έχει ενδιαφέρον να περιμένουμε, κι επίσης να δούμε και την αντίδραση των ήδη υπαρχόντων παικτών, ειδικά αυτών που δεν πολυχρησιμοποιούνται.