Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 07, 2024 11:37 am

nikolakias έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 11:33 am
Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά μετράμε με τους απέναντι από μία χειραγώγηση. Ο Τζέημς μας χρησιμοποίησε για να πάρει μια καλή σύνταξη από τη Μονακό, ο Χεζόνια τους απέναντι για να τσεπώσει κάτι παραπάνω από Ρεάλ. Προμηνύεται άνυδρο καλοκαίρι κι εμείς χαλάμε εδώ το σάλιο μας μου φαίνεται...
Ισχύει αυτό , απλά ανέκαθεν συνέβαινε

Εδώ δώσαμε πολλά λεφτά στον Μάντζαρη κάποτε επειδή μας έπαιξε μπαλιτσα ο Γιαννακόπουλος μια χρονιά συγκεκριμένη

Συμβαίνει, είναι έως και θεμιτό από την πλευρά των ατζεντηδων . Έτσι λειτουργεί η φάση

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3317
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιουν 07, 2024 12:06 pm

Ήταν πολλά τα χρήματα πάντως για τον Τζέιμς, στην ωριμότερη φάση της καριέρας του όντως και MVP της Ευρωλίγκα του τα δίνεις τα 3 Μ για να τον φέρεις για ένα και για 2 χρόνια, όμως δεν υπάρχει περίπτωση στα 36 και στα 37 του να μην έχει εμφανίσει πτώση και μεγάλη ειδικά την τρίτη χρονιά.
Ρεαλιστικά αν φέρουμε Ντόρσεϊ στην θέση του Καναάν και με τους υπόλοιπους γκαρντ ίδιους ποσοτικά και ποιοτικά σε σχέση με πέρυσι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Άρα μας παίρνει να περιμένουμε τον Εβανς να μας ενισχύσει στην μέση της χρονιάς έστω και αν μας ξενερώνει κάπως σαν γεγονός. Αλλά δεν υπάρχουν και ποιοτικοί γκαρντ διαθέσιμοι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 07, 2024 12:09 pm

Conan1982 έγραψε:
Αλλά δεν υπάρχουν και ποιοτικοί γκαρντ διαθέσιμοι.
Για τον Ολυμπιακό......... άλλοι φέρνουν τους Ναν αυτού του κόσμου

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Παρ Ιουν 07, 2024 12:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Ρεαλιστικά αν φέρουμε Ντόρσεϊ στην θέση του Καναάν και με τους υπόλοιπους γκαρντ ίδιους ποσοτικά και ποιοτικά σε σχέση με πέρυσι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Άρα μας παίρνει να περιμένουμε τον Εβανς να μας ενισχύσει στην μέση της χρονιάς έστω και αν μας ξενερώνει κάπως σαν γεγονός. Αλλά δεν υπάρχουν και ποιοτικοί γκαρντ διαθέσιμοι.
Θα ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος σε αυτό το σενάριο αν έμπαινε και ο Πόρτερ στην εξίσωση.

High risk - high reward αλλά αν δεν εχεις το πορτοφόλι της Ρεαλ κ της Τσσκα κάποια ρίσκα οφείλεις να τα πάρεις.

Σόρρυ επειδή με τον Έβανς το έχω χάσει λίγο. Έκοψε πάλι αχίλειο ή επαθε χιαστό;

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Ιουν 07, 2024 12:27 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 12:19 pm
Σόρρυ επειδή με τον Έβανς το έχω χάσει λίγο. Έκοψε πάλι αχίλειο ή επαθε χιαστό;
Τίποτα από τα 2, ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου. (είναι μπροστά στο γόνατο), σύνήθως είναι λιγότερο σοβαρό από μια ρήξη χιαστών αλλά φυσικά εξαρτάται και από τον βαθμο και την έκταση της ζημιάς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 956
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 07, 2024 12:46 pm

Παιδιά προσωπικά ξενέρωσα με τον James, οκ ναι ήθελε πολλά λεφτά, άλλα τα σκας και ξενοιάζεις....να δούμε τώρα τι θα κάνουμε....νομίζω Πόρτερ ή Πάντερ οι μόνες λύσεις...άλλα με αυτα που βλέπω δύσκολα...θα πάρουμε κανένα Jones στο τέλος και θα λέμε και super....κρίμα.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιουν 07, 2024 12:48 pm

Conan1982 έγραψε:
Ήταν πολλά τα χρήματα πάντως για τον Τζέιμς, στην ωριμότερη φάση της καριέρας του όντως και MVP της Ευρωλίγκα του τα δίνεις τα 3 Μ για να τον φέρεις για ένα και για 2 χρόνια, όμως δεν υπάρχει περίπτωση στα 36 και στα 37 του να μην έχει εμφανίσει πτώση και μεγάλη ειδικά την τρίτη χρονιά.
Νομίζω στο τέλος έτσι θα γίνει, αλλαγή Κάνναν με Ντόρσει και απλά θα περιμένουμε και Εβανς και τέλος....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2543
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιουν 07, 2024 12:57 pm

Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί έχουμε τόσο κλειστή πόρτα προς την αγορά του ΝΒΑ. Οκ, καταλαβαίνω πως η ευρωπαϊκή εμπειρία βοηθάει και τον παίκτη να προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα και την ομάδα να έχει καλύτερη εικόνα του τι ψωνίζει, αλλά κι από απέναντι υπάρχουν καλές λύσεις. Μπορεί να σου βγουν σαπάκια ή να τους πάρει πολλούς μήνες μέχρι να ενταχθούν, αλλά μπορούν να σου βγουν και αστέρες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα ακόμα κι αν είχαν θέματα τραυματισμών ή έκαναν βήματα πίσω (π.χ. Nunn) ή δεν εκπλήρωσαν τις προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει (π.χ. Jabari Parker).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Ιουν 07, 2024 1:01 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 12:09 pm
Conan1982 έγραψε:
Αλλά δεν υπάρχουν και ποιοτικοί γκαρντ διαθέσιμοι.
Για τον Ολυμπιακό......... άλλοι φέρνουν τους Ναν αυτού του κόσμου
Αν τους φύγει όμως κάπου στα μέσα του Ιούλη θα τρέχουν και αυτοί και δεν θα φτάνουν, δεν είναι ότι έρχεται καθε τόσο ένας Ναν, ένας Λάρκιν, ένας Ούντοχ από το NBA.
kojito έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 12:57 pm
Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί έχουμε τόσο κλειστή πόρτα προς την αγορά του ΝΒΑ. Οκ, καταλαβαίνω πως η ευρωπαϊκή εμπειρία βοηθάει και τον παίκτη να προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα και την ομάδα να έχει καλύτερη εικόνα του τι ψωνίζει, αλλά κι από απέναντι υπάρχουν καλές λύσεις. Μπορεί να σου βγουν σαπάκια ή να τους πάρει πολλούς μήνες μέχρι να ενταχθούν, αλλά μπορούν να σου βγουν και αστέρες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα ακόμα κι αν είχαν θέματα τραυματισμών ή έκαναν βήματα πίσω (π.χ. Nunn) ή δεν εκπλήρωσαν τις προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει (π.χ. Jabari Parker).
Μερικές πιθανές εξηγήσεις είναι ότι αυτοι που μπορούν να κάνουν την διαφορά και θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη είναι ελάχιστοι, θέλουν να έρθουν αφου εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με κίνδυνο να μείνει η ομάδα ξεκρέμαστη τελικά, έχουν ρήτρα για το ΝΒΑ με τον κίνδυνο να μετατοπίζεται την επόμενη χρονιά.

1
1 Εικόνα
baLLisLife

Reactions: 9
Αγαπημένος παίκτης: The Answer

Παρ Ιουν 07, 2024 1:08 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 12:48 pm
Conan1982 έγραψε:
Νομίζω στο τέλος έτσι θα γίνει, αλλαγή Κάνναν με Ντόρσει και απλά θα περιμένουμε και Εβανς και τέλος....
Εγώ πιστεύω οτι είναι μια χαρά λύση αυτή για σας. Εξάλλου πριν τον Φλεβάρη δεν κρίνεται τίποτα. Και ποιοι είναι οι διαθέσιμοι σκόρερ πρώτης γραμμής πια; Μπάλντγουιν και Πάντερ; Βλέπω να μένουν εκεί που είναι ήδη.

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Ιουν 07, 2024 1:31 pm

karamelitsa έγραψε:
Παιδιά προσωπικά ξενέρωσα με τον James, οκ ναι ήθελε πολλά λεφτά, άλλα τα σκας και ξενοιάζεις....να δούμε τώρα τι θα κάνουμε....νομίζω Πόρτερ ή Πάντερ οι μόνες λύσεις...άλλα με αυτα που βλέπω δύσκολα...θα πάρουμε κανένα Jones στο τέλος και θα λέμε και super....κρίμα.
Ντάξει, δε νομίζω να είναι θέμα του Ολυμπιακού το ότι τελικά παρέμεινε στη Μονακό. Άδεια έριξε απλά για να πιάσει γεμάτα ότι και καλά βγαίνει στην αγορά ελεύθερος για να πάρει χρήματα. Ακόμα και να ματσάριζε ο Ολυμπιακός τα τρία μύρια / χρόνο απ' ό,τι φαίνεται ο Μιχαλάκης δεν σκάει κιόλας με το να μην έχει Ευρωλίγκα. Σου λέει ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο εδώ στη Μονακό που είμαι βασιλιάς κι ας παίζω και στο Παπαστράτειο (γιατί κάτι τέτοιο είναι το γήπεδο της Μονακό). Πολιτική Μίροτιτς με λίγα λόγια...

2
2 Εικόνα
Harouhiko

Reactions: 24

Παρ Ιουν 07, 2024 1:32 pm

Conan1982 έγραψε:
Δε θα ήταν κακό σενάριο σε περίπτωση που μπορούσε να αποκτηθεί έστω και στα μέσα της χρονιάς ο Βεζένκοφ.
Αλλά χλωμό το κόβω να επιστρέφει Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν.
Γενικά θεωρώ θα ήταν άκρως κομβική για το ρόστερ η επιστροφή του Σάσα.
Ένα τέτοιο depth chart πώς θα σας φαινόταν;
1 Γουόκαπ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ
2 Ντόρσεϊ, Έβανς (ή ίσως κάποιος ανερχόμενος από Eurocup;), Λάρυ, Μακίσικ
3-4 Παπανικολάου, Χουγκάζ, Βεζένκοφ, Πίτερς
4-5 Πετρούσεφ
5 Μιλουτίνοφ, Ράιτ
+Λούντζης, Τανούλης
Εδώ είμαστε στους 7 ξένους και δεν έχω βάλει τον Φαλ. Πάντα είχα την άποψη ότι το 5 ταιριάζει καλύτερα στον Πετρούσεφ, οπότε ίσως έψαχνα τρόπο να θυσιάσω τον Γάλλο. Τι λέτε;

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιουν 07, 2024 1:49 pm

nikolakias έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 1:31 pm
karamelitsa έγραψε:
Ντάξει, δε νομίζω να είναι θέμα του Ολυμπιακού το ότι τελικά παρέμεινε στη Μονακό. Άδεια έριξε απλά για να πιάσει γεμάτα ότι και καλά βγαίνει στην αγορά ελεύθερος για να πάρει χρήματα. Ακόμα και να ματσάριζε ο Ολυμπιακός τα τρία μύρια / χρόνο απ' ό,τι φαίνεται ο Μιχαλάκης δεν σκάει κιόλας με το να μην έχει Ευρωλίγκα. Σου λέει ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο εδώ στη Μονακό που είμαι βασιλιάς κι ας παίζω και στο Παπαστράτειο (γιατί κάτι τέτοιο είναι το γήπεδο της Μονακό). Πολιτική Μίροτιτς με λίγα λόγια...
Προφανώς δεν τον νοιάζει να πάρει Ευρωλίγκα, όμορφο το Μονακό, ησυχία και ασφάλεια, ειδικά αν έχεις λεφτά εκει είσαι άρχοντας, τα ίδια όπως είπες και ο Μίροτιτς στο Μιλάνο....από την άλλη μια πικρία την έχω, τον ηθελα στην ομάδα, άλλα από ότι φαίνεται ο James δεν έχει στόχους, θέλει απλά να περάσει ωραία και χαλάρα...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 07, 2024 1:53 pm

το θεμα τζειμς ξεκινησε για πλακα απο παναθηναικους στο τουιτερ το επιασαν κουτελιεριδες και πολυνικοι και γιγαντωθηκε για ενα ολοκληρο χρονο
βασικη προυποθεση για να εχεις ελπιδες για εναν παιχτη ειναι να μπορεις να τον καλυψεις οικονομικα αλλα καποιοι ζουνε με φαντασιωσεις οτι θα ερχοταν με 1.5 εκατ
και μιλαμε για εναν παιχτη που εχει καρφιτσωμενο στο τουιτερ του το μοτο καμια οικονομικη εκπτωση για τις υπηρεσιες μου

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 07, 2024 1:55 pm

φιλε μου εσυ μπορει να τον θυσιαζες το Φαλ αλλα δεν τον θυσιαζει ο Μπαρτζωκας γι αυτο και του εδωσε και συμβολαιο μεχρι τα βαθια γεραματα......οποτε ας γραφουμε καλυτερα για πιο ρεαλιστικα σεναρια....

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”