Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Penguin

junior
Reactions: 55
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 14, 2024 2:46 pm

kojito έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 2:40 pm
Ο Dorsey το μόνο πλεονέκτημα που έχει σε σχέση με τον Canaan είναι το διαβατήριο και ότι είναι 5 χρόνια νεότερος, που ανεβάζουν και το κασέ του. Ίσως και ότι σε σχέση με τον Canaan μπορεί να παίξει με την μπάλα στα χέρια καλύτερα. Από εκεί και πέρα και αυτός αρκετά ασταθής είναι, στους μεγάλους αγώνες λίγα πράγματα και στην άμυνα χειρότερος. Μια η άλλη σχεδόν δηλαδή. Οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε κανένα τρελό upgrade αν έρθει. Θέλουμε έναν βαρβάτο παίκτη στην περιφέρεια. Αν δεν είναι στο 1-2, ας είναι έστω στο 2-3. Ένας Hezonja δηλαδή, αν και αυτός είναι παλαβός και την μια μέρα είναι έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Το διαβατηριο ομως ειναι μεγαλη υποθεση.

0
Penguin

junior

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 2:41 pm
Ο Ολυμπιακος πρεπει να κυνηγησει μεχρι τελους τον Πορτερ,ειτε να μπει στο κολπο για Παντερ.
Δεν ξερω αν μπορει να βρει παικτη σαν τον Ναν στην fa,παικτη δηλαδη που να ειναι αποδεδειμενα καλος σκορερ στο nba, και να μπορει να ερθει ευρωπη.
Θα προτιμουσα Πορτερ. Απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο ο κοουτς να παρει τετοιο ρισκο.
Ποιος ξερει;

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2531
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιουν 14, 2024 2:53 pm

Penguin έγραψε:
kojito έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 2:40 pm
Ο Dorsey το μόνο πλεονέκτημα που έχει σε σχέση με τον Canaan είναι το διαβατήριο και ότι είναι 5 χρόνια νεότερος, που ανεβάζουν και το κασέ του. Ίσως και ότι σε σχέση με τον Canaan μπορεί να παίξει με την μπάλα στα χέρια καλύτερα. Από εκεί και πέρα και αυτός αρκετά ασταθής είναι, στους μεγάλους αγώνες λίγα πράγματα και στην άμυνα χειρότερος. Μια η άλλη σχεδόν δηλαδή. Οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε κανένα τρελό upgrade αν έρθει. Θέλουμε έναν βαρβάτο παίκτη στην περιφέρεια. Αν δεν είναι στο 1-2, ας είναι έστω στο 2-3. Ένας Hezonja δηλαδή, αν και αυτός είναι παλαβός και την μια μέρα είναι έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Σίγουρα, απλά ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να ακολουθήσει έναν σχεδιασμό στον οποίο ο Dorsey θα είναι ο ηγέτης της περιφέρειας και ένας ξένος ακόμα θα ειναι ο καλός ρολίστας, αλλά το ανάποδο.

3
3 Εικόνα
Penguin

junior

Παρ Ιουν 14, 2024 2:55 pm

kojito έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 2:53 pm
Penguin έγραψε:

Σίγουρα, απλά ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να ακολουθήσει έναν σχεδιασμό στον οποίο ο Dorsey θα είναι ο ηγέτης της περιφέρειας και ένας ξένος ακόμα θα ειναι ο καλός ρολίστας, αλλά το ανάποδο.
Εννοειται.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Ιουν 14, 2024 2:56 pm

melagis έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 2:16 pm
Εγώ πάντως με Πορτερ , Ντορσευ και ένα σούπερ 3-2 στυλ Μιχαλιουκ είμαι πολύ καλά....

Και όποτε ερθει Βεζενκοφ γη και υδωρ.....
Δωρεάν είναι τα όνειρα. Επειδή όμως αυτό το σενάριο είναι οριακά πιο πιθανό από το να έρθει ο Bogdanovic, ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Εδώ κάνουμε αμάν να ξεφύγουμε από τα my way, τα "δεν πληρώνουμε υπεραξίες" και τα λοιπά όμορφα που μας έχουν τηγανίσει το μυαλό. Θα μπούμε σε νοοτροπία "το αφεντικό τρελάθηκε" και θα δώσουν τα αδέρφια 6-7 εκατομμύρια για 4 παίκτες?

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 520
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 14, 2024 2:59 pm

Penguin έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 2:41 pm
Ο Ολυμπιακος πρεπει να κυνηγησει μεχρι τελους τον Πορτερ,ειτε να μπει στο κολπο για Παντερ.
Δεν ξερω αν μπορει να βρει παικτη σαν τον Ναν στην fa,παικτη δηλαδη που να ειναι αποδεδειμενα καλος σκορερ στο nba, και να μπορει να ερθει ευρωπη.
Θα προτιμουσα Πορτερ. Απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο ο κοουτς να παρει τετοιο ρισκο.
Ποιος ξερει;
Φίλε μου, ο Πόρτερ για Ευρώπη παικτικά είναι καθαρό cheat. Παίζει από 1-4 αμυντικά και επιθετικά εύκολα, είναι μακρύς, καταπληκτικός στο transition, καλός σκόρερ. Εχει τα πάντα. Ο παίχτης δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι ξεκάθαρα NBA material.

Παρά ταύτα, εγώ δεν θα τον έπαιρνα με τόση ευκολία όση αναφέρεις και εικάζω ότι δεν είναι τυχαίο πως ενώ προτάθηκε σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες, μονάχα ο ΠΑΟΚ δέχτηκε να τον εντάξει. Εν τούτοις, ακόμα και τα πεπραγμένα του στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να αποτελούν οδηγό. Εσύ ναι μεν είδες έναν καλό παίχτη στην TV, όμως τον φαντάζεσαι να δένει αρμονικά σε ένα πλαίσιο ομάδας Ευρωλίγκας, κάτι που δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Στον ΠΑΟΚ έπαιζε 40 λεπτά, προπονούνταν πολύ χαλαρά, δεν είχε βλέψεις η ομάδα για τίποτα πέραν των ελληνικών PO. Στο ΝΒΑ που είναι προσωποκεντρική η προσέγγιση και τα ματς κανονικής διάρκειας δεν έχουν την ίδια βαρύνουσα σημασία, ο Πόρτερ και ο κάθε Πόρτερ λειτουργεί αλλιώς. Μπορείς να φανταστείς έναν παίχτη με το "ταπεραμέντο" (ας το βαφτίσουμε έτσι) του Πόρτερ να αντιδράει σε μία επίκληση στα θεία από τον κόουτς ή σε ένα του ξέσπασμα, αντίστοιχο με αυτό προς τον Γκος στο ΟΑΚΑ ; Επίσης, στο μυαλό του δεν έχει αυτή τη στιγμή διαφορά ο ΟΣΦΠ, μία ομάδα της Αυστραλίας ή ο ΠΑΟΚ καθότι τίποτα από αυτά δεν είναι ΝΒΑ για αυτόν.

Συμπερασματικά, η γνώμη μου είναι να περιμένεις να τσιμπήσει κάποιος άλλος τον Πόρτερ (εικάζω ότι θα παίξει ΝΒΑ, αλλά ακόμα και αν είναι ομάδα ευρωλίγκας , δεν θα είναι πρωτοκλασάτη) για να δεις αν όντως ο παίχτης μπορεί να "καλουπωθεί" γιατί η γραμμή από το να πάρεις ένα υπερόπλο μέχρι το να σου διαλύσει τα αποδυτήρια είναι λεπτή στην περίπτωσή του.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior
Reactions: 165
Αγαπημένη ομάδα: Charlotte-Hornets
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 14, 2024 3:10 pm

Σωστά τα λέει ο φίλος από πάνω και σε αυτό να προσθέσουμε πως δεν υπάρχει κάποια ποινή η τιμωρία απ το NBA, που σημαίνει πως μπορεί άνετα να διαπραγματευτεί μια 2η ευκαιρία εκεί, τώρα αν δοθεί είναι άλλο παπά ευαγγέλιο.

Ο Λορέντσο δε σας κάνει ?
Αν μείνετε στη γνωστή τακτική δε πληρώνουμε υπεραξίες, δε μπαίνουμε σε μάχη διαπραγματεύσεων κτλ .. θα χάσετε όλους τους ελεύθερους καλούς παίκτες !

1
1 Εικόνα
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 954
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 14, 2024 3:32 pm

Airman έγραψε:
Penguin έγραψε:

Ποιος ξερει;
Φίλε μου, ο Πόρτερ για Ευρώπη παικτικά είναι καθαρό cheat. Παίζει από 1-4 αμυντικά και επιθετικά εύκολα, είναι μακρύς, καταπληκτικός στο transition, καλός σκόρερ. Εχει τα πάντα. Ο παίχτης δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι ξεκάθαρα NBA material.

Παρά ταύτα, εγώ δεν θα τον έπαιρνα με τόση ευκολία όση αναφέρεις και εικάζω ότι δεν είναι τυχαίο πως ενώ προτάθηκε σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες, μονάχα ο ΠΑΟΚ δέχτηκε να τον εντάξει. Εν τούτοις, ακόμα και τα πεπραγμένα του στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να αποτελούν οδηγό. Εσύ ναι μεν είδες έναν καλό παίχτη στην TV, όμως τον φαντάζεσαι να δένει αρμονικά σε ένα πλαίσιο ομάδας Ευρωλίγκας, κάτι που δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Στον ΠΑΟΚ έπαιζε 40 λεπτά, προπονούνταν πολύ χαλαρά, δεν είχε βλέψεις η ομάδα για τίποτα πέραν των ελληνικών PO. Στο ΝΒΑ που είναι προσωποκεντρική η προσέγγιση και τα ματς κανονικής διάρκειας δεν έχουν την ίδια βαρύνουσα σημασία, ο Πόρτερ και ο κάθε Πόρτερ λειτουργεί αλλιώς. Μπορείς να φανταστείς έναν παίχτη με το "ταπεραμέντο" (ας το βαφτίσουμε έτσι) του Πόρτερ να αντιδράει σε μία επίκληση στα θεία από τον κόουτς ή σε ένα του ξέσπασμα, αντίστοιχο με αυτό προς τον Γκος στο ΟΑΚΑ ; Επίσης, στο μυαλό του δεν έχει αυτή τη στιγμή διαφορά ο ΟΣΦΠ, μία ομάδα της Αυστραλίας ή ο ΠΑΟΚ καθότι τίποτα από αυτά δεν είναι ΝΒΑ για αυτόν.

Συμπερασματικά, η γνώμη μου είναι να περιμένεις να τσιμπήσει κάποιος άλλος τον Πόρτερ (εικάζω ότι θα παίξει ΝΒΑ, αλλά ακόμα και αν είναι ομάδα ευρωλίγκας , δεν θα είναι πρωτοκλασάτη) για να δεις αν όντως ο παίχτης μπορεί να "καλουπωθεί" γιατί η γραμμή από το να πάρεις ένα υπερόπλο μέχρι το να σου διαλύσει τα αποδυτήρια είναι λεπτή στην περίπτωσή του.
Κοίτα σωστά τα λες απλά δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες επιπέδου στα Guards στην Ευρώπη και αυτοί ανακυκλώνονται συνεχώς, ενώ αρκετές φορές ζητάνε υπέρογκα ποσσά. Πάντα υπάρχει ρίσκο με τέτοιους παίκτες, γιατί ο James δεν είναι ρίσκο? Είναι 34, ήθελε 3ετες συμβόλαιο με 9εκ σύνολο, δύσκολος χαρακτήρας και έχει τσακωθεί με ουκ ολίγους παίκτες/προπονητές ενώ ε δεν έχει καταφέρει και εν τέλει και κάτι σημαντικό στην Ευρωλίγκα...προφανώς ο Πορτερ είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση άλλα αν σου βγει απλά πάς σε άλλο εντελώς επίπεδο, χρειάζεται και ένα ρίσκο δηλαδή. Εγώ θα τον έπαιρνα, θα αγόραζα και τον Ντόρσευ και θα είχα τον Πόρτερ μπαλαντέρ στην θέση 2, αν δεν βγει ή κάνει τρέλες τον στέλνουμε σπίτι του και τι είχαμε τι χάσαμε, αν όμως βγει ψάξτε τον δεύτερο....η ζωή θέλει ρισκα, 3 χρόνια τώρα πάμε εκ του ασφαλούς ε ας δοκιμάσουμε και μια χρονιά κάτι τρελόπου ξέρεις ίσως μας βγει!!!

2
2 Εικόνα
el lobo

Reactions: 9
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένη ομάδα: Dallas-Mavericks

Παρ Ιουν 14, 2024 3:36 pm

Airman έγραψε:
Penguin έγραψε:

Ποιος ξερει;

Μα αν τον τσιμπήσει άλλος και καλουπωθεί όντως, μετά η τιμή του θα είναι σε λεφτά που ο Ολυμπιακός δεν θα ακολουθήσει. Συνεπώς αν ο ολυμπιακός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω είναι μονόδρομος να πάρει το ρίσκο, καθώς elite παικτή που έχει αποδείξει την αξία του δεν μπορεί να χτυπήσει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1026
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιουν 14, 2024 3:43 pm

Με πορτερ δεν παιρνεις ντορσει . Θα του πει ο ταιλερ οτι θελει να ειναι βασικος και ο τζει αρ θα τον δειρει στην πρωτη προπονηση .

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 520
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 14, 2024 3:44 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 3:32 pm
Airman έγραψε:

Κοίτα σωστά τα λες απλά δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες επιπέδου στα Guards στην Ευρώπη και αυτοί ανακυκλώνονται συνεχώς, ενώ αρκετές φορές ζητάνε υπέρογκα ποσσά. Πάντα υπάρχει ρίσκο με τέτοιους παίκτες, γιατί ο James δεν είναι ρίσκο? Είναι 34, ήθελε 3ετες συμβόλαιο με 9εκ σύνολο, δύσκολος χαρακτήρας και έχει τσακωθεί με ουκ ολίγους παίκτες/προπονητές ενώ ε δεν έχει καταφέρει και εν τέλει και κάτι σημαντικό στην Ευρωλίγκα...προφανώς ο Πορτερ είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση άλλα αν σου βγει απλά πάς σε άλλο εντελώς επίπεδο, χρειάζεται και ένα ρίσκο δηλαδή. Εγώ θα τον έπαιρνα, θα αγόραζα και τον Ντόρσευ και θα είχα τον Πόρτερ μπαλαντέρ στην θέση 2, αν δεν βγει ή κάνει τρέλες τον στέλνουμε σπίτι του και τι είχαμε τι χάσαμε, αν όμως βγει ψάξτε τον δεύτερο....η ζωή θέλει ρισκα, 3 χρόνια τώρα πάμε εκ του ασφαλούς ε ας δοκιμάσουμε και μια χρονιά κάτι τρελόπου ξέρεις ίσως μας βγει!!!
Φιλτατε, δε διαφωνώ, απλά θα σου πω ας πούμε ότι εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 3ετές ούτε στον Μάικ Τζέιμς. Θα σου δεσμεύσει μέχρι τα 37 του σχεδόν 2,5-3μύρια, όσα δηλαδή πήρε από Μονακό. ..Φαντάσου ότι αγχωνόμαστε εμείς τώρα με τον ΝΑΝ για το αν θα έρθει κάποια προσφορά από το ΝΒΑ. Σκέψου λοιπόν ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε άνετα να έρθει μία πρόταση για τον Πόρτερ από εκεί, καθότι μιλάμε για παίχτη σχεδόν των 20 εκ. δολαρίων ανά έτος και των 19 πόντων αν δεν λανθάνω μ.ο... Ο Πόρτερ είναι τεράστιο ρίσκο που για εμένα δεν θα πάρει καμία σοβαρή ομάδα της λίγκας. Ακόμα, θα σου πω κάτι... δεν χρειάζεται απαραίτητα ένα τρελό όνομα για να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Δες πόσο καλά λειτουργεί σε εμάς ο "άσημος" Γκραντ και θυμήσου τι μπάσκετ θα παίξει ο Βιλντόζα μόλις φύγει από εμάς. Πιθανότατα στον τρόπο που αγωνίζεται ο κόουτς Μπαρτζώκας να χρειάζεσαι απλά καλό σουτ στο μέγιστο βαθμό (ίσως πχ να λειτουργούσε άριστα στο πλαίσιο του ΟΣΦΠ ένας παίχτης σαν τον Μίχαλιουκ ή και σαν τον ΓΚάι που είχαμε εμείς, οι οποίοι δεν είναι ballers). Μπορείς κάλλιστα να δώσεις το πακέτο στον Βεζένκοφ, να πάρεις Ντόρσει για ελληνικό διαβατήριο και μία ΟΚ λύση και απλά να κινηθείς για κάτι πιο ΣΤΑΘΕΡΟ και ελαφρώς πιο πολυδιάστατο σε σχέση με τον Κάνααν.Ο κόουτς έχει αποδείξει ότι έχει μάτι...Ακόμα και τον Ναν τον ανακάλυψε αυτός, με τον ΠΑΟ και την Φενέρ...

0
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιουν 14, 2024 3:50 pm

Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα που έλεγε και η γιαγιά μου. Κάνεις τα πάντα να φέρεις Πόρτερ, του βάζεις και τους όρους ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορείς να τον σουτάρεις αν αρχίσει τα τρελά του, το γλυκαίνεις με ένα NBA out. Πας σε Dorsey για βάθος και κυρίως διαβατήριο και κυνηγάς τον Lorenzo Brown. Ομάδα μπάσκετ θέλουμε και όχι ομάδα προσκόπων για να είναι καλά παιδιά. Ούτε κάνουμε προξενιά για νύφες. Για τον Σάσα κατά πάσα πιθανότητα θα ασχοληθούμε από Φλεβάρη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 328
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Ιουν 14, 2024 4:22 pm

Παιδιά, ωραία αυτά που γράφετε, αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Προτείνω να πιάσουμε μία-μία τις περιπτώσεις:

- Με Πόρτερ επί Μπαρτζώκα δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Όσο παικταράς και να είναι. Είναι αποδεδειγμένα ασταθής χαρακτήρας και τον έχω ικανό, μόνο και μόνο για να γυρίσει στο NBA μια ώρα αρχύτερα, να κάνει λίμπα τα αποδυτήρια ενεργοποιώντας σχετική ρήτρα αποδέσμευσης που πιθανώς (αν έχουμε μυαλό) θα του βάλουμε. Πόρτερ και μακροπρόθεσμη, αρμονική παραμονή του σε ομάδα εκτός του NBA δεν πάνε μαζί, απλά.

- Ο Πάντερ, ο οποίος θα ήταν υπό άλλες συνθήκες μια πολύ καλή λύση στο 2, δεν νομίζω πως ψήνεται ιδιαίτερα να γυρίσει στην ομάδα που τον ξαπόστειλε κακήν κακώς. Έτσι κι αλλιώς βρίσκει άνετα συμβόλαιο -- τον βλέπω για Μιλάνο μεριά.

- Ο Μπράουν είναι καθαρός άσσος. Δεν ψάχνει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός.

- Η μόνη κίνηση που έχει λογική είναι ο Ντόρσεϋ, ο οποίος αν δεν αποκτηθεί κυριολεκτικά είναι σα να πυροβολάμε τα πόδια μας. Στο πρόσωπό του συνδυάζονται α) διαβατήριο, β) αξιόπιστο 2άρι με ποικιλία στο σκοράρισμα, γ) καλή ηλικία, δ) αποδεδειγμένο ταίριασμα με την ομάδα και το παιχνίδι Μπαρτζώκα.

- Ο Έβανς πιστεύω αξίζει το ρίσκο. Για να τον έκλεισε ο Μπαρτζώκας από τόσο νωρίς κάτι ξέρει. Αν δεχτεί να γίνει μια αναπροσαρμογή μέχρι να επιστρέψει θα είναι βλακεία να μην τον φέρουμε, θα είναι μια low risk - high reward κίνηση -- θυμάστε τι είχε γίνει όταν δεν το ρισκάραμε με τον τιμιότατο Χάκετ που σχεδόν παρακάλαγε να μείνει.

- Παίκτης από NBA: Πέρσι δεν περιμέναμε ολόκληρο Ναν που ήταν Η ευκαιρία και είχαμε χάσει την Ευρωλίγκα για ένα σκοτωμένο σουτ, πιστεύετε φέτος που κάνουμε κρα για προσθήκες ότι θα περιμένουμε μέχρι Οκτώβρη κάποιον κατώτερό του; Δε δίνω πολλές πιθανότητες σ' αυτό το σενάριο.

Συνοψίζοντας, εγώ αυτό που βλέπω, ρεαλιστικά, να γίνεται είναι το εξής: Ντόρσεϋ στη θέση του Κάνααν, Έβανς από Φλεβάρη και προσθήκη ενός 3ριού εν αναμονή του Σάσα. Δε νομίζω πως υπάρχει ούτε η διάθεση ούτε η προσφορά από την αγορά για κάτι παραπάνω.

2
2 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιουν 14, 2024 4:28 pm

3ετες στον Τζειμς ουτε γω θα εδινα. ο ανθρωπος εμεινε για το τελευταιο το συμβολαιο.
Δεν τον απασχολει κατι αλλο.
Ειναι τοση η λυσσα των οπαδων μας να δουν καλο παικτη στην ομαδα που οποιοδηποτε μεγαλο ονομα και να μας προτειναν τωρα θα λεγαμε ναι. παρε αυτον οπως να ναι και οσο να ναι.
Ειδαμε και με τον Χεζονια τι εγινε.
λιγη υπομονη να δουμε τι θα κανουν. ετσι και αλλιως ειναι πολυ κομβικο το σημειο αυτο.
Αν δεν γινουν οι απαραιτητες κινησεις φετος θα υπαρχουν αντιδρασεις.
και προς τους Αφους και προς τον Μπαρτζωκα.
Δυστυχως ή ευτυχως το απυροβλητο τελειωνει φετος.
Και θα φανει απο τα πρωτα ματς στο ΣΕΦ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1643
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 14, 2024 4:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 12:40 am
https://x.com/seancunningham/status/180 ... V3gWi_TVNw

Ο κύριος εδώ (δημοσιογράφος των Κινγκς) λέει ότι ήταν μούφα η είδηση ότι θέλει να φύγει ο Βεζε.

Βάζω το κείμενο (δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται preview):
While Sasha Vezenkov remains frustrated with the lack of playing time in his first NBA season with the Sacramento Kings, I’m told by several sources that there is no truth to the report of his desire to leave the NBA. One source close to Vezenkov called the report “off base” and that he will honor his contract.

I’ve also been told the Kings want to keep him, but there’s also a market for him. Sacramento or perhaps another team that offers a larger rotational role remains to be seen.
Μπράβο, φίλε, good job!
Εμένα προσωπικά με ανακουφίζει η είδηση αυτή για φέτος, γιατί περισσότερα προβλήματα μας λύνει παρά μας δημιουργεί.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”