Δεν πάει έτσι. Το ο κρατικό χρήμα δεν είναι φυσικό φαινόμενο για μην πάει σε ανάγκες που έχει η κοινωνία. Δεν είναι στάνταρ, η κάθε κυβέρνηση κανονίζει που θα πάνε. Μπορεί μια κυβέρνηση να θέλει π.χ.η υγεία να έχει 15% του προϋπολογισμού και άλλη 5%. Αυτά τα επιχειρήματα λέγονταν και για τους ολυμπιακούς αγώνες και μετά χρεοκοπήσαμε,και μας έμειναν ένα κάρο άχρηστες εγκαταστάσειςWeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 5:19 pmΠροφανώς και δεν θα πάνε τα λεφτά στις άλλες ανάγκες που λες εσύ αν δεν δωθουν για το σεφ. Για τις άλλες ανάγκες τα κονδύλια είναι στάνταρ και αυτά θα δωθουν τίποτα περισσότερο.
Οπότε ένα κρατικό γήπεδο που θέλει να φιλοξενήσει το προολυμπιακό τουρνουά προφανώς και πρέπει να ανακαινιστεί με έξοδα του ιδιοκτήτη που είναι το κράτος.
Ολυμπιακός - Διοίκηση
Συντονιστής: Captains
1
1

-
- Reactions: 1185
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω ειμαι της αποψης οτι το γηπεδο πρεπει να το φτιαξει αυτος που θα το χρησιμοποιησει εμεις ααν ολυμπιακος δηλαδη ειδικα απο τη στιγμη που η Καε ειναι εταιρεια. Αν ειχε τα λεφτα το κρατος να το ανακαινισει δεν θα σου το παραχωρουσε για 30-40 χρονια. Και εγω οταν νοικιαζω ενα χωρο που εμεναν 80αρησες προηγουμενως εγω θα το ανακαινισω που θα το χρησιμοποιησω οχι ο ιδιοκτητης εκτος ισως απο ενα βαψιμο και καποιο σοβαρο προβλημα. Τωρα επειδη το κρατος εχει ενα εσοδο( ενοικιο απο Ολυμπιακο, Συναυλιες, εκδηλωσεις για 30-40 χρονια οχι 1-2 ετσι) απο το σταδιο απο τη στιγμη που σου το παραχωρει το χανει αυτο οποτε πατσιζεις.
1
1

- Fast Eddie 8
- Reactions: 15
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικά με χρήματα του Ολυμπιακού θα γίνει η ανακαίνιση-ανακατασκευή. Κανείς δεν ζήτησε από το κράτος. Αυτά τα λέει ο dpg για να κάνει το γνωστό πόλεμο και όντως μεγάλη μερίδα τα πιστεύει δυστυχώς.... Αν δεν αρέσει σε μερικούς να έχει και ο Ολυμπιακός το δικό του καθαρά μπασκετικό γήπεδο καλό είναι να σκεφτούν ότι αυτό είναι το δίκαιο.
2
2

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Νόμιζα ότι δεν υπήρχε κάτι, αλλά τελικά η ανακοίνωση Μαρινάκη, μόνο διάψευση δεν είναι.
Γίνεται αναφορά σε μεγάλη οικονομική επιφάνεια των αφών, περί προθυμίας τους να επενδύσουν, άρα δεν επενδύουν μας λέει.
Θυμάμαι τη μεταβίβαση της ΠΑΕ. Δεν είχε διστάσει να κοντράρει Κόκκαλη.
Από ό,τι φαίνεται θα έχουμε εξελίξεις. Ίσως όχι άμεσα, αλλά μέσα στη χρονιά το κλίμα θα είναι περίεργο.
Γίνεται αναφορά σε μεγάλη οικονομική επιφάνεια των αφών, περί προθυμίας τους να επενδύσουν, άρα δεν επενδύουν μας λέει.
Από ό,τι φαίνεται θα έχουμε εξελίξεις. Ίσως όχι άμεσα, αλλά μέσα στη χρονιά το κλίμα θα είναι περίεργο.
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Πέρυσι αποθεώνατε τους Αφους, και μια χρόνια μετά που πήρατε δυο τίτλους ζητάτε να φύγουν. Εχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα πάει καλά. Οι Αφοι στο μεταξύ έχουν βάλει τσουβάλια χρήματα ειδικά μέχρι να πάρετε τον Σπανούλη, έχουν πάρει δυο ευρωλιγκες ενώ τα πρωταθλήματα είναι μισά-μισα τα τελευταία 15 χρόνια. Εχω την αίσθηση ότι έχετε μια αχαριστία απέναντι στα αδέρφια αγγελοπουλους.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αποθέωσα κανεναν, δεν ζητησα απο κανεναν να φυγει.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 7:48 amΠέρυσι αποθεώνατε τους Αφους, και μια χρόνια μετά που πήρατε δυο τίτλους ζητάτε να φύγουν. Εχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα πάει καλά. Οι Αφοι στο μεταξύ έχουν βάλει τσουβάλια χρήματα ειδικά μέχρι να πάρετε τον Σπανούλη, έχουν πάρει δυο ευρωλιγκες ενώ τα πρωταθλήματα είναι μισά-μισα τα τελευταία 15 χρόνια. Εχω την αίσθηση ότι έχετε μια αχαριστία απέναντι στα αδέρφια αγγελοπουλους.
Διαβάζεις αυτο που θες, για να γραψεις αυτο που θες.
Επίσης, αυτό που γραφεις αποθεωνατε κτλ σε β πληθυντικο προσωπο, συμπεριλαμβανεις ολους οσοι ειναι Ολυμπιακοι, που συμφωνα με τη γνωμη σου, αν καταλαβα καλα, εχουν ολοι την ιδια αποψη.
Με αλλα λογια την ειπες στους αλλοθρησκους, διοτι για να ειμαστε ειλικρινεις, το ποστ σου ουσιαστικα κραξιμο ειναι
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει με τα γραφόμενα μου. Μίλησα για την μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού που πέρυσι αποθέωνε την διοίκηση και φέτος θέλει να φύγει. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για εσένα. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά ενώ μάλιστα τα βάζεις και μαζί μου. Δεν μίλησα για αλλόθρησκους που για εμένα είναι μια λέξη που δεν την εχω χρησιμοποιήσει μέχρι πριν δυο λεπτά που έγραψα αυτό το ποστ και με αφορμή τα γραφόμενα σου.Penguin έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 8:08 amΔεν αποθέωσα κανεναν, δεν ζητησα απο κανεναν να φυγει.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 7:48 amΠέρυσι αποθεώνατε τους Αφους, και μια χρόνια μετά που πήρατε δυο τίτλους ζητάτε να φύγουν. Εχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα πάει καλά. Οι Αφοι στο μεταξύ έχουν βάλει τσουβάλια χρήματα ειδικά μέχρι να πάρετε τον Σπανούλη, έχουν πάρει δυο ευρωλιγκες ενώ τα πρωταθλήματα είναι μισά-μισα τα τελευταία 15 χρόνια. Εχω την αίσθηση ότι έχετε μια αχαριστία απέναντι στα αδέρφια αγγελοπουλους.
Επίσης, αυτό που γραφεις αποθεωνατε κτλ σε β πληθυντικο προσωπο, συμπεριλαμβανεις ολους οσοι ειναι Ολυμπιακοι, που συμφωνα με τη γνωμη σου, αν καταλαβα καλα, εχουν ολοι την ιδια αποψη.
Με αλλα λογια την ειπες στους αλλοθρησκους, διοτι για να ειμαστε ειλικρινεις, το ποστ σου ουσιαστικα κραξιμο ειναι
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε οταν με αφορμη αυτο που γραφω, που απλα σχολιαζω την επικαιροτητα, απαντας οτι περυσι αποθεωνατε κτλ τεσπα.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 8:20 amΟ καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει με τα γραφόμενα μου. Μίλησα για την μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού που πέρυσι αποθέωνε την διοίκηση και φέτος θέλει να φύγει. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για εσένα. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά ενώ μάλιστα τα βάζεις και μαζί μου. Δεν μίλησα για αλλόθρησκους που για εμένα είναι μια λέξη που δεν την εχω χρησιμοποιήσει μέχρι πριν δυο λεπτά που έγραψα αυτό το ποστ και με αφορμή τα γραφόμενα σου.Penguin έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 8:08 am
Δεν αποθέωσα κανεναν, δεν ζητησα απο κανεναν να φυγει.
Αληθεια δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεση. Οποτε ανακαλω οτιδηποτε σε ενοχλησε.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν με ενόχλησε κάτι. Απλά εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαιPenguin έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 8:23 amΕ οταν με αφορμη αυτο που γραφω, που απλα σχολιαζω την επικαιροτητα, απαντας οτι περυσι αποθεωνατε κτλ τεσπα.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 8:20 am
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει με τα γραφόμενα μου. Μίλησα για την μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού που πέρυσι αποθέωνε την διοίκηση και φέτος θέλει να φύγει. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για εσένα. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά ενώ μάλιστα τα βάζεις και μαζί μου. Δεν μίλησα για αλλόθρησκους που για εμένα είναι μια λέξη που δεν την εχω χρησιμοποιήσει μέχρι πριν δυο λεπτά που έγραψα αυτό το ποστ και με αφορμή τα γραφόμενα σου.
Αληθεια δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεση. Οποτε ανακαλω οτιδηποτε σε ενοχλησε.
0
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
σωστα ολα αυτα και συμπληρωνω " ο κ Μαρινακης και η οικογενεια του ειναι παντα διπλα στην ομαδα μπασκετ." aka αν το θελησετε θα ειμαι εδω εγω να βοηθησω ή να παρω την ομαδα.Penguin έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 7:41 amΝόμιζα ότι δεν υπήρχε κάτι, αλλά τελικά η ανακοίνωση Μαρινάκη, μόνο διάψευση δεν είναι.
1
1

Το 10-5 υπερ του Παναθηναικου δεν το λες και μισα-μισα.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 7:48 amΠέρυσι αποθεώνατε τους Αφους, και μια χρόνια μετά που πήρατε δυο τίτλους ζητάτε να φύγουν. Εχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα πάει καλά. Οι Αφοι στο μεταξύ έχουν βάλει τσουβάλια χρήματα ειδικά μέχρι να πάρετε τον Σπανούλη, έχουν πάρει δυο ευρωλιγκες ενώ τα πρωταθλήματα είναι μισά-μισα τα τελευταία 15 χρόνια. Εχω την αίσθηση ότι έχετε μια αχαριστία απέναντι στα αδέρφια αγγελοπουλους.
0
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν κάνουν σωστές επιλογές οι Αγγελόπουλοι.. Κάνουν συνέχεια λάθη με αποτέλεσμα να αποδίδει η ομάδα στο 50% περίπου από αυτό που θα μπορούσε! Αποδυναμώνουν ομάδες που κερδίζουν, χάνουν παίχτες, ανανεώνουν αυτούς που δεν θα έπρεπε και δεν δίνουν φράγκα σε κατάλληλους παίχτες για υπέρβαση.. Η κίνηση τους είναι ο Σπανούλης.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3334
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ στα περισσότερα σημεία με την λογική σου, εντάξει διαφωνώ σ' αυτό που λες για τα χρήματα και την συγκυρία.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 7:15 pm
Καμία ανθρωποφαγία και καμία υπερβολή. Η πρόκριση στο F4 ήταν αγωνιστική υπέρβαση έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, με τους τραυματισμούς και τις μεταγραφικές αστοχίες. Η σεζόν κρίνεται αποτυχημένη διότι το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα ήταν κατώτερο από το περσινό, οι παίκτες που έφυγαν ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν (παρά τις 4 καλοκαιρινές μεταγραφές και τις 3 μεταγραφές μεσούσης της σεζόν) και το πρωτάθλημα χάθηκε τελικά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ας μην μιλήσουμε καν για την εμφατική δικαίωση του Σλούκα. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα επειδή στάθηκε πιο τυχερός στο τελευταίο σουτ αλλά επειδή επένδυσε σε παίκτες που στα δύσκολα μπορούν να βγουν μπροστά και έχτισε, ως οργανισμός, νοοτροπία νικητή και όχι νοοτροπία κακομοιριάς. Εμείς μετά από κάθε νίκη εξυμνούμε το "μοντέλο" μας και μετά από κάθε ήττα ψάχνουμε δικαιολογίες ή εξαφανιζόμαστε από προσώπου γης.
Η παραδοχή της αποτυχίας δεν συνεπάγεται λιθοβολισμούς και ανθρωποφαγία. Η παραδοχή της αποτυχίας είναι αποφασιστικό βήμα για να κάνεις αυτοκριτική και να γίνεις καλύτερος. Αν φοβάσαι να βάζεις στόχους και να κρίνεσαι ανάλογα τότε δεν πρόκειται ποτέ να χτίσεις χαρακτήρα νικητή.
Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα, ότι άποψη και αν έχω για την πάρτη του, δεν έγραψα πουθενά ότι πρέπει να φύγει ή να παραιτηθεί ή να τον "σταυρώσουμε". Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε η επέκταση δεν χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή. Να στηριχθεί απόλυτα και να κριθεί συνολικά του χρόνου το καλοκαίρι έγραψα. Ο Ολυμπιακός, στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον, οφείλει να κάνει comeback την επόμενη σεζόν, παίζοντας καλύτερο μπάσκετ και κατακτώντας τουλάχιστον το πρωτάθλημα. Στα μάτια της διοίκησης και του προπονητή όμως δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, είτε παίξουμε καλά, είτε παίξουμε άσχημα, η αντίδραση είναι η ίδια. Η επέκταση του Μπαρτζώκα τη δεδομένη στιγμή αυτό το μήνυμα περνάει και στον ίδιο αλλά και στους παίκτες.
Όσον αφορά τους Αφούς, είναι ξεκάθαρο μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας πως δεν τους ενδιαφέρουν οι επιτυχίες αλλά τους ενδιαφέρουν οι επιτυχίες με τον δικό τους τρόπο. Θεωρούν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και ότι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού οφείλουν πάντοτε να έχουν σημείο αναφοράς τους ίδιους. Οι τίτλοι (λίγοι αναλογικά με τα χρήματα που έχουν ξοδέψει) που έχουν κατακτηθεί σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια οφείλονται περισσότερο σε συγκυρίες και όχι σε κάποια μεθοδική προσπάθεια. Η πιο πετυχημένη ομάδα του συλλόγου, αυτή της διετίας 2011-13, χτίστηκε όταν οι ίδιοι είχαν αποχωρήσει και είχαν αποφασίσει να πουλήσουν τις μετοχές. Αυτό δεν είναι τυχαίο.
Σίγουρα με όλα τα λάθη τους και το My Way έχουν ένα σχεδόν μοναδικό προσόν στην Ελλάδα, στηρίζουν τους προπονητές τους, ο Μπαρτζώκας έφυγε αναγκαστικά σχεδόν μετά το πάρκινγ, ο Σφαιρό έπρεπε η ομάδα να φτάσει σε ένα αγωνιστικό τέλμα για να τον αλλάξουν, ο Μπλατ έπεσε σε κακή εποχή δυστυχώς και του έπεσε το ιατρικό πρόβλημα και τώρα έχουμε ξανά την περίοδο Μπαρτζώκα, αυτό επιτρέπει στους προπονητές να χτίζουν τις ομάδες τους σε βάθος χρόνου, για τα λεφτά τώρα που έχουν δωθεί δεν ξέρω πως μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία η όλη Ευρωπαική τους πορεία ακόμα και επι Γιαννάκη όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή αν το δούμε ανά χρονιά, γιατί δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί ως λογική να κάνουμε οικονομία 3-4 χρόνια και να τα δίνουμε μαζεμένα σε μια χρονιά, ποιες χρονιές μπορεί να θεωρηθούν αποτυχημένες;
Από το 2009 που φτάσαμε νομίζω πρώτη φορά F4 με αυτούς στο τιμόνι
2008-2009-> Ημιτελικά Φ4
2009-2010-> Τελικός Φ4
2010-2011-> χάνουμε από την Σιένα στα play off
2011-2012 και 2012-2013 πρωταθλητές Euroleague
2013-2014-> αποκλεισμός από την Ρεάλ στα play off
2014-2015-> Τελικός Φ4
2015-2016-> αποκλεισμός στην φάση των 16
2016-2017-> Τελικός Φ4
2017-2018-> Αποκλεισμός από Ζαλγκίρις στα play off
2018-2019-> Δεν περνάει στα play off
2019-2020-> Κορωνοϊός
2020-2021-> Δεν περνάει στα play off
2021-2022,2022-2023,2023-2024 τα ξέρουμε.
Αν το δούμε λογικά, ήταν σίγουρα αποτυχημένη η χρονιά που αποκλειστήκαμε από την Σιένα, σίγουρα το 2015-2016, την χρονιά που μας απέκλεισε η Ζαλκγίρις, γιατί ανεξάρτητα από ταυς τραυματισμούς και παρ' όλο που πιθανόν ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα για Φ4 ο Σφαιρόπουλος ήταν πιεσμένος, η ομάδα εγκλωβισμένη σε ένα βαθμό με τον Σπανούλη έπαιζε άσχημο μπάσκετ. Το 2018-2020 εντάξει ήταν αποτυχημένα αλλά είχαν συμπέσει με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των Αφών, και από κει και πέρα η ομάδα ανέβηκε τόσο ώστε να παίξει 3 συνεχόμενα Φ4. συγκυρία; Δεν γίνεται και δεν το πιστεύω.
Ηταν η φετινή χρονιά αποτυχημένη ή επιτυχημένη; Υπό την έννοια του τι κατόρθωσε η ομάδα με τις παθογένειες της πετυχημένη, υπό την έννοια της εξέλιξης της ομάδας σαφώς αποτυχημένη, δεν φτάσαμε ποτέ τα περσινά επίπεδα, δεν παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ.
Εγώ θεωρώ ως προς το μπάσκετ της ομάδας τους Αφούς πετυχημένους, στα υπόλοιπα που αφορούν το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ και αυτούς και τον Γιαννακόπουλο πλήρως αποτυχημένους, όχι ότι τους ένοιαξε ποτέ. Για παρασκήνιακά παιχνίδια κλπ αδιαφορώ.
Για το μοντέλο που στηρίζουμε και χτίζουμε την ομάδα γύρω από τον προπονητή πετυχημένους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν κάνει λάθη.
1
1