Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:06 am

Πάντως, σύμφωνα με το pick an roll, ο Πάππας τελικά δεν έρχεται, οπότε μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:11 am

Ο Πάπας περιστέρι και ο σικμα ΑΕΚ

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C

Σάβ Ιούλ 13, 2024 8:28 am

Εντωμεταξυ, χθες, στον αγώνα με την Γαλλία, ο Πετρουσεφ είχε αξιοπρεπή παρουσία με
6 πόντους, 5 ριμπαουντς και 2 ασσιστ απέναντι σε Γουεμπανιαμα, Γκομπερ και Λεσορτ, τη στιγμη που ο Μιλού είχε όλους κι όλους δύο πόντους.
Κι εμείς προτιμάμε να κρατήσουμε τον Πητερς....

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 466
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 13, 2024 9:23 am

coach blue έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 11:59 pm
SleeperMonk έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 11:53 pm

Δίδυμο Σάσα - Πετρουσεφ δεν θα ήταν ωραίο; Επιθετικά τουλάχιστον θα ήταν χορογραφία
Αμυντικα θα ηταν καπως ετσι η χορογραφια :D :D
Για να βρεις το ωραίο, κάτι πρέπει να θυσιάσεις :lol:

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Σάβ Ιούλ 13, 2024 9:37 am

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 10:03 pm
berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 9:54 pm
@Heisenberg

Πότε είπε η καε κάτι τέτοιο; τίποτα δεν λένε

Άσε τις φήμες και τον κάθε πικραμενο ινσαϊντερ στο τουιτερ
δεν ειναι απο insiders.
το εμαθα απο τον Ζερβα πριν 2 μερες. οφ δι ρεκορντ.
και αυτος τα μαθαινει απο μεσα.
Ο Ζερβας είναι αυτός που έμαθε για Βικντοζα από εμάς; Αυτός έχει πληροφόρηση από μέσα;

3
3 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:14 am

gkotsis έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 9:44 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 9:32 pm
Ο Βιλντοζα ήταν βασικό τικ και κάλυψη βασικού λάθους.Θες τρεις χειριστές με ποιότητα ειδικα αν Τομας πάει Ολυμπιακούς κ Γκος,γουελ,ειναι ο Γκος.ΑΛΛΟ το τρία….
Ε αυτό το λάθος λοιπόν έπρεπε να το καλύψεις με τον υποτιθέμενο "ηγέτη" που έχεις σκοπό να φέρεις, Όχι να βάλεις 15 στοιχήματα στην περιφέρεια και μετά να λες εχμ ξερετε έχουμε πολλούς παίκτες δεν χωράει άλλος τωρα... Σωωπα αφολυ τους πήρες όλους αυτούς το κατάλαβες ότι δεν θα μείνει χώρος? το στοίχημα, του στοιχήματος ω στοίχημα. Στοίχημα ότι ο έβανς θα ξαναγυρίσει όπως ήταν πρίν τον τραυματισμό, στοίχημα ότι ο ντόρσει δεν θα είναι ο γνωστός ντόρσει, στοιχημα ότι ο βιλντόζα που όταν βρεθεί σε πιεστική κατάσταση καταρρεέι σε εμας επειδη θα έχει κίνητρο θα γινει ηγετης... μπορεί να βγεί το στοίχημα? φυσικά και μπορεί με την ίδια λογική που μπορείς να τραβήξεις από 19 και να βγαλεις 21, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστός σχεδιασμός όμως ε? 8 στις 10 θα καείς
Με δεδομένο ότι ο James μας έριξε άκυρο και ότι ο Evans τραυματίστηκε, για να πάρεις παίκτη με προσωπικότητα και έφεση στο σκοράρισμα θα έπρεπε να περιμένεις μέχρι τέλη Οκτώβρη, τα κοψίματα του NBA. Μέχρι τότε θα πορευόσουν με Ουόκαπ (κλασμένο από Ολυμπιακούς), Γκός (γυάλινο) και Ντόρσει. Στο μεσοδιάστημα, όλοι μας εδώ θα κράζαμε και θα κατηγορούσαμε τους
και τον Μπαρτζώκα για αδράνεια, για myway, ότι αφήσαμε Κόλσον, Πάντερ και σία να πάνε σε άλλες ομάδες κτλ. Θα το ρίσκαρες αυτό αν ήσουν στην θέση του Μπαρτζώκα; Κάποιες φορές, ανεξαρτήτως του σχεδιασμού, παίρνεις και ότι σου δίνει η αγορά. Έμεινε ο Βιλντόζα ελεύθερος μετά από κακή χρονιά σε τιμή ευκαιρίας, εκτίμησε ο coach ότι θα του κάνει την δουλειά και τον πήρε. Εμένα προσωπικά με έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι όταν άκουσα για μεταγραφή Βιλντόζα. Αν τώρα ρίσκαρε για NBAer και ερχόταν κανά παλτό όπως ο Κέμπα ή έκανε κανά 2ημινο να προσαρμοστεί στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, πάει η σεζόν. Με τον ΠΑΟ τόσο δυνατό και την χρονιά των 100 χρόνων σε συνδυασμό με τις περσινές επικοινωνιακές αποτυχίες το ΣΕΦ θα ήταν άδειο μέχρι να έρθει ο παικταράς και θα είχαν πουληθεί ελάχιστα διαρκείας σε αυτό το σενάριο. Ξανά ρωτάω θα το ρίσκαρες;

1
1 Εικόνα
gkotsis

Reactions: 21

Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:53 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:14 am
gkotsis έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 9:44 pm

Ε αυτό το λάθος λοιπόν έπρεπε να το καλύψεις με τον υποτιθέμενο "ηγέτη" που έχεις σκοπό να φέρεις, Όχι να βάλεις 15 στοιχήματα στην περιφέρεια και μετά να λες εχμ ξερετε έχουμε πολλούς παίκτες δεν χωράει άλλος τωρα... Σωωπα αφολυ τους πήρες όλους αυτούς το κατάλαβες ότι δεν θα μείνει χώρος? το στοίχημα, του στοιχήματος ω στοίχημα. Στοίχημα ότι ο έβανς θα ξαναγυρίσει όπως ήταν πρίν τον τραυματισμό, στοίχημα ότι ο ντόρσει δεν θα είναι ο γνωστός ντόρσει, στοιχημα ότι ο βιλντόζα που όταν βρεθεί σε πιεστική κατάσταση καταρρεέι σε εμας επειδη θα έχει κίνητρο θα γινει ηγετης... μπορεί να βγεί το στοίχημα? φυσικά και μπορεί με την ίδια λογική που μπορείς να τραβήξεις από 19 και να βγαλεις 21, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστός σχεδιασμός όμως ε? 8 στις 10 θα καείς
Με δεδομένο ότι ο James μας έριξε άκυρο και ότι ο Evans τραυματίστηκε, για να πάρεις παίκτη με προσωπικότητα και έφεση στο σκοράρισμα θα έπρεπε να περιμένεις μέχρι τέλη Οκτώβρη, τα κοψίματα του NBA. Μέχρι τότε θα πορευόσουν με Ουόκαπ (κλασμένο από Ολυμπιακούς), Γκός (γυάλινο) και Ντόρσει. Στο μεσοδιάστημα, όλοι μας εδώ θα κράζαμε και θα κατηγορούσαμε τους
και τον Μπαρτζώκα για αδράνεια, για myway, ότι αφήσαμε Κόλσον, Πάντερ και σία να πάνε σε άλλες ομάδες κτλ. Θα το ρίσκαρες αυτό αν ήσουν στην θέση του Μπαρτζώκα; Κάποιες φορές, ανεξαρτήτως του σχεδιασμού, παίρνεις και ότι σου δίνει η αγορά. Έμεινε ο Βιλντόζα ελεύθερος μετά από κακή χρονιά σε τιμή ευκαιρίας, εκτίμησε ο coach ότι θα του κάνει την δουλειά και τον πήρε. Εμένα προσωπικά με έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι όταν άκουσα για μεταγραφή Βιλντόζα. Αν τώρα ρίσκαρε για NBAer και ερχόταν κανά παλτό όπως ο Κέμπα ή έκανε κανά 2ημινο να προσαρμοστεί στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, πάει η σεζόν. Με τον ΠΑΟ τόσο δυνατό και την χρονιά των 100 χρόνων σε συνδυασμό με τις περσινές επικοινωνιακές αποτυχίες το ΣΕΦ θα ήταν άδειο μέχρι να έρθει ο παικταράς και θα είχαν πουληθεί ελάχιστα διαρκείας σε αυτό το σενάριο. Ξανά ρωτάω θα το ρίσκαρες;
Nαι, θα το ρίσκαρα. Ειδικά από την στιγμή που θα είχα και την περσινή εμπειρία που βιάστηκα να πάω να πάρω τον λιθουανό οικοδόμο γιατί δεν ήθελα να περιμένω τον Ναν λίγο παραπάνω. Θα το ρίσκαρα γιατί πιστεύω ότι ο - ταλαντούχος - βιλντόζα θα βοηθήσει σε αρκετα παιχνίδια μεν αλλά δεν θα λύσει το ουσιαστικό πρόβλημα της έλειψης ηγετικής προσωπικότητας στην περιφέρεια στα do or die παιχνίδια

0
Dimmitz

a1greece

Σάβ Ιούλ 13, 2024 12:46 pm

Ίσως και να έχεις δίκιο. Ο Μπαρτζώκας, δυστυχώς, είχε άλλη άποψη. Μην ξεχνάμε ότι παίζουν και άλλα στην μέση (πχ οικονομικοί λόγοι). Άλλο συμβόλαιο ο Βιλντόζα, άλλο ο NBA παικταράς. Άλλη προσαρμογή θέλει ο ένας, άλλη ο άλλος. Ο Βιλντόζα θα είναι στην προετοιμασία που ίσως παίζει κομβικό ρόλο για την επιλογή αυτή, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός βασίζεται πολύ στα plays του coach. Σκεφτείτε πόσο καιρό θα έπαιρνε σε έναν Αμερικάνο NBAer να μάθει τα συστήματα μας + την προσαρμογή στο Ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού που είναι τελείως διαφορετικό από το NBA με πολύ κλειστές άμυνες. Ο Ναν τον 1ο μήνα ήταν εκτός τόπου και χρόνου και τούβλα ρε ασύστολα, παίκτης που σε γενικές γραμμένα προσαρμόστηκε γρήγορα σε σχέση με τον μέσο όρο. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Βιλντόζα, αλλά προτιμώ να δω ομάδα που ρολάρει από τον αρχή με κανονική προετοιμασία, παρά ομάδα που ψάχνεται με ρόλους, συστήματα, χρόνους.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Ιούλ 13, 2024 12:54 pm

Τον Ντόρσι φαίνεται να του κάνει καλό ο Ολυμπιακός. Μπάσκετ καριέρας έπαιξε σε εμάς. Μακάρι να ξεπεράσει και τους δαίμονες του στα κρίσιμα ματς. Ο Βιλντόζα είναι καλός παίχτης. Ίσως αν του δώσουμε πολύ χρόνο συμμετοχής να αναδειχθεί σε παίχτη κλειδί!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 13, 2024 1:02 pm

vulkanraven έγραψε:
Εντωμεταξυ, χθες, στον αγώνα με την Γαλλία, ο Πετρουσεφ είχε αξιοπρεπή παρουσία με
6 πόντους, 5 ριμπαουντς και 2 ασσιστ απέναντι σε Γουεμπανιαμα, Γκομπερ και Λεσορτ, τη στιγμη που ο Μιλού είχε όλους κι όλους δύο πόντους.
ενω και εγω πετρουσικος ειμαι επειδη το ειδα το ματς,2 ελευθερα 3π εβαλε μονο..σε μας μονο σπανια σουταρει δεν ξερω τι φαση..παντως με τον γιαμπουσελε ειχε θεμα σαν παιδακι τον πεταγε με τον πισινο του ο αλλος.

το hype με τον πετρουσεφ για μενα ειναι επειδη ειναι 24 και βλεπουμε προοπτικη..οπως ειναι τωρα δεν κανει ουτε για βασικος σε ομαδα 8δας..Δηλαδη το να μην θελει να παιζει 15-17λ στον ολυμπιακο το βρισκω παραλογο,σε αντιθεση με τον πιτερς πχ που ειναι φτασμενος παικτης και εκανε και σεζον καριερας.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

a1greece

Σάβ Ιούλ 13, 2024 1:30 pm

shaq7 έγραψε:
vulkanraven έγραψε:
ενω και εγω πετρουσικος ειμαι επειδη το ειδα το ματς,2 ελευθερα 3π εβαλε μονο..σε μας μονο σπανια σουταρει δεν ξερω τι φαση..παντως με τον γιαμπουσελε ειχε θεμα σαν παιδακι τον πεταγε με τον πισινο του ο αλλος.

το hype με τον πετρουσεφ για μενα ειναι επειδη ειναι 24 και βλεπουμε προοπτικη..οπως ειναι τωρα δεν κανει ουτε για βασικος σε ομαδα 8δας..Δηλαδη το να μην θελει να παιζει 15-17λ στον ολυμπιακο το βρισκω παραλογο,σε αντιθεση με τον πιτερς πχ που ειναι φτασμενος παικτης και εκανε και σεζον καριερας.
Ρε φίλε επιτέλους έρχεσαι στα λόγια μου. Ο Πετρούσεφ έχει θέμα στην άμυνα, δεν μπορεί να μαρκάρει αθλητικούς παίκτες ούτε στο 4 ούτε στο 5..τι να την κάνω την προοπτική με δεδομένο ότι έχουμε πρόβλημα στα διαβατήρια και η front line μας είναι υπερφορτωμένη; Εμείς καιγόμαστε φέτος, κινδυνεύουμε να μείνουμε πολύ πίσω από ΠΑΟ τα επόμενα χρόνια..θα περιμένω πότε ο Πετρούσεφ θα πιάσει το ταβάνι του, ενώ δεν έχω και ένα ξεκάθαρο πλάνο να τον αξιοποιήσω; Χίλιες φορές ο Wright, να μπαίνει για κανά δεκάλεπτο να δίνει ενέργεια και να αλλάζει τον ρυθμό όπως πέρυσι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 13, 2024 1:55 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ρε φίλε επιτέλους έρχεσαι στα λόγια μου. Ο Πετρούσεφ έχει θέμα στην άμυνα, δεν μπορεί να μαρκάρει αθλητικούς παίκτες ούτε στο 4 ούτε στο 5..τι να την κάνω την προοπτική με δεδομένο ότι έχουμε πρόβλημα στα διαβατήρια και η front line μας είναι υπερφορτωμένη; Εμείς καιγόμαστε φέτος, κινδυνεύουμε να μείνουμε πολύ πίσω από ΠΑΟ τα επόμενα χρόνια..θα περιμένω πότε ο Πετρούσεφ θα πιάσει το ταβάνι του, ενώ δεν έχω και ένα ξεκάθαρο πλάνο να τον αξιοποιήσω; Χίλιες φορές ο Wright, να μπαίνει για κανά δεκάλεπτο να δίνει ενέργεια και να αλλάζει τον ρυθμό όπως πέρυσι.
Στο 4 ο ραιτ δεν μπορεί εκτός και μάθει να σκάει την μπάλα ξαφνικά ..θα έλυνε πολλά θέματα αν μπορούσε..

Ο πετρουσεφ όμως σε σχέση με τον Πίτερς είναι όαση απέναντι σε αθλητικούς παίκτες ..δηλαδή γρήγορους όπως ο Πάρκερ μαρκάρει , στους δυνατούς έχει θέμα αλλά και πάλι καμία σχέση με Πίτερς

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 520
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:06 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μα δεν τίθεται δίλημμα Ράιτ ή Πετρούσεφ... προκύπτει δίλημμα Πετρούσεφ ή Πίτερς, καθότι καλώς ή κακώς με την έλευση Σάσα είναι δύσκολο να χωρέσουν και οι δύο. Απλά, οΠετρούσεφ είναι 24 και δίνει κάποια άλλα χαρακτηριστικά όντας tweener, ενώ ο Πίτερς που λογικά θα θέλει και περισσότερο χρόνο, θα το πιάνει από εκεί που το αφήνει ο Σάσα, καθώς αποτελεί μία χειρότερη version αυτού. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αποχώρησης Ράιτ, καθώς είναι ο μόνος του οποίου το πακέτο διαφοροποιείται στους ψηλούς.

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:15 pm

Στο σημαντικό της υπόθεσης απέναντι σε Μητογλου Χουαντσο δηλαδή η παρουσία Πετρουσεφ εξασφαλίζει οτι δεν θα σε τσακίσουν στα επιθετικά ριμπάουντ κ θα πάρεις εσυ επιθετικα.Και μπορει να μην ειναι τέρας δύναμης αλλα στην αμυνα λόγω ύψους καλύπτει καλύτερα.Και στην επίθεση κινείται πιο πολύ στην ρακέτα και εκτος επιθετικά ριμπάουντ φορτώνει την αντίπαλη αμυνα.Το είδαμε απο την πρώτη του χρονια.

4
4 Εικόνα
Dimmitz

a1greece

Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:33 pm

Συμφωνώ ότι ματσάρει καλύτερα με Μήτογλου - Χουάντσο και με versatile 4αρια τύπου Πάρκερ, ο οποίος μας έκανε πλάκα στην σειρά με την Μπάρτσα και ευτυχώς έφυγε; Τον Wright δεν εννοούσα για την θέση 4, αλλά σαν παίκτη που έρχεται από τον πάγκο στο 5 για να αλλάξει τον ρυθμό. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Πετρούσεφ ταιριάζει κυρίως με Wright στο 5, σχήμα που αν μείνουν και οι δύο δεν θα δούμε πολύ φέτος. Ο Πετρούσεφ δεν ταιριάζει με Φαλ και με Μίλου, ενώ βγάζουν κάποιες συνεργασίες, μου φαίνεται πολύ βαρύ και αργό το σχήμα. Το επιχείρημα μου είναι ότι το potential του Πετρούσεφ θα αργήσει να πραγματωθεί και η χρονιά που έρχεται είναι πάρα πολύ κρίσιμη (ίσως και οι επόμενες) για να περιμένουμε. Επίσης, αμφισβητώ το κίνητρο του παίκτη και το δέσιμο του με την ομάδα για να μείνει χρόνια και να γίνει η μελλοντική μας σημαία, πιο πολύ περαστικός νομίζω ότι είναι. Πιο στρατιώτης μου φαίνεται ο Πίτερς και κάποιοι άλλοι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”