JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 7:11 pm
AO DAFNIS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 7:00 pm
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω για τον Μπαρτζώκα για το αν θα πάρει και άλλη ευρωλίγκα. Δεν έμεινε και κανένα διαρκείας να παρακολουθείτε από κοντά την προσπάθεια.
Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια είχε αναφερθεί σε διαφορά μπάτζετ κλπ οπότε φέτος έχει το μπάτζετ και το ρόστερ που δικαιωματικά αξίζει.
Εσυ έχεις πάρει για να μου δανείζεις το δικό σου να πηγαίνω που και που ή εξαντλεις τον οπαδισμο σου σε ειρωνείες σε άλλα μέλη του φόρουμ?
Ναι όντως, έχει το μεγαλύτερο μπατζετ της διοργάνωσης αν και δεν τους αρέσουν οι μεταγραφές βόμβες.
Μην μου πεις πως αν το πάρει θα λες «Ναι οκ το πηρε με το μεγαλύτερο μπάτζετ δεν έγινε και κάτι» και αν το χάσει «Δεν είναι ικανός να πάρει τίτλο με τέτοιο μπάτζετ κλπ» ; Όχι ε;
Έχω, ευτυχώς ανανέωσα νωρίς. Θα σε έχω στα υπ´ όψιν.
Όσων αφορά τον χαρακτηρισμό σου. Έχω υπάρξει οπαδός μέχρι που συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από Ανώνυμες Εταιρείες.
Πριν κατηγορήσεις κάποιον για οπαδισμό -όχι πως με πείραξε- αλλά πλέον επειδή ο όρος χρησιμοποιείται για να αναφεθεί κάποιος μειωτικά στο πρόσωπο κάποιου άλλου ρίξε λίγο μια ματιά στα ποστ σου στο thread.
Μια η ανησυχία για το ότι θα μείνουν απούλητα τα διαρκείας , μια για τον Μπαρτζώκα , μια για άκυρη σύγκριση Γκραντ - Γουόκαπ, μια για τα οικονομικά των Αφών και μήπως τσοντάρει ο Μαρινάκης για να πάρουν παίχτες. Αν όλα αυτά τα ποστ είναι καλοπροαίρετα ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Εγώ τα εκλαμβάνω ελαφρώς προκλητικά και οφ τοπικ. Πρώτη φορά σου απαντάω, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αναφερθεί σε εσένα.
Χωρίς όμως να κρύβομαι πίσω από καμία μάσκα αγνού φιλάθλου θα παραδεχτώ ότι από το πρωί παραμιλάω : «ΕΒΑΝ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ!»
Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος. Και αν δεν γίνει δεν χάθηκε και ο κόσμος καλά να είμαστε όλοι. Προχωράμε.