Με μάθατε πλέον, θα ακολουθήσουν σκόρπιες σκέψεις για το παιχνίδι.
1. Αδιάφορος τίτλος (ναι υπάρχει και τέτοιος) αλλά πολύ σημαντικό παιχνίδι για λόγους ψυχολογίας και ηρεμίας της ομάδας (ιδίως της ομάδας μας).
2. Απαράδεκτη ολιγωρία στο θέμα της μπασκέτας, δεν ήταν εικόνες αυτές σοβαρής διοργάνωσης εν έτει 2024.
3. Ο Σάσα κλασσικά, ακόμα και σε βραδιές που είναι άστοχος από το τρίποντο (σχετικά άστοχος) παραμένει ο MVP. Τεράστιος παίκτης, φαίνεται να μην επηρεάστηκε καθόλου από την περσινή σεζόν και πάει για μεγάλα πράγματα φέτος.
3. Οι χειρότεροι της ομάδας στα μάτια μου κατά σειρά οι Fournier - Vildoza - Goss - Walkup. Ο Γάλλος ξεκίνησε καλά, αλλά στην πορεία κάπου το έχασε. Μου άρεσε πάντως πάλι η νοοτροπία του και είμαι βέβαιος ότι είναι θέμα ρυθμού απλά. Ο Vildoza δεν έμεινε πολύ στο παρκέ (ευτυχώς θα πω εγώ), ήθελε να αποδείξει πράγματα και φάνηκε από την ενέργεια που έβγαλε, αλλά ακόμα δεν μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο. Ο Goss άτολμος (αλλά σίγουρα αξιόπιστος, ξέρεις ότι κάποια πράγματα θα τα κάνει σίγουρα καλά και χωρίς λάθη) και ο Walkup δεν έβγαζε σιγουριά (φοβόμουν συνέχεια ότι θα κάνει λάθος) και ήταν κλασσικά άστοχος.
4. Καλύτεροι σήμερα (και δε χωράει συζήτηση) οι Βεζενκοφ - Petrusev - Dorsey. Δε θα αναλύσω πολλά, ο Dorsey κουβάλησε στην αρχή και φάνηκε ότι όταν βλέπει πράσινα σεληνιαζεται, ο Petrusev έδειξε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ότι αν φύγει θα είναι έγκλημα και ο Σάσα είναι σα να μην έφυγε ποτέ.
5. Παπανικολάου - Peters σα να μην έπαιξαν μου φάνηκε. Αυτό εννοούσα όλο το καλοκαίρι για τον Peters. Λείπουν οι δύο βασικοί center και πάλι δε βρίσκει χρόνο σε σημαντικά παιχνίδια. Ειλικρινά δε βλέπω ποιος θα είναι ο ρόλος του φέτος.
6. Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά για τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Είμαι τρελά ανυπόμονος να δω τι μας επιφυλάσσει η χρονιά! Όταν επιστρέψουν οι ψηλοί, υπάρξει καλύτερη κατανομή ρόλων και "δέσει" η ομάδα θα δούμε υπέροχα πράγματα!
6. Θα το πω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από φίλους του ΠΑΟ. Τι γκρίνια είναι αυτή συνέχεια, από ΟΛΗ την ομάδα ακόμα και σε εξόφθαλμες φάσεις;; Καλά, ειδικά όταν έχουν δίκιο μόνο που δε δέρνουν τους διαιτητές. Δε με ενδιαφέρει να σχολιάσω τη διαιτησία καθόλου, αλλά δε γίνεται αυτή η συνεχής διαμαρτυρία (φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον κοουτς Μπ. πολλές φορές).
Αυτά από μένα. Σημαντική νίκη όπως είπα και στην αρχή για την ηρεμία που θα προσφέρει κυρίως. Συνεχίζουμε δυνατά, δε βλέπω την ώρα να ξαναδώ την ομάδα στο παρκέ!