Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 38
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μου αρέσει η νοοτροπία οπως παίζουμε στην Α1 ιδιως από τους παίκτες που δεν παίζουν πολύ στην Ευρωλίγκα.
Ο Μένσα δείχνει καλά στοιχεία .
Βέβαια σκοράρει κάτω από το καλάθι στα τρίποντα δεν ξέρω πόσο καλός είναι

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Κυρ Δεκ 29, 2024 7:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η μαύρη είναι άλλο πράγμα!Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 7:03 pmΡε συ, μου εχουν σπασει τα νευρα να καταλαβω τι μου θυμιζει.... ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤΣ!!
Σε ευχαριστω, καλη χρονια!
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
kite26 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 7:07 pmΚαλά πιστεύουν ότι θα πουλήσει η μουσταρδη φανέλα;Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 7:03 pm
Ρε συ, μου εχουν σπασει τα νευρα να καταλαβω τι μου θυμιζει.... ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤΣ!!
Σε ευχαριστω, καλη χρονια!
0
-
- Reactions: 38
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 7:11 pmΔεν ειμαι ολυμπιακος και δεν θελω να σπειρω διχονειααλλα την πρωτη φορα που την ειδαμε, το συζητουσαμε τουλαχιστον μιση ωρα με τη γυναικα μου. Δεν κατεληξε πουθενα η συζητηση στο τι χρωμα ειναι. Το μουσταρδί προταθηκε, οπως και το κιτρινο, ωχρα, μπεζ σκουρο, πιτζαμί κλπ. Το μακντόναλτς ειναι το πιο κοντινο.
Παντως ειναι απο τις χειροτερες εμφανισεις μπασκετ ολων των εποχων.![]()
Η μαυρη η προπερσινη, αν δεν κανω λαθος, του ολυμπιακου ειναι απο τις πολυ καλες.
0
- montechristo
- Reactions: 1889
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίζει με τρεις εμφανίσεις: μία κόκκινη, μία λευκή και μία ερυθρόλευκη. Τελεία.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 7:39 pmtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 7:11 pm
Δεν ειμαι ολυμπιακος και δεν θελω να σπειρω διχονειααλλα την πρωτη φορα που την ειδαμε, το συζητουσαμε τουλαχιστον μιση ωρα με τη γυναικα μου. Δεν κατεληξε πουθενα η συζητηση στο τι χρωμα ειναι. Το μουσταρδί προταθηκε, οπως και το κιτρινο, ωχρα, μπεζ σκουρο, πιτζαμί κλπ. Το μακντόναλτς ειναι το πιο κοντινο.
Παντως ειναι απο τις χειροτερες εμφανισεις μπασκετ ολων των εποχων.![]()
Η μαυρη η προπερσινη, αν δεν κανω λαθος, του ολυμπιακου ειναι απο τις πολυ καλες.
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Το θέμα με την τρίτη εμφάνιση είναι ότι έχουμε μια πιθανόν έξυπνη ιδέα με πολύ κακή υλοποίηση. Υποτίθεται ότι είναι χρυσή αλλά αυτό δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση γιατί το μάτι την εκλαμβάνει σαν κίτρινη ή πορτοκαλί ή μουσταρδί και ούτω καθεξής. Παρόλα αυτά και αυτή, όπως και οι άλλες δύο, θα μπορούσε να είναι πραγματικά καλόγουστη αν είχε δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες (γιακάδες, λαιμόκοψη, v στο σορτς κλπ) για να μοιάζει με τις καλοφτιαγμένες μπασκετικές εμφανίσεις της περιόδου '90-'95. Το τμήμα μάρκετινγκ προφανώς δεν έχει ιδέα από όλα αυτά και οι απαιτήσεις πρέπει να ήταν εντελώς της πλάκας οπότε οι και σχεδιαστές έφτιαξαν αυτό το τίποτα για τους μαλάκες πελάτες που είχαν απέναντί τους. Τα ίδια και χειρότερα πάντως βλέπουμε και στα υπόλοιπα τμήματα όπου η λέξη «καλαισθησία» πρέπει να έχει απαγορευτεί επί ποινή θανάτου! 

3
3