Euroleague Round 22, Real Madrid vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτο που ξεχωρισα εγω περα απο την καλη εμφανιση ηταν η συγκεντρωση και η πνευματικη ετοιμοτητα(αυτη που μας ελειπε περσι στον ημιτελικο) ακομα και οταν δεν ξεκινησαμε καλα ή οταν ροκανισαν την διαφορα. σιγουρα επαιξε ρολο που δεν καιγομασταν για την νικη και δεν ειχαμε αγχος αλλα αυτο ισα ισα μπορει να μας εκανε χαλαρους και να χαναμε με κατω τα χερια.
0
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτι που πρέπει ακόμα να σημειωθεί και το πρόσεξα μόλις κοιτώντας τα στατιστικά του παιχνιδιού .
Ο Ολυμπιακός τελείωσε σήμερα με 18 ασίστ για 15 λάθη, ποσοστό πολύ κακό και ειδικά για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.
Παρόλα αυτά έκανε μια άνετη νίκη μακριά από τον συνηθισμένο τρόπο που αγωνίζεται , δείγμα της ποιότητας που διαθέτει στο ρόστερ.
Γνωρίζοντας τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που δεν είχα δει το παιχνίδι , θα τρόμαζα να ρωτήσω το σκορ αν μου διάβαζε κάποιος το παραπάνω στατιστικό.
Ο Ολυμπιακός τελείωσε σήμερα με 18 ασίστ για 15 λάθη, ποσοστό πολύ κακό και ειδικά για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.
Παρόλα αυτά έκανε μια άνετη νίκη μακριά από τον συνηθισμένο τρόπο που αγωνίζεται , δείγμα της ποιότητας που διαθέτει στο ρόστερ.
Γνωρίζοντας τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που δεν είχα δει το παιχνίδι , θα τρόμαζα να ρωτήσω το σκορ αν μου διάβαζε κάποιος το παραπάνω στατιστικό.
0
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Mathematician92 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 12:26 amΥΓ. Να κάνω κι εγώ μια ειδική μνεία σε αυτό τον παικταρά, τον βιρτουόζο, τον Γάλλο καράφλα. Ο τύπος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχω δει στην Ευρώπη τα τελευταία αρκετά χρόνια. Έχουν παίξει και συνεχίζουν να παίζουν απίστευτοι παίκτες, καλύτεροι σκόρερ, καλύτεροι δημιουργοί, πολύ πιο αθλητικοί, πιο αποτελεσματικοί κτλ αλλά αυτή η "ποιότητα", η αύρα του, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, είναι το κάτι άλλο. Και τρελαίνομαι να τον βλέπω να βγάζει πάθος και να πορωνεται.
Όπως είπα και πριν , έχει αυτό το old school που ειδικά στους πιο παλιούς φέρνει παλιές μπασκετικά "αλήτικες" αναμνήσεις.
3
3

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στα αγωνιστικά, ένα τεράστιο πλεονέκτημα που έχει ο Ολυμπιακός είναι ότι σε κάθε παιχνίδι έχει και διαφορετικό πρωταγωνιστή(μαζί με δυο-τρεις ακόμα που κάνουν την χαμαλοδουλεια). Σήμερα ήταν ο Φουρνιε με βοήθειες από Μιλού, Βιλντοζα, προχθές ήταν ο Γκος με Φαλ, Φουρνιε να ακολουθούν, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο τεράστιος Σάσα και πίσω του οι Μακισικ, Πητερς!
Γενικά, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει αν είσαι αντίπαλος! Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Μπαρτζώκα, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν βρουν ρυθμό οι Έβανς, Ντόρσεϊ(κάποια στιγμή πρέπει να ανέβει)!
Γενικά, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει αν είσαι αντίπαλος! Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Μπαρτζώκα, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν βρουν ρυθμό οι Έβανς, Ντόρσεϊ(κάποια στιγμή πρέπει να ανέβει)!
2
2

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εντωμεταξυ, μην ξεγραφετε ακόμα την Ρεάλ. Αν ο Ντένις Σμιθ προλάβει να προσαρμοστεί, θα της δώσει ένα καλό boost για την συνέχεια. Βέβαια, νοοτροπίες τύπου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου!" δεν θα λείψουν ποτέ από την συγκεκριμένη ομάδα αλλά αφήστε αυτους να κλαίνε την μοίρα τους κι απολαύστε το μπάσκετ που παίζει η ομάδα μας!
1
1

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Με 16 εύστοχα τρίποντα και πάνω από 50% δεν γίνεται να χάσουμεgeorbap έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 12:28 amΚάτι που πρέπει ακόμα να σημειωθεί και το πρόσεξα μόλις κοιτώντας τα στατιστικά του παιχνιδιού .
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Ποιος Ντένις Σμιθ ρε φίλε ? Ποσο καιρό έχεις να τον δεις τον παίκτη.vulkanraven έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 1:01 amΕντωμεταξυ, μην ξεγραφετε ακόμα την Ρεάλ. Αν ο Ντένις Σμιθ προλάβει να προσαρμοστεί, θα της δώσει ένα καλό boost για την συνέχεια. Βέβαια, νοοτροπίες τύπου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου!" δεν θα λείψουν ποτέ από την συγκεκριμένη ομάδα αλλά αφήστε αυτους να κλαίνε την μοίρα τους κι απολαύστε το μπάσκετ που παίζει η ομάδα μας!
0
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε αναφέρει ότι επιτρέπεται ο (ελαφρύς) σχολιασμός για διαιτησία, αλλά δεν χρειάζεται να ξεφεύγετε κάποιοι, ούτε να ειρωνεύεστε κάποια μέλη αν διαφωνείτε. Απλά προχωράτε χωρίς να αντιδράσετε ή απαντήσετε.
Για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το τοπικ, ας σταθούμε όσο λιγότερο γίνεται στα της διαιτησίας.
Αύριο θα εξεταστούν και κάποιες από τις δημοσιεύσεις για το αν επισύρουν αποκλεισμό ημέρας/ημερών.
Για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το τοπικ, ας σταθούμε όσο λιγότερο γίνεται στα της διαιτησίας.

Αύριο θα εξεταστούν και κάποιες από τις δημοσιεύσεις για το αν επισύρουν αποκλεισμό ημέρας/ημερών.
1
1

- nikolas12
- Reactions: 878
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνήθως γράφω μια ανάλυση για κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι να πω. Ο Evan Fournier παίζει για την ομάδα μου... Είναι πραγματικά τρελό πως τέτοιος παίκτης σε τόσο παραγωγική ηλικία ήρθε να παίξει για μια ομάδα, την οποία για κάποιο λόγο ενώ είναι ξένος την αγαπάει και έχει δεθεί μαζί της. Είναι πραγματικά τρελό.
10
10

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ