Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1874
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μεγάλο παιδί είναι, ας άρπαζε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, όπως έκανε ο Λάρε.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 9:41 pmΣτο μεταξύ ο Ντόρσευ ούτε λεπτό...νομίζω κάηκε εντελώς ο παίκτης δυστυχώς, κάπως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τον ξυπνήσουμε...
4
4

Μπράβο στο Λάρι που όταν μπαίνει φέτος τις περισσότερες φορές είναι τίμιοςmontechristo έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 9:45 pmΜεγάλο παιδί είναι, ας άρπαζε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, όπως έκανε ο Λάρε.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 9:41 pmΣτο μεταξύ ο Ντόρσευ ούτε λεπτό...νομίζω κάηκε εντελώς ο παίκτης δυστυχώς, κάπως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τον ξυπνήσουμε...
1
1

- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απόλυτο δίκιο είχε η κόμπρα με τον Ιωάννου. Σκάει γάιδαρο ο τύπος. Πρέπει να ναι τρελά ερωτευμένος με την φωνή του.
Κατά τα άλλα, 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση σήμερα. Ο Dorsey που δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ενώ λείπουν 2 guard και η εμφάνιση του Fournier που παρουσιάστηκε κάπως μπλαζέ και αδιάφορος. Με τέτοιον Fournier μεθαύριο δεν βλέπω πως θα έχουμε ελπίδες να πάρουμε το παιχνίδι.
Κατά τα άλλα, 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση σήμερα. Ο Dorsey που δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ενώ λείπουν 2 guard και η εμφάνιση του Fournier που παρουσιάστηκε κάπως μπλαζέ και αδιάφορος. Με τέτοιον Fournier μεθαύριο δεν βλέπω πως θα έχουμε ελπίδες να πάρουμε το παιχνίδι.
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μεθαύριο θα είναι ο κανονικός Φουρνιέ.Sokos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 10:23 pmΑπόλυτο δίκιο είχε η κόμπρα με τον Ιωάννου. Σκάει γάιδαρο ο τύπος. Πρέπει να ναι τρελά ερωτευμένος με την φωνή του.
Επίσης, θα παίξει και ο Ντόρσεϊ που σήμερα είχε ρεπό. Για πόσο, εξαρτάται από τον ίδιο.
2
2

- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί είχε ρεπό σήμερα?montechristo έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 10:29 pmΜεθαύριο θα είναι ο κανονικός Φουρνιέ.Sokos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 10:23 pmΑπόλυτο δίκιο είχε η κόμπρα με τον Ιωάννου. Σκάει γάιδαρο ο τύπος. Πρέπει να ναι τρελά ερωτευμένος με την φωνή του.
Επίσης, θα παίξει και ο Ντόρσεϊ που σήμερα είχε ρεπό. Για πόσο, εξαρτάται από τον ίδιο.
1
1

-
- Reactions: 1700
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο ψυχισμος του Ντορσει χρειαζεται ειδικη διαχειριση και αμα τον προσεξουμε σε 5-6 χρονια θα ειναι υπερχρησιμος.....montechristo έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 9:45 pmΜεγάλο παιδί είναι, ας άρπαζε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, όπως έκανε ο Λάρε.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 9:41 pmΣτο μεταξύ ο Ντόρσευ ούτε λεπτό...νομίζω κάηκε εντελώς ο παίκτης δυστυχώς, κάπως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τον ξυπνήσουμε...
3
3

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά λέει ο iron80. Μεθαύριο θα δούμε Φουρνιέ βγαλμένο από Ευρωλίγκα μόουντ μαζί με Σάσα Βεζένκοφ να κάνουν τα δικά τους. Όμως αυτός που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω για να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού είναι ο Μακίσικ με το πρώτο βήμα και τις μπούκες του. Θα τον δούμε και σαν πόιντ-φόργουορντ να καλύπτει τα διαλείμματα που θα χρειαστεί ο Γκος.
2
2

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλός ο Φουρνιέ, καλός ο Βεζένκοφ, καλός και ο Μακίσικ.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 12:37 amΚαλά λέει ο iron80. Μεθαύριο θα δούμε Φουρνιέ βγαλμένο από Ευρωλίγκα μόουντ μαζί με Σάσα Βεζένκοφ να κάνουν τα δικά τους. Όμως αυτός που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω για να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού είναι ο Μακίσικ με το πρώτο βήμα και τις μπούκες του. Θα τον δούμε και σαν πόιντ-φόργουορντ να καλύπτει τα διαλείμματα που θα χρειαστεί ο Γκος.
Αλλά μεθαύριο αυτό που χρειάζεται για να νικήσουμε είναι ο καλός Γκος.
Ο καθένας από τους τρεις παραπάνω, αν τύχει και δεν είναι η μέρα του, μπορεί να ψιλοκαλυφθούν οι πόντοι τους (γιατί ως σκόρερ τους θεωρούμε κυρίως) και από αλλού.
Αν όμως δεν είναι η μέρα του Γκος... κλάψον Χαράλαμπε!
1
1