Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 943
- Προειδοποιήσεις:
1
βρε μπορει να τελειωσει το παιχνιδι και να μην εχει καποιον τραυματισμο καμια απο τις δυο ομαδες ? ειμαστε σε κομβικο σημειο σιγουρα ο παναθηναικος καιγεται πιο πολυ για βαθμολογικους λογους αλλα ειναι και το πρεστιζ στη μεση. βεβαια απο το να κανει ενας εκ των δυο μυ Πυρρειο νικη ειναι κατι που δεν το θελουμε πιστευω...
2
2

Μπραβο στον αταμαν που ποτε δεν εχει κλαφτει να μου λειπει ο ενας να δεν εχω γκαρντ να το ενα να το αλλο εχουμε τοσα προβληματα οπως τοσες ομαδες μας λειπει ενας απο τους καλυτερους σεντερ ποτε δεν τον ακουσα να πει κατι!το οτι ευχαριστιεμαι μπασκετ ειναι το το πρωτο για μενα απο εκει κ περα αν ερθει η νικη ηρθε αν ερθει η ευρωλιγκα ηρθε τπτ δεν ειναι σιγουρο κ ας εχεις ομαδαρα!θα στεναχωρεθουμε θα χαρουμε ολα στο προγραμμα!
7
5
2

- Conan1982
- Reactions: 3285
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός πιστεύω και κίνητρο έχει να κερδίσει και πίεση, δεν νομίζω ότι επειδή βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός την χρειάζεται περισσότερο, χωρίς να καίγεται και αυτός θα έχει μεγαλύτερη θέληση και διάθεση.
Από την μεριά του Ολυμπιακού να δούμε για πόσο διάστημα θα μπορέσει να περιορίσει την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αλλά όχι με συνέπεια σε όλο το ματς, και πρέπει να φροντίσουμε να μην αλλάξει πάλι όλο το μομέντουμ ο Σλούκας.
Έχω απορία πως θα ανταποκριθεί ο Λι, έχει μεγάλα άκρα, μπορεί να πιέσει αλλά δεν ήταν ο αμυντικός εξολοθρευτής ως τώρα, θα τον ρίξει άραγε και πάνω στον Ναν και πάνω στον Σλούκα κατά διαστήματα;
Νομίζω επίσης ότι αυτήν την φορά ο Μιλού θα είναι καθοριστικός, έχει ανέβει και νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει ριμπάουντ και να ανανεώσει επιθέσεις.
Το δίδυμο Χουάντσο-Σάσα επίσης ιντριγκάρει.
Από την μεριά του Ολυμπιακού να δούμε για πόσο διάστημα θα μπορέσει να περιορίσει την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αλλά όχι με συνέπεια σε όλο το ματς, και πρέπει να φροντίσουμε να μην αλλάξει πάλι όλο το μομέντουμ ο Σλούκας.
Έχω απορία πως θα ανταποκριθεί ο Λι, έχει μεγάλα άκρα, μπορεί να πιέσει αλλά δεν ήταν ο αμυντικός εξολοθρευτής ως τώρα, θα τον ρίξει άραγε και πάνω στον Ναν και πάνω στον Σλούκα κατά διαστήματα;
Νομίζω επίσης ότι αυτήν την φορά ο Μιλού θα είναι καθοριστικός, έχει ανέβει και νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει ριμπάουντ και να ανανεώσει επιθέσεις.
Το δίδυμο Χουάντσο-Σάσα επίσης ιντριγκάρει.
0
-
- Reactions: 633
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ναν με τον εναν ή το άλλο τρόπο 20+ θα τους βάλει. Το θέμα είναι με πόσο effieciency θα το κάνει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ να κερδίσει εξτρα κατοχές και να μην επιτρέψει στον Χούαντσο να έχει νούμερα αντίστοιχα του τελικού κυπέλλου. Δύσκολο σε προγνωστικά , ελαφρύ προβάδισμα ο Ολυμπιακός
0
- pan24
- Reactions: 2424
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βαθμολογικά ο Παναθηναικός το χρειάζεται περισσότερο για το πλεονέκτημα έδρας.
Όχι ότι θα το χάσει, μετά τις ήττες Μονακό, Παρί, Ερυθρού δεν φαίνεται και πολύ πιθανό να χαθεί το πλεονέκτημα. Για πλεονέκτημα αρκούν 3 εντός έδρας νίκες με Άλμπα, Παρί, Ερυθρό και ίσως χρειαστεί και μια εκτός με Μακάμπι ή Μονακό. Από εκεί και πέρα αν έχεις πλεονέκτημα μικρή σημασία έχει το που ακριβώς θα είσαι, δεν ξέρεις κιόλας ποιος θα σου κάτσει μπορεί η 2η θέση να είναι χειρότερη από την 4η.
Ο Ολυμπιακός θα το θέλει περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους πιστεύω. Μετά το κύπελλο και το χαμένο στο πρωτάθλημα θα θέλει πολύ μια νίκη για την ψυχολογία εν όψει τελικών ή πιθανής διασταύρωσης στο final 4.
Αν μπούν με το μαχαίρι στα δόντια, βάλε και ότι ο Παναθηναικός είναι γενικά κακός εκτός έδρας βλέπω μια νίκη του Ολυμπιακού γύρω στους 5-10 πόντους.
Για τις στοιχηματικές ο Ολυμπιακός είναι καθαρό φαβορί σήμερα αλλά από την άλλη πάντα ντέρμπι είναι.
Αν είναι πάλι καλός ο Μήτογλου ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα, στους κοντούς είναι τα γνωστά με ερωτηματικό τον Λι και πως μπορεί να χτυπήσει αμυντικά τους κοντούς μας.
Όχι ότι θα το χάσει, μετά τις ήττες Μονακό, Παρί, Ερυθρού δεν φαίνεται και πολύ πιθανό να χαθεί το πλεονέκτημα. Για πλεονέκτημα αρκούν 3 εντός έδρας νίκες με Άλμπα, Παρί, Ερυθρό και ίσως χρειαστεί και μια εκτός με Μακάμπι ή Μονακό. Από εκεί και πέρα αν έχεις πλεονέκτημα μικρή σημασία έχει το που ακριβώς θα είσαι, δεν ξέρεις κιόλας ποιος θα σου κάτσει μπορεί η 2η θέση να είναι χειρότερη από την 4η.
Ο Ολυμπιακός θα το θέλει περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους πιστεύω. Μετά το κύπελλο και το χαμένο στο πρωτάθλημα θα θέλει πολύ μια νίκη για την ψυχολογία εν όψει τελικών ή πιθανής διασταύρωσης στο final 4.
Αν μπούν με το μαχαίρι στα δόντια, βάλε και ότι ο Παναθηναικός είναι γενικά κακός εκτός έδρας βλέπω μια νίκη του Ολυμπιακού γύρω στους 5-10 πόντους.
Για τις στοιχηματικές ο Ολυμπιακός είναι καθαρό φαβορί σήμερα αλλά από την άλλη πάντα ντέρμπι είναι.
Αν είναι πάλι καλός ο Μήτογλου ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα, στους κοντούς είναι τα γνωστά με ερωτηματικό τον Λι και πως μπορεί να χτυπήσει αμυντικά τους κοντούς μας.
1
1

-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Βαθμολογικά ο ΠΑΟ έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη. Όχι ότι καίγεται κι ολας, αλλά αν κάνει το διπλό πηγαίνει στη συνέχεια της σεζόν πιο άνετος, χωρίς το "πρεπει" σε όλα τα επόμενα ματς. Από την άλλη ο ΟΣΦΠ έχει ανάγκη την νίκη για ψυχολογικούς λόγους, άλλωστε το 1η θέση την έχει σφραγίσει, αλλά 4η σερί ήττα από τον ΠΑΟ θα προκαλέσει πρόβλημα στις τάξεις του. Κανένας δεν καταστρέφεται αν χάσει, όποιος κερδίσει όμως παίρνει μεγάλο boost για τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αν θυμάμαι καλά και πάλι πέρσι στην 29η αγωνιστική έπαιζαν οι αιώνιοι στο ΣΕΦ, εκεί έχασε ο ΠΑΟ και μετά ακολούθησε το 5/5 αυστηρά του ΔΠΓ που υλοποιήθηκε από την ομαδα και τελικά κερδίσαμε το πλεονέκτημα έδρας και αργότερα τον τίτλο. Ίσως μια ήττα σήμερα είναι σημαδιακή, αν και μας έχει χαλάσει τα άστρα το ότι πήραμε το κύπελλο.
0
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ελλείψει Walkup σίγουρα και αυτός και ο Σλούκας λογικά θα έχουνε αυξημένο efficiency . Είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός με τον Θωμά μέσα και το έχω αναλύσει πολλάκις! Ασχέτως αν πολλοί δικοί μας δεν μπορούν τόσα χρόνια να το καταλάβουν……Εμένα την θέση μου πιστεύω την ξέρεις για το σημερινό ντέρμπι πάντως: Το θεωρώ στυγνά ρεαλιστικά, ως ένα παιχνίδι μικρής βαθμολογικής σημασίας, ειδικά μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, που εύχομαι να μην στιγματιστεί από επιπλέον τραυματισμούς σε κάποιον από τους δύο.AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 4:01 pmΟ Ναν με τον εναν ή το άλλο τρόπο 20+ θα τους βάλει. Το θέμα είναι με πόσο effieciency θα το κάνει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ να κερδίσει εξτρα κατοχές και να μην επιτρέψει στον Χούαντσο να έχει νούμερα αντίστοιχα του τελικού κυπέλλου. Δύσκολο σε προγνωστικά , ελαφρύ προβάδισμα ο Ολυμπιακός
1
1

-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Τρϊτη σερί θα είναι, όχι τέταρτη…….μην προτρέχουμε!JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 4:39 pmΒαθμολογικά ο ΠΑΟ έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη. Όχι ότι καίγεται κι ολας, αλλά αν κάνει το διπλό πηγαίνει στη συνέχεια της σεζόν πιο άνετος, χωρίς το "πρεπει" σε όλα τα επόμενα ματς. Από την άλλη ο ΟΣΦΠ έχει ανάγκη την νίκη για ψυχολογικούς λόγους, άλλωστε το 1η θέση την έχει σφραγίσει, αλλά 4η σερί ήττα από τον ΠΑΟ θα προκαλέσει πρόβλημα στις τάξεις του. Κανένας δεν καταστρέφεται αν χάσει, όποιος κερδίσει όμως παίρνει μεγάλο boost για τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αν θυμάμαι καλά και πάλι πέρσι στην 29η αγωνιστική έπαιζαν οι αιώνιοι στο ΣΕΦ, εκεί έχασε ο ΠΑΟ και μετά ακολούθησε το 5/5 αυστηρά του ΔΠΓ που υλοποιήθηκε από την ομαδα και τελικά κερδίσαμε το πλεονέκτημα έδρας και αργότερα τον τίτλο. Ίσως μια ήττα σήμερα είναι σημαδιακή, αν και μας έχει χαλάσει τα άστρα το ότι πήραμε το κύπελλο.

0
Δεν ειναι αδιαφορος ο Ολυμπιακος. Το γοητρο σε ενα τετοιο ματς ειναι σημαντικος παραγοντας και δινει κινητρο. Για 2 λογους: Ο ενας ειναι ο αυτονοητος, απεναντι στον αιωνιο αντιπαλο ο οποιος τελευταια του εχει παρει τον αερα, και ο 2ος ειναι πως μονον εξασφαλισμενη δεν ειναι η 1η θεση αφου αμα τον πιασει η Φενερ υπερισχυει στην ισοβαθμια αφου τον εχει με 2-0.
Και η Φενερ παει τρενο φετος, δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση η πρωτη θεση.
Απο κει και περα, ο ΠΑΟ το θελει για να πλησιασει ακομη περισσοτερο το πλεονεκτημα, αλλα και να ειναι πιο ανετος οσο τελειωνει η κανινκη περιοδος.
Φαινομενικα ο ΠΑΟ καιγεται περισσοτερο, στην πραξη ομως μπορει να αποδειχτει κατι τελειως διαφορετικο...
Ο,τι προβλεψη και να κανει κανεις για ενα ενα τετοιο ματς ειναι επιφοβη.
Σε τετοιους αγωνες τα προσνωστικα συνηθως πανε περιπατο.
Και οι 2 ομαδες παντως ειναι σε καλη κατασταση. Αναμενεται ενα ωραιο παιχνιδι.
Μακαρι να λειπουν οι καφροτητες...
Και η Φενερ παει τρενο φετος, δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση η πρωτη θεση.
Απο κει και περα, ο ΠΑΟ το θελει για να πλησιασει ακομη περισσοτερο το πλεονεκτημα, αλλα και να ειναι πιο ανετος οσο τελειωνει η κανινκη περιοδος.
Φαινομενικα ο ΠΑΟ καιγεται περισσοτερο, στην πραξη ομως μπορει να αποδειχτει κατι τελειως διαφορετικο...
Ο,τι προβλεψη και να κανει κανεις για ενα ενα τετοιο ματς ειναι επιφοβη.
Σε τετοιους αγωνες τα προσνωστικα συνηθως πανε περιπατο.
Και οι 2 ομαδες παντως ειναι σε καλη κατασταση. Αναμενεται ενα ωραιο παιχνιδι.
Μακαρι να λειπουν οι καφροτητες...
0