Χαλαρώστε βρε…..γνωστά είναι αυτά!!! Ηρεμία και μην τσιμπάτε και το κυριότερο δεν χρειάζονται τέτοιου τύπου χαρακτηρισμοί!!kraftf έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:16 amΠες τα χρυσόστομε γιατί έχει καταργηθεί κάθε έννοια λογικής από την παραπληροφόρηση και το γκεμπελισμο των διάφορων βόθρων.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:08 amΩπ τι εχουμε εδω?
Οταν ο παο κερδιζει με διψήφιες διαφορες και το γυριζει ο ολυμπιακος και το χανει στο σουτ εχει κομπλεξ ο ολυμπιακος που δεν καταφερε τελικα να κερδισει.
Οταν ο ολυμπιακος κερδιζει με διψηφιες διαφορες και το γυριζει ο παο και το χανει στο σουτ εχει κομπλεξ....ο ολυμπιακος που δεν καταφερε να διατηρήσει την διαφορα.
Καλο το αφηγημα αλλα δεν.
Σημερα ηταν με διαφορα καλυτερη ομαδα ο οσφπ και αποδείχθηκε και αυτο που λεει ο μπαρτζωκας οτι οταν παιζουν οπως πρεπει και μπροστα και πισω δεν γινεται να χασουν απο κανεναν.
Ο μπαρτζωκας ο οποιος επαθε (αλλη μια φορα) επικη θολουρα εκει στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου και πηγε να χασει το ματς η για την ακριβεια να το κλεψει ο παο.
Φυσικα ειναι ελαφρυντικο ο τραυματισμος του γκος και η αθλια εμφανιση του φουρνιε αλλα παλι ο κοουτς ψιλο κοιμηθηκε.
Νομιζω ο φουρνιε περναει ντεφορμαρισμα αλλα το περναει σε καλη περιοδο, λογικα θα αρχισει να ανεβαινει στα πρωτα ματς των playoffs.
Πλεον κλειδωσε την 1η θεση νομιζω ο ολυμπιακος και πρεπει τωρα να σπασει αλλη μια καταρα (μεγαλυτερη και απο την περσινη των game5) Για να δουμε.
ΥΓ. Δεχθηκε κριτικη ο παπανικολαου για μια κινηση που εκανε εντος αγωνα και μπλεχτηκε και η εθνικη με καποιο τροπο, να σας θυμισω την συμπεριφορα του υπαρχηγου της εθνικης τα τελευταια 2 χρονια απεναντι στο εθνοσημο?
Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Χαλαρώστε βρε…..γνωστά είναι αυτά!!! Ηρεμία και μην τσιμπάτε και το κυριότερο δεν χρειάζονται τέτοιου τύπου χαρακτηρισμοί!!kraftf έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:16 amΠες τα χρυσόστομε γιατί έχει καταργηθεί κάθε έννοια λογικής από την παραπληροφόρηση και το γκεμπελισμο των διάφορων βόθρων.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:08 amΩπ τι εχουμε εδω?
Οταν ο παο κερδιζει με διψήφιες διαφορες και το γυριζει ο ολυμπιακος και το χανει στο σουτ εχει κομπλεξ ο ολυμπιακος που δεν καταφερε τελικα να κερδισει.
Οταν ο ολυμπιακος κερδιζει με διψηφιες διαφορες και το γυριζει ο παο και το χανει στο σουτ εχει κομπλεξ....ο ολυμπιακος που δεν καταφερε να διατηρήσει την διαφορα.
Καλο το αφηγημα αλλα δεν.
Σημερα ηταν με διαφορα καλυτερη ομαδα ο οσφπ και αποδείχθηκε και αυτο που λεει ο μπαρτζωκας οτι οταν παιζουν οπως πρεπει και μπροστα και πισω δεν γινεται να χασουν απο κανεναν.
Ο μπαρτζωκας ο οποιος επαθε (αλλη μια φορα) επικη θολουρα εκει στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου και πηγε να χασει το ματς η για την ακριβεια να το κλεψει ο παο.
Φυσικα ειναι ελαφρυντικο ο τραυματισμος του γκος και η αθλια εμφανιση του φουρνιε αλλα παλι ο κοουτς ψιλο κοιμηθηκε.
Νομιζω ο φουρνιε περναει ντεφορμαρισμα αλλα το περναει σε καλη περιοδο, λογικα θα αρχισει να ανεβαινει στα πρωτα ματς των playoffs.
Πλεον κλειδωσε την 1η θεση νομιζω ο ολυμπιακος και πρεπει τωρα να σπασει αλλη μια καταρα (μεγαλυτερη και απο την περσινη των game5) Για να δουμε.
ΥΓ. Δεχθηκε κριτικη ο παπανικολαου για μια κινηση που εκανε εντος αγωνα και μπλεχτηκε και η εθνικη με καποιο τροπο, να σας θυμισω την συμπεριφορα του υπαρχηγου της εθνικης τα τελευταια 2 χρονια απεναντι στο εθνοσημο?
0
-
- Reactions: 70
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ απόλυτα για το ψιλοαδιαφορο του αγώνα και μου είναι αδιανόητα τα καραγκιοζιλίκια του Σλούκα όπως είναι μάλλον και στον Παπανικολάου που βγήκε από τα ρούχα του για να κάνει τέτοιες χειρονομίες προς του διαιτητές. Από την άλλη νομιμοποιείται στο δικό μου το μυαλό να κάνει το οτιδήποτε ο Σλουκας όπως και ο Αταμαν για το καλό της ομάδας του. Πως όμως δε νομιμοποιείται ο Παπανικολάου να κάνει παρεμφερή πράγματα για το καλό της ομάδας του προφανώς δικαιολογείται μόνο στο μυαλό οπαδών του Παναθηναικού όπως εσύ.gkostas37 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:26 amΔεν μπορώ να καταλάβω ποιο το πρόβλημα με τον Παπανικολάου και που δείχνει ασέβεια στον Σλούκα. Αυτό που λέει είναι ότι γκρινια όλη την ώρα και κλάψα και τελικά το πήρε το σφύριγμα. Μπάσκετ παίζουν, εδώ στα μονάκια μεταξύ μας με κολλητούς αδερφικούς και λέμε τέτοια μεταξύ μας.
Για μένα ψιλοαδιάφορος ο αγώνας σήμερα και για τις 2 ομάδες. Προσωπικά πιστεύω πιο εύκολο αντίπαλο θα έχει ο ΠΑΟ σαν 3οςή 4ος παρά σαν 2ος, αφού λογικά θα πέσει με καμιά Παρί ή Μπάγερν ή Ερυθρό. Πιο πολύ για προβληματισμό είναι το χαλαρό ξεκίνημα από εμάς και το ότι ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά με τον ΠΑΟ κόντεψε να χάσει δικό του αγώνα.
Τέλος, αυτά για τους τραυματισμούς απο Μπι τι να πούμε και εμείς που παίζουμε σχεδόν όλη την σεζόν χωρίς τον πιο κομβικό μας παίκτη στο 3 και εδώ και 3 μήνες χωρίς ψηλούς. Συμβαίνουν αυτά στις ομάδες, γι' αυτό καλοπληρώνονται για να βρίσκουν λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις.
Θα συμφωνήσω επίσης με το ότι δεν είναι διακιολογία ο τραυματισμός του Γκος για την απαράδεκτη εικόνα του Ολυμπιακού από το 30 και μετά. Έχει ευθύνη και ο προπονητής. Από την άλλη οι δικαιολογίες του Αταμαν για διατησία και λοιπές πίπες που χρησιμοποίησε μάλλον σε βρίσκουν σύμφωνο έτσι?
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δε χαρακτήρισα κάποιον. Είμαι πολύ προσεκτικός. μίλησα για κοινωνικά φαινόμενα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:52 amΧαλαρώστε βρε…..γνωστά είναι αυτά!!! Ηρεμία και μην τσιμπάτε και το κυριότερο δεν χρειάζονται τέτοιου τύπου χαρακτηρισμοί!!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Σχετικά με το disconnect στο επιστρέφω κανονικότατα. Εγώ μιλάω με επιχειρήματα και συ μιλάς για μια μεταφυσική πεποίθηση που έχεις και είσαι και πεπεισμένος ότι την εξηγείς κιόλας ενώ δεν μπαίνεις καν στον κόπο να αναφερθείς στα επιχειρήματα που αναφέρομαι εγώ, αλλά εμμένεις στην αοριστολογία περί "άλλου είδους" λαθών. Επίσης αν δε σου κάνει ο παίκτης με γεια σου με χαρα σου. Σίγουρα όμως δε σημαίνει ότι εσύ κατέχεις τη μοναδική "μυστηριώδη" αλήθεια για τον παίκτη.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:46 amΜάλλον υπάρχει μεγάλο disconnect μεταξύ του πως γράφεις και του πως νομίζεις ότι γράφεις. Σου εξήγησα ότι υπάρχουν και άλλου είδους λάθη και επιμένεις να αναφέρεις τα turnovers. Τεσπα αν σου αρέσει ο παίκτης, εμένα δεν μου πέφτει λογαριασμός.kraftf έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:41 am
Τι λες ρε φίλε? Μιας και τα ξέρεις όλα ας μη συζητήσουμε λοιπόν. Και για να είμαστε ακριβείς εσύ αρπάζεσαι και όχι εγώ. Εγώ παραθέτω πραγματικά στοιχεία ενώ εσύ προσωπικές εκτιμήσεις.
Ο Βιλντόζα λοιπόν είναι ένα παίκτης που πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε assist/turnover ratio κάτω από 2 γύρω στο 1,5. Ότι είναι κάτω από 2 δε θεωρείται αποτελεσματικό. Για κάνε λίγο τα μαθηματικά για να καταλάβεις την αποτελεσματικότητα του παίκτη. Για το αν είναι μέτριος παίκτης εξαρτάται για ποιο λόγο ακριβώς τον θες? ΑΝ θες να παίζει σαν τον Ναν ναι είναι μέτριος παίκτης. Αν θες να έχει το ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό είναι μια χαρά παίκτης.
0
- Boston1
- Reactions: 136
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη και το ρεκόρ στην κανονική σεζόν μέχρι τώρα. Ο Μπαρτζώκας τους είχε ετοιμάσει πολύ καλά και μπήκαν οι παίκτες δυνατά και συγκεντρωμένα.
Τον μάτιασα τον Γκος. Παιχνιδάρα έκανε και με έκανε να σκεφτώ οτί αξίζει τη θέση του βασικού play maker ακόμη κι αν επιστρέψει ο Τόμας.
Ο Φαλ κυρίαρχος και σε τοπ φόρμα. Ο Βεζένκοφ στα καθιερωμένα επίπεδα απόδοσης mvp.
Μπράβο στον κόουτς που έδωσα λίγα λεπτά στο Ντόρσευ κι ας ήταν αρνητικός. Δεν περιμένω να παίξει καλά ενόσω παίζει με πίεση να αποδείξει πράγματα σε 3 λεπτά.
Αρνητικός ο Φουρνιέ, όπως στα τελευταία μάτς , αλλά πιστεύω σε do or die παιχνίδια θα κάνει τη διαφορά.
Η μόνη κριτική μου είναι οτί ο Πίτερς άξιζε περισσότερο χρόνο και στο 4ο θα ήταν χρήσιμος. Στο χρόνο που έπαιξε ήταν θετικός. Τη μάτωσε τη φανέλα και ταίριαξε καλά με Βεζένκοφ.
Όσον αφορά στον Παπανικολάου και τη χειρονομία του στους διαιτητές, έχω να πω το εξής. Καλό θα ήταν να μην την είχε κάνει αλλά ακόμη καλύτερο θα ήταν ο Σλούκας να μην είναι τόσο εριστικός όταν έρχεται στο ΣΕΦ.
Όσον αφορά στο τι θα γίνει στο Φ4, αν πάμε, είναι τόσο δύσκολο για προβλέψεις. Το φόρματ ιστορικά συμβάλλει στο να υπάρχουν εκπλήξεις.
Τον μάτιασα τον Γκος. Παιχνιδάρα έκανε και με έκανε να σκεφτώ οτί αξίζει τη θέση του βασικού play maker ακόμη κι αν επιστρέψει ο Τόμας.
Ο Φαλ κυρίαρχος και σε τοπ φόρμα. Ο Βεζένκοφ στα καθιερωμένα επίπεδα απόδοσης mvp.
Μπράβο στον κόουτς που έδωσα λίγα λεπτά στο Ντόρσευ κι ας ήταν αρνητικός. Δεν περιμένω να παίξει καλά ενόσω παίζει με πίεση να αποδείξει πράγματα σε 3 λεπτά.
Αρνητικός ο Φουρνιέ, όπως στα τελευταία μάτς , αλλά πιστεύω σε do or die παιχνίδια θα κάνει τη διαφορά.
Η μόνη κριτική μου είναι οτί ο Πίτερς άξιζε περισσότερο χρόνο και στο 4ο θα ήταν χρήσιμος. Στο χρόνο που έπαιξε ήταν θετικός. Τη μάτωσε τη φανέλα και ταίριαξε καλά με Βεζένκοφ.
Όσον αφορά στον Παπανικολάου και τη χειρονομία του στους διαιτητές, έχω να πω το εξής. Καλό θα ήταν να μην την είχε κάνει αλλά ακόμη καλύτερο θα ήταν ο Σλούκας να μην είναι τόσο εριστικός όταν έρχεται στο ΣΕΦ.
Όσον αφορά στο τι θα γίνει στο Φ4, αν πάμε, είναι τόσο δύσκολο για προβλέψεις. Το φόρματ ιστορικά συμβάλλει στο να υπάρχουν εκπλήξεις.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
καλα σου γραφει οτι λενε τα στατιστικα δεν πιστευεις?ποσες φορες τα εχεις επικαλεστει για παιχτες του παο?nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:46 amΜάλλον υπάρχει μεγάλο disconnect μεταξύ του πως γράφεις και του πως νομίζεις ότι γράφεις. Σου εξήγησα ότι υπάρχουν και άλλου είδους λάθη και επιμένεις να αναφέρεις τα turnovers. Τεσπα αν σου αρέσει ο παίκτης, εμένα δεν μου πέφτει λογαριασμός.kraftf έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:41 am
Τι λες ρε φίλε? Μιας και τα ξέρεις όλα ας μη συζητήσουμε λοιπόν. Και για να είμαστε ακριβείς εσύ αρπάζεσαι και όχι εγώ. Εγώ παραθέτω πραγματικά στοιχεία ενώ εσύ προσωπικές εκτιμήσεις.
Ο Βιλντόζα λοιπόν είναι ένα παίκτης που πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε assist/turnover ratio κάτω από 2 γύρω στο 1,5. Ότι είναι κάτω από 2 δε θεωρείται αποτελεσματικό. Για κάνε λίγο τα μαθηματικά για να καταλάβεις την αποτελεσματικότητα του παίκτη. Για το αν είναι μέτριος παίκτης εξαρτάται για ποιο λόγο ακριβώς τον θες? ΑΝ θες να παίζει σαν τον Ναν ναι είναι μέτριος παίκτης. Αν θες να έχει το ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό είναι μια χαρά παίκτης.

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάτσε βρε και εσύ …..μετριότατος δεν είναι!! Εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Αργεντινής και Ευρωλιγκάτος για χρόνια παίκτης! Οκ…..δεν είναι Ναν, Λάρκιν, ακόμα και Λαπροβίτολα, αλλά το μετριότατος είναι πιστεύω υπερβολικό!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:33 amΥπάρχει το στατιστικό λάθος και υπάρχει και η λάθος επιλογή που δεν καταγράφεται ως λάθος. Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι έτσι. Σιγά την ανάγνωση που χρειάζεται να ξέρεις για να καταλαβαίνεις πως ο Βιλντοζα είναι μετριότατος παίκτης.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχα, αναρωτιόμουν αν θα εμφανιστείςτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:19 amκαλα σου γραφει οτι λενε τα στατιστικα δεν πιστευεις?ποσες φορες τα εχεις επικαλεστει για παιχτες του παο?nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 1:46 am
Μάλλον υπάρχει μεγάλο disconnect μεταξύ του πως γράφεις και του πως νομίζεις ότι γράφεις. Σου εξήγησα ότι υπάρχουν και άλλου είδους λάθη και επιμένεις να αναφέρεις τα turnovers. Τεσπα αν σου αρέσει ο παίκτης, εμένα δεν μου πέφτει λογαριασμός.![]()

0

- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή είναι η άποψη μου από τον Οκτώβρη του 2023 όταν ξεκίνησε η σεζόν στον Παναθηναϊκό (έχει και timestamp για να μη νομίζεις ότι έχω οπαδικά γυαλιά δηλαδή):Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:20 amΚάτσε βρε και εσύ …..μετριότατος δεν είναι!! Εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Αργεντινής και Ευρωλιγκάτος για χρόνια παίκτης! Οκ…..δεν είναι Ναν, Λάρκιν, ακόμα και Λαπροβίτολα, αλλά το μετριότατος είναι πιστεύω υπερβολικό!
nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pmΜπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε πες οτι θες και τα ψαγμενα μυστικιστικα στατιστικα για να σε πεισειnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:24 am
Χαχα, αναρωτιόμουν αν θα εμφανιστείςΔεν διαφωνώ καθόλου με τα στατιστικά που αναφέρει απλά το ast/to ratio είναι αρκετά μίζερο στατιστικό για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω (και νομίζω έχουμε κάνει και συζήτηση με άλλους εδώ). Απλά δεν ήθελα να συνεχίσω τη συζήτηση με τον συνφορουμίτη
![]()

2
2

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν τον ειχαν παρει απτον ερυθρο σαπακι θα τον ανεβαζαν παλτο θα τον κατεβαζαν,τωρα επειδη τον πηραν απτον παο πρεπει να στηριχτει ωστε να φανει ως στιλ και καλαnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:29 am
Αυτή είναι η άποψη μου από τον Οκτώβρη του 2023 όταν ξεκίνησε η σεζόν στον Παναθηναϊκό (έχει και timestamp για να μη νομίζεις ότι έχω οπαδικά γυαλιά δηλαδή):
nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pmΜπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.
προφανως ανεξαρτητως στατιστικων η εικονα του ειναι οτι ειναι ενας πολυ μετριο παιχτης ταβανιασμενος και για ομαδα φ4 3ο4η επιλογη στα γκαρντ
σε εμας ηταν λιγο χειροτερος αποτι στον οσφπ γιατι ηθελε να φυγει οποτε δεν προσπαθουσε καν να μην κανει τις ποικιλιες που εκανε,στον οσφπ τις εχει κοψει λιγο αλλα ακομα και ετσι μετριοτητα ειναι
τουλαχιστον 2 επιπεδα πιο κατω απο γκος γουοκαπ φουρνιε κτλ
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι μίζερο το ass/to ratio? ποιος το λέει? Ο Συρίγος ή κανας άλλος καθηγητής του μπάσκετ?nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:24 amΧαχα, αναρωτιόμουν αν θα εμφανιστείςΔεν διαφωνώ καθόλου με τα στατιστικά που αναφέρει απλά το ast/to ratio είναι αρκετά μίζερο στατιστικό για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω (και νομίζω έχουμε κάνει και συζήτηση με άλλους εδώ). Απλά δεν ήθελα να συνεχίσω τη συζήτηση με τον συνφορουμίτη
![]()

0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί στον Ολυμπιακό τι είναι? 3ος γκαρντ δεν είναι? Αυτό είπα από την αρχή ότι για το ρόλο του στον Ολυμπιακό είναι μια χαρα παίκτης. Στον ερυθρό για πρώτος γκαρντ που ήταν πάλι μια χαρα ήταν. Στον Παναθηναικό σαν 3ος γκαρντ ήταν λιγότερο χρήσιμος αλλά σίγουρα όχι μέτριος.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:34 amαν τον ειχαν παρει απτον ερυθρο σαπακι θα τον ανεβαζαν παλτο θα τον κατεβαζαν,τωρα επειδη τον πηραν απτον παο πρεπει να στηριχτει ωστε να φανει ως στιλ και καλαnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:29 am
Αυτή είναι η άποψη μου από τον Οκτώβρη του 2023 όταν ξεκίνησε η σεζόν στον Παναθηναϊκό (έχει και timestamp για να μη νομίζεις ότι έχω οπαδικά γυαλιά δηλαδή):
προφανως ανεξαρτητως στατιστικων η εικονα του ειναι οτι ειναι ενας πολυ μετριο παιχτης ταβανιασμενος και για ομαδα φ4 3ο4η επιλογη στα γκαρντ
σε εμας ηταν λιγο χειροτερος αποτι στον οσφπ γιατι ηθελε να φυγει οποτε δεν προσπαθουσε καν να μην κανει τις ποικιλιες που εκανε,στον οσφπ τις εχει κοψει λιγο αλλα ακομα και ετσι μετριοτητα ειναι
τουλαχιστον 2 επιπεδα πιο κατω απο γκος γουοκαπ φουρνιε κτλ
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μίλησα βρε φίλε περί οπαδικών γυαλιών…….απλά θεωρώ υπερβολικό τον χαρακτηρισμό σου ότι είναι μετριότατος παίκτης, όταν αποδεδειγμένα ως Δευτερότριτο (επαναλαμβάνω) Γκαρντ, έχει να επιδείξει εντυπωσιακή καριέρα συνολικά σε μεγάλες ομάδες, mvp πρωταθλήματος Ισπανίας αν δεν κάνω λάθος το 22, ενώ είναι και εν ενεργεία στέλεχος της Εθνικής Αργεντινής!!! Το ότι δεν μπορεί να παίξει βασικός σε ομάδα επιπέδου φαϊναλ φορ, προφανώς δεν τον καθιστά και μετριότατο, αν και πιστεύω ότι πχ στην φετινή Φενέρμπαχτσε θα έπαιζε πολύ!!! Κάποιος που δεν είναι starter δεν σημαίνει ότι είναι και μετριότατος! Επίσης αν δεν κάνω λάθος στον περυσινό τελικό με την Ρεάλ ήταν υποδειγματική η άμυνα του στον Φακούντο……ε όλα αυτά δεν τα κάνει ένας μετριότατος!!! Συμφωνώ ότι δεν είναι του πρώτου επιπέδου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον χαρακτήριζα μετριότατο!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:29 amΑυτή είναι η άποψη μου από τον Οκτώβρη του 2023 όταν ξεκίνησε η σεζόν στον Παναθηναϊκό (έχει και timestamp για να μη νομίζεις ότι έχω οπαδικά γυαλιά δηλαδή):Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 2:20 amΚάτσε βρε και εσύ …..μετριότατος δεν είναι!! Εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Αργεντινής και Ευρωλιγκάτος για χρόνια παίκτης! Οκ…..δεν είναι Ναν, Λάρκιν, ακόμα και Λαπροβίτολα, αλλά το μετριότατος είναι πιστεύω υπερβολικό!
0