Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2552
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 28, 2025 5:41 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:00 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 4:46 pm

Θέλει και τύχη, αυτό λέω. Και στον ΠΑΟ έκατσε το λαχείο που λέγεται Ναν. Αυτό που έκανε ο ΠΑΟ δεν θα γίνει ούτε σε 100 χρόνια, όπως δήλωνε και ο Σλούκας.

Η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων είναι αυτό που έγινε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θέλει χρόνο για να επιστρέψεις στον θρόνο σου, ειδικά όταν δεν παίζεις μόνος σου και οι ανταγωνιστές σου είναι πολλοί δυνατοί.
Αν πάρεις τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος στα καλά τους ουσιαστικά θα χτυπήσεις τσάμπιονς λιγκ κατευθείαν. Αυτό έκανε πάνω κάτω ο ΠΑΟ στο μπάσκετ
Σου απάντησε εύστοχα ο brandon roy, που είναι προφανώς φίλος του ΠΑΟ.

θα προσθέσω λοιπόν ότι όταν ο Ataman πήρε τον Grant, οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟ εδώ μέσα τον "έκραζαν" και έγραφαν πως θα παίζει 5-10 λεπτά. Ο 2ος και 3ος ψηλός του ΠΑΟ πέρυσι ήταν ο Balcerowski και ο Κωστακούμπο αντίστοιχα. Εμείς φέτος έχουμε 4 σέντερς και πλέον παίζουμε με 5άρι τον Peters. Τον Nunn τον προσεγγίσαμε και εμείς αλλά μας απέρριψε. Τελευταίο και σημαντικότερο, ο MVP του ΠΑΟ σε F4 και πρωτάθλημα πέρυσι ήταν ένας παίκτης που τους τον χαρίσαμε απλόχερα εμείς, διότι όπως έλεγε και μια ψυχή "τον σημάδευαν οι αντίπαλοι στην άμυνα".
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:21 pm
GK_23 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:07 pm
Ο Reaper τα γράφει κάπως χοντροκομμένα αλλά έχει δίκιο επί της ουσίας.
Αυτά που γράφει ο Reaper είναι χουλιγκανισμός. Δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα αλλά με οπαδούς που ψάχνουν αντίπαλο για τον πλακώσουν στις μάπες και να νιώσουν καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια γράφονται στους οπαδικούς βόθρους όπου πέντε-δέκα νοματαίοι αυνανίζονται μεταξύ τους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και μοιάζουν όλα όμορφα, τακτοποιημένα και λογικά. Όταν αυτή η συμπεριφορά βγαίνει λίγο παραέξω αποκαλύπτεται και το πραγματικό της αποκρουστικό πρόσωπο, αυτό που βρίσκει χώρο έκφρασης στα πάρκινγκ...
Καλά κόψε κάτι, με τρομάζουν τα αίματα και οι αυνανισμοί. Ο Reaper δεν έγραψε πουθενά για αίματα και ξύλο. Ούτε να πάμε να δείρουμε κάποιον έγραψε. Για νοοτροπία ανωτερότητας και νικητή έγραψε, κάτι που λείπει αποδεδειγμένα από τον οργανισμό που λέγεται μπασκετικός Ολυμπιακός.

Και οι χριστοπαναγίες και ύβρεις σε επαγγελματίες παίκτες δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα αλλά εκεί δεν σε βλέπω να θίγεσαι.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 28, 2025 5:52 pm

GK_23 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:00 pm

Αν πάρεις τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος στα καλά τους ουσιαστικά θα χτυπήσεις τσάμπιονς λιγκ κατευθείαν. Αυτό έκανε πάνω κάτω ο ΠΑΟ στο μπάσκετ
Σου απάντησε εύστοχα ο brandon roy, που είναι προφανώς φίλος του ΠΑΟ.

θα προσθέσω λοιπόν ότι όταν ο Ataman πήρε τον Grant, οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟ εδώ μέσα τον "έκραζαν" και έγραφαν πως θα παίζει 5-10 λεπτά. Ο 2ος και 3ος ψηλός του ΠΑΟ πέρυσι ήταν ο Balcerowski και ο Κωστακούμπο αντίστοιχα. Εμείς φέτος έχουμε 4 σέντερς και πλέον παίζουμε με 5άρι τον Peters. Τον Nunn τον προσεγγίσαμε και εμείς αλλά μας απέρριψε. Τελευταίο και σημαντικότερο, ο MVP του ΠΑΟ σε F4 και πρωτάθλημα πέρυσι ήταν ένας παίκτης που τους τον χαρίσαμε απλόχερα εμείς, διότι όπως έλεγε και μια ψυχή "τον σημάδευαν οι αντίπαλοι στην άμυνα".
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:21 pm

Αυτά που γράφει ο Reaper είναι χουλιγκανισμός. Δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα αλλά με οπαδούς που ψάχνουν αντίπαλο για τον πλακώσουν στις μάπες και να νιώσουν καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια γράφονται στους οπαδικούς βόθρους όπου πέντε-δέκα νοματαίοι αυνανίζονται μεταξύ τους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και μοιάζουν όλα όμορφα, τακτοποιημένα και λογικά. Όταν αυτή η συμπεριφορά βγαίνει λίγο παραέξω αποκαλύπτεται και το πραγματικό της αποκρουστικό πρόσωπο, αυτό που βρίσκει χώρο έκφρασης στα πάρκινγκ...
Καλά κόψε κάτι, με τρομάζουν τα αίματα και οι αυνανισμοί. Ο Reaper δεν έγραψε πουθενά για αίματα και ξύλο. Ούτε να πάμε να δείρουμε κάποιον έγραψε. Για νοοτροπία ανωτερότητας και νικητή έγραψε, κάτι που λείπει αποδεδειγμένα από τον οργανισμό που λέγεται μπασκετικός Ολυμπιακός.

Και οι χριστοπαναγίες και ύβρεις σε επαγγελματίες παίκτες δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα αλλά εκεί δεν σε βλέπω να θίγεσαι.
Ο 2ος και ο 3ος ψηλός ήταν αμελητέα μεγέθη γιατί είχαν τον Λεσόρτ. Αν είχαν τον Μιλουτίνοφ θα ήταν εκτεθιμένοι γιατί και δεν είναι τόσο καλός παίχτης και γιατί βγάζει τραυματισμούς συνέχεια.. Δώσαμε τον Σλούκα δηλαδή έναν παιχταρά που έχει προσωπικά με την ομάδα όπως έφυγε και θέλει να αποδείξει πράγματα.. Με θράσος ουσιαστικά μας έκανε ότι μπορούσε να μας κάνει παίχτης μπάσκετ πέρσι. Ο Χουάντσο δεν απέδωσε πέρσι καλά, αλλά έχει στόφα Ισπανού καλής φουρνιάς και τώρα έχει βγει σε παιχταρά αντάξιο προσδοκιών. Δίνει αυτά που έχει στο γήπεδο. Ουσιαστικά αποδίδει 100% από το περσινό 60-70%.. Ο Ναν ήταν λάθος που δεν του δώσαμε γη και ύδωρ και πήγαμε στο my way και το μπάσκετ χωρίς ηγέτη! Ο Γκραντ ναι βγήκε λίρα 100.. Νομίζω είναι ένα κλικ πάνω από Γουόκαπ σαν παίχτης. Μπορεί να πάρει και κρίσιμα καλάθια πέρα από πολύ καλή άμυνα. Πήραν Οσμάν που είναι έμπειρος nbaer και άρχισε να το δείχνει κατευθείαν από την πρώτη του σεζόν.. Αν δεν τους τύχαινε τραυματισμός Λεσόρτ λογικά πάλι πλάκα θα έκαναν.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TakeshyKurosawa1 την Παρ Μαρ 28, 2025 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 28, 2025 5:53 pm

παντως ποιο ειναι το παραδοξο της υποθεσης..Αυτοι που υποτιθεται αγαπανε περισσοτερο την ομαδα,παιζουν ακομα και ξυλο για αυτην οπως λενε ειναι αυτοι που προσπαθουν πρωτοι να σαμποταρουν την ομαδα.. Οταν θεωρεις οτι αυτος που αγαπας εχει αγχος/πιεση η δεν ειναι στα καλα του δεν πας να τον κλοτσησεις και να τον βρισεις και να του πεις ολοι ξερουμε οτι παλι θα αποτυχεις..Κανεις την κατασταση 10 φορες χειροτερη.. Ποσο μαλλον οταν γινεται ολο αυτο σε περιοδο που οι ηττες δεν στοιχιζουν τιποτα,τα αποτελεσματα ειναι κυριολεκτικα αδιαφορα..Ειδα το ποσταρισμα του φουρνιε που ειπε τωρα η ομαδα χρειαζεται την αγαπη σας περισσοτερο απο ποτε..μεχρι και αυτον θα τρελανουν στο τελος.

6
6 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Μαρ 28, 2025 5:58 pm

Δεν σαμποτάρονται οι παίχτες παιδιά από τα φόρουμς και τα σόσιαλ μίντια.. Παίρνουν τα λεφτά τους και έναν καλό πραγματικά παίχτη τον πεισμώνει να παίξει καλύτερα αν τον υποτιμήσουν. Από το άγχος πελαγώνουν αυτοί που δεν μπορούν. Χωρίς να θέλω να στοχοποιήσω τύπου Κάναν που έχανε τα 2 ελεύθερα απανωτά τρίποντα για τίτλο στους τελικούς. Δεν θα το ξεχάσω αυτό.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1397
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Μαρ 28, 2025 6:06 pm

GK_23 έγραψε:

Για λεφτά, νταηλίκια και νίκες με κάθε κόστος γράφει. Προμοτάρει και τους παράγοντες που μπορούν να τα προσφέρουν στον όχλο. Για μπάσκετ δεν μας έχει πει τίποτα...

6
6 Εικόνα
Lapro13

senior
Reactions: 245
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μαρ 28, 2025 6:12 pm

Κάτι δεν πάει καλά στον Ολυμπιακό. Ανεξήγητα πράγματα, στην πρώτη ομάδα της Ευρωλίγκας.
Τι δεν κολλάει κατά την άποψη μου ως Παναθηναϊκό;

1. Αντί να υπάρχει αποθέωση και στήριξη στην πρώτη ομάδα της λίγκας, το Σεφ θυμίζει εκκλησία. Βέβαια και οι οπαδοί έχουν ξενερώσει απ τις ήττες σε Φ4 + είδαν τον αιώνιο να το παίρνει και ταυτόχρονα έδωσαν τον φταίξιμο στον προπονητή.
2. Ανεξήγητο οπαδός να βρίζει τον προπονητή μετά την φέτινη πορεία, αλλά εξίσου απίστευτη η αντίδραση Μπαρτζωκα.
3. Η πίεση, οι δηλώσεις του Μπαρτζωκα (κακομαθημένοι παίχτες), πολλές φορές είναι λάθος. Ο άνθρωπος σκέφτεται σαν οπαδός που είναι, αλλά στην θέση του θες διαχείριση συναισθημάτων, κάποιες φορές και ψέμματα να καλύψεις τους παίχτες σου. Οι παίχτες πρέπει να παίζουν και για σένα! Και βλέπεις τους παίχτες να κάνουν διαφορετικού είδους δηλώσεις, πιο χαλαρές.
4. Για μένα έτσι όπως ήρθαν οι ήττες στα φ4 όταν η ομάδα κοκκάλωσε στα τελευταία λεπτά είναι ευθύνη προπονητή. Δεν τους μεταφέρει το mentality που χρειάζεται να κλείνεις τα ματς. Συγγνώμη αλλά οι επιλογές του δεν είναι πάντα οι καλητερες. Και πιο κει και πέρα δικαιολογίες μια ζωή. Λείπουν παίχτες, φταίνε τα άστρα αλλά ποτέ ο ίδιος;
5. Έχω ξαδέλφια και φίλους ολυμπιακούς που είναι πεπεισμένοι ότι μόνο όταν φύγει ο Μπαρτζωκας θα πάρουν κούπα. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο, αλλά σίγουρα οι αντιδράσεις του δεν κάνουν καλό.

5
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 953
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 28, 2025 6:19 pm

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:34 pm
ο μπασκετικός Ολυμπιακός τουλάχιστον όσο ζούμε θα είναι δεύτερος πίσω τον Παναθηναϊκό, deal with it.

έχει 40 πρωταθλήματα και έχουμε 14. έχει 7 Ευρωλίγκες και έχουμε 3.

αυτό για εμάς τους αποκλειστικά μπασκετικούς μάλλον δείχνει ότι δεν είμαστε και τόσο αδηφάγοι ως φίλαθλοι/οπαδοί :roll:

ο φίλος Reaper μπορεί να προσβάλλεται με την κουλτούρα του μπασκετικού τμήματος (που πολλοί αποκαλούν Ολυμπιακό Φιλοθέης για να τονίσουν την έλλειψη "πειραιώτικης μαγκιάς") και δικαίωμα του.

εγώ προσβάλλομαι με το να βλέπω στην ομάδα μου τον Μαρινάκη, τον Καραπαπά, τον Κουντούρη, τον Κούγια, το Γιαννάκη Παπαδόπουλο και άλλους τέτοιους και φυσικά είναι δικαίωμα μου να μη θέλω να διαχωρίσω το αθλητικό από τα υπόλοιπα.

σόρρυ για το οφφτόπικ αλλά βλέπω γενικά πολλή σκατίλα για το μπασκετικό τμήμα (όχι μόνο εδώ) και ρε παιδιά αν σας ενοχλεί τόσο μπορείτε να το κόψετε το μπασκετάκι και να ασχολείστε με τα υπόλοιπα αθλήματα που είμαστε μόνιμα πρώτοι.

όποιος και να έρθει στο μπάσκετ και ό,τι και να αλλάξει πάλι δεύτεροι θα είμαστε, συνειδητοποιήστε το και πάμε παραπέρα.
Προφανώς θα είμαστε πάντα δεύτεροι, άλλα να κλείσουμε και λίγο την ψαλίδα και όχι να την ανοίγουμε και άλλο..αντί να έχουμε πάρει 4η ή και 5η Ευρωλίγκα εμείς σύμφωνα με την απόδοσή μας, τα F4 μας κλπ τα τελαυταία χρόνια, ξαφνικά πήρε ο Παναθηναικός που τα έκανε 7 και εμείς μείναμε με τα 3 και τις συμμετοχές στα F4.

Αν προσβάλλεσα με τους Καραπαπά κλπ. και καλά κάνεις δηλαδή, με τον Μπαρτζώκα που σε όλους τους αγώνες βρίζει τα θεία και ρίχνει χριστοπαναγίες, μην αναφέρω πόσους τσακωμούς έχουμε δει με παίκτες του μέσα σε αγώνα που οριακά δεν του όρμιξαν, τι έπρεπε να κάνουμε? Δεν είδα ποτέ τον Μεντιλίμπαρ να στολίζει με Παναγίες και Χρηστούς όποιον βρει μπροστά του......δεν ωραιοποιώ το ποδόσφαιρο προφανώς, άλλα αυτό που συμβαίνει με τον Μπαρτζώκα είναι τραγικό και προσωπικά με ενοχλεί, και δεν έχει σχέση με την αξία του σαν προπονητή, ακόμα και το χτεσινό περιστατικό με τον κάφρο με στεναχώρησε....δεν θέλω να βλέπω τέτοιες αντιδράσεις από προπονητή της ομάδας μου, θέλω πάνω από όλα να είναι Κύριος, οι τίτλοι και τα τρόπαια έρχονται μετά....η καρέκλα του προπονητή του Ολυμπιακού είναι δύσκολη, αν δεν την αντέχει η πόρτα είναι ανοιχτή, ας κόψει ο Κόουτς τις δικαιολογίες και τα βρισίδια και να επικεντρωθεί στο μπάσκετ και στο πως θα πάρουμε την κούπα.....και όχι άλλο Μακίσικ να παίρνει το κρίσιμο σουτ στο τέλος!!!!

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

Παρ Μαρ 28, 2025 6:32 pm

Μήπως φίλε μου Reaper πριν απαιτήσεις τρόπαια από την ομάδα, οφείλεις πρώτα να την αγαπήσεις ή έστω να την στηρίξεις στα δύσκολα βρε γίγαντα?? Απόλυτα σεβαστή η γνώμη σου, εφόσον δεν είναι ούτε υβριστική ούτε τίποτα, αλλά ξέρεις κάτι ρε αδερφέ?? Βγαίνεις σε κάποια θεματάκια λίγο έως αρκετά φάουλ, που με καλή διάθεση θα ήθελα να συζητήσουμε!!!
1). Ανέφερες τον Σωκράτη ως παράδειγμα που δεν γλύτωσε από την οργή και καλά του κόσμου, ενώ ήταν ο απόλυτος πρόεδρος, σωστά??? Το μπασκετικό τμήμα αλήθεια, ποιος το απαξίωσε και το άφησε να σαπίζει μετά το Ευρωπαϊκό του Palaeur στην Ρώμη?? Και……ποιοί ήταν οι « μακάκκες» που το αναγέννησαν ρίχνοντας ένα σορό λεφτά στο βρόντο?? Μήπως αυτοί που όπως λες τους έχει άχτι ο κόσμος του Ολυμπιακού και μονίμως στην μπούκα??? Μπορείς λοιπόν να μου πεις ποιος είναι αυτός ο κόσμος που τους έχει τόσο μα τόσο άχτι??? Μήπως είναι αυτός που δεν πάει τζάμπα εκδρομές και δεν διαχειρίζεται τα εισιτήρια του πετάλου, όπως συμβαίνει αλλού??? Και δεν το συνεχίζω, γιατί μεγάλο παιδί είσαι και καταλαβαίνεις νομίζω….
2). Ακολουθώ τον Ολυμπιακό από παιδάκι, όσο μπορούσα λόγω υποχρεώσεων βέβαια, σε ΟΛΑ τα αθλήματα……μέχρι και στο Τροντχάϊμ για το ποδόσφαιρο έφθασα και με το φετινό φάιναλ 4 ( 8 συνολικά) που δεν είναι και καθόλου σίγουρο με την κατάσταση την υφιστάμενη της ομάδας έχω ήδη προπληρώσει κοντά στα 2800€ για να είμαι μαζί με τον γιο μου!!! Καταλαβαίνεις λοιπόν τί πίκρες έχω πάρει και πόσες φορές γύρισα άπραγος…….τι σημαίνει λοιπόν αυτό?? Επιλογή μου είναι, αν με χαλάει, σταματάω να το παρακολουθώ και ΤΕΛΟΣ!!Δεν το απαξιώνω ποτέ ομως φίλε μου, διότι καλώς ή κακώς είναι κομμάτι του οργανισμού που αγαπάω! Και ότι αγαπάμε……δεν πρέπει να το απαξιώνουμε, ειδικά στα δύσκολα!!
3) . Πόσοι από αυτούς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ που λέγανε μπράβο πρόεδρε και καλά έκανες και πήρες την ομάδα και έφυγες , πήγαν έστω σε ένα, όχι δύο, ούτε τρία ρε αδερφέ, αλλά έστω σε 1 παιχνίδι της ομάδας στην Α2 για να στηρίξουν την απόφαση των προέδρων???
Υγ.: καταλαβαίνω ειλικρινά την αγάπη σου για τον σύλλογο, αλλά επέτρεψε μου να σου πω, ότι για να απαιτήσεις το οτιδήποτε πρέπει και να δώσεις λίγο αγάπη ρε φίλε πριν θεωρήσεις ως προαπαιτούμενο τίτλους και μεγαλεία,!!!…..και στην τελική αν δε σε εκφράζει ένα τμήμα του συλλόγου, μην το παρακολουθείς και έτσι ούτε χαλιέσαι, ούτε τίποτα!!
……….ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ……….

3
3 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Μαρ 28, 2025 6:35 pm

Γενικά 2 προπονητές νέας γενιάς με επαγγελματική συμπεριφορά που θα πρωταγωνιστήσουν και λογικά θα φτάσουν σε τίτλους είναι Σάρας και Σπανούλης. Οι Μπαρτζώκας και Αταμάν παρασύρονται πολύ. Και ο Αταμάν έχει προβλήματα συμπεριφοράς και δηλώσεων. Για να μην λέμε μόνο για Μπαρτζώκα. Ο Ζοτς είναι παρελθόν βασικά. Μετά από αυτούς είναι το χάος για μένα προπονητικά αυτή τη στιγμή.

0
redcard

junior
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μαρ 28, 2025 6:37 pm

Lapro13 έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά στον Ολυμπιακό. Ανεξήγητα πράγματα, στην πρώτη ομάδα της Ευρωλίγκας.

1. Αντί να υπάρχει αποθέωση και στήριξη στην πρώτη ομάδα της λίγκας, το Σεφ θυμίζει εκκλησία. Βέβαια και οι οπαδοί έχουν ξενερώσει απ τις ήττες σε Φ4 + είδαν τον αιώνιο να το παίρνει και ταυτόχρονα έδωσαν τον φταίξιμο στον προπονητή.
2. Ανεξήγητο οπαδός να βρίζει τον προπονητή μετά την φέτινη πορεία, αλλά εξίσου απίστευτη η αντίδραση Μπαρτζωκα.
3. Η πίεση, οι δηλώσεις του Μπαρτζωκα (κακομαθημένοι παίχτες), πολλές φορές είναι λάθος. Ο άνθρωπος σκέφτεται σαν οπαδός που είναι, αλλά στην θέση του θες διαχείριση συναισθημάτων, κάποιες φορές και ψέμματα να καλύψεις τους παίχτες σου. Οι παίχτες πρέπει να παίζουν και για σένα! Και βλέπεις τους παίχτες να κάνουν διαφορετικού είδους δηλώσεις, πιο χαλαρές.
4. Για μένα έτσι όπως ήρθαν οι ήττες στα φ4 όταν η ομάδα κοκκάλωσε στα τελευταία λεπτά είναι ευθύνη προπονητή. Δεν τους μεταφέρει το mentality που χρειάζεται να κλείνεις τα ματς. Συγγνώμη αλλά οι επιλογές του δεν είναι πάντα οι καλητερες. Και πιο κει και πέρα δικαιολογίες μια ζωή. Λείπουν παίχτες, φταίνε τα άστρα αλλά ποτέ ο ίδιος;
5. Έχω ξαδέλφια και φίλους ολυμπιακούς που είναι πεπεισμένοι ότι μόνο όταν φύγει ο Μπαρτζωκας θα πάρουν κούπα. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο, αλλά σίγουρα οι αντιδράσεις του δεν κάνουν καλό.
"Ανεξηγητα πραγματα" και απο κατω τα 4.5 απο τα 5 point ειναι για τον Μπαρτζωκα. Πολυ "ανεξηγητα".

Ενταξει, μπορει να μη μπορεις να εξηγησεις τι φταιει στον Ολυμπιακο αλλα ελπιζω να διαβασες το ποστ σου παρακατω και λογικα θα σε βοηθησες να βρεις την εξηγηση που δε μπορεις να δωσεις στην αρχη. :lol:

Εικόνα

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 517

Παρ Μαρ 28, 2025 6:43 pm

Ψυψραιμια. Αν διαβαζε κανεις αυτο το φορουμ θα νομιζε πως η ομαδα ειναι στην τελευταια θεση.

Το αγχος που εχει η πρωτη θεση ειναι μεγαλο. Δεν ειναι τυχαιο οτι η καταρα της πρωτης θεσης δεν εχει σπασει. Περσυ ολοι θυμομαστε την Ρεαλ και ποσο τρενο πηγαινε. Στον τελικο ολα στο σιδερο.

Ο Μπαρτζωκας αυτος ειναι. Εχει τα κολληματα του και δεν μπορει να συγκρατηθει. Ο καφρος της εξεδρας ηταν μια αφορμη. Εχει μεγαλη πιεση και τη μεταφερει στην ομαδα. Ειναι αρνητικο αυτο. Πρεπει να ηρεμησουν ολοι.

Τοσες χαμενες βολες δεν ειναι φυσικολογικο, ουτε για τον Ολυμπιακο που ειναι κατ εξοχην ομαδα που δεν μπορει να τις βαλει.

Τωρα που η Φενερ θα παρει την πρωτια, αν την παρει, να την δουμε τι θα κανει απεναντι στον ογδοο. Γιατι τοσον καιρο underdog θεωρουνταν.

Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το βαρος της πρωτης θεσης.

Μην κανετε σαν να εχει τελειωσει η χρονια. Ειναι τουλαχιστον αφελες...
Εχει σκαμπανεβασματα η Ερυφωλιγκα παντα ετσι ειναι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Παρ Μαρ 28, 2025 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Μαρ 28, 2025 6:45 pm

Βλέπω πάρα πολλές αράδες και νομίζω φίλτατοι ότι τα πράγματα είναι απλά. Και εξηγούμαι:
1.Το πρώτο δομικό φάλτσο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι στον άσσο. Εκεί υπάρχουν πολλοί κοκόροι, αλλά κανείς για να ξημερώσει τη νέα μέρα και μάλιστα με ευπάθειες τραυματισμών. Ένα αυτό.
2. Δεύτερον, είναι εμφανές ότι δεν έπρεπε να δοθεί ο Πετρούσεφ. Η έλλειψη αθλητικότητας στο 4 είναι εμφανής. Έπρεπε να ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.
3. Τρίτον, στο 5 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΥΕΙ αυτό το πράγμα με τους δύο 7 footers (ίσως με αυτούς τους δύο συγκεκριμένους 7 footers θέλετε, δεν έχω θέμα.).
4. Δεν υπάρχουν Έλληνες και οδηγηθήκαμε σε αρκετές αναγκαστικές επιλογές. Όμως, δεν φροντίσαμε και να προσέξουμε για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
5. Χωρίς να είμαι ειδικός στα συστήματα, νιώθω ότι στερούμαστε ιδεών. Ίσως και ο καλλιτέχνης δεν έχει τα πινέλα και τα χρώματα που χρειάζεται. Το χειρότερο; Δεν έχω πειστεί αν έχει και έμπνευση. Είχε όμως πολύ χρόνο και χρήμα να φροντίσει να τα έχει. Είμαστε μια πολύ ακριβή ομάδα.
6. Οι σταρς παρατηρώ ότι κάπως δεν το έχουν καταλάβει το έργο. Ξαναλέω, βλέπω πολλά βεβιασμένα σουτ και λάθος επιλογές.
7. Το 6 συνεπάγεται το 7, που δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο, παρά από την φυσική ψυχολογική πτώση, που φέρνει με τη σειρά της ως ντόμινο την αστοχία.
8. Ούτε οι μεταγραφικές επιλογές μέσα στη χρονιά δείχνουν να είναι μέσα στο κλίμα. Αντίθετα, ειδικά η μεταγραφή του Μένσα ήταν τελείως εκτός κλίματος, αλλά και ο Λι δεν αξιοποιείται με το σωστό τρόπο. Γιατί αποκτήθηκε ο Μένσα; Ποιος την εισηγήθηκε; Θα περάσει στο ντούκου; Ο Λι, παρόλο που θεωρητικά καλύπτει τον Ουόκαπ στην πράξη μένει ασαφές το σχέδιο που υπάρχει γύρω από αυτόν. Ο Βιλντόζα; Με τον καιρό έχασε την επίδραση που είχε. Τι φταίει;
9. Έτσι φτάνουμε στο 9, που σχετίζεται με τα κενά λογικής που παρατηρούνται τόσο σε δομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης του αγώνα. Ξεχνιούνται στον πάγκο παίκτες ζεστοί, αλλοι δεν επιβραβεύονται για την προσπάθειά τους και τη συνέπειά τους (Πίτερς) και άλλοι θα παίξουν ό,τι και να γίνει, γιατί εκεί έφτασαν τα πράγματα.
10. Όλο αυτό, με το δικό μου το άπειρο μάτι (ναι, δεν είπα ποτέ ότι είμαι κανένας μπασκετικός ειδικός, κόουτς ή αναλυτής), είναι ολοφάνερο ότι από το καλοκαίρι κάτι δεν φαινόταν να πηγαίνει καλά σε ιδέες, σε σχέδιο και σε εκτέλεση.

Έγιναν σωστά πράγματα; Ναι, φυσικά (π.χ. Η απόκτηση του Σάσα)
Έγιναν πολλές λάθος επιλογές οι οποίες κόστισαν σε βάθος χρόνου; Ναι (π.χ. είμαστε μείον έναν παίκτη λόγω 'Εβανς)
Έχεις να αντιμετωπίσεις έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο; Ναι

Επομένως, η διοίκηση αυτό που έχει να κάνει είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την απόκτηση Ελλήνων παικτών, να πάρει γενναίες αποφάσεις, για το καλό του τμήματος.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Μαρ 28, 2025 6:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 28, 2025 6:50 pm

Καλά τα περί ψυχολογίας αλλά θεωρώ το πρόβλημα του Ολυμπιακού σε πολλά παιχνίδια που κολλάει ειδικά στα κρίσιμα ή σε παιχνίδια με πίεση κατά 90% δεν οφείλεται σε κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο ούτε σε κάποιο φόβο.

Αγωνιστικό και μόνο είναι το θέμα και λέγεται έλλειψη τοπ άσσου.
Καλοί χρυσοί ο Γουόκαπ, ο Γκος και ο Βιλντόζα αλλά όταν η μπάλα καίει θες κάποιον που να μπορεί να το πάρει πάνω του, που αντι να φοβάται αυτός να φοβάται ο αντίπαλος ότι θα βρει τρόπο να του βάλει καλάθι ότι άμυνα και να παίξει.

Το πρόβλημα διαγνώστηκε σωστά από πέρσι για αυτό έκλεισε από πριν τελειώσει η χρονιά ο Έβανς και αποκτήθηκε ο Φουρνιέ.
Όμως ο Έβανς δεν παίζει και όπως φαίνεται δεν θα παίξει φέτος. Αν περίμεναν να παίξει Φλεβάρη καλώς πήραν το ρίσκο να τον περιμένουν γιατί δεν υπήρχαν και πολλοί κοντοί διαθέσιμοι αλλά και πάλι το ρίσκο φαίνεται ότι δεν βγήκε, αν το ήξεραν ότι δεν θα παίξει και είπαν να βασιστούν στον Βιλντόζα είναι εγκληματικό.

Ο Βεζένκοφ είναι πολύ καλός αλλά είναι ετερόφωτος, δεν είναι το παιχνίδι του να πάρει την μπάλα να δημιουργήσει μόνος του κάτι.

Ο Φουρνιέ μπορεί να το κάνει αλλά δεν είναι άσσος και δεν αρκεί να είναι ένας. Τον κλείνουν αυτόν, φροντίζουν να μην πάρει μπάλα ή απλά δεν είναι σε καλή μέρα και τέλος, βρίσκεται να παίρνει τρίποντο στο τέλος ο ΜακΚίσικ. Τι θα έκανε ο Παναθηναικός πέρσι αν δεν υπήρχε ο Σλούκας και δίπλα στον Ναν υπήρχαν μόνο ο Γκράντ και ο Βιλντόζα; Μάλλον τίποτα.

Αν έχεις Έβανς σε καλή κατάσταση με Φουρνιέ και Βεζένκοφ έχεις 2 κοντούς με προσωπική φάση που μπορούν να το πάρουν πάνω τους, έχεις και έναν Βεζένκοφ που αν του δώσουν μισό εκατοστό χώρο θα το μπουμπουνήσει, αν θες σουτ από παντού βάζεις στην ίδια 5αδα και τον Πίτερς και η επίθεση κυλάει ρολόι.

Χωρίς τοπ άσσο ταβανιάζεις και κολλάει όλο. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό για το final 4 γιατί είναι δυο παιχνίδια, αρκεί να βρεθεί σε σούπερ μέρα ένας από τους άσσους και το πρόβλημα κρύβεται.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Μαρ 28, 2025 6:53 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 6:50 pm
Καλά τα περί ψυχολογίας αλλά θεωρώ το πρόβλημα του Ολυμπιακού σε πολλά παιχνίδια που κολλάει ειδικά στα κρίσιμα ή σε παιχνίδια με πίεση κατά 90% δεν οφείλεται σε κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο ούτε σε κάποιο φόβο.

Αγωνιστικό και μόνο είναι το θέμα και λέγεται έλλειψη τοπ άσσου.
Καλοί χρυσοί ο Γουόκαπ, ο Γκος και ο Βιλντόζα αλλά όταν η μπάλα καίει θες κάποιον που να μπορεί να το πάρει πάνω του, που αντι να φοβάται αυτός να φοβάται ο αντίπαλος ότι θα βρει τρόπο να του βάλει καλάθι ότι άμυνα και να παίξει.

Το πρόβλημα διαγνώστηκε σωστά από πέρσι για αυτό έκλεισε από πριν τελειώσει η χρονιά ο Έβανς και αποκτήθηκε ο Φουρνιέ.
Όμως ο Έβανς δεν παίζει και όπως φαίνεται δεν θα παίξει φέτος. Αν περίμεναν να παίξει Φλεβάρη καλώς πήραν το ρίσκο να τον περιμένουν γιατί δεν υπήρχαν και πολλοί κοντοί διαθέσιμοι αλλά και πάλι το ρίσκο φαίνεται ότι δεν βγήκε, αν το ήξεραν ότι δεν θα παίξει και είπαν να βασιστούν στον Βιλντόζα είναι εγκληματικό.

Ο Βεζένκοφ είναι πολύ καλός αλλά είναι ετερόφωτος, δεν είναι το παιχνίδι του να πάρει την μπάλα να δημιουργήσει μόνος του κάτι.

Ο Φουρνιέ μπορεί να το κάνει αλλά δεν είναι άσσος και δεν αρκεί να είναι ένας. Τον κλείνουν αυτόν, φροντίζουν να μην πάρει μπάλα ή απλά δεν είναι σε καλή μέρα και τέλος, βρίσκεται να παίρνει τρίποντο στο τέλος ο ΜακΚίσικ. Τι θα έκανε ο Παναθηναικός πέρσι αν δεν υπήρχε ο Σλούκας και δίπλα στον Ναν υπήρχαν μόνο ο Γκράντ και ο Βιλντόζα; Μάλλον τίποτα.

Αν έχεις Έβανς σε καλή κατάσταση με Φουρνιέ και Βεζένκοφ έχεις 2 κοντούς με προσωπική φάση που μπορούν να το πάρουν πάνω τους, έχεις και έναν Βεζένκοφ που αν του δώσουν μισό εκατοστό χώρο θα το μπουμπουνήσει, αν θες σουτ από παντού βάζεις στην ίδια 5αδα και τον Πίτερς και η επίθεση κυλάει ρολόι.

Χωρίς τοπ άσσο ταβανιάζεις και κολλάει όλο. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό για το final 4 γιατί είναι δυο παιχνίδια, αρκεί να βρεθεί σε σούπερ μέρα ένας από τους άσσους και το πρόβλημα κρύβεται.
Να πούμε αυτό που φοβούνται να πουν οι περισσότεροι; Δέκα νοματαίοι έχουν μαζευτεί και έναν Σλούκα δεν κάνουν. Αυτά.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

Παρ Μαρ 28, 2025 6:56 pm

Lapro13 έγραψε:

Βρε αδερφέ με όλο τον σεβασμό, γράψε ότι φταίει ο Μπαρτζώκας και τέλος! Τι μπερδεύεσαι περαιτέρω???? Δεν το λέω ειρωνικά……..

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”