Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6568
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το θεμα ειναι τι ποσο ειναι να δωσουν σαν ποινη..Κατι ειχα δει οτι αν ολυμπιακος παναθηναικος κρατησουν τα ροστερ οπως ειναι ειναι να δωσουν 1-1.5εκ η τεσπα οχι καποιο συνταρακτικο ποσο..Τοσο παιρνει ενας παγκιτης τους..Αν πχ παει το ντουμπαι και εχει ροστερ 35εκ και η ποινη ειναι 4-5εκ τους κανανε την μουρη κρεας..Και μετα θα μοιραστουν και 200χιλ στις αλλες ομαδες και κατι εγινε.
0
- montechristo
- Reactions: 1879
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν υπάρχει μιά στάλα λογικής στην ομάδα (που σίγουρα υπάρχει) δεν μπαίνει καν θέμα Έβανς. Ο παίκτης θα παίξει κανονικά του χρόνου στην ομάδα. Άσε που εγώ πιστεύω ότι θα τον δούμε και φέτος είτε στα πλέι οφς είτε --με το καλό-- στο Φ4.
Απορώ τι σας έχει πιάσει όλους με τον Σορτς. Νομίζω πως έχετε υπερεκτιμήσει τον παίκτη. Ένας καλός παίκτης χωρίς σουτ.
Απορώ τι σας έχει πιάσει όλους με τον Σορτς. Νομίζω πως έχετε υπερεκτιμήσει τον παίκτη. Ένας καλός παίκτης χωρίς σουτ.
0
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πάει για τέτοιο ποσό μιλάμε σίγουρα για υπέρβαση πάνω από 16Μ και θα την πληρώσουν χρυσάφι, πάνω από 40 Μ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 8:02 pmΤο θεμα ειναι τι ποσο ειναι να δωσουν σαν ποινη..Κατι ειχα δει οτι αν ολυμπιακος παναθηναικος κρατησουν τα ροστερ οπως ειναι ειναι να δωσουν 1-1.5εκ η τεσπα οχι καποιο συνταρακτικο ποσο..Τοσο παιρνει ενας παγκιτης τους..Αν πχ παει το ντουμπαι και εχει ροστερ 35εκ και η ποινη ειναι 4-5εκ τους κανανε την μουρη κρεας..Και μετα θα μοιραστουν και 200χιλ στις αλλες ομαδες και κατι εγινε.
Εδώ είναι οι ποινές από την υπέρβαση:
Exceeded percentage Base salary level
0-10% €0.50 per euro exceeded
10-30% €0.75 per euro exceeded
30-50% €1 per euro exceeded
50-70% €2 per euro exceeded
70-90% €3 per euro exceeded
90-110% €4 per euro exceeded
110-130% €5 per euro exceeded
130-150% €6 per euro excee
2
2

- Airman
- Reactions: 837
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 8:02 pmΤο θεμα ειναι τι ποσο ειναι να δωσουν σαν ποινη..Κατι ειχα δει οτι αν ολυμπιακος παναθηναικος κρατησουν τα ροστερ οπως ειναι ειναι να δωσουν 1-1.5εκ η τεσπα οχι καποιο συνταρακτικο ποσο..Τοσο παιρνει ενας παγκιτης τους..Αν πχ παει το ντουμπαι και εχει ροστερ 35εκ και η ποινη ειναι 4-5εκ τους κανανε την μουρη κρεας..Και μετα θα μοιραστουν και 200χιλ στις αλλες ομαδες και κατι εγινε.
Και οχι μόνο...αυτό που δε συνυπολογίζει κάποιος σε όλα αυτά είναι και το καθεστώς της εφορίας για κάθε συμβόλαιο. Δηλαδή πχ η Μπαρτσελόνα για να κλείσει έναν παίχτη, θα πρέπει να δώσει σχεδόν αυτούσιο το ποσό του συμβολαίου στην εφορία εκεί, δηλαδή 2 μύρια το συμβόλαιο του παίχτη που γίνεται αυτομάτως 4.
Στο Ντουμπάι αν το ποσοστό της φορολόγησης είναι μικρό, αυτόματα κερδίζει και από αυτό.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι ότι διαφωνώ, αλλά με αυτή τη λόγικη, τι νόημα έχει να υπάρχει καν ομάδα ντουμπάι στο ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα. Είναι χειρότερο ανέκδοτο και από τις τιμές με την dubai chocolate, αλλά ας όψεται η ανάγκη για έξτρα έσοδα.Airman έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 4:03 pmtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 13, 2025 10:56 pmΣύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βοσνία, ο Τζάναν Μούσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντουμπάι BC, με συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ronia-kai-
Πραγματικά αν ισχύει και θεωρώντας ότι ήδη έχουν κλείσει τον Σάριτς, δεν ξέρω τι σκοπό έχουν όσον αφορά το salary cup. Δηλαδή με αυτά τα δύο συμβόλαια, κατευθείαν το πας καραμπινάτα για φόρο πολυτελείας. Όχι φυσικά ότι αυτό σημαίνει κάτι για αυτούς, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω ποιο ακριβώς το νόημα του salary cup για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
2
2

Κάτι συζητιέται για ελληνικό διαβατηριο.....
28 ετών παίζει στον Προμηθέα....
Του δίνεις και 600000 για 2 χρόνια και αν σου κάτσει έχει καλώς.....
Ναι είναι ο Jordan Walker που πρόσφατα έβαλε 54 πόντους με Προμηθέα.....
Μικρό ρίσκο, σαν τρίτη λύση είναι αξιοπρεπεστατος και αν σου βγει έχεις πιάσει λαχείο......
Ειδικά αν αποκτήσει και ελληνικό διαβατήριο στα 26 του χρόνια???????
Vfm ........
28 ετών παίζει στον Προμηθέα....
Του δίνεις και 600000 για 2 χρόνια και αν σου κάτσει έχει καλώς.....
Ναι είναι ο Jordan Walker που πρόσφατα έβαλε 54 πόντους με Προμηθέα.....
Μικρό ρίσκο, σαν τρίτη λύση είναι αξιοπρεπεστατος και αν σου βγει έχεις πιάσει λαχείο......
Ειδικά αν αποκτήσει και ελληνικό διαβατήριο στα 26 του χρόνια???????
Vfm ........
0
- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σορτς έχει 41,5 % στο τρίποντο δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι δεν έχει σουτ. Άσε που από το mid range είναι φονιάς. Καταλαβαίνω ότι το σύστημα της Παρί κάνει maximize τις δυνατόττητες του αλλά εξακολουθεί να είναι τρομερός παίκτης. Είναι και η πρώτη του χρονιά μη το ξεχνάς αυτό.montechristo έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 8:10 pmΑν υπάρχει μιά στάλα λογικής στην ομάδα (που σίγουρα υπάρχει) δεν μπαίνει καν θέμα Έβανς. Ο παίκτης θα παίξει κανονικά του χρόνου στην ομάδα. Άσε που εγώ πιστεύω ότι θα τον δούμε και φέτος είτε στα πλέι οφς είτε --με το καλό-- στο Φ4.
Αν έχω ψυχανεμιστεί καλά την υπόθεση του χρόνου θα παίζει στον Παο στη θέση του Λορέντζο. Προβλέπω δύσκολα βράδια για τις άμυνες της Euroleague τον επόμενο χρόνο.
0
- Airman
- Reactions: 837
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν μπορείς από τώρα να προδικάσεις ότι θα φύγει ο Μπράουν...αμφιβάλλω αν το ξέρουν στην ίδια την ομάδα αυτό. Ο Σορτς εκτιμώ ότι θα αναζητήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Δεν είμαι καν σίγουρος αν ο ΠΑΟ είναι σε θέση να του προσφέρει το μεγαλύτερο από όλους τους υπόλοιπους. Πιο πιθανή βλέπω τη μεταγραφή του στον ΟΣΦΠ παρά στον ΠΑΟ.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 15, 2025 1:53 pmΟ Σορτς έχει 41,5 % στο τρίποντο δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι δεν έχει σουτ. Άσε που από το mid range είναι φονιάς. Καταλαβαίνω ότι το σύστημα της Παρί κάνει maximize τις δυνατόττητες του αλλά εξακολουθεί να είναι τρομερός παίκτης. Είναι και η πρώτη του χρονιά μη το ξεχνάς αυτό.montechristo έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 8:10 pmΑν υπάρχει μιά στάλα λογικής στην ομάδα (που σίγουρα υπάρχει) δεν μπαίνει καν θέμα Έβανς. Ο παίκτης θα παίξει κανονικά του χρόνου στην ομάδα. Άσε που εγώ πιστεύω ότι θα τον δούμε και φέτος είτε στα πλέι οφς είτε --με το καλό-- στο Φ4.
Αν έχω ψυχανεμιστεί καλά την υπόθεση του χρόνου θα παίζει στον Παο στη θέση του Λορέντζο. Προβλέπω δύσκολα βράδια για τις άμυνες της Euroleague τον επόμενο χρόνο.
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
100% θα είναι ο Έβανς στην ομάδα και του χρόνου. Εδώ έπαιξαν σε εμάς ο Σίκμα και ο Μπραζτεικις, δεν θα δώσουμε μια ευκαιρία στον Έβανς να αποδείξει την αξία του;montechristo έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 8:10 pmΑν υπάρχει μιά στάλα λογικής στην ομάδα (που σίγουρα υπάρχει) δεν μπαίνει καν θέμα Έβανς. Ο παίκτης θα παίξει κανονικά του χρόνου στην ομάδα. Άσε που εγώ πιστεύω ότι θα τον δούμε και φέτος είτε στα πλέι οφς είτε --με το καλό-- στο Φ4.
Απλά πιστεύω θα γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου και θα ξεκινήσει ως 3η-4η επιλογή και θα διεκδικήσει από εκεί την θέση του στο ροτεισον, όπως έκανε δλδ και φέτος ο Βιλτόζα.
Θεωρώ ως δεδομένη την ανανέωση Γκός και την φυγή Λονγκ και Βιλτόζα (εκτός και αν κάνει κάτι δραματικό σε playoff/f4/τελικούς Α1 αν δηλωθεί).
Άρα του χρόνου πάμε με Γκός, Ουόκαπ, Λι, Έβανς στον άσο και Φουρνιέ-Ντόρσει στο δυο. Δύσκολα θα γίνει μεταγραφή στο 1-2. Είναι 6 παίκτες για δυο θέσεις, υπέρ κομπλέ μου ακούγεται.
Μόνο αν ο Γκός έχει καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα και φύγει ο ίδιος πιστεύω ότι θα κινηθούμε για τοπ παίκτη στον άσο (η αν ο Ουόκαπ κάνει χειρουργείο και χάσει τη μισή σεζόν).
Ήδη η ομάδα είναι υπερφορτωμένη με παίκτες, μην κοιτάτε που έχουμε τους τραυματισμούς, αν ήμασταν πλήρεις θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με το ροτεισον.
2
2

- golitog7
- Reactions: 1824
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Άσχετο με τις μεταγραφές (ή και όχι) κοίταγα την λίστα με τα NET RTG όλων των παικτών της Euroleage. Αν εξαιρέσεις πάικτες που δεν έχουν πάιξει καθόλου ή πολύ λίγο, θα παρατηρήσεις ότι πολύ ψηλά στις πρώτες θέσεις βρίσκονται 3! παίκτες του Οσφπ. Παπ με 13,3, Φαλ με 12,8 και Γουόκαπ με 11,6. Να σημειώσω ότι ο Βεζένκοφ έχει 11,2 και ο Ναν 9,8. Πρώτος για τον Παο είναι ο Καλαιντζάκης με 17,7 επειδή όμως δεν παίζει πολύ δεν το λαμβάνουμε τοβαρά υπόψιν.
Τα στοιχεία είναι από αυτή τη σελίδα>
https://hackastat.eu/en/euroleague-stat ... 2024-2025/
Αν έχεις κανένας άλλος άλλα στοιχεία ευχαρίστως να μας τα παραθέσει.
Είναι ξεκάθαρο (όχι ότι περιμένατε εμένα να σας το πω) πόσο κομβικοί είναι οι Παπ, Φαλ και Γουόκαπ για τον Οσφπ και την αποτελεσματικότητα του και μπροστά και ακόμα περισσότερο πίσω. Στον δεύτερο γύρο δεν έπαιξαν σε κανένα ματς μαζί ενώ σε κάποια έλειπε και δεύτερος από τους τρεις. Θα ήθελα στο κλείσιμο της σεζόν με κάποιο τρόπο να καταφέρει το σταφ να τους έχει και τους τρεις διαθέσιμους και σε καλή κατάσταση.
Τα στοιχεία είναι από αυτή τη σελίδα>
https://hackastat.eu/en/euroleague-stat ... 2024-2025/
Αν έχεις κανένας άλλος άλλα στοιχεία ευχαρίστως να μας τα παραθέσει.
Είναι ξεκάθαρο (όχι ότι περιμένατε εμένα να σας το πω) πόσο κομβικοί είναι οι Παπ, Φαλ και Γουόκαπ για τον Οσφπ και την αποτελεσματικότητα του και μπροστά και ακόμα περισσότερο πίσω. Στον δεύτερο γύρο δεν έπαιξαν σε κανένα ματς μαζί ενώ σε κάποια έλειπε και δεύτερος από τους τρεις. Θα ήθελα στο κλείσιμο της σεζόν με κάποιο τρόπο να καταφέρει το σταφ να τους έχει και τους τρεις διαθέσιμους και σε καλή κατάσταση.
2
2