Και μετα θα λεμε μας φταινε τα αστρα παλι και η γκαντεμια..Αν χασουμε την ευρωλιγκα δινω -100% οτι θα παμε ετσι..Αν την παρουμε εχει πιθανοτητες..βεβαια καλυτερα να καναμε χαρακιρι απο το να παμε με 3 ετοιμορροπους ασσους..Παλι στηριζεις την χρονια σου στο 10% πιθανοτητα και αν που θα χει ο εβανς να εμφανιστει αυτος της ζαλγκιρις.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Απρ 15, 2025 2:25 pmmontechristo έγραψε: ↑Δευ Απρ 14, 2025 8:10 pmΑν υπάρχει μιά στάλα λογικής στην ομάδα (που σίγουρα υπάρχει) δεν μπαίνει καν θέμα Έβανς. Ο παίκτης θα παίξει κανονικά του χρόνου στην ομάδα. Άσε που εγώ πιστεύω ότι θα τον δούμε και φέτος είτε στα πλέι οφς είτε --με το καλό-- στο Φ4.
Απορώ τι σας έχει πιάσει όλους με τον Σορτς. Νομίζω πως έχετε υπερεκτιμήσει τον παίκτη. Ένας καλός παίκτης χωρίς σουτ.
Άρα του χρόνου πάμε με Γκός, Ουόκαπ, Λι, Έβανς στον άσο και Φουρνιέ-Ντόρσει στο δυο. Δύσκολα θα γίνει μεταγραφή στο 1-2. Είναι 6 παίκτες για δυο θέσεις, υπέρ κομπλέ μου ακούγεται.
ο γουοκαπ για να τον πηγαινουν απο βδομαδα σε βδομαδα δεν θα το γλιτωσει το χειρουργειο..ενω αμφιβαλλω αν θα ειναι ποτε ξανα ο ρομποκοπ που ηταν..Ο πριντεζης με πολυ μικροτερο προβλημα στην μεση και εμενε ποσο καιρο εξω απο αυτην οποτε ζοριζοταν.
ο γκος αν δεν το παρουμε δεν ξερω κατα ποσο θα μεινει..ζηταει λεφτα βασικου γκαρντ ενω μπορει να μην θελει και ο ιδιος να μεινει σαν 2ρο3ος μετα.
ο ντορσει να μεινει με 1.5εκ δυσκολα..εκτος και δεν μπορουν να βρουν μια νορμαλ αποζημιωση..Πλεον θα υπαρχει σαλαρι καπ δεν γινεται να δινεις 1.5εκ σε καποιον να παιζει 15λ στην α1.
Οι μονοι σιγουροι παικτες σε περιπτωση αποτυχιας ειναι γουοκαπ,φουρνιε,παπ,βεζε,πιθανοτατα ο πιτερς και επειδη ειναι αγαπημενος του μπαρτζωκα αλλα εχει και δυο χρονια με 1.8 ο φαλ.Υποθετω και ο λαρε ..Οποτε δεν περιμενω οτι θα γινουν λιγοτερες απο 4 μεταγραφες αν δεν το παρουμε.