τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 3:05 pm
Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 3:00 pm
Βρε είναι σίγουρα απ τους καλύτερους 5, αλλά χάνει κι αρκετά ματς, δε προσέχει και το σώμα του όσο χρειάζεται και πάλι εγω θα τον ήθελα αλλά μαζί με ενα αθλητικό 5άρι στυλ Λεζόρ.Ο Ραϊτ οκ είναι αθλητικός και προσφέρει κι αυτός αλλά δε κάνει και για βασικός...Οικονομικά δεν έχω δει τι συμβόλαιο έχει ο Μίλου πάντως και τι ζητάει.
απτον καλυτερο σεντερ πηγαμε μεσα στους 3 καλυτερους και τωρα μεσα στους 5 καλυτερους
σε κανα μηνα θα γινει μεσα στους 10 καλυτερους και μετα σαπακι
οτι ο μιλου πινει σαν νεροφιδα και τραυματιζεται ευκολα ειναι γνωστο δεν προεκυψε πριν 4 μηνες
αρα το περιεργο ειναι πως πριν τους 4 μηνες θεωρουνταν καλυτερο σεντερ η μεσα στα 3 καλυτερα καποιος με τετοια χαρακτηριστικα
το οτι εχετε την απαιτηση καποιος που ειναι μεσα στα καλυτερα σεντερ της λιγκας και που θα παρει ευρωλιγκα να υπογραψει με λιγοτερα αποσα παιρνει ειναι κατι αξιο αποριας
αυτες οι εποχες και οι συνθηκες τελειωσαν οταν τελειωσε το Myway
τωρα το χρημα θα ρεει και μαλιστα σε περιπτωση τιτλων θα ρεει και πολυ
ολοι θα θελουν αυξησεις
Ποια καλύτερα σέντερ; Αυτό το ....παλτό; Η νεροφίδα; Ο αγύμναστος; Ο επιρρεπής στους τραυματισμούς; Κοίτα επειδή είμαστε οικογένεια, στηρίζουμε τους παίκτες μας, επειδή κάνει καλή παρέα και έχει δεθεί με την ομάδα θα δεχτούμε να...μείνει χωρίς να μας πληρώνει, απλώς θα πρέπει μετά την προπόνηση να...καθαρίζει το γήπεδο και είμαστε εντάξει.

Πλάκα κάνω δεν την λέω σε κανέναν φίλο.
JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 24, 2025 1:47 pm
Παίδες μιας και ανοίξατε θέμα Μιλουτινοφ, επειδή εγώ δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας σας και επειδή χθες μια χαρά τον παίχτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας χαλάει στον Μιλου και θέλετε να τον αλλάξετε με αθλητικό σεντερ που λέμε? Πέρα απτο τραυματιζεται συχνά και χάνει παιχνίδια είναι κάτι άλλο?
Πχ ότι είναι τραγικός αμυντικά όπως λέμε εμείς για τον Ομέρ ας πουμε?
Για να απαντήσω σοβαρά, και όχι οτι θεωρώ απαραίτητα ότι πρέπει να φύγει, βασικά δεν το θεωρώ αφού δεν βλέπω κάτι αξιόλογο να υπάρχει.
Το ένα θέμα είναι ότι θεωρούμε ότι δεν τον χρησιμοποιεί σωστά ο Μπαρτζώκας σε άμυνα και επιθεση οπότε ποιος και ο λόγος να μείνει.
Στην άμυνα τον βάζει να βγαίνει έξω και να κυνηγάει τους παίκτες, Η αλήθεια για να κάνω και τον αντίλογο όμως είναι ότι στην άμυνα δεν είναι για το μέγεθος του καλός στο drop, δεν είναι αρκετά γρήγορος ή τρομερά αλτικός, δεν λειτουργεί σαν σκιάχτρο.
Στην επίθεση το σύστημα του Ολυμπιακού δεν εκμεταλεύεται τις ικανότητες του αφού δίνει περισσότερη σημασία στην μότιον, είδαμε βέβαια στα play off πως άλλαξε αυτό απέναντι στον Ταβάρες.
Η αλήθεια όμως πίσω από την γκρίνια μας είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα να υποαποδίδει.