Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 29, 2025 12:28 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 12:06 pm

Δεν είναι υβριστικός χαρακτηρισμός προς τον Μπαρτζώκα το π@@@@@α όλα, χαρακτηρισμός για την εικόνα της ομάδας είναι. Παρότι δεν είναι ο ιδανικός τρόπος έκφρασης, πάνω στην ένταση της στιγμής είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Γιατί ας μη κοροϊδευόμαστε, σχεδόν σίγουρα και εσύ και ο καθένας μας έχουμε βρίσει όταν έχουμε πάει σε γήπεδο, οπότε ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα. Όσο για τη σύλληψη, επιμένω στην άποψη μου.
Για μένα μιλώντας δεν έχω βρίσει ποτέ στο γήπεδο και απεχθάνομαι τις βρισιές ειδικά όσον αφορά οικογένεια, μάνες. Η μοναδική φορά που παρασύρθηκα και ακόμα το θυμάμαι ήταν σε έναν τελικό κυπέλου σε μια φάση που ο Ράτζα μοίρασε 2 τάπες στον Ρεμπράτσα, δεν το έχω κάνει ξανά και σε παρακαλώ να μην το θεωρείς σίγουρο.
Οι βρισιές δεν έχουν για μένα λόγο ύπαρξης, και αν άρχιζαν να κόβουν και ένα δυο χιλιάρικα πρόστιμα και στους προπονητές κάθε φορά που βρίζουν θα το είχε κόψει σίγουρα και ο Μπαρτζώκας.

Με καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση:
yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 12:11 pm
σύμφωνα με αρκετούς αυτό που έγινε είναι ότι ένας οπαδός εξέφρασε άκομψα την άποψη του για την ομάδα και ο Μπαρτζώκας τρελάθηκε και μάλιστα έβαλε να τον συλλάβουν.

αυτό όταν υπάρχει βίντεο που έχει δει όλος ο κόσμος και που δείχνει πως ούτε αυτό είπε ο οπαδός ούτε ο Μπαρτζώκας έβαλε να τον συλλάβουν.

καλή η κριτική, απαραίτητη θα έλεγα, αλλά από ένα σημείο και έπειτα αυτό που συμβαίνει λέει περισσότερα για αυτούς που την ασκούν παρά για τον Μπαρτζώκα.

3
3 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2374
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μαρ 29, 2025 1:42 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 12:28 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 12:06 pm

Δεν είναι υβριστικός χαρακτηρισμός προς τον Μπαρτζώκα το π@@@@@α όλα, χαρακτηρισμός για την εικόνα της ομάδας είναι. Παρότι δεν είναι ο ιδανικός τρόπος έκφρασης, πάνω στην ένταση της στιγμής είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Γιατί ας μη κοροϊδευόμαστε, σχεδόν σίγουρα και εσύ και ο καθένας μας έχουμε βρίσει όταν έχουμε πάει σε γήπεδο, οπότε ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα. Όσο για τη σύλληψη, επιμένω στην άποψη μου.
Για μένα μιλώντας δεν έχω βρίσει ποτέ στο γήπεδο και απεχθάνομαι τις βρισιές ειδικά όσον αφορά οικογένεια, μάνες. Η μοναδική φορά που παρασύρθηκα και ακόμα το θυμάμαι ήταν σε έναν τελικό κυπέλου σε μια φάση που ο Ράτζα μοίρασε 2 τάπες στον Ρεμπράτσα, δεν το έχω κάνει ξανά και σε παρακαλώ να μην το θεωρείς σίγουρο.
Οι βρισιές δεν έχουν για μένα λόγο ύπαρξης, και αν άρχιζαν να κόβουν και ένα δυο χιλιάρικα πρόστιμα και στους προπονητές κάθε φορά που βρίζουν θα το είχε κόψει σίγουρα και ο Μπαρτζώκας.

Με καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση:
yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 12:11 pm
σύμφωνα με αρκετούς αυτό που έγινε είναι ότι ένας οπαδός εξέφρασε άκομψα την άποψη του για την ομάδα και ο Μπαρτζώκας τρελάθηκε και μάλιστα έβαλε να τον συλλάβουν.

αυτό όταν υπάρχει βίντεο που έχει δει όλος ο κόσμος και που δείχνει πως ούτε αυτό είπε ο οπαδός ούτε ο Μπαρτζώκας έβαλε να τον συλλάβουν.

καλή η κριτική, απαραίτητη θα έλεγα, αλλά από ένα σημείο και έπειτα αυτό που συμβαίνει λέει περισσότερα για αυτούς που την ασκούν παρά για τον Μπαρτζώκα.
Ούτε και εγώ έχω βρίσει ποτέ σε γήπεδο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πήγα τελευταία φορά γήπεδο. Αλλά καλώς ή κακώς αυτοί που δε βρίζουν, έστω και λίγο, είναι η μειοψηφία. Τέλος πάντων, η σύλληψη μου φάνηκε υπερβολική, είναι σαν να βρίσω εγώ τον Μητσοτάκη και να έρθει να με συλλάβει η αστυνομία. Που δεν έβρισε καν τον Μπαρτζώκα, προς την ομάδα πήγαινε ο χαρακτηρισμός του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874

Σάβ Μαρ 29, 2025 5:14 pm

BillyPao έγραψε:

Ούτε και εγώ έχω βρίσει ποτέ σε γήπεδο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πήγα τελευταία φορά γήπεδο. Αλλά καλώς ή κακώς αυτοί που δε βρίζουν, έστω και λίγο, είναι η μειοψηφία. Τέλος πάντων, η σύλληψη μου φάνηκε υπερβολική, είναι σαν να βρίσω εγώ τον Μητσοτάκη και να έρθει να με συλλάβει η αστυνομία. Που δεν έβρισε καν τον Μπαρτζώκα, προς την ομάδα πήγαινε ο χαρακτηρισμός του.
Έχεις πει το ίδιο πράγμα τέσσερις φορές, σου έχουν απαντήσει άλλοι φίλοι ότι δεν είπε αυτό αλλά κάτι άλλο, κι εσύ το χαβά σου. Να δούμε πόσες φορές θα μας το πεις ακόμα...
Αν ακούσεις καλά αυτό που φαίνεται πως του είπε είναι πως (ο Μπαρτζώκας) έγινε και π@υτάνα του Σπανούλη.

Σε όλα τα άλλα, περί συλλήψεων κλπ, με έχει καλύψει με τον καλύτερο τρόπο ο Κόναν. Αν προβλέπεται σύλληψη, να γίνεται σύλληψη. Και σε αυτούς που βρίζουν εν χορώ καλυπτόμενοι απ' την ανωνυμία του όχλου, να γίνεται δειγματοληπτική ταυτοποίηση από τις κάμερες και κατά την έξοδό τους από το γήπεδο να τους μαζεύουν για τα περαιτέρω. Αρκετά με τους ανεγκέφαλους κοπρίτες.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2374

Σάβ Μαρ 29, 2025 5:27 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 5:14 pm
BillyPao έγραψε:

Έχεις πει το ίδιο πράγμα τέσσερις φορές, σου έχουν απαντήσει άλλοι φίλοι ότι δεν είπε αυτό αλλά κάτι άλλο, κι εσύ το χαβά σου. Να δούμε πόσες φορές θα μας το πεις ακόμα...
Αν ακούσεις καλά αυτό που φαίνεται πως του είπε είναι πως (ο Μπαρτζώκας) έγινε και π@υτάνα του Σπανούλη.

Σε όλα τα άλλα, περί συλλήψεων κλπ, με έχει καλύψει με τον καλύτερο τρόπο ο Κόναν. Αν προβλέπεται σύλληψη, να γίνεται σύλληψη. Και σε αυτούς που βρίζουν εν χορώ καλυπτόμενοι απ' την ανωνυμία του όχλου, να γίνεται δειγματοληπτική ταυτοποίηση από τις κάμερες και κατά την έξοδό τους από το γήπεδο να τους μαζεύουν για τα περαιτέρω. Αρκετά με τους ανεγκέφαλους κοπρίτες.
Μάλλον εσύ δεν άκουσες καλά, αυτό με τον Σπανούλη δεν ακούγεται πουθενά στο βίντεο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Σάβ Μαρ 29, 2025 6:10 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 5:27 pm
Μάλλον εσύ δεν άκουσες καλά, αυτό με τον Σπανούλη δεν ακούγεται πουθενά στο βίντεο.
Ρε Βασίλη σε αγαπώ σε εκτιμώ (ειλικρινά) αλλά ώρες ώρες είσαι εκνευριστικός.

https://x.com/Nasos22586478/status/1905385770615025893

αυτό είναι το βίντεο, το έχει δει όλος ο κόσμος πια. το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το play και να ακούσεις τα πρώτα 2 δευτερόλεπτα. δε σου είπε κανείς να πας να μαζέψεις ελιές για να αρνείσαι να το κάνεις, ένα απλό κλικ και 2 δευτερόλεπτα από το χρόνο σου είναι.

εσύ προτιμάς να επιμένεις ότι δεν ακούγεται βρισιά για το Μπαρτζώκα και να το γράφεις 100 φορές ενώ σου έχουν πει τόσα άτομα ότι δεν ισχύει.

στο βίντεο φαίνεται και ποιος ζήτησε να συλληφθεί ο οπαδός (spoiler : δεν είναι ο Μπαρτζώκας).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 29, 2025 6:43 pm

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθόμαστε και διαφωνούμε για τον αν έκαναν καλά που συνελάβαν έναν κάφρο που έβριζε στο γήπεδο. Και καλά του κάναν και ας τον σταμπάρουν να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο. Τι, ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος για τους κάφρους; Εδώ καθόμαστε και λέμε να ξεβρωμίσε ο αθλητισμός και τώρα που υπήρξαν συνέπειες μιας έπιασε ο πόνος; Άραγε αν το έκανε στον Πάο κάποιος με τον Αταμάν θα είχε πιάσει τόσος πόνος για τον κάφρο; Πολυ SDNA μου φαίνεται διαβάζουν κάποιοι εδω μέσα και το παίρνουν στα σοβαρά...
Εγώ, αν δεν μου αρέσει πως παίζουμε δεν πάω να κράξω από κοντά την ομάδα, είτε κλείνω την τηλεόραση είτε φεύγω από τον αγώνα, δεν κάθομαι να βρίζω διπλά σε παιδιά.
Δηλαδή αν έγω έρθω στα μαγαζιά σας μπορώ να σας λέω ότι τα έχετε κάνει π*****α και εσείς θα κάθεστε να με ακούτε για να μην θικτούν τα δικαιώματα μου στην ελευθερία λόγου;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 29, 2025 6:58 pm

δεν τον συνελαβαν παντως τον μπαρμπα..αλλα νομιζω θα χει μπλεξιματα βασει νομου..Και οχι δεν τον ρουφιανεψε ο μπαρτζωκας γιατι εχω ακουσει και αυτο να λεγεται.. Παντως εγω στο βιντεακι μονο το ταναπου τα εκανες ακουω στην αρχη που για μενα κανει τραβηγμενη πολυ την αντιδραση του κοουτς,αν ισχυει οτι του βρισαν την μανα η αυτο για τον σπανουλη τοτε συμφωνω να παει δικαστικα και να μην ξαναμπει ποτε στο σεφ.

0
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 29, 2025 7:15 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 6:58 pm
δεν τον συνελαβαν παντως τον μπαρμπα..αλλα νομιζω θα χει μπλεξιματα βασει νομου..Και οχι δεν τον ρουφιανεψε ο μπαρτζωκας γιατι εχω ακουσει και αυτο να λεγεται.. Παντως εγω στο βιντεακι μονο το ταναπου τα εκανες ακουω στην αρχη που για μενα κανει τραβηγμενη πολυ την αντιδραση του κοουτς,αν ισχυει οτι του βρισαν την μανα η αυτο για τον σπανουλη τοτε συμφωνω να παει δικαστικα και να μην ξαναμπει ποτε στο σεφ.
Καλά δεν χρειάζεται να πάει και δικαστικά για να του κόψουνε το σεφ. Δεν είναι δημόσια υπηρεσία ή χώρος για έχει πρόσβαση βρέξει χιονίσει. Που ακόμα και εκεί δεν θα μπορούσε να πάει και να στολίζει του υπαλλήλους και να τον αφήνουν.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 836
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Μάιος 07, 2025 2:13 pm

Μονακό λοιπόν για τον ΟΣΦΠ. Θα προτιμούσε την Μπαρτσελόνα ; Ισως. Είναι καλύτερος από τη Μονακό ; Ναι.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας καλείται σε αυτό το παιχνίδι να ξορκίσει έναν μεγάλο δαίμονα. Την αύρα και την πεποίθηση που υπάρχει στον κόσμο ότι αν δεν τα καταφέρει, ο προπονητής της Μονακό, ΄ένας άνθρωπος σύμβολο για τον οργανισμό αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ, θα του πάρει την θέση. Μπορεί αυτό το ματς να προσθέσει έξτρα πίεση στον κόουτς ;

Μιλώντας για τον κόουτς Μπαρτζώκα, καταρχήν να πω ότι μιλάμε για έναν προπονητή που σέβομαι και εκτιμώ πολύ. Και αυτό έχει τη σημασία του γιατί δεν είμαι Ολυμπιακός. Αντιθέτως ο σεβασμός μου απορρέει από την προσέγγισή του για το άθλημα και κυρίως από αυτό που μου παρουσιάζει σαν τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του. Φέτος λοιπόν, συχνά αναφέρεται από φίλους ολυμπιακούς ότι ο κόουτς δέχεται επίθεση, δέχεται λάσπη και όλα τα σχετικά. Η αλήθεια όμως είναι ότι φέτος ο κόουτς έχει μία απύθμενη πίεση να διαχειριστεί και αυτό τον κάνει να παρεκκλίνει από αυτό που είναι σαν άνθρωπος. Ο άνθρωπος Μπαρτζώκας είναι πολύ διαφορετικός και θα καταθέσω κάτι που το γνωρίζω. Υποστήριξε λυσσαλέα την φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ, θέλει να πάρει η ΑΕΚ το ευρωπαϊκό της και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο θεωρεί το ότι ο ΠΑΟ πήρε πέρυσι την ευρωλίγκα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη για το άθλημα στην χώρα, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κερδίσει την κούπα ο ΟΣΦΠ και ενώ φυσικά η συνθήκη αυτή θα πίεζε φέτος όλον τον οργανισμό του μπασκετικού ΟΣΦΠ. Η πίεση του όμως φέτος δεν φαίνεται μόνο στα λόγια, σε αυτά που λέει, αλλά φαίνεται και σε σκηνικά που έχουν λάβει χώρα και για τα οποία και ο ίδιος μετανιώνει κάθε μα κάθε φορά. Βρε κόουτς μου, δεν είναι δουλειά σου να την λες σε μία Ισπανίδα θείτσα στην κερκίδα. Το ξέρεις και εσύ. Δεν είναι δουλειά σου να σε κρατάνε επειδή στην είπε ένας κάφρος στο ΣΕΦ. Όμως η πίεση είναι τέτοια που είμαι βέβαιος ότι θα αντιδρούσε έτσι ξανά.

Για το ματς που έρχεται... Η πίεση και οι δεύτερες σκέψεις είναι μία κακή συνθήκη και ο κόουτς πρέπει να τις αφήσει στην άκρη. Η Μπαρτσελόνα φάνταζε στα μάτια μου ως μία πιο συμβατή ομάδα για τον ΟΣΦΠ, όμως η μπίλια δεν έκατσε. Η Μονακό είναι μία αθλητική ομάδα σε πολλές θέσεις που ο ΟΣΦΠ δεν είναι αθλητικός και θα πρέπει ο κόουτς εκείνη την ημέρα να είναι ήρεμος, να είναι όσο χαλαρός επιτρέπει η συνθήκη και να πάει το ματς εκεί που πρέπει να πάει. :dribble:

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Τετ Μάιος 07, 2025 2:31 pm

Airman έγραψε:
Μονακό λοιπόν για τον ΟΣΦΠ. Θα προτιμούσε την Μπαρτσελόνα ; Ισως. Είναι καλύτερος από τη Μονακό ; Ναι.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας καλείται σε αυτό το παιχνίδι να ξορκίσει έναν μεγάλο δαίμονα. Την αύρα και την πεποίθηση που υπάρχει στον κόσμο ότι αν δεν τα καταφέρει, ο προπονητής της Μονακό, ΄ένας άνθρωπος σύμβολο για τον οργανισμό αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ, θα του πάρει την θέση. Μπορεί αυτό το ματς να προσθέσει έξτρα πίεση στον κόουτς ;

Μιλώντας για τον κόουτς Μπαρτζώκα, καταρχήν να πω ότι μιλάμε για έναν προπονητή που σέβομαι και εκτιμώ πολύ. Και αυτό έχει τη σημασία του γιατί δεν είμαι Ολυμπιακός. Αντιθέτως ο σεβασμός μου απορρέει από την προσέγγισή του για το άθλημα και κυρίως από αυτό που μου παρουσιάζει σαν τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του. Φέτος λοιπόν, συχνά αναφέρεται από φίλους ολυμπιακούς ότι ο κόουτς δέχεται επίθεση, δέχεται λάσπη και όλα τα σχετικά. Η αλήθεια όμως είναι ότι φέτος ο κόουτς έχει μία απύθμενη πίεση να διαχειριστεί και αυτό τον κάνει να παρεκκλίνει από αυτό που είναι σαν άνθρωπος. Ο άνθρωπος Μπαρτζώκας είναι πολύ διαφορετικός και θα καταθέσω κάτι που το γνωρίζω. Υποστήριξε λυσσαλέα την φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ, θέλει να πάρει η ΑΕΚ το ευρωπαϊκό της και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο θεωρεί το ότι ο ΠΑΟ πήρε πέρυσι την ευρωλίγκα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη για το άθλημα στην χώρα, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κερδίσει την κούπα ο ΟΣΦΠ και ενώ φυσικά η συνθήκη αυτή θα πίεζε φέτος όλον τον οργανισμό του μπασκετικού ΟΣΦΠ. Η πίεση του όμως φέτος δεν φαίνεται μόνο στα λόγια, σε αυτά που λέει, αλλά φαίνεται και σε σκηνικά που έχουν λάβει χώρα και για τα οποία και ο ίδιος μετανιώνει κάθε μα κάθε φορά. Βρε κόουτς μου, δεν είναι δουλειά σου να την λες σε μία Ισπανίδα θείτσα στην κερκίδα. Το ξέρεις και εσύ. Δεν είναι δουλειά σου να σε κρατάνε επειδή στην είπε ένας κάφρος στο ΣΕΦ. Όμως η πίεση είναι τέτοια που είμαι βέβαιος ότι θα αντιδρούσε έτσι ξανά.

Για το ματς που έρχεται... Η πίεση και οι δεύτερες σκέψεις είναι μία κακή συνθήκη και ο κόουτς πρέπει να τις αφήσει στην άκρη. Η Μπαρτσελόνα φάνταζε στα μάτια μου ως μία πιο συμβατή ομάδα για τον ΟΣΦΠ, όμως η μπίλια δεν έκατσε. Η Μονακό είναι μία αθλητική ομάδα σε πολλές θέσεις που ο ΟΣΦΠ δεν είναι αθλητικός και θα πρέπει ο κόουτς εκείνη την ημέρα να είναι ήρεμος, να είναι όσο χαλαρός επιτρέπει η συνθήκη και να πάει το ματς εκεί που πρέπει να πάει. :dribble:
Συμφωνώ, η πίεση που έχει ο coach φέτος είναι ανεύ προηγουμένου. Έγινε ακόμα μεγαλύτερη με το Σπανούλη να μπαίνει στην euroleague. Παντού και περισσότερο εμείς οι Ολυμπιακοι δεν χάνουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε οτι πήγαμε σε 3 F4 και δεν πήραμε κανένα και χρεώνουμε τον coach B για αυτό (αν και αξίζαμε να σηκώσουμε μόνο την μία). Ελπίζω να είναι ήρεμος και με καθαρό μυαλό, διότι τότε βοηθάει πολύ περισσότερο την ομάδα. Όσο αφορά την Μονακό, φέτος όσο την έχω δει, δεν παίζει κανένα μπασκετ της προκοπης. Ακόμα και στο παιχνίδι που χάσαμε στο ΣΕΦ η Μονακό δεν ήταν καλή και θεωρώ οτι αν μπούμε με υψηλή αμυντική εντάση (τα καλάθια να έχουν φόρο αίματος) τότε θα πάμε τελικό. Στην επίθεση δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, έχουμε την μέθοδο, έχουμε και τους παίχτες

1
1 Εικόνα
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Μάιος 07, 2025 2:35 pm

Airman έγραψε:

Συμφωνω μεχρι κεραιας. Επισης θεωρω αδικο το ποσες ευκαιριες απλοχερα δοθηκαν στον Σπανουλη λογω ονοματος. Δεν υπηρχε περιπτωση προπονητης απο το περιστερι να αναλαμβανε μια ομαδα φ4 ευρωλιγκας αν δεν λεγοταν Σπανουλης. Το γεγονος οτι οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι αν το χασει φετος θα παρακαλανε για Σπανουλη το χρονου ειναι πρα πολυ αδικο για τον κοουτς

3
3 Εικόνα
J.W.

Reactions: 17

Τετ Μάιος 07, 2025 2:40 pm

Το απολύτως λογικό και υγειές είναι οι μεγάλοι παίχτες να είναι αυτοί που παίρνουν πιο εύκολα τις ευκαιρίες όταν γίνονται προπονητές. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 07, 2025 2:47 pm

Ο μπαρτζωκας θα πρεπε να χαίρεται που χει τον Σπανούλη απέναντι και όχι να αγχώνεται..έχει φάει τα φ4 με το κουτάλι και χει απέναντι του κάποιον ρουκι…Ας αποδείξει την ανωτερότητα του, έχει μάλιστα και την καλύτερη ομάδα

Η αθλητικότητά της μονακο έχει πάει περίπατο..έναν Ντιαλό έχει έναν στραζελ και έναν μπλοσομγκειμ..
Ο γκος πλέον είναι πιο αθλητικός του τζειμς
Ο Λόιντ σέρνεται ενώ και στους ψηλούς κάτι τζαιτε και παπαγιαννηδες είναι για να γελάμε..
Ο ταις μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα αν και κάνει πολύ εύκολα φάουλ

Ενας σοβαρός ολυμπιακός θα την σπορισει

0
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Μάιος 07, 2025 3:16 pm

J.W. έγραψε:
Τετ Μάιος 07, 2025 2:40 pm
Το απολύτως λογικό και υγειές είναι οι μεγάλοι παίχτες να είναι αυτοί που παίρνουν πιο εύκολα τις ευκαιρίες όταν γίνονται προπονητές. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη
Καθολου λογικο δεν ειναι αφου οι περισσοτεροι μεγαλοι παικτες εγιναν μετριοι στην καλυτερη προπονητες. Απειρα παραδειγματα

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361

Τετ Μάιος 07, 2025 3:28 pm

Αν η μονακο περασει τον ολυμπιακο ακομα κι αν δεν το παρει θα τον χρυσωσει τον σπανουλη . Ηδη κανει κινησεις να φτιαξει ομαδαρα του χρονου .

Επισης οι δηλωσεις των προεδρων μετα την προκριση επι της ρεαλ μου εδωσαν την εντυπωση οτι ο μπαρτζωκας θα συνεχισει ανεξαρτητως αποτελεσματος στο φαιναλ φορ .

Αν η θεση δοθηκε στον σπανουλη χαριστικα αυτο υπερ μας ειναι . Θα εχουμε ευκολο ημιτελικο . Σωστα ;

Γουιν γουιν ειναι η κατασταση .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”