Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 02, 2025 12:27 am

Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 12:06 am
steph.larry έγραψε:
Κυρ Ιουν 01, 2025 11:35 pm

Καλοπροαίρετα να πω πως δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου φίλε μου. Και σκ@τα να τα είχε κάνει όλα ο B (που δεν), τι έπρεπε, να πάνε γήπεδο και να γιουχάρουν; Αν δεν έχω καταλάβει το πως το έγραψες, με συγχωρείς.
Θα μπορουσαν να μην κανουν τιποτα ουτε να γιουχαρουν ουτε να αποθεωσουν. Αλλα τον αποθεωσαν. Νομιζω ειναι ξεκαθαρη η θεση της πλειοψηφιας του κοσμου της ομαδας που παει ΣΕΦ.
Μα στηρίζουν την ομάδα που έχει ντέρμπι με τον αιώνιο να παίξει. Boost είναι. Το βρίσκω τελείως άκυρο να μπει ο οποιοσδήποτε από την ομάδα μέσα στη σάλα (βάλε Long πχ.) και να μην επευφημούν. Μετά θα κράζαμε ότι δεν έχουμε ψυχή, ατμόσφαιρα κτλ.

0
Rivers15

junior
Reactions: 96

Δευ Ιουν 02, 2025 12:37 am

steph.larry έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 12:06 am

Θα μπορουσαν να μην κανουν τιποτα ουτε να γιουχαρουν ουτε να αποθεωσουν. Αλλα τον αποθεωσαν. Νομιζω ειναι ξεκαθαρη η θεση της πλειοψηφιας του κοσμου της ομαδας που παει ΣΕΦ.
Μα στηρίζουν την ομάδα που έχει ντέρμπι με τον αιώνιο να παίξει. Boost είναι. Το βρίσκω τελείως άκυρο να μπει ο οποιοσδήποτε από την ομάδα μέσα στη σάλα (βάλε Long πχ.) και να μην επευφημούν. Μετά θα κράζαμε ότι δεν έχουμε ψυχή, ατμόσφαιρα κτλ.
Αυτο που λεω, επειδη ημουν γηπεδο, ειναι πως με την εισοδο του Μπαρτζωκα εγινε χαμουλης με την καλη εννοια. Ολη η ομαδα χειροκροτηθηκε αλλα με τον Μπαρτζωκα υπηρχε μεγαλη ενταση.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
steph.larry

senior

Δευ Ιουν 02, 2025 12:45 am

Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 12:37 am
steph.larry έγραψε:

Αυτο που λεω, επειδη ημουν γηπεδο, ειναι πως με την εισοδο του Μπαρτζωκα εγινε χαμουλης με την καλη εννοια. Ολη η ομαδα χειροκροτηθηκε αλλα με τον Μπαρτζωκα υπηρχε μεγαλη ενταση.
Ok, ok, το επιάσα. Απλώς εμμένω ότι και πάλι δε μου φαίνεται παράλογο, άποψη μου κιόλας είναι ότι δεν αντικατοπρίζει και την γνώμη του κόσμου για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο Μπαρτζωκας.

0
redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 02, 2025 1:26 am

Εχεις κανει λαθη αγωνιστικά. Εχεις κανει λαθη εξωαγωνιστικά. Δεν εισαι τελειος, far from it.

Μεινεις, φυγεις, it's ok. Ετσι ειναι το μπασκετ. Αλλα σήμερα θυμηθηκα οτι καποια πραγματα ειναι πανω και περα απο το μπασκετ.

Γιωργο Μπαρτζωκα σημερα σ αγαπησα λιγο περισσοτερο. Εστω και δια της τεθλασμενης.

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 02, 2025 4:42 pm

χτες ο μπαρτζωκας ειπε οτι 7 ατομα δεν καναν προπονησεις πριν το φ4 και μαλιστα για να παιξουν κανανε ενεσεις..Γενικα τον μπαρτζω τον εχω για πολυ ειλικρινη ανθρωπο αλλα γιατι δεν το ειπε απο πριν και ελεγε οτι πανε ετοιμοι κτλ κτλ..

Προσωπικα τωρα που ειδα οτι η ομαδα εβγαλε αντιδραση χτες δεν ειμαι τοσο εναντια στο να μεινει,ειδικα αν ισχυουν και τραυματισμοι..αν και συνεχιζω να μην αντεχω να ξανα δω τα 5ρια να δινουν πασες και οι ασσοι να ειναι διακοσμητικοι και ρολιστες.. Ωστοσο αν ο σπαν δεν ερχεται καλυτερα να ανακοινωσουν οτι μενει και να ξεκινησει να φερνει παικτες..

Παντως οπως τον ειδα χτες στην συνεντευξη μου φανηκε οτι θελει να παραιτηθει,ισως βεβαια και αυτος να αλλαξε γνωμη αφου τον στηριξε το σεφ.εντωμεταξυ λεει δεν το επηρρεαζουν τα σοσιαλ και αυτα και οτι δεν εχει αλλα ξερει και ασχολειται με τα παντα..ε πως να μην ειναι ετσι μετα.

1
1 Εικόνα
steph.larry

senior

Δευ Ιουν 02, 2025 5:21 pm

shaq7 έγραψε:
χτες ο μπαρτζωκας ειπε οτι 7 ατομα δεν καναν προπονησεις πριν το φ4 και μαλιστα για να παιξουν κανανε ενεσεις..Γενικα τον μπαρτζω τον εχω για πολυ ειλικρινη ανθρωπο αλλα γιατι δεν το ειπε απο πριν και ελεγε οτι πανε ετοιμοι κτλ κτλ..

Προσωπικα τωρα που ειδα οτι η ομαδα εβγαλε αντιδραση χτες δεν ειμαι τοσο εναντια στο να μεινει,ειδικα αν ισχυουν και τραυματισμοι..αν και συνεχιζω να μην αντεχω να ξανα δω τα 5ρια να δινουν πασες και οι ασσοι να ειναι διακοσμητικοι και ρολιστες.. Ωστοσο αν ο σπαν δεν ερχεται καλυτερα να ανακοινωσουν οτι μενει και να ξεκινησει να φερνει παικτες..

Παντως οπως τον ειδα χτες στην συνεντευξη μου φανηκε οτι θελει να παραιτηθει,ισως βεβαια και αυτος να αλλαξε γνωμη αφου τον στηριξε το σεφ.εντωμεταξυ λεει δεν το επηρρεαζουν τα σοσιαλ και αυτα και οτι δεν εχει αλλα ξερει και ασχολειται με τα παντα..ε πως να μην ειναι ετσι μετα.
Σκέψου όμως ότι αν φύγει, ενδεχομένως να κλείνει τον κύκλο της και η φωτό προφίλ σου στο φόρουμ, που είναι μαζί με των mods από τις πιο αναγνωρίσιμες :roofl:

Εκτός αν κρατήσεις τον σκακιστή, τιμής ένεκεν :obey:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Ιουν 02, 2025 5:29 pm

shaq7 έγραψε:
Συγγνώμη χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις πως κατάφεραν και τραυματίστηκαν 7 άτομα? Όλοι στην προπόνηση χτύπησαν?

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1362
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιουν 02, 2025 5:30 pm

Δηλαδή οι ταρζανιες του ντορσει που ο b δεν θέλει ούτε να τις βλέπει και το εκτός σεναρίου βγαλμένο από βιντεογκειμ παιχνίδι του Γουολκαπ θα κρίνουν την παραμονή του κόουτς στον ολυμπιακό;

Είναι αυτό που λένε : ότι βρίζεις θα το λουστείς :P

Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες αν μη τι άλλο.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Δευ Ιουν 02, 2025 9:49 pm

Θέλωντας και μη ο Μπαρτώκας θα μείνει στον Ολυμπιακό, με τα καλά του και τα κακά του. Όσο έχει την αποδοχή μερίδας του κόσμου δεν το κουνάει, αν διακοπεί το πρωτάθλημα (το πιο πιθανό) δεν θα έχει χάσει και το πρωτάθλημα ενάντια του ΠΑΟ, η ομάδα έχει συσπειρωθεί με τις λαλακίες του Γιανακόπουλου, είναι τελείως άκυρο το timing να διώξουν οι Αγγελόπουλοι τον προπονητή. Το να φύγει από μόνος του έδινε κάποιες πιθανότητες (φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο την τοξικότητα), αλλά επειδή είναι φανατικός Ολυμπιακός δεν θα άφηνε την ομάδα στα κρύα του λουτρού, ουσιαστικά διαλυμένη.

Εκείνος έχει φέρει τους παίκτες που είναι να φύγουν, αποκλείται να φύγει και να αφήσει πίσω του καμένη γη. Θα κάνει το rebuilding που πρέπει να γίνει φέτος και θα φύγει το επόμενο σαν κύριος ανεξαρτήτως πορείας.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι ξεχάστε Μίσιτς ή άλλο μεγάλο όνομα για φέτος.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”