καλησπερα ! μπορει απλα να αφησε το πραγμα να πλαναται ουτως ωστε αν οντως ανανεωσει να γινει με ειδικη ανακοινωση σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. ξερεις πως ειναι τα επικοινωνιακα κολπα . μπορει αν χαναμε το πρωταθλημα την επομενη κιολας μερα να εβγαζε ανακοινωση ο σθυλλογος για υπογραφη του γουορντ ξερωγω η καποιου αλλου παικτη για να διασκεδασει την κατασταση καπως . μπορει και αν μας το κρατανε για κερασακισ την τουρτα η οντως να εχει χαιρετησει ο Μιλου και να ανακοινωσουν τη φυγη του στο καπακι απο κατι πολυ καλο παραχωρηση σεφ η κατι αλλο.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 12:41 amΗ συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο SPORT24
“Από τη δική μου πλευρά μπορώ να πω ότι ήταν ντροπιαστικό το Game 1, ήταν καταστροφικό, αυτό δεν αντιπροσώπευε τον Ολυμπιακό, δεν ήμασταν μαζί ενωμένοι. Δεν ήταν αυτό που κάναμε τις προηγούμενες ημέρες, μετά ξυπνήσαμε, γίναμε ένα. Ο Παπανικολάου είπε σε εμάς κάτι προσωπικό για να επιστρέψουμε στις “ράγες” μας και να παλέψουμε. Ήταν κάτι συγκινητικό και το εφαρμόσαμε, είδαμε πώς τελειώσαμε τη σεζόν”.
Πόσο δύσκολο ήταν να πραγματοποίησεις αυτή την κυριαρχική εμφάνιση, γνωρίζοντας ότι ο Φαλ έχει τραυματιστεί;
“Δεν ήταν εύκολο. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αυτή την πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά μετά το προηγούμενο ματς που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ. Πήρα ενέργεια από τον κόσμο και κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ξέρω τι σημαίνει για τους προέδρους, για τον κόσμο και για τον οργανισμό”.
Αν αυτό ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι, έγραψες το φινάλε με ιδανικό τρόπο;
“Ναι θα ήταν ένα εκπληκτικό φινάλε για να συμβεί αυτό. Αυτός ήταν και από τους λόγους που μίλησα με τον Παπανικολάου, μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Θέλω να εξηγήσω πόσο μεγάλος ηγέτης είναι ο Παπανικολάου. Μου είπε ‘δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά πάμε να κερδίσουμε μαζί αυτό τον τίτλο, γιατί πραγματικά μοιράζομαστε αυτό το παρκέ για τόσα πολλά χρόνια’ Ήταν πολύ συγκινητικό για ‘μένα και σε κάποιες στιγμές, τα συναισθήματα είναι αυτά που μετράνε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο για ‘μένα. Τον εμπιστεύομαι, ξέρω ότι μου μίλησε μέσα από την καρδιά του. Μου έδωσε τεράστιο boost για να αποδώσω καλύτερα”.
Θα μείνεις στον Ολυμπιακό;
“Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες”.
Πέρα από τα μεταγραφικά, στέκομαι ιδιαίτερα σε αυτό που είπε για τον Παπανικολάου, γιατί χθες-προχθές είχαμε μιά κουβέντα (δεν θυμάμαι σε ποιό τόπικ) για το ποιός είναι σήμερα ο ηγέτης του Ολυμπιακού.
Εγώ είπα πως αυτός είναι ο Παπανικολάου, άλλοι φίλοι με άλλο σκεπτικό είπαν Φουρνιέ ή Βεζένκοφ.
Νομίζω πως ο Μιλού σήμερα δικαιώνει την αφεντιά μου, για το τι σημαίνει ηγέτης. Δεν είναι κατ' ανάγκη ο καλύτερος παίκτης, ούτε ο floor manager.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1067
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 176
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άστα να πάνε, μεγάλη φάτσα ο κερατούκλης. Μακάρι να μας έρχεται συχνά στο ΣΕΦ, αρχής γενομένης από το ματς με τη Ζαλγκιρις του χρόνου. Μαζί με βράβευση Γκος, θέλουμε να δούμε Γκοσακι να φωνάζει "Ολυμπιακός" με υψωμένη γροθιά.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:40 amΕίδα σήμερα το ποστ του Γκος , είχε κι 1 στορι ωραίο και συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδούμε το baby Γκοσακι![]()
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
κι εγω αυτο σκεφτομουν το γκοσακι ειναι ενα ειδος μασκοτ το βλεπω να ερχεται παρεα με το μπαμπα στα παιχνιδια με ζαλγκιρις να ριχνει τα σουτακια του στο ΣεφCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 12:40 amΕίδα σήμερα το ποστ του Γκος , είχε κι 1 στορι ωραίο και συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδούμε το baby Γκοσακι![]()
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Έχει ενδιαφέρον ότι ο Γκος στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό είχε μόλις τρεις συμμετοχές σε τελικούς ή σειρές τελικών που έκριναν τίτλους και από αυτές πανηγύρισε τίτλο μόνο στο Σούπερ Κύπελλο (το γνωστό "Beach Cup" του Αταμάν
) τον Σεπτέμβρη του 2024. Στον φετινό τελικό Κυπέλλου και στην περσινή σειρά τελικών στη GBL δεν συνδυάστηκαν οι συμμετοχές με νίκη.
Σε όλους τους άλλους τελικούς του Ολυμπιακού ήταν τραυματίας και σε όλους (!) η ομάδα πανηγύρισε τη νίκη και τον τίτλο:
* Σούπερ Κύπελλο 2023
* Κύπελλο Ελλάδος 2024
* Τελικοί GBL 2025
Δηλαδή σε έξι τελικούς και τέσσερις κατακτήσεις είχε συμμετοχή σε έναν μόλις τίτλο (και σχετικά ασήμαντο).
Εντέλει, εντυπωσιακά λίγη η προσφορά του, η οποία περιορίστηκε σε κάποια μεμονομένα ματς την πρώτη σεζόν (π.χ. το διπλό μέσα στην Παρτίζαν) και σε ένα τετράμηνο μέσα στο '25 που βρέθηκε κάποια στιγμή να τραβάει το κάρο στον άσσο μόνος του.
Με το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν...

Σε όλους τους άλλους τελικούς του Ολυμπιακού ήταν τραυματίας και σε όλους (!) η ομάδα πανηγύρισε τη νίκη και τον τίτλο:
* Σούπερ Κύπελλο 2023
* Κύπελλο Ελλάδος 2024
* Τελικοί GBL 2025
Δηλαδή σε έξι τελικούς και τέσσερις κατακτήσεις είχε συμμετοχή σε έναν μόλις τίτλο (και σχετικά ασήμαντο).
Εντέλει, εντυπωσιακά λίγη η προσφορά του, η οποία περιορίστηκε σε κάποια μεμονομένα ματς την πρώτη σεζόν (π.χ. το διπλό μέσα στην Παρτίζαν) και σε ένα τετράμηνο μέσα στο '25 που βρέθηκε κάποια στιγμή να τραβάει το κάρο στον άσσο μόνος του.
Με το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν...

2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να μιλάς για τον εαυτό σου...βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:36 pmΜε το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν...![]()

2
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Προειδοποιήσεις:
1
Γράψτε λάθος, αναγκαία διόρθωσις:Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:40 pmΝα μιλάς για τον εαυτό σου...βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:36 pmΜε το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν...![]()
![]()
![]()
Με το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν... εκτός από τον Stam Tziant

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα να μιλήσεις για τον εαυτό σου παρολαυτα...βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:52 pmΓράψτε λάθος, αναγκαία διόρθωσις:
Με το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν... εκτός από τον Stam Tziant![]()

0
- βήματα εκτός φάσης
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ μιλάω για τον Γκος κι αφήνω εσένα να μιλάς για μένα... Ο καθένας με τα ενδιαφέροντά του.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:58 pmΑκόμα να μιλήσεις για τον εαυτό σου παρολαυτα...βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 2:52 pm
Γράψτε λάθος, αναγκαία διόρθωσις:
Με το καλό να συνεχίσει στη νέα ομάδα του και να μην μας γράφει. Δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν... εκτός από τον Stam Tziant![]()
![]()
![]()

0
-
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Μιας και τέλειωσε η χρονιά και θυμάμαι πέρυσι Σεπτέμβριο να συζητάνε κάποιοι φίλοι για την όρεξη και το κατά πόσο είναι ηγέτης ο Φουρνιε, εμένα στα μάτια μου όλη την χρονιά ο παίκτης και κυρίως στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας αλλά και στους τελικούς δεν μάσησε τίποτα,βγήκε μπροστά πήρε μπάλες έβαλε μεγάλα καλάθια έκανε εμφανισαρες πχ Μαδρίτη και οακα έδωσε μπαζερ μπιτερ νίκη στην Βαρκελώνη και γενικά η αυρα που έβγαζε ήταν τρομερή.
Ακόμα και στην λάθος του κίνηση στον τρίτο τελικό με τον τρόπο που επέλεξε τελοσπαντων ήταν εκεί μπροστά.
Καταλήγοντας θέλω να του ανανεωθεί το συμβόλαιο πρόωρα γιατί θέλω να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ακόμα και στην λάθος του κίνηση στον τρίτο τελικό με τον τρόπο που επέλεξε τελοσπαντων ήταν εκεί μπροστά.
Καταλήγοντας θέλω να του ανανεωθεί το συμβόλαιο πρόωρα γιατί θέλω να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
3
3

-
- Προειδοποιήσεις:
1
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και τζόκερ και το θεριό τον Καμπεγκέλε. Μάνα μουυυυ, αυτός είναι τέρας Κύκλωπας πραγματικός! Δε θα πλησιάζει κανείς στη ρακέτα μας!! Όσο για τον χαρακτήρα, δεν τον θέλουμε για αρχηγό προσκόπων. Έλα στο Θρύλο παιχτρόνι να αφήσεις εποχή!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 8:13 pmεγω παλι θα ηθελα να ξυπνησω την παρασκευη το πρωι και να εχω κερδισει το τζοκερ αν ειναι να το χαρω ας το χαρω για τα καλα . παντως ναι ο καμπεγκελε ειναι μεσα στα ονοματα που θα μου αρεσαν .
Για Οτούρου αδύνατο έτσι;
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1