Ενώ συμφωνώ απόλυτα στη βάση του σκεπτικού σου, δεν βλέπω να λύνει, αλλά να δημιουργεί, προβλήματα το πακέτο Κάρλικ Τζόουνς και Μπαμπ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 12:30 amΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΑ Ή ΤΖΕΪΜΣ…..τα αυτονόητα χρειάζονται:georbap έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 11:42 pmΗ διοίκηση στην περίπτωση του Μιλουτίνοφ έδειξε ότι έχει την διάθεση και φέτος να κάνει το καλύτερο δυνατό.
Τώρα κάποιες περιπτώσεις θέλουν και λίγο τύχη ή σωστό timing, ενώ οι ομορφιές των τελικών μας πήγαν λίγο πίσω.
Το τι θέλω εγώ και ο καθένας έχει μικρή σημασία.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταφέρουν να κλείσουν αυτούς που πραγματικά θέλουν και έχουν στον σχεδιασμό τους και να μην πάμε σε δεύτερες και τρίτες λύσεις γιατί αποδεδειγμένα αυτές δεν βγαίνουν.
Θες Μίσιτς ;
Κάνεις την ανάλογη πρόταση σε συνάρτηση με το πόσο σημαντικός θεωρείς πως είναι για τον σχεδιασμό της ομάδας και κοιτάς να το τελειώσεις.
Αν δεν καίγεσαι προχωράς παρακάτω χωρίς να μπαίνεις σε σίριαλ με κίνδυνο να ασχολείσαι την μισή off season με έναν παίκτη.
Ιδανικά λοιπόν θα ήθελα όπως είπα , να καταφέρει η ομάδα να κλείσει τους περισσότερους από τους πρώτους της στόχους όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να μπορούν παίκτες και προπονητής να έχουν ξεκάθαρο πλάνο για τις απαιτήσεις της νέας τους σεζόν.
- Κάρλικ Τζόουνς με Γουάιλερ Μπαμπ πακέτο στα Γκαρντ,
- Επικύρωση της συμφωνίας με Ward,
- Έναν αθλητικό Παίκτη τύπου Κεβάριους ( αργήσαμε για τον ίδιο και μάλλον τον χάνουμε) , με ταυτόχρονη επιστροφή Πετρούσεφ
- περιμένουμε χωρίς πίεση να αποκατασταθεί το PTSD του Έβανς μέχρι Νοέμβρη!!! Αν αποκατασταθεί και φτάσει έστω στο 80% της πραγματικής του απόδοσης…….απλα η ομάδα δεν θα ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ!!!
Με την έννοια ότι μαζεύονται 5 παίκτες για 2 θέσεις (Γουόκαπ, Μπαμπ, Έβανς, Κάρλικ, Ντόρσεϋ) χώρια Μακίσικ, Λαρεντζάκης, Νετζήπογλου (αν) και με τον Φουρνιέ να τον έχω λογαριάσει αποκλειστικά στο 3.
Θέλει να πέσει πολύ εξελάκι για να βγαίνουν οι χρόνοι, να είναι όλοι όσο γίνεται ευχαριστημένοι και να διατηρούν και ρυθμό.
Θα έχει πολύ δουλειά ο Μπαρτζώκας και ο Τριαντάφυλλος που ετοιμάζει τα εξελάκια.
Δεν λέω ότι δεν γίνεται, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο.
Θα προτιμούσα ή Κάρλικ ή Μπαμπ (μάλλον Μπαμπ), εκτός αν έχουμε προβληματισμούς για τον Έβανς, οπότε πρέπει να δούμε εκεί τι γίνεται.
Μετά από τόσο καιρό και με τον παίκτη να παίρνει μέρος στις προπονήσεις και στις επαφές, θα έπρεπε η ομάδα να έχει σαφή εικόνα αν της κάνει ή όχι ο παίκτης. Αν ο Έβανς είναι οκ, τότε περισσεύει ο Κάρλικ.
Αυτό με το σύνδρομο όντως ισχύει ή το υποθέτουμε;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο